300
2008. augusztus 29-én jön ki!
-
Párizsban vagyok az állatkertben, a majomnál, azt csinálja amit én, de egy fatönk kellene a leírás szerint.
Nincs fatönköm, csak 1 ernyőm van, hol találok valami hasonlót, hogy a lyukba tegyem? -
crusaderzoli #139 köszi -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!műszikla a roncsautoba, táblák kicserélése parkolo<->omlasveszely, szerencsesutik felnyitasa az arusnal, es ha a megfelelot talaltad, akkor azt visszasutteted es odaadod fodlmeronek -
crusaderzoli #137 Sziasztok, hogy veszem rá a földmérőt, hogy álljon arrébb a kocsival? -
Köszike, így már másképp megy a dolog:)) -
CéZé #135 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ja igen rá kell venni a földmérőt, hogy vigye onnét a kocsiját, meg tedd a lézert az oszlop tetejére. -
Köszönöm, de úgy áll pedig, már nem lehet mozgatni sem, még próbálkozom akkor. -
CéZé #133 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!forgasd el a lézerrel párhuzamosan, a büfékocsi felé álljon -
Segítség kéne még nekem:)
Gatineau-ban vagyok, ahol a szobor kezére tettem a lézeres vízmérőt, de egy útjelzőtáblába akad meg, mit csináljak az útjelzőtáblával?
Már mindent próbáltam. -
Ashley36 #131 Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséged.:)Belepillantottam és jó lesz.:) -
CéZé #130 Párizs a következő helyszín
Talán jó lesz. -
Ashley36 #129 Értem.:( Akkor várok hátha esetleg valaki azután a videó után készít egy mentés és feldobja ide. Max lemaradok egy videóról az még nem tragédia de a játék nagyon érdekelne...:) -
CéZé #128 Közvetlen azután nem lehet menteni mert van egy hosszú videó, majd jön a következő helyszín. -
Ashley36 #127 Sziasztok!
Nekem egy olyan gondom van, hogy a hordós részt megcsináltam,(Austrebert) viszont amikor a csaj odaáll a nyitott hordó elé egyszerűen lefagy a játék.:( Ha valakinek lenne esetleg egy mentése ami közvetlen azután van, hogy kinyílik a hordó és feltenne ide egy linket azt nagyon megköszönném. -
il #126 sziasztok
itt egy német végigjátszás ami fordítható, ha valaki naon elakadna
http://www.gameswelt.de/tipps/walkthrough/5188-Geheimakte_2_Puritas_Cordis.html
http://www.webforditas.hu/ -
szivesen -
Köszönöm, ez volt a bibi, már tovább is mehettem végre:)) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Az újságot /a rózsaszin ruhás nő kabinja, ágy mellett/ tedd be az üres képkeretbe/étterem/. -
Igen tudom, de hiába beszélek a fotóssal még nem fotóz semmit.
Már énekeltem is a mikrofonba.:D -
a kapitánynak kéne valami bizonyíték, hogy higgyen neked, talán egy fotó? -
Köszönöm, már sikerült rájönnöm:))
Most meg nem történik semmi hiába használom a fülhallgatót a mikrofonon, egyedül van a szobában a pasi:D -
CéZé #119 [spoiler] A bárpultos elött vannak a kabinkulcsok. Mikor ott vagy nem beszélsz senkivel csak használod a ruhát. Ekkor elmegy Nina majd az álruhában jön vissza. Most beszélhetsz a pultossal aki nem tud segíteni mert nem tudja kinek melyek a kulcsa. Neked kell kideríteni a kabinszámot. Ha már tudod akkor kapod meg. -
Már rájöttem, sikerült:)) -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De azt mondja, hogy perfecten össze van kombinálva, száraz a köntös is, hol öltözök át? Már nem tudok mit kitalálni olyan dühös vagyok, még így nem fogott ki játék rajtam. -
CéZé #116 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor már csak egymásra kell őket tenni az invertoryban, de lehet még vizes a köntösöd amit a felső szinten tudsz megszárítani a légkondi ventillátorával. Csak a bárpincérnél tudod használni. -
CéZé #115 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ninat tedd bele egy zsákba majd tegyél rá szemetet (szétvert kutyaház) ekkor lesz egy másik őr is akivel ha beszélsz le tudod dobni a pincébe a Ninas zsákot. -
már kompletten megvan az invertoryban szemüveg, kalap rózsákkal, és a rózsaszin köntös. A hajammal nem tudok csinálni semmit, hiába akarom a pálcikákat odarakni, valami habot emlit azt hiszem:)) -
mariann84 #113 oké nina kint, de
1. nincs sisakom,2.akályháig nem jutok el, mivel ott ül az őr az ajtó előtt.
