Pókerarc

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mama2
A játékosok látják a pénzüket?

Somlói Galuska Fan Club™. Somlói Galuska Forever. TommyG Forever.

rcstuning
Nem tudom miért van ilyen érzésed, de volt már holtverseny máskor is. Egyébként ez nem volt valami jó rész... Mondjuk háttérzajnak megfelelt 😊

Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...

REALista
Miért van olyan érzésem hogy az utólsó fordulóban azért voltak ilyen könnyû kérdések hogy holtverseny legyen?😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

rcstuning
én is netezés mellett nézem, és amikor tényleg odafigyelek az az a rész, amikor nyomnak (vagy nem) és amikor kiderül, hogy ki hol áll.

Taranov
Hát vannak rossz poénok, de én a Vágó és a Balázs humorával ki vagyok békülve, ráadásul jobb esetben egy-két jópofa játékos is bekerül.

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

pff... múlt héten 'kaptam rá' a mûsorra...
hát el kell mondjam számomra uolyan szar, mint a táskás volt... a játékosok idegesítõ egymást szívatni próbáló megnyilvánulásai... elég béna! a mûsoridõ 3/4-ét elveszi... /mint anno a táskásban is csak a duma volt. mit érzel józsi? nagy van benne? és akkor 5 perc duma a semmirõl/
nyisd ki bazz, osz' menjün tovább!

szóval Vágó Pista bá most ezzel a mûsorral kicsit nagyot zuhant a szemembe...
erõltetett poénok, h ki megy balázzsal szobára! szánalom!

mondjuk a tegnapi Béla nevû boztonságiõrt nagyon bírtam...
de asszem, az volt az utsó mûsor, amit 'direktbe' ' néztem...
max netezéshez háttérzaj lesz ezentúl...

MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim

rcstuning
Ja, én is ezekre gondoltam... :-)

Nagyanyja, anyja és nõvére 😄DD
Egyébként egy utolsó kis selejt volt a srác.

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

A legnagyobb szopás nézõnek lenni a studióban. Azt se tudják mi torténik, csak látják, hogy minden kör után el megy egy emner. Nagyon gáz.
rcstuning
Nekem ez a Bulcsú abszolut nem szimpatikus...
Fõleg a dumája, hogy õt 3 nõ tartja el.

rcstuning
Hát a Norbi leszopatta rendesen...

És igen, Borbinak volt több pénze.

Taranov
Na ez a Gábor nagy arcnak tunik így elsõ ránézésre 😊

A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.

Taranov
Borbi jutott volna tovább?

rcstuning
De kár, hogy Borbi megnyomta...

rcstuning
Nekem annyira unszimpatikus volt a döntõben az a srác tegnap. Folyton dumált és alig lehetett érteni. Jó, hogy nem nyomott és pénz nélkül ment haza. EZért szeretem ezt a mûsort...

Csak nyomta volna 😉

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Taranov
Nem tudom, mitõl ijedt meg az arc, csak azért nyomta meg, mert jól nézett ki a csaj?

rcstuning
Megint lesz*patta egy nõ a nála okosabbat...

Taranov
Nem nevezte annak. Õ azt mondta a játékosoknak, hogy pár mp, lehet, hogy õk csak egy kortyot ittak és folytatták a felvételt.

Szóljon már valaki ennek a faszkalap Balázsnak, hogy ne nevezze a 10 perces reklámblokkat "pár masodperces szünetnek"
Taranov
Ezek a maiak nem viszik túlzásba a dolgokat.

rcstuning
Hát a tegnapi Reát biztos leiskolázza... Majdnem 1 millával ért el többet.

Taranov
Viszont sajnálom, hogy kiegészítik a pénzt 2 millióra, mert így nem díjazzák a maiak tudását a tegnapiakhoz képest.
Azért kíváncsi leszek, hogy ez a Borbi meddig jut.

Taranov
Persze Redmond sem rosszabb.

Taranov
Nekem szimpatikus, mindent tud, és értelmesen beszél.

rcstuning
EZ a Borbi nagyon durván nyomja... A bemutatkozás után õt véltem a leggyengébbnek...

Taranov
A mai játékosok szellemesnek tunnek 😊

rcstuning
Az Andi!

