Crysis

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

késztetni,na.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

õõõ, nem tudom, hogy még mindig vannak olyan emberek, akik azt hiszik a világon csak 10 millió ember irigy és fikázó és ez csak a magyar.Hogy lehetnek ilyen hülyék?Vagy ennyire korlátolták?
Ez nem hungarikum, hanem a világ minden táján, ahol van normális és egy kicsit is igényesebb ember az megmondja, h õt ilyen látszat faxságokkal nem fogják vásárlásra kéztetni.ENNYI.

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Mike
nem kell quad, egy sima 2 magos proci is elég, az meg 20k vagy alatta van, a 8800GT meg cc 50k
ezzel már elég jól lehet játszani a Crysis-szal

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

FPS = first person shooter, belsõ nézet, fegyvert látod a kezedben
TPS = third person shooter, külsõ nézet, kívülrõl látod az egész karaktert

Légyszi modja el vki h mi a különbség az FPS és a TPS között! thx
mond már meg légyszi hol veszel core2 6300 20k-t , és pont arról van szó hogy quad kell ide, mert aztatat szereti a kicsike, azmeg 60k, plussz egy 8800-as inkább 60-70 de van 130k-s is és akkor hoppáré csak két egység bõven 100e felett.(ja és ha quadról van szó akkor általában alaplapcsere is)
SZAR

maradok a mario forever-nél
ÉLETHÛ grafika, ahogy ,látod mario izzadó felsõtestét stb... 😄😄😄😄

A korszakalkotosaghoz csak annyit fuznek: Ha szep kepeket akarok latni, keptarba megyek.
Nekem tetszett a grafika mediumon is. A fizika kifejezetten jo, bar nehany hal, es teknos polirozasa helyett a lovedekek at is uthetnek a hullam-badog falakat. Mint FPS meg nem er egy kalap fabatkat se.

Stikkes majom. A BC2 tonkretetelenek elinditoja. A Rövid Szöveges Üzenet küldők klub

Kipróbáltam a játékot. 2 órát nyûglõdtem vele, utána del.
Azonkívûl, hogy a környezetet részletesen kidolgozták, semmi, de semmi extra nincs a játékban. Ami van, az is olyan módon került be, hogy egyáltalán nem lesz tõle jobb a játszhatóság.

Nem tudom, hogy a fejlesztõk mikor fognak eljutni odáig, hogy egy FPS, TPS elsõsorban a harci cselekmények beleélhetõségétõl lesz jó.
Persze nem általánosítok, mert a GoW nagyon ott van pl., csak nagyon ott van bugokban is.
CoD4 sem rossz, de a Crysis, pff.
ps 3 ....es kesz..azon jolesz..ennyi..
KoJin Mekre
Jahh fél havi fizu, tök jó 😊

Kicsit kötekedés volt a részemrõl, de ugye nem szamoltuk bele a régi Hw-k eladását, úgy már baráti. no oofffenz pls 😊

peti, csak a te kedvedert:

core 2 + 2gb ram != eromu

nekem spec core2 6300 van ami sacc/kb 20e Ft
2 giga ram kb 13e Ft

ami egyedul huzos a videokartya, egy GT allitolag 50-60e es maris futtatod szepen majdnem minden high-on.

\"Kinézet hajhászó átlagfelhasználó\" by GyP

"Nem tudom miért nem lehet egyszerûen örülni valaminek, rácsodálkozni, miért kell mindig mindenen hibát keresni. Azt hiszi a sok nagyszájú, hogy önigazolást nyer azzal, ha fikáz valamit?"

