625
Mutasd be kedvenc autód a játékból, a többieknek! Lesznek versenyek, stb!
-
Szabi1991 #144 utálom a lila szint, de vhogy ez mégis tetszik :D -
Szabi DEMON #143 Ok akkor arra csináltam. :D Na de valami véleményt azért szívesen fogadnék róla. -
Szabi1991 #142 ACURA & HONDA tuning verseny :D -
#141 Szépségverseny?
-
Szabi DEMON #140 Miféle verseny? -
Szabi DEMON #139 Na utolsó próba RSX-ről:
-
Szabi1991 #138 ezt amúgy a versenyre csináltad ? :D -
Szabi1991 #137 Szabi DEMON gépe:
-
#136 ZzzzZzzzZzzz... -
Szabi DEMON #135 De bassza már meg ez a szar. :D Olyan béna vagyok. Azért is megcsinálom. Pls előző felesleges üzijeimet törölni. Pénz trainer: Car lot/Garage-->Garage itt benyomod az alt+1-et (persze fut a trainer) visszalépsz majd amikor újra belépsz a garázsba ott a zsé. -
Szabi DEMON #134 Még1x:
-
Szabi1991 #133 #111
-
#132 A pénz trainereknek a kombinációját hol kell benyomni hogy működjön?????????????????????????????????????????????????? -
#131 szerintem az nfs legalabis ez az en velemenyem 90% ban azert tetszik az embereknek mert agyon lehet tuningolni a verdakat ezzel tobb idot el lehet baxni mint a versenyekkel xDDD engem az nfs szeriaban ez fogot meg -
#130 :DA:S_AD:A_S_D:A_:_S:_ -
#129 csak a "#"-nem kell bele -
Szabi DEMON #128
-
#127 A képet így kell beileszteni!!!
[IMG]a kép URL-je[/IMG#] -
#126 szép békák. -
#125 Az EA-nál elfogyott az ihlet...
Azt nem értem mé nem fojtatják az Underground-otaz nagyon zsír vót!!! -
Szabi DEMON #124 Itt van egy a több matricát kedvelőknek az általam készített autók közül:
Ezt az RSX-et nem használom karrierben csak úgy építettem külön mentés és pénz csít segítségével. -
#123 hát fizikában még mindig jobb,mint a carbon,tuningolásban is ezerszer jobb, kész... ug2 a legjobb, igen.. -
Gibor #122 most itt nem box ról meg ps3-ról van szó -.- na mind1 1szó 100szó... tipikus NFS hogy a 13éves kiverje a bré... hogy mien fasza lett a gamé azt kész... tuningolásra volt jó Undergroud2-től az összes... -
#121 akkor nézd meg boxon,vagy ps3mon és mondj utána véleményt... a pc-s egy butitott sz@r, mint már megszoktuk... -
Szabi1991 #120 én piros füstö Kumho gumitkat akarok, de mindif szürke füsjte van :((
bezzeg a Ryonak meg piros Kumho gumija van -
Gibor #119 Ott van pl a füst... nagyon gagyi mert a füszt sohasem fekete vagy szürke... na erről ennyit amugy tuningolásra fasza... -
Gibor #118 nem csinálok jobbat de egy ilyen "profi" csapat mint az EA kicsit csinálhatna egyszer nem 13évesek elkápráztatása címü játékotis. -
#117 jolvan, csináljál jobbat, ha meg nemtetszik NEM KELL VELE játszani.. -
Szabi1991 #116 mé' ?
én is hárdon tolom, abs,sm,gps,tc,automataváltó kikapcsolva...
és fél kört kapnak a 3 kör alatt, lehet túl jó vagyok -
Gibor #115 jólvan.. nézzetek le.. írjátok hogy n00b vagyok stb... szokása egykettő embernek... erről meg nem tehetek hogy PRO STREET néven kiadnak egy gamét ami inkáb N00B STREET néven is futhatna olyan könnyü. -
#114 ha te mondod.... de te tuti nem ezzel játszol -
Gibor #113 énis hardon játszom.. és isonyat könnyü... egyszerüen esélyük nincs fél kört rájuk verek 3kör alatt. -
#112 Én alapból hardon keztem és nekem nem ez a véleményem -
#111 Nebazmá!
A festeés szinte ingyé van -
Gibor #110 a gaméra írja.. bár a játék megint csak télleg csalódás mert iszonyat könnyü semmi kihívás... de tuningolásra jó... meg egykét dologra... -
Szabi1991 #109 nemtetszik a kocsim ? -
Micsu #108 ti élvezitek ezt a fost? xD
-
#107 nagyobb felni is mehetett volna rá -
Szabi1991 #106 ez a focus egy jó darabig egy szük útcában állt, magányosan, de olcson megszereztem, feltuningoltam , de elfogyott a zsém :S
ha lesz egy kis zsém, majd lefestem :D
-
tompka #105 Ezt bebuktam! Fáradtvagyok na...:)
így jó? :)