azért köszi, próbálkozom még, hátha rájövök. -
CéZé #112 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A vázából öntsed át a sisakba a levest, szenet tegyél a kályhába majd meggyújtja és tedd rá a sisakot és kész is. A tv-t tedd az ablaknál lévő asztalra és kapcsold be, ha van rajt antenna akkor foci megy rajt ha nincs a varrógép fölött találsz egyet. Ha beszélsz a börtön ajtónál álló emberrel akkor elmegy járőrözni és meglátja a tv-t.
-
mariann84 #111 vki megmondhatná mit kell csinálni a vázás sajttal és a tévével... -
mariann84 #110 kalap is kell, az megvan? vmi rózsákkal kell összerakni asszem. -
igen, az már megvan, már napozik a pasas, a zoknit is kimostam újból, és megszárítottam, de nem tudok mit csinálni már, nem tud valamiért átöltözni. -
mariann84 #108 sztem a zokni jó úgy, én is csak összemostam és kész, majd megszárítottam fent a kapitány ajtaja mellett a szellőzőn.
van már napszemüveged? a napozó hapsitól kell elcsenni úgy hogy megigéred hozol neki naptejet de csak szappannal töltöd fel a tubust. -
Nem megy, a zoknim még piros, már annyi mindent próbáltam már, de semmivel nem tudom rózsaszinüvé tenni:( -
Köszike:) A zoknim piros csíkos, de mást nem enged mosni, de megnézem akkor. A hajába akarom tenni a tűket, de valami habról beszél:)) -
DORSANAX #105 Pl.a zoknidnak milyen a színe? -
DORSANAX #104 Ha a teljes ruházat készen van,akkor még az sem mindegy,hogy hol öltözöl át,de gyanítom,hogy nincsen készen...
Itt van egy képekkel ellátott végigjátszás,most találtam.PDF formátumban még a gépetekre is menthetitek:
http://www.adventurespiele.net/module-Loesung-showcontent-id-849.htm
Ez is német,de tele van képekkel.Adobe Reader 9.1 kell hozzá,de az oldalon az is ott van,csak rá kell klikkelni.Jelenleg sztem ez a legrészletesebb végigjátszás. -
Segítenél nekem?:))
Én is így vagyok, az első részben nem akadtam el ennyiszer.
Nem tudok még átöltözni a hajón a fürdőköpenybe, pedig megvan a napszemüveg, kalapot csináltam minden összeáll, a tubust odaadtam a napozó hapsinak.
Mit kell még csinálnom? -
mariann84 #102 megint elakadtam,
hogy az istenbe kell sajtlevest csinálni mikor se mikró se víz és hogy kell leültetni az őrt a tévé elé, az a rész mikor nina fogságban van. -
mariann84 #101 Igen, de hogy egyéb helyzetben is segít-e a pap, azt nem tudom.
Amúgy nekem az első rész sokkal jobban tetszett, és jobban is ment, itt állandóan elakadok, lassan megtanulok németül annyit nézem azt a német végigjátszást. az első résznél nem volt ilyen.
amiket felsoroltál, nekem is kedvenceim, syberia1-2, still life, tunguska, ezekben el sem akadtam, longest journey1-2 is jó volt.de most ez vhogy nem megy, pedig ez ráadásul magyar is :D