Ez amolyan 'hungarikum'... <#wink>
Peti0011
Szeretem az ilyen jatekokat ahol a ajánlott követelmények:
Intel Core 2 Duo/Quad Core atomerõmû,2 Gbyte RAM (meg még egy talicskányi ram jól jöhet), nVidia Geforce 8800 GTXZHP szuperkártya... az is "Ami a csövön Kifér" üzzemmódban használva és akkor megy jó grafon a jatek ...😞

Csá

Mike at home
hagy ne érezzek részvétet, ha fõsulival bruttó 80-ért gályázol
ebben az esetben nem én vagyok a hülyegyerek, már bocsáss meg

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

ma magyarországon annak éri meg akinek jól menõ vállalkozása van és sajnos akiknek az van az meg nem fizeti meg az alkalmazottait
nehogy már 1 nagy cég ne makarok nevet mondani pl több üzletlánvuk van itthon is nehogy már nem fér bele nekik a dolgozoiknak a javi 10-20al többet adni attól nem mennének csõdbe és még így is maradnának bevételük
ha én jól menõ cégvezetõje lennék simán megemelném az alkalmazottak fizuját úgy sem rokkannék bele annyival lenne kevesebb a cég bevétele

hát nem tom azért nem sokan keresnek 200at tisztességesen
ha nem benem jelentett módon keresed a lóvét ezzel azzal akár bármilyen termék ami jól hoz akkor simán meglehet a 200csak az feketén adó nélkül

ha kimész nyugatra anglia hollandia stb még normális tisztességes melóval is jobban lehet élni vagy nem is kell jobban élni de többet tudsz spórolni

bocsi nem idevaló a téma de akkor is már elõttem szólokhoz én is hozzászóltam

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Nem fogom megsiratni az sg fúrumot, gondolhatod. (Örlök, hogy legalább valamiben egyetértünk...)

A PS3-as srác meg inkább foglalkozzon azzal a PC-s AAAgamek tökéletesen oktalan fikázása helyett, hogy vajon miért akkora szopás PS3-at venni. Ja, mert drága? Ja, mert alig van rá értelmes játék? Ja, mert egy rakat szar az online support? Mirõl beszélünk? Az X360 keresztbe nyelte le a szaros PS3-at, ahogy van.

Hihetetlen mennyi baromságot vagytok képesek összehordani:

Az imént olvastam ezt itt:"Semmi korszakalkotó nincs ebben a grafikában. Egyáltalán nem hozott lázba. PS3-ra ezerszer szebb játékok vannak 1080p-s felbontásban . Megkockáztatom hogy le kakizom ennek a grafikáját azokhoz képest. PCs júzereknek ámulatba ejtõ grafika ez , de nextgen konzol tulajoknak ez nemsok.... de azé ellehet vele ütni az idõt"

TEljesen hülye a gyerek, fogalma sincs mennyi meló fekszik ebben a játékban. Nemhogy PC-én, de még konzolokon sem jött ki ehhez hasonló ennyire interaktív game, ennyire fantasztikus fizikával és MI-vel. Nézzen már körül az ember konzolokon. Mindenfele arcade gamék, GOW? Hent akció, golyónyomok eltûnnek pár mp múlva, fizika nulla. És még sorolhatnám a jobbnál jobb játékokat rá😊

Másrészt, a Crysis nem tartalmaz dx10-et, csak azon ahhoz hasonlító effekteket. Mivelhogy a játék készítésekor még nem volt dx10, és nem úgy megy az ám, hogy egy teljesen új dx-et csak úgy beleírnak egy ennyire részletgazdag játékba.

Lehet fikázni a történetet, a játékmenet néhol unalmas részeit, vagy a magas gépigényt, de ez a játék korszakalkotó.

ok, de az már szinte szimulátor, már csak azt hagyták ki belõle, hogyha rákötsz a gépre egy taposópadot vagy mit akkor te szabályozod még a lépését is 😄
igen te easyhuszár, mert nem mondanál akkor olyan baromságokat, hogy vezetõülésbõl lehet lõni a telepítettel, holott azt kikapcsolja a game ...
azt meg mellékesen hozzáteszem, hogy a hangtompító csökkenti a sebzést a puskákon meg a pisztolyon, szal elhiszem hogy kell az ellenbe jószerivel lõszer, de ha messzirõl lõsz akkor meg minek, mire odaér már a pálya másik végén vagy 😊
Csak úgy mondom, hogy a Operation Flashpointot 2001-ben adták ki. és nem álsz meg azonnal a csávó befejezi a lépést, ha megnyomod a hasalás elvetõdik, kúszás közbe nem lehet lõni, nincs ugrás<#vigyor2>, az embered a vállához tartja a fegyver és a fejedtõl teljesen függetlenül mozog. És ugyanez vonatkozik az Armed Assaultra ami, majdnem hivatalos második rész (Bohemia összeveszett a Codemasters-al, ezért maga adta ki, a név viszont a codemastersnél maradt) és tavalyi kiadású játék változatps tereppel szabad mozgással és akár 10km-es látótávval.

