Secret Files 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

köszi

Nálam így jó volt a levélátadás is,nem értem.<#nemtudom>
bogyoka
Nekem sem volt gondom a levél átadásánál, simán megcsináltam.😊

Olyan világosan beszélek, hogy kiolthatod a lámpákat, ha én éjjel megszólalok!

bogyoka
Köszönöm az már meg van.

De a majomnál kéne még nekem valami fatönk, nekem az nincsen, honnan szerezzek?

moonster
Én végigtoltam, annyi gubanc volt, h ott a levélátadásnál nem mûködött a játék. Sztem az angol patch megoldja, remélhetõleg.
Már le is töröltem.

Teljesen tökéletes és hibátlan,általam letesztelt NODVD-s verziót tudtok felépíteni a következõ módon:

1.német fel
2.német exe/német 1.00-ás crack/
3.magyar loca.spr a németbe
4.magyar video.spr a németbe
5.iniben 5-re!/archives.ini-t mentéssel átírni!/
6.Játék hiba és DVD nélkül!
Mégegyszer:ez a német verzió tökéletes magyar futtatása.
Ha a video.spr-t nem írom felül,akkor a videóknál német marad a szinkron.
Ha az iniben 4-es van,akkor is megy de kb.minden második felirat német marad.
Így lesz egy tökéletes,minden tekintetben végigjátszható játékotok.Leteszteltem,kiírható DVD-re a telepített állomány/2GB/,legközelebb csak vissza kell vinyóra másolni,nem kell telepíteni sem."Idegen" gépen is futni fog a játék hiba nélkül...
moonster
Bogyóka:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kacsákat lassacskán kell odacsalni. Elõször a Hídnál kell belefújni, ahol az utcaseprõ volt, után a aparkban, ahol a szokokut van, majd a legvegen a krokodiloknal
bogyoka
A térképes táblán használd a bicskádat, és kapsz 2 elemet, vedd le a lézert és az elemeket kombináld a lézerbe

Kéne egy kis help. Mit kell csinálni, amikor Gatineau-ban vagyok, elküldtem a büfés kocsit, de a lézer meg behalt. A tükröt nem engedi a darura rakni, mert azt mondja, hogy nincs mit visszatükrözzön. Hogy kell megjavítani a lézert?

bogyoka
Megbolondulok a kacsákat sem sikerül a hangutánzóval a krokodilhoz csalnom😞(

bogyoka
Párizsban vagyok az állatkertben, a majomnál, azt csinálja amit én, de egy fatönk kellene a leírás szerint.

Nincs fatönköm, csak 1 ernyõm van, hol találok valami hasonlót, hogy a lyukba tegyem?

köszi
moonster
mûszikla a roncsautoba, táblák kicserélése parkolo<->omlasveszely, szerencsesutik felnyitasa az arusnal, es ha a megfelelot talaltad, akkor azt visszasutteted es odaadod fodlmeronek
Sziasztok, hogy veszem rá a földmérõt, hogy álljon arrébb a kocsival?
bogyoka
Köszike, így már másképp megy a dolog😊)

Ja igen rá kell venni a földmérõt, hogy vigye onnét a kocsiját, meg tedd a lézert az oszlop tetejére.

bogyoka
Köszönöm, de úgy áll pedig, már nem lehet mozgatni sem, még próbálkozom akkor.

forgasd el a lézerrel párhuzamosan, a büfékocsi felé álljon

bogyoka
Segítség kéne még nekem😊

Gatineau-ban vagyok, ahol a szobor kezére tettem a lézeres vízmérõt, de egy útjelzõtáblába akad meg, mit csináljak az útjelzõtáblával?
Már mindent próbáltam.

Nagyon szépen köszönöm a gyors segítséged.😊Belepillantottam és jó lesz.😊
Értem.😞 Akkor várok hátha esetleg valaki azután a videó után készít egy mentés és feldobja ide. Max lemaradok egy videóról az még nem tragédia de a játék nagyon érdekelne...😊
Közvetlen azután nem lehet menteni mert van egy hosszú videó, majd jön a következõ helyszín.

Sziasztok!

Nekem egy olyan gondom van, hogy a hordós részt megcsináltam,(Austrebert) viszont amikor a csaj odaáll a nyitott hordó elé egyszerûen lefagy a játék.😞 Ha valakinek lenne esetleg egy mentése ami közvetlen azután van, hogy kinyílik a hordó és feltenne ide egy linket azt nagyon megköszönném.
sziasztok

itt egy német végigjátszás ami fordítható, ha valaki naon elakadna

http://www.gameswelt.de/tipps/walkthrough/5188-Geheimakte_2_Puritas_Cordis.html

http://www.webforditas.hu/
moonster
szivesen
bogyoka
Köszönöm, ez volt a bibi, már tovább is mehettem végre😊)

moonster
Az újságot /a rózsaszin ruhás nõ kabinja, ágy mellett/ tedd be az üres képkeretbe/étterem/.
bogyoka
Igen tudom, de hiába beszélek a fotóssal még nem fotóz semmit.
Már énekeltem is a mikrofonba.😄

moonster
a kapitánynak kéne valami bizonyíték, hogy higgyen neked, talán egy fotó?
bogyoka
Köszönöm, már sikerült rájönnöm😊)
Most meg nem történik semmi hiába használom a fülhallgatót a mikrofonon, egyedül van a szobában a pasi😄

