625
Mutasd be kedvenc autód a játékból, a többieknek! Lesznek versenyek, stb!
-
#224 Tényleg gyönyörű... Nem tűnt fel hogy hibás eza festés? A visszapillantót ráfestette a sárvédőívre. -
Gibor #223 Sztem sprinteld el a hátsó lökhárítót... iszonyatosan "érdekes"... -
#222 a csicsát írhattad volna -50% -nak is, mivel elég randa ezzel a festéssel :D -
#221 0% csicsa
100% vadállat
sprint autó :) -
Neoncsoves #220 gyönyörű autok :) -
Rainbow15 #219 Talán kicsit hasonlít Ryo csapatának autoihoz, de ezeket én csináltam.
Hajsza:
Sprint
Drift
-
#218 Nemsokára jönnek az én verdáim is! -
#217 Köszi köszi! Kezdem elkapni a fonalat. :) -
#216 a mustang és a chevelle elég vad lett :D a chevy-nek egy kicsit sötétebb kéket adtam volna ugyan :P
a porsche festése meg nagyon tecc -
#215 Nah tolok pár képet pár verdámról.
És a kedvencem:
-
tompka #214 ez így nem jön be.
De ff alatt
a benem töltött képre jobb katt/tulajdonságok-kiírja a címet amit belinkeltél. csak egy bibi van. azon nincs kép hanem csak egy oldal ahol a kép van.
Az eredeti képen jobb katt/tulajdonságok- és ott a "Hely" résznél kiírja a tényleges kép címét ami "http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturezoom/2007/11-23/norb/EVO_162016.jpg"
ezt tedd be képnek!
:) -
nono55 #213 -
-
Gibor #211 Na megmutatok énis 2verdát :D
Evo X:
Ilyen érdekes...
Hacim:
ÁÁÁÁ ez vadító
-
tompka #210 Teccik a sárga motorház tető! -
#209 szép, honnan van ez az X? -
nono55 #208 na ez az EVO-m:
-
#207 engem az nem igazán érdekel(t), nyerni akartam ahhoz pedig nem kell a csicsa :) utána meg jól elszöszöltem a gépek esztétizálásával
hogy ne csak offoljak, íme egy élvezetes pillanat :)
-
nono55 #206 de ez a NFSPS!nem utcai autókkal nyomni... -
#205 már nem teszek semmire semmit se, mivel egy hete kipörgettem a játékot :) amíg játszottam addig még ezek sem voltak rajta, csak utána csinosítgattam őket... a versenyek megnyeréséhez nem kell se totálbrutál koppány-kipufogócső, se karbon motorháztető ;P -
nono55 #204 a corvettre tegyél nagyobb kipufogócsüvet!
amúgy szépek...grat!(matricákat is) -
nono55 #203 délután én is felrakom az EVO-mat.Egyenlőre csak ez van felmatricázva.
egy szépségversenyt nem kéne csinálni?vagy van már ilyen? -
#202 Valaki #170-re mondana véleményt (a charger direkt ilyen natúros, a többiről kérek kritikát) -
Gibor #201 ugyanez a konfigom csak nemtom neked a 32+ az 64-ese mert nálam igen.. amugy a videokarim job egy szériával (X1600XT) azt helo villág 1024 max graf... -
#200 nem baj,máshogy nem sikerült,meg nem igazi alapján csináltam,hanem csak emlékezetből. -
vtechonda #199 Köszi nemsoká megpróbálom -
#198 Szevasztok most kezdtem a játékot és meg akadtam karierben megcsináltam a 4 pályát elsö letem mindenhol és nem tudok tovább menni mindig ugyanazt a pályákat agya vissza mi itt a teendö? Ez a játék legeleje ahol széria golfal kell menni!! -
#197 nem rolad beszélek, hanem rola... -
Szabi1991 #196 nem is ien..
a két csik az igazából 6, és hátúl nincs is csík..
-
#195 Bumblebee
-
#194 1 virusirto 1 spywareirto 1 tüzfal,fraps és ati driver, kb 1 honapos a windows -
#193 alapvetően nem kevés, de nem ismerjük a gépe teljes kórtörténetét. ha a háttérben fut egy vírusírtó, vagy esetleg egy full lehasznált windows, neadjisten egyéb memóriatolvaj alkalmazások akkor simán kevés lehet 1 giga. -
#192 nem kevés, athlon 3200+-al és x800xt-vel 1g rammal elfutkározik 1280ban highon (csak a world, világ low) -
#191 rossz topik, de segítek. elsőként szedd le a 93.71-es forceware drivert, és telepítsd fel (az a legjobb driver 7600GT-hez tapasztalat), megtalálod a hivatalos nvdia oldalon a driverek között itt: http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html
ha pedig továbbra is akad, akkor kevés az 1 giga ram neki. -
vtechonda #190 Sziasztok!
tudnátok segíteni ugyanis nagyon akad ez a game.
A config:
AMD Athlon XP 3800+ 64bit
1GB RAM
MSI 7600GT
Full low-on megy csak,deigy is akad. -
Neoncsoves #189 látom srácok, pörög a topic :) -
Szabi DEMON #188 Én csináltam... Így: A tetőre (asszem zone 9) raktam a stripes-ból keresztcsíkokat, azt 90°-al elforgattam és megnöveltem a méretét a számorma megfelelő szélességben és teljesen kinyújtttma, ameddig "rákúszott" az egész autóra. -
#187 Hogy csináltál erre a lila Acurara ilyen "Viper" csíkot? Fontos lenne. -
#186 jól néznek ki főleg a srága teccik nekem -
#185 az nekem se de ha megveszed a max karosszériát..akkor ezzel kell számolnod:D