Molnibalage
Easy huszár a nénikéd, de ha ÉN meguntam HARD szinten aki FPS-sel csak annyit tol most már, hogy a demót kipróbálja és szarrá lõttem az ellent akkor mit mondjak???? Én majndem minden játékot max nehézségen szoktam tolni, kivéve a CIV IV-et és egyes stratégiákat, mert a gép egyszerûen csal.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

íme egy újabb "easyhuszár", legközelebb olvasd már el hogy mit ír ki a nehézség alá abba az egyetlen egy szép sorba, hard-on már nincs ilyen, ott át kell szállni kökeményen, nem jelöli ki az ellenséget a távcsõ stb... sõt ha nagyon akarod, még beletúrhatsz a konfigba hogy a koreaiak hard fokozaton is koreaiul beszéljenek ne angolul, de mit számít hiszen te úgysem játszol fps-el ...
"Plusz munkát kell vállalni."

Te egy fasza gyerek vagy.
Tudod 13 éve melozom közalkalmazottként brutto 80.000 -ért. Brutto hülyegyerek... Fõsulival.
Pluszmunka? néha. Mit gondolsz ha lenne más, akkor nem dobantanék?
Ez magyarország...
Te nagyon el vagy varázsolva. Te tipikusan gazadag apuka elkényeztetett csemetéje vagy.
És igenis, ha 200.000 at keresnék tisztán, akkor sem érné meg egy játék miatt ilyen fejlesztés. Majd 1 év múlva,
BCS pixel
A játék egyetlen hibája, hogy túl korán jött ki. Van egy olyan érzésem, hogy a Cryteknek elsõsorban az a célja, hogy a grafikai engine képességeit bemutassák a többi játék fejlesztõ cégnek. Az Unreal arcok is elsõsorban a grafikai enginre fejlesztésére hajtanak. Maga a játék csak arra szolgál, hogy a graf engint reklámozzák .

végülis lehet,mert mindig a jobb felé kell törekedni de ha megnézzük a világ 70%án gyengébb az életszínvonal mint itthon, a másik meg az hogy az unió nagyrészén jobb az életszínvonal, szabadok a határok, lehet menni próbálkozni nemkell itt ríni sírni ha nemmegy 😊

\"Schnaps im Kopf, du holde Braut Steck Bratwurst in dein Sauerkraut\"

Tinman
<#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Mike at home
A FarCryban azt szerettem, hogy gyönyörû a táj

mondjuk emelett jók voltak a fegyverek hangja, illetve számomra érdekes volt a történet, de ami elsõsorban megfogott az a tengerpart, a hegyek, olyan volt mint egy kirándulás

[allstars&#8482;] [TFT] [monitorvitéz] megeszem a vérzés tejet, kivazallak téged lóka komám! [A64 3200+, 2gb, 7600GT]

Mike at home
plusz melót kell vállalni

Molnibalage
Valaki azt írta, hogy nagyon felcsigázzák a játékokkal a leendõ vásárlókat. Ez biztos nem rám vonatkozik.

1. Nem játoszm FPS-sel.
2. Én elõre láttam, hogy a grafikán kívûl ez semmi forradalmit nem nyújt.

Azért elképesztõ, hogy hány évet kellett arra várni, hogy a földön heverõ dolgok felvétele ne abban merüljön ki, hogy átszaladsz rajtuk. Végre nem tudsz lõni kúszás közben, ezt asszem a MoHPA-ban láttam talán elõször, de ez is lassan terjedt el. Viszont a hiányosságok is vannak még bõven.

