625
Mutasd be kedvenc autód a játékból, a többieknek! Lesznek versenyek, stb!
  • Synit HUN
    Tényleg gyönyörű... Nem tűnt fel hogy hibás eza festés? A visszapillantót ráfestette a sárvédőívre.
  • Gibor
    Sztem sprinteld el a hátsó lökhárítót... iszonyatosan "érdekes"...
  • BiG G
    a csicsát írhattad volna -50% -nak is, mivel elég randa ezzel a festéssel :D
  • Yoda001
    0% csicsa
    100% vadállat

sprint autó :)
  • Neoncsoves
    gyönyörű autok :)
  • Rainbow15
    Talán kicsit hasonlít Ryo csapatának autoihoz, de ezeket én csináltam.
    Hajsza:

Sprint

Drift
  • Pepsi Twist
    Nemsokára jönnek az én verdáim is!
  • Synit HUN
    Köszi köszi! Kezdem elkapni a fonalat. :)
  • BiG G
    a mustang és a chevelle elég vad lett :D a chevy-nek egy kicsit sötétebb kéket adtam volna ugyan :P
    a porsche festése meg nagyon tecc
  • Synit HUN
    Nah tolok pár képet pár verdámról.

És a kedvencem:

• tompka
    ez így nem jön be.
    De ff alatt
    a benem töltött képre jobb katt/tulajdonságok-kiírja a címet amit belinkeltél. csak egy bibi van. azon nincs kép hanem csak egy oldal ahol a kép van.
    Az eredeti képen jobb katt/tulajdonságok- és ott a "Hely" résznél kiírja a tényleges kép címét ami "http://kep01.fotoalbum.hu/pictures/picturezoom/2007/11-23/norb/EVO_162016.jpg"
    ezt tedd be képnek!
    :)
  • nono55
  • Smicy2

• Gibor
    Na megmutatok énis 2verdát :D

Evo X:
    Ilyen érdekes...

Hacim:
    ÁÁÁÁ ez vadító

• tompka
    Teccik a sárga motorház tető!
  • Pepsi Twist
    szép, honnan van ez az X?
  • nono55
    na ez az EVO-m:

• BiG G
    engem az nem igazán érdekel(t), nyerni akartam ahhoz pedig nem kell a csicsa :) utána meg jól elszöszöltem a gépek esztétizálásával

hogy ne csak offoljak, íme egy élvezetes pillanat :)

• nono55
    de ez a NFSPS!nem utcai autókkal nyomni...
  • BiG G
    már nem teszek semmire semmit se, mivel egy hete kipörgettem a játékot :) amíg játszottam addig még ezek sem voltak rajta, csak utána csinosítgattam őket... a versenyek megnyeréséhez nem kell se totálbrutál koppány-kipufogócső, se karbon motorháztető ;P
  • nono55
    a corvettre tegyél nagyobb kipufogócsüvet!
    amúgy szépek...grat!(matricákat is)
  • nono55
    délután én is felrakom az EVO-mat.Egyenlőre csak ez van felmatricázva.

egy szépségversenyt nem kéne csinálni?vagy van már ilyen?
  • szabod
    Valaki #170-re mondana véleményt (a charger direkt ilyen natúros, a többiről kérek kritikát)
  • Gibor
    ugyanez a konfigom csak nemtom neked a 32+ az 64-ese mert nálam igen.. amugy a videokarim job egy szériával (X1600XT) azt helo villág 1024 max graf...
  • Willi Betz
    nem baj,máshogy nem sikerült,meg nem igazi alapján csináltam,hanem csak emlékezetből.
  • vtechonda
    Köszi nemsoká megpróbálom
  • tesom
    Szevasztok most kezdtem a játékot és meg akadtam karierben megcsináltam a 4 pályát elsö letem mindenhol és nem tudok tovább menni mindig ugyanazt a pályákat agya vissza mi itt a teendö? Ez a játék legeleje ahol széria golfal kell menni!!
  • BiG G
    nem rolad beszélek, hanem rola...
  • Szabi1991
    nem is ien..

a két csik az igazából 6, és hátúl nincs is csík..

• Willi Betz
    Bumblebee

• Yoda001
    1 virusirto 1 spywareirto 1 tüzfal,fraps és ati driver, kb 1 honapos a windows
  • BiG G
    alapvetően nem kevés, de nem ismerjük a gépe teljes kórtörténetét. ha a háttérben fut egy vírusírtó, vagy esetleg egy full lehasznált windows, neadjisten egyéb memóriatolvaj alkalmazások akkor simán kevés lehet 1 giga.
  • Yoda001
    nem kevés, athlon 3200+-al és x800xt-vel 1g rammal elfutkározik 1280ban highon (csak a world, világ low)
  • BiG G
    rossz topik, de segítek. elsőként szedd le a 93.71-es forceware drivert, és telepítsd fel (az a legjobb driver 7600GT-hez tapasztalat), megtalálod a hivatalos nvdia oldalon a driverek között itt: http://www.nvidia.com/object/winxp-2k_archive.html

ha pedig továbbra is akad, akkor kevés az 1 giga ram neki.
  • vtechonda
    Sziasztok!
    tudnátok segíteni ugyanis nagyon akad ez a game.
    A config:
    AMD Athlon XP 3800+ 64bit
    1GB RAM
    MSI 7600GT
    Full low-on megy csak,deigy is akad.
  • Neoncsoves
    látom srácok, pörög a topic :)
  • Szabi DEMON
    Én csináltam... Így: A tetőre (asszem zone 9) raktam a stripes-ból keresztcsíkokat, azt 90°-al elforgattam és megnöveltem a méretét a számorma megfelelő szélességben és teljesen kinyújtttma, ameddig "rákúszott" az egész autóra.
  • Willi Betz
    Hogy csináltál erre a lila Acurara ilyen "Viper" csíkot? Fontos lenne.
  • ronihun
    jól néznek ki főleg a srága teccik nekem
  • Balazs15
    az nekem se de ha megveszed a max karosszériát..akkor ezzel kell számolnod:D