23
-
Radee #23 Szerintem Max Payne szerepére CLIVE OWEN lenne a legmegfelelőbb. A Sin city-vel megmutatta hogy jól áll neki az a dark noir stílus amely a Max Payne játékok hangulatát is meghatározza. Sőt szinte csak ilyen szerepekben tűnik fel. pl legújabb filmjében a Golyózáporban. Szóval CLIVE OWEN, csakis. -
mczolly #22 www.maxpayneweb.extra.hu
Mi személy szerint nem nagyon örülünk ennek a kurafinak...
Néztetek már Marky Mark klippet? Ez a fickó csak nevetségessé fogja tenni szeretett Max-ünket! -
#21 -
#20 Nekem az abszolút kedvencem volt az 1-es,de még a 2-es is.Az a hangulat még most se megy ki a fejemből.Az OST-ket hallgatva pedig csupa szép emlék tölt el.Ilyennek kellenne lennie ma minden játéknak.Amúgy ami talán még nagyon tetszett,az a Fahrenheit volt,iszonyat nagy hangulata van annak is,és abszolút egyedülálló a játékmenet. -
sirGalahad #19 Max Payne forever!
Nagyon nagy játék,az egyik kedvencem...Remélem egy értelmes filmet hoznak össze belőle;tartalom(és akció) ugyanis adott a játék alapján.
(sajnos a játékokból ezidáig készített filmek nem igazán ütik meg az általam elvárt igényeket...Pl: Resident Evil,DOOM)
Kiváncsian várom hogy a játékban már megszokott zene és hang(ulat) visszaköszön e...? Gonolok itt a játékban nagyszerüen eltalált vonós hangszerekre például... -
#18 szerintem whalberg nem rossz erre a szerepre, hozni fogja a színvonalat. azon ügyködjön a rendező, hogy a játék atmoszféráját megteremtse, és akkor nem lsez baj. -
Wittgen #17 Én is így voltam még a Doom-film idején, mert egy nagyon pöpec ehntelős-parázos filmet lehetett volna belőle csinálni, de elszúrták.
Remélem nem vmi 20 milkós tv2 színvonalú filmet akarnak összehozni. -
#16 -
#15 2. Ha egy film megbukik, az azért szokik lenni, mert nem hozta a várt bevételt, nem pedig az határozza meg, hogy pl. Neked tetszett-e vagy sem. ;) -
#14 Tim Robbins? Jól vagy?
-
gabeei #13 Alapvetően nem lenne rossz választás szerintem Mark, mert eléggé hasonlít a Max-re de nem alacsony kicsit hozzá? Akkor már miért nem Timothy Gibbs(asszem ő az), akiről a Max 2ben digizték Payne-t. Mind1, remélem jó lesz, és a "bullit-tájmot" is eltalálják(csinálja a Matrix effekt-stábja!!!)... -
tpeterr #12 Nekem is nagyon bejött a játék, és remélem, hogy sikerül a filmbe is átmenteni azt az atmoszférát, amit a jháték teremtett. -
#11 csak ne csesszék el. a kedvenc játék ez és nem akarok vmi b kategóriás hulladékot látni belőle, mert azt soha nem fogom megbocsájtani hollywood-nak. -
Wittgen #10 Csak jó legyen. -
#9 Sam Lake rulz! -
xen #8 Szerintem erre a filmre Tim Robbins lett volna a telitalálat, de remélem azért így is jó lesz. -
raymond01 #7 1, még jól is elsülhet és egy tuti jó film lesz, az amúgy szerintem remek játékból
2 Orvlövész bukta??? Nekem nagyon bejött...
-
#6 Okés nem fan film, hanem egy EXTRA LOW BUDGET független film...de jóformán fan filmként is fel lehet fogni...szóval igen AZ! ott a link a trailer elején amúgy: http://www.payneandredemption.com/ -
Reinhardt #5 Az elég érdekes szerintem ha "legfőképp" egy olyan filmel bizonyít, amit ha összevágjuk a jelenteket amiben szerepel, akkor 5-6 percet kapunk... -
ace05 #4 http://www.youtube.com/watch?v=clv9UcH8D3s
Ez az a fan film? -
#3 Az a film amit ace05 említ csupán FAN made...tehát néhány lelkes rajongó dobta össze...de befulladt ha jól tudom...
Wahlberg nem rossz választás sztem...tény hogy van rá megfelelőbb ember is...de minden esetre biztos hogy jobb mint Timothy barátunk a Hitman szerepében! :)
Wahlberg sztem tudja hogy hozza a lelkileg kifacsart rendőr szerepét! Végig játszottam mind a két játékot és nagyon imádtam! Remélem a filmben is lesz bullet-time. Talán egyetlen film lenne aminek megbocsájtjuk a mátrix szerű effektet, és nem vádoljuk másolással! :) Minden esetre, marhára ügyeljenek a képi megvalósításra és a színekre...na meg kíváncsi leszek a belőtt részekre. Mikor Max elméjében történnek csak a dolgok és újra átéli a családja elvesztését...kötelezően benne kéne lennie a filmben sztem :) -
#2 Ideje lenne már valami film róla, mert csak azt hajtogatják hogy megvannak a szereplők stb stb film meg sehol... -
ace05 #1 Elvileg már készült róla film még a trailerét és láttam!De ha jól tudom nem fejezték be!