Imremagdi
vasárnap ki nyerte a 7 milliót?

http://s2b-hu.ikariam.gameforge.com/reg.php?fh=400ce81271ab4218ebc88d115104c2f1

rcstuning
szerintem nagyon jó mûsor. Ilyen döntõt,mint ma! Lesz*patták a Ricsit, mondjuk nem is volt szimpatikus. Tisztára Bochkor Gábor feje volt.

akyyy
nah ha én is játszottam volna most bekerültem volna a heti döntöbe😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Zillo
tul sok benne a duma,unalmas...

Alah Alik Ya Sidi!

Taranov
Engem az szomorított el egy kicsit, hogy ide nem pókerarc kell, hanem olyan kisugárzás, megjelenés, ami "megijeszti" a többieket.

Igen látja, meg azt is hogy mire nem tudott helyesen válaszolni.

nem lenne ez rossz, de tul van játszva az egymás zrikálása, s felesleges is, a kérdések lehetnének nehezebbek is, ennyi pénzért.

Egy dolog nem világos, az adott versenyzõ látja, hogy mennyi pénze van a kör végén?

a mait nem láttam, meg lehet valahol nézni a neten?

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

akyyy
nah én most "kiestem" 😄

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

PrisonMan
Szeegééény Kristóf!! <#wow2>
Az utolsó fordulóig összesen két (!) hibája volt, de az utolsóban sajnos 4-et hibázott és így leverte ez az unszimpatikus Andi.. <#levele>

Külömben egy játékost kivéve (Gyuszi) mindenki elvitte a pénzét. Grat mindenkinek! Segény Gyuszit is ez a .... Andi ütötte ki úgy, hogy ugyanannyi pénzük volt <#wow1><#boxer>

Üdv mindenkinek! Nem tudjátok hogy lehet e még jelentkezni a müsorba????
ha igen akkor hooool?????Elõre is Köszikee!!
Taranov
Hát igen, ez tényleg eléggé logikátlan. Ráadásul hülyeségeket mondanak, a héten valamelyik adásban az volt a kérdés, hogy melyik városban van a Hagia Sofia. Megmondták ugye, hogy Isztambul, erre a forduló végén a Vágó kérdésére azt válaszolja az egyik játékos, hogy Bulgária.
Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy meg akarta téveszteni az ellenfeleit.
Viszont az is felmerült bennem, hogy egy jó játékosnak nem állhat érdekében magáról elhitetni, hogy õ gyenge, mert azzal, ha a valódi gyengék nem nyomják meg a gombot, legfeljebb az RTL Klub jár jól.

És miért kérdezgetik õket, hogy mi volt a helyes válasz? A kérdés után rögtön elhangzik, nem? Akkor miért nem tudják?

Taranov
Közben kiderült, az válaszadásra fordított idõ dönt.

Az, aki addig kevesebb pénzt szerzett.
Bár, ha rögtön játék elején állnak egyformán, azt nem tudom. :-) Azt még nem láttam.
Taranov
Mondjuk a böffölésen sokkal kevesebb múlik, mint a másokra tett benyomáson. Ha valaki férfi, ha valaki idõsebb, folyékonyan beszél, az eleve elõnyben van.

Taranov
Szerintem a nõk közül senki nem számít rá, hogy Zsolt a lista végén áll, mivel eléggé intellektuális arca van.

Taranov
Most is izgalmas például, jelen helyzetben Zsuzsa és Zsolt is tudja magáról, hogy nem válaszoltak jól, szerintem csak az a kérdés, hogy ki nyomja meg elõbb.

Üdv!!!
A játék számomra sok izgalmat hoz, bár a Balázst nem tartom túl alkalmasnak erre a szerepre, fõleg nem a Vágóval párosítva!Azonban az ötlet jó, a kivitel nem!Ennek ellenére, mint ahogy írtam, tud izgalmakat hozni.Lehetne jobb, de mi ezt könnyen mondjuk. Szerintem örülnünk kéne. Új képek-Új nézetek-Új játék-Új izgalmak és stb. Bár a Legyen ön is milliomos még visszasírandó!
Taranov
Srácok! Ebben a játékban ki esik ki, ha egyformán áll két játékos a lista alján?

LordAdam911
jaja a discoveryt én is szeressem
ték-.-
LordAdam911
<#eljen>
vegicsek
Csak a discoveryn van kb. 1 percnyi reklám, azt is vedd figyelembe.Ráadásul nem a mosóporokat kell nézned, hanem tényleg az érdeklõdésednek megfelelõ dolgokat.

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.