- A fegyverét még mindig hülyén tartja szerencsétlen játékos...
- A futásnak és járásnak semmi dinamikája nincs, egy pillanat alatt lefékezel és sprintelsz max. sebességgel. Agyrém. Ugráshoz nem kell nekifutni. Ezt olyan kurva nehéz lenne megcsinálni? DX10 az megy ez meg nem???
- Szembõl nézve a fegyverre szerelt lámpa fénye valami ordenálé szar volt, teljesen rossz.
- Az is mekkora állatság, hogy a terepjárót VEZETVE tudsz céozni az állványon levõ géppuskával! AZT HOGY A BÁNATBA??? Miért kell ekkora álltatságokat benne hagyni?

Szóval engem az ilyen dolgok zavarnak.

1GB RAM (433MHz) mellett 6600GT 256MB AGP AMD3300 géppel közepes felbotáson 1024x768-ban jól futott a játék. A Gothic 3-hoz képest nagyobb távolságon szebben nézett ki és nem swappolt állandóan.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

Bp.-en csak egy felnõtt bérlet egy átlag minimál melós fizujának 1/10 része.
És ezt "természetesen" magyarországon melós szinten nem térítik meg. És ez csak a bérlet (!) ami azért kell, hogy dolgozni menj...Egészségpénztár, nyugdíjpénztár, bérlet, benzinkártya egyéb juttatások egyik sem az alacsony jövdelmû, nehézsorsú dolgozók privilégiuma...
Sajnos ezeket az kapja, aki egyébként is jól keres. Igen, lehet magyarországozni...sajnos
Megkeresni még csak csak... De akár 200.000Ft-ot is megspórolni, megtakarítani a megélhetés (ruházkodás,kaja,lakbér, fogkefe, stb...) és az esetleges hitelek fényében, plusz a rezsi mellett, na ez a nem mindegy!
aki akar meg próbál az simán megkeresi nem sírni kell meg magyarországozni 😊

HöfEE
"nem egy nagy etvasz mai világban 200k-t megkeresni"
Magyarországról beszélsz?

Mike at home
hagyjuk már ezt a gazdagpapázást
süt belõle az irigység, hogy: "ha nekem nem volt gazdag papám, akkor másnak se legyen" no meg akinek gazdag az apja, az mind hülyegyerek
nem egy nagy etvasz mai világban 200k-t megkeresni,
persze mint az elõzõ postomban irtam, egy idõ után már nem a Gépnek él az ember, és te már ebben a korban vagy, de gondolj vissza, régebben nem szedte el minden pénzedet a Gép, nem versenyeztél a haverokkal kinek van több pontja, több ramja, nagyobb vinyója? de
csak mi már ebbõl kinõttünk egyrészt a korunk miatt, másrészt a több mint 10 éves múltunk miatt

Mike at home
hajdan csináltam én is ezt, úgy jó tíz éve, igaz magam adtam el, nem pedig a kereskedõnek csináltam hasznot
most már annyira nem fontos
játékért pedig nagyon ritkán fejlesztek vasat, persze ugye nem volt ez mindig így 😄

Mike at home
tudod nincs olyan konzolos meg pc-és
(persze tudom, ez a dedóklubbokban fontos)
ezek csak eszközök
egyik nem zárja ki a másikat erre akartam rávilágítani
túl léptél a pc-én? és? kit érdekel ez még rajtad kivül?
gondolom akkor ezek szerint a konzol magasabb szintü mint a pc ha jól értem
igaz, egy traktorral jobban lehet szántani mint egy SUV-val
de próbálj kimenni vele az autópályára
helyiértékén kéne kezelni a dolgokat

Ja mert te valami picakutató vagy vagy mi, birom az ilyen nagyokosokat, fõleg hogy 1 multira kiélezett játékkal hasonlítja a crysist, azért a készítõk tettek róla hogy ne múljon feledésbe a gém mint ahogy a far cry a mai napig nem tûnt le, fasza pályaszerkesztõ van benne, a multis rész is elég jó, és ha elõveszed 1 év múlva, a grafját akkor sem fogod lehányni. Eddig csak Pcre jelent meg és már szépen fogy, sztem lesz belõle multiplatform is!

