147
PÓKERARC
  • N o N a m e
    azért 348 mert nem élő a műsor és nem a mai napot számolták.. gondolom én. Különben én pont azt a részt töltöttem le egy torrent oldalról PÉNTEKEN, amikor VASÁRNAP Béla megnyeri a döntőt 15000 ft-os különbséggel.
  • solikka
    BÉLA nyert!! JUPIJJJUPIJJ!
  • berlinboy6329
    ki nyert?
  • rcstuning
    Nem az a röhely, hanem, hogy valaki tudta is!
    Mindegy, legalább vége...
  • berlinboy6329
    hámer idióták. 365-13=352

Fasse tudja milyen gondolkodásmód ez.Én is kiváncsi lennék rá mé 348...
  • DuracL
    dec 18. hanyadik nap ,miért a 348 volt a jó?
  • rcstuning
    Kezdem unni a műsort. Szerintem elég gáz, hogy a Vágó játsza a hülyét néhány kérdésnél. Pl., hogy ki az a Freddy Kruger? Biztos vagyok benne, hogy nagyon is tisztában van vele. Nem bánom, hogy nemsokára vége...
  • Aspyrin
    Kár, hogy lemaradtál róla. A héten látott játékosok közül a két legértelmesebb fickó jutott a döntöbe, mindketten 1.3 millióval. Az egyiknek 30.000-rel volt csak kevesebb, és nem nyomta meg a gombot :/
  • lemongrass
    na a tegnapi az igazi bóvli volt.. a mait meg csak 1/4 füllel hallgattam

hajrá HABIB! :D
  • Marci0115
    a sajátjukat igen
  • mama2
    A játékosok látják a pénzüket?
  • rcstuning
    Nem tudom miért van ilyen érzésed, de volt már holtverseny máskor is. Egyébként ez nem volt valami jó rész... Mondjuk háttérzajnak megfelelt :)
  • REALista
    Miért van olyan érzésem hogy az utólsó fordulóban azért voltak ilyen könnyű kérdések hogy holtverseny legyen?:D
  • rcstuning
    én is netezés mellett nézem, és amikor tényleg odafigyelek az az a rész, amikor nyomnak (vagy nem) és amikor kiderül, hogy ki hol áll.
  • Taranov
    Hát vannak rossz poénok, de én a Vágó és a Balázs humorával ki vagyok békülve, ráadásul jobb esetben egy-két jópofa játékos is bekerül.
  • lemongrass
    pff... múlt héten 'kaptam rá' a műsorra...
    hát el kell mondjam számomra uolyan szar, mint a táskás volt... a játékosok idegesítő egymást szívatni próbáló megnyilvánulásai... elég béna! a műsoridő 3/4-ét elveszi... /mint anno a táskásban is csak a duma volt. mit érzel józsi? nagy van benne? és akkor 5 perc duma a semmiről/
    nyisd ki bazz, osz' menjün tovább!

szóval Vágó Pista bá most ezzel a műsorral kicsit nagyot zuhant a szemembe...
    erőltetett poénok, h ki megy balázzsal szobára! szánalom!

mondjuk a tegnapi Béla nevű boztonságiőrt nagyon bírtam...
    de asszem, az volt az utsó műsor, amit 'direktbe' ' néztem...
    max netezéshez háttérzaj lesz ezentúl...
  • rcstuning
    Ja, én is ezekre gondoltam... :-)
  • Aspyrin
    Nagyanyja, anyja és nővére :DDD
    Egyébként egy utolsó kis selejt volt a srác.
  • djukel
    A legnagyobb szopás nézőnek lenni a studióban. