Secret Files 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A németek 1.00-ás verziót adtak ki hivatalosan a boltokban,mert nagyon siettek.😄
A magyarok viszont már 1.02-est adtak ki.Az angolok március 27-én is 1.02-vel jelentetik meg,ahogy hallottam.
Várni kell,akinek "csúnya verziója" van,mert ahhoz is lesz NO DVD fix...
Ma reggel azt írta valaki,hogy végigjátszotta.Még nem válaszolt,hogy melyik verzióval,pedig rákérdeztem itt az SG másik fórumán.
http://www.cheatscorner.de/download/pc/1503-geheimakte_2_puritas_cordis_savegame.html
Van mellékelve hozzá "config.ini"és "settins.ini" is,de addig mentsétek el a saját Users mappátokat...
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nama.. what?!
Nama.. what?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
majom: -tól jobbra van egy papaja-fa lerázol róla egy gyümölcsöt azt fested be a kannából vörösre és odaadod a majomnak
csiga: ??! 😞
sajna nekem is elõjött a sebesült fickónál a levél nemátadás 😞 de nem szólhatok egy rossz szótsem mert warázsolt van .. eredetibe meg nem fogom megvenni :|
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Jelenleg volt most egy visszajelzésem,miszerint végigjátszható így is normálisan,de az archive.ini-t át kellett írnom nekem is az eredeti gyári telepítésem után,hogy ne használjam a DVD-t...
Ez nem warez,mert én most arról beszéltem,hogy a megvásárolt játékot hogyan lehet DVD nélkül elindítani.Csak azért jegyzem meg,mert szeretném elkerülni,hogy valaki "beszóljon"nekem...
Nama.. what?!
Igen a német verziót használva nem adja át a levelet a sebesült pasinak. De visszaraktam a magyart, és így megy. A magyarhoz persze kell az eredeti CD.
Én is ennél a résznél vagyok elakadva a játékban.Ezért én is a segítségedet kérem.
köszi
elküldtem privátba
Én a hajón akadtam el, mit kell csinálni, amikor összeraktam a jelmezt, de a bárpultos nem tudja a csajnak a kabinszámát, így a kulcsot sem tudom elvenni a pultról
köszi
Addig,amig mások mentéseit használjátok,a tieteket szedjétek ki és mentsétek el a settings.ini és a config.ini-vel együtt...
Fontos!
Minden mentés egy adott beállítással együtt készül,amit a játékos beállít a játék kezdésénél!!!
Ha mások mentéseit beteszitek,akkor a felbontás,fény-árnyék viszonyok,stb más lesz,tehát arra is vigyázni kell,hogy lehetõleg közben ne nagyon állítgassátok át a grafikát,mert problémát okozhat.Lásd User/Rendszergazda mappa tartalmát...
Ha van ilyen ekakadás,amirõl írtam,akkor küldjetek egy becsomagolt mentést a [email protected] címre,megnézem az origi 1.02-es verzióval.
Leírtam a megoldást az eredeti NO DVD ügyben,itt van,ahogy látom Spoilerben is.
Nekem is van eredeti "bótim",de nem játszom jelenleg vele.Az lenne viszont a kérdésem,hogy állítólag valami hajón nem tudnak átadni valami levelet,vagy mit a fiúk ahol most írogatok néha és azt kérdezném,hogy Ti találkoztatok ezzel a problémával?
Köszi a választ elõre is...
Én is ott akadtam el. Pedig van hozzá segítség a naplóban (a legjobb oldali ikon) , ami elég világossá teszi, hogy felülre a Vénusz virág kell, alá a szentjános bogarak, alá a pávatoll, alá a hal, alá a béka, legalúlra, a méhektõl elvett méz.
Ezeket be is raktam, és nem mûködik.
Ha valaki tudja, hogy mit kel tenni, írja meg.
van a játék könyvtárában egy archives.ini fájl.
megnyitjátok, és van egy olyan bejegyzés, hogy "ArchiveFileCount=5" , nah az 5öst átírjátok 4esre .. mentés és megy. ennyi
\"Nem szabad leereszkedni a hülyék szintjére, mert ott ők győznek a rutinjukkal.\"
wapolok
csak 2 videó van róla semmit nem lehet tudni még
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"