na majd akkor lessz az igazi amikor nagy future lessznek a gamek pl ha rádlõnek a gameben és a valóságban kell gyógyítanod magad 😊nem lenne rossz lehet nem sokat játszanának 😄
akkor tényleg oda kellene figyelni a játékra és nem úgy na mind1 van ezer lehetõségem megint megsérülnél és amikor meggyógyulsz folytarod a gamet😄

\"Amikor a szeretet hatalalma legyőzi a hatalom szeretetét, a világ megismeri a békét\"

Azért mégegyszer elmondom: attól még nem lesz egy olyan "etalon" mint annak idején a Quake 3, és 1 év múlva már a feledés homályába fog süllyedni, mert attól hogy jó a graf, még nem jelent semmit

A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce

BCS pixel
BCS pixel
http://www.divx.stage6.com/Game-Comparisons/video/1273568/Crysis:-DirectX-9-vs--DirectX-10-Jungle-Fight-HD

Tinman
Nálam az FPS játéka, a Portal, aztán a Bioshock, aztán pedig a Cod4, de ez utóbbi 2-3 pálya feledhetetlen élménye miatt.

Nálam a Crysis még a jövõ. Nagyon sok órát elvoltam már vele, de effektíve nem játszottam vele, hanem tanulmányoztam, mert ilyet még nem nagyon láttunk. A gépemen sajnos csak high beállítások mellett játszható, very high mellett agyhalál. Emiatt mondom, hogy a jövõ, méghozzá egy elég távoli jövõ, mert nem fogom lecserélni a C2Duo procim meg a 8800 GTS 640MB-os kártyám 1 db játék miatt, csak azért, hogy very highban nyomuljak...
Elnézve viszont a very high képeket, nem is kérdés, hogy ezt a játékot BÛN médiumon vagy ne adja ég alatta tolni, mert kár tagadni, itt a grafika a legnagyobb húzóerõ.

A fejlesztõk elõtt tényleg le a kalappal, de nagyon úgy érzem, hogy bõven lenne még optimalizálni való, mert egy GTX-en azért ne legyen már 10 FPS VH mellett :-/

Konzol vs Pc vitához: Aki jól csinálja, nagyon szépen kevés anyagi ráfordítással már most a konzolok látványvilága elõtt járhat. A PC-t igazából egyszer kell megvenni, de akkor sem a csúcsot, hanem egy picit gyengébbet, aztán okosan kell beszerezni, majd eladni a lecserélendõ alkatrészt.

Hiába okoskodik a sok konzolos, hogy egy Xbox csak 50-60k, amikor a játékok idehaza 16-17.000 Ft-ba kerülnek rá. Ez tetemes összeg egy játékért! PC-re ebbõl a pénzbõl 2 húzónevet lehet venni.
A slusszpoén még az, hogy volt szerencsém látni ismerõsnél pl. az Obliviont a SC: DA játékokat... nála helyenkét szépen berángatott a nextgen konzolon, nálam akadásmentesen megy és az Obli a quarls texture packnak köszönhetõen még jóval szebb is, hogy a grafikai tuningot már ne is említsem.
Nekem is van konzolom nem is kevés, a konzol nem a spórolósok játékszere /HD RDY tv, brutális áru játékok, RROD, PS3 melyre a kínálat erõsen szegényes (még!), Wii mely egy megfércelt GC lowpoly graffal, prevgen szájízzel, stb./

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Ja és tényleg ne egy pár százas felbontású videóról mondjatok véleményt és persze ne a közepes géppel betöltött játékról.
Látom ezen a mondatomon sokan megakadtak:
"a látvány közelít a valósághoz, és 5 év múlva eléri a maximumot"
(Itt mondjuk javítanám hogy az "eléri" szót megközelíti szóra)