A bárpultos elött vannak a kabinkulcsok. Mikor ott vagy nem beszélsz senkivel csak használod a ruhát. Ekkor elmegy Nina majd az álruhában jön vissza. Most beszélhetsz a pultossal aki nem tud segíteni mert nem tudja kinek melyek a kulcsa. Neked kell kideríteni a kabinszámot. Ha már tudod akkor kapod meg.

bogyoka
Már rájöttem, sikerült😊)

bogyoka
De azt mondja, hogy perfecten össze van kombinálva, száraz a köntös is, hol öltözök át? Már nem tudok mit kitalálni olyan dühös vagyok, még így nem fogott ki játék rajtam.

Akkor már csak egymásra kell õket tenni az invertoryban, de lehet még vizes a köntösöd amit a felsõ szinten tudsz megszárítani a légkondi ventillátorával. Csak a bárpincérnél tudod használni.

Ninat tedd bele egy zsákba majd tegyél rá szemetet (szétvert kutyaház) ekkor lesz egy másik õr is akivel ha beszélsz le tudod dobni a pincébe a Ninas zsákot.

bogyoka
már kompletten megvan az invertoryban szemüveg, kalap rózsákkal, és a rózsaszin köntös. A hajammal nem tudok csinálni semmit, hiába akarom a pálcikákat odarakni, valami habot emlit azt hiszem😊)

oké nina kint, de
1. nincs sisakom,2.akályháig nem jutok el, mivel ott ül az õr az ajtó elõtt.
azért köszi, próbálkozom még, hátha rájövök.
A vázából öntsed át a sisakba a levest, szenet tegyél a kályhába majd meggyújtja és tedd rá a sisakot és kész is. A tv-t tedd az ablaknál lévõ asztalra és kapcsold be, ha van rajt antenna akkor foci megy rajt ha nincs a varrógép fölött találsz egyet. Ha beszélsz a börtön ajtónál álló emberrel akkor elmegy járõrözni és meglátja a tv-t.

vki megmondhatná mit kell csinálni a vázás sajttal és a tévével...
kalap is kell, az megvan? vmi rózsákkal kell összerakni asszem.
bogyoka
igen, az már megvan, már napozik a pasas, a zoknit is kimostam újból, és megszárítottam, de nem tudok mit csinálni már, nem tud valamiért átöltözni.

sztem a zokni jó úgy, én is csak összemostam és kész, majd megszárítottam fent a kapitány ajtaja mellett a szellõzõn.
van már napszemüveged? a napozó hapsitól kell elcsenni úgy hogy megigéred hozol neki naptejet de csak szappannal töltöd fel a tubust.
bogyoka
Nem megy, a zoknim még piros, már annyi mindent próbáltam már, de semmivel nem tudom rózsaszinüvé tenni😞

bogyoka
Köszike😊 A zoknim piros csíkos, de mást nem enged mosni, de megnézem akkor. A hajába akarom tenni a tûket, de valami habról beszél😊)

Pl.a zoknidnak milyen a színe?<#buck>
Ha a teljes ruházat készen van,akkor még az sem mindegy,hogy hol öltözöl át,de gyanítom,hogy nincsen készen...
Itt van egy képekkel ellátott végigjátszás,most találtam.PDF formátumban még a gépetekre is menthetitek:

http://www.adventurespiele.net/module-Loesung-showcontent-id-849.htm

Ez is német,de tele van képekkel.Adobe Reader 9.1 kell hozzá,de az oldalon az is ott van,csak rá kell klikkelni.Jelenleg sztem ez a legrészletesebb végigjátszás.
bogyoka
Segítenél nekem?😊)

Én is így vagyok, az elsõ részben nem akadtam el ennyiszer.
Nem tudok még átöltözni a hajón a fürdõköpenybe, pedig megvan a napszemüveg, kalapot csináltam minden összeáll, a tubust odaadtam a napozó hapsinak.

Mit kell még csinálnom?

megint elakadtam,
hogy az istenbe kell sajtlevest csinálni mikor se mikró se víz és hogy kell leültetni az õrt a tévé elé, az a rész mikor nina fogságban van.
Igen, de hogy egyéb helyzetben is segít-e a pap, azt nem tudom.

Amúgy nekem az elsõ rész sokkal jobban tetszett, és jobban is ment, itt állandóan elakadok, lassan megtanulok németül annyit nézem azt a német végigjátszást. az elsõ résznél nem volt ilyen.
amiket felsoroltál, nekem is kedvenceim, syberia1-2, still life, tunguska, ezekben el sem akadtam, longest journey1-2 is jó volt.de most ez vhogy nem megy, pedig ez ráadásul magyar is 😄