300
2008. augusztus 29-én jön ki!
-
DORSANAX #180 OFF!Próbáld majd meg egyszer a Still Life-ban a festő ajtajának zárját álkulccsal kinyitni. -
DORSANAX #179 Nincs mit,nem szabad ilyen könnyen feladni,én is nézelődtem egy keveset ott a parkban,mert nem figyeltem,hogy mehetek tovább balra is.Írtam,hogy ez szivatós a játékban egy kicsit.:D
Bár ehhez hasonló a Syberia-ban is van,bár úgy emlékszem,hogy ott talán jelezte valami,hogy tovább mehetek... -
#178 hjaa, értem akkor el voltam tévedve rendesen:D
Köszönöm szépen:)) -
DORSANAX #177 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem a kupacot kell piszkálni,hanem a szemétkupactól balra a hídon a járdán van egy kék kő,azt kell kipiszkálnod.Nem szabad feledni ilyen könnyen.:D
Ne add fel... -
#176 Már kezdem unni, elegem van:( Ennyire nem fogott ki rajtam egy játék.
Ez nálam olyan mint nálatok a levél átadás.
Valami nincs rendben nálam, már újból is elkezdtem, nem változik a dolog.
Már vagy 2 órája szenvedek vele.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Igen megcsináltam, elhúzott egy fekete furgon, aztán még körömlakkal is kijavítottam az autóját a Rossinak. És ernyővel nem engedi piszkálni a kupacot, még kanállal is próbáltam -
DORSANAX #175 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha az óramutatóról ráejted a kocsira asszem a gyertyát,akkor beindul a láncreakció,jön egy videó és elhúz egy autó a barátaival,stb.Ezt már megcsináltad? -
#174 Köszi, akkor próbálkozom az autóssal tovább:) -
DORSANAX #173 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha elment az autó,ami lefröcskölte a munkást,akkor takarítja le asszem a hidat.Akkor lesz látható a kék kő a járdán,amit az ernyővel lehet kiszedni,ha jól emlékszem... -
#172 spoilert hasznaljatok
-
DORSANAX #171 Ott kell lennie a korlát mellett a járdán,asszem... -
DORSANAX #170 Nem kell a munkás,nincs ott a kék kő?Ott kell lennie,ha letakarította,akkor látható lesz.Ha jól tévedek,akkor egy ernyő kell.:D -
#169 Köszi, mentem én balra, de nincs ott seholsem a munkás:D Eltünt. -
DORSANAX #168 Takarítás után bármikor,csak ott is az a szivatós dolog van,t.illik menj tovább balra a hídon /nem jelzi a lehetőséget!/és,ha már feltakarította az antimelós,akkor kiszedheted...:D -
#167 Igen, mert mikor már leírtam akkor jöttem rá, hogy az invertorymban van olyasmi, és az lesz az. Csak módosítottam.:D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A hídról mikor tudom, vagy hogyan tudom elvenni a kék kockát? Már mind a 4 helyén van, már csak az kéne nekem. -
DORSANAX #166 Kösz,mert már azt hittem,hogy én nem látom jól a kérdést.
T.illik én összeraktam a két verziót.Azt hiszem,ezt írtam is,de lehet,hogy nem volt egészen világos.
Szóval ahhoz,amit én leírtam a #145-ben,mindkét verziónak meg kell lennie.
A két fájl/magyar loca.spr és video.spr/a lemezen/vagy image-ban van,az onnan kicserélhető... -
#165 :)
A sima magyar verzió van nekem, módosított .inivel.