Tehát nagyban kell gondolkodni gyerekek! Ha nézitek a fejlõdés ütemét, akkor elég könnyen be lehet saccolni a jövõt!
Mindenki hülyének tartott amikor 96 elején (486dx2 66-om volt) azt mondtam hogy nekem 2000-re 1 gigás gépem lesz. És lett!
Aztán 2002 környékén hogy terrás vinyók jönnek 2007-2008 körül és lám.
Errõl beszélek, a korlátoltságról, azokról akik a holnapi reggelit sem bírják kitalálni.
A kockafejûek pedig pont ezek, valszeg sok a válaszomra reagálónál többet láttam a világból. (Nem mintha azon múlna hogy meg tudom-e különböztetni a jó látvány :-D) Szvóal mindenki töltsön vissza egy 2002 körüli játékot, (esetleg még párat 1997, 1992 körül-rõl) nézze meg, aztán utána fikázzon. Igen is, már most is vannak képek, ahol csak szakértõi szemmel tudod megmondani hoyg rajzolt vagy valódi (fõleg tájképeknél) És ahogy írtam, nem is olyan rég, még hosszú órákig rendereltek egy olyan képet, amit most realtime-ba nyomnak! Vagyis el lehet képzelni, mi lessz itt mondjuk 5 év múlva!
Ott pont, 15 éve még a pong-nak is örült a banda, aztán ahogy egyre szebbek és jobbak a játékok, egyre többet fikázzák.
A gépigény: Láthatóan nem nagyon értik egyesek hogy mennyi munka van egy ilyenben. Elkezdig évekkel korábban fejleszteni, amikor még lövésük sincs, a kiadáskor milyen erõs gépek lesznek, annyit tudnak tenni hogy skálázhatóvá teszik a grafikát és az új cuccokat folyamatosan építik be, de attól hogy nem bírják kihajtani a mai vasak a maxot, az inkább jó, mert még évek múlva is ott lesz a top-on. Jobb lenne ha a mai gépeken is szarul nézneki?
Optimalizáció: Hát, kár hogy nem fejlesztõként dolgoztok, biztos forradalmat csinálnátok! Hogy ez a fejlesztõknek miért nem jut eszébe! Csak ha ki kell rakni több ezer, százezer objektumot, azt egy bizonyos korlátokon kívûl már nem lehet optimalizálni, oda teljesítmény kell. (amúgy részben igaz, hogy az optimalizáció mindig a végére marad, és ha nincs elég idõ befejezni, akkor bizony nem hozzák ki belõle a max-ot)
Gladiator
ték

pl tavaly megvettem az x1950 promat 52-ért !! most eladom 25-ért míg elnem fajulna a dolog aztán meg havertól megveszem a 8800 gts-t 35-ért!! ennyi is egy évig megint elég lesz a gépem !!! is mindössze 10-ezret áldoztam rá meg egy hétig nem lesz kártyám is ennnyi! meg az x1950 prommal is eddig szinte mindent highon nyomtam szeretem ezt a kártyát de eladom mer hát tom hogy most vga piacon most a 8800 gt-nek köszönhetõen nem fog a kártya 2 hónapont belül érni boltba max 20 at!! rése3n kell lenni érteni kell hozzá !! hozzá teszem megszolgálja a géped azt az összeget amiket ráköltesz!! 3 -4 évente meg eleve cserélni kell a gépet nem csak a játékok miatt hanem a programok miatt is!!

[email protected] ghz,2 giga ram, 9800 gt 700/1750/2000..... chieftec 450 w

Semmi korszakalkotó nincs ebben a grafikában. Egyáltalán nem hozott lázba. PS3-ra ezerszer szebb játékok vannak 1080p-s felbontásban . Megkockáztatom hogy le kakizom ennek a grafikáját azokhoz képest. PCs júzereknek ámulatba ejtõ grafika ez , de nextgen konzol tulajoknak ez nemsok.... de azé ellehet vele ütni az idõt

Gladiator
a jeges dzsungelrõl, meg az alienekrõl hol találok képeket?