levélátadásnál betlizett, de amúgy teljesen jó. -
DORSANAX #164 Ceruzának vastag,farönknek vékonyka.remélem nem veszed cikizésnek.:D
Egyébként már leeshetett volna,amikor írtad,hogy "...lehet,hogy én ceruzának néztem?:D" -
#163 Köszönöm mindenkinek, már megtaláltam, nálam volt, csak én ceruzának néztem:D
-
DORSANAX #162 Megvan,nálam is volt egy mentés tényleg ott van ahol moonster írta... -
DORSANAX #161 Várjatok,nem a hídnál van a szemétben?Már én sem emlékszem pontosan sajna... -
CéZé #160 Lejjebb van itt mentésem Párizs elejére, próbáld ki. Egyszerre veszi ki mind a kettőt. Mármint nem kell kétszer keresni. -
#159 a gyertyát kivettem még az elején, de nem akar már kivenni semmit, lehet, hogy én ceruzának néztem?:D
-
CéZé #158 A gyertyának és a botnak kellenne bent lennie. -
#157 Segítsetek légyszi!
A temetőben a komposztnál nem vesz fel semmi farönköt nekem. Nem találok sehol farönköt. -
DORSANAX #156 Vigyázni kell,mert engem is átvert a játék.:D
Pl. a parkban nem jelzi semmi,hogy balra is édemes mozdulni.Sztem szivatásből nem mindenhol jelzi az "átjárókat".Ott toporogtam én is a parkban,mint vak a sz@rban,mire észrevettem,hogy balra a padon ül valaki. -
DORSANAX #155 Bocs,hogy megkérdezem,de neked nem csak a magyar 1.02-es verziód volt .ini-ben"4"-re átírva? -
#154 Bocsi, nem mentem el jobbra:D -
#153 köszike:)
Azt mondja nekem, hogy nincs semmi a komposztnál, hiába akarok felvenni valamit, pedig az ikon azt mutatja. -
DORSANAX #152 Jól emlékszel sztem.:D -
#151 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha jól emlékszem, akkor egy bot kell, ami a temetőben a komposztban van, ha jól emlékszem -
BenG #150 köszi -
DORSANAX #149 Nálam így jó volt a levélátadás is,nem értem. -
#148 Nekem sem volt gondom a levél átadásánál, simán megcsináltam.:) -
#147 Köszönöm az már meg van.
De a majomnál kéne még nekem valami fatönk, nekem az nincsen, honnan szerezzek? -
#146 Én végigtoltam, annyi gubanc volt, h ott a levélátadásnál nem működött a játék. Sztem az angol patch megoldja, remélhetőleg.
Már le is töröltem. -
DORSANAX #145
Teljesen tökéletes és hibátlan,általam letesztelt NODVD-s verziót tudtok felépíteni a következő módon:
1.német fel
2.német exe/német 1.00-ás crack/
3.magyar loca.spr a németbe
4.magyar video.spr a németbe
5.iniben 5-re!/archives.ini-t mentéssel átírni!/
6.Játék hiba és DVD nélkül!
Mégegyszer:ez a német verzió tökéletes magyar futtatása.
Ha a video.spr-t nem írom felül,akkor a videóknál német marad a szinkron.
Ha az iniben 4-es van,akkor is megy de kb.minden második felirat német marad.
Így lesz egy tökéletes,minden tekintetben végigjátszható játékotok.Leteszteltem,kiírható DVD-re a telepített állomány/2GB/,legközelebb csak vissza kell vinyóra másolni,nem kell telepíteni sem."Idegen" gépen is futni fog a játék hiba nélkül... -
#144 Bogyóka:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A kacsákat lassacskán kell odacsalni. Először a Hídnál kell belefújni, ahol az utcaseprő volt, után a aparkban, ahol a szokokut van, majd a legvegen a krokodiloknal -
#143 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A térképes táblán használd a bicskádat, és kapsz 2 elemet, vedd le a lézert és az elemeket kombináld a lézerbe -
BenG #142 Kéne egy kis help. Mit kell csinálni, amikor Gatineau-ban vagyok, elküldtem a büfés kocsit, de a lézer meg behalt. A tükröt nem engedi a darura rakni, mert azt mondja, hogy nincs mit visszatükrözzön. Hogy kell megjavítani a lézert? -
#141 Megbolondulok a kacsákat sem sikerül a hangutánzóval a krokodilhoz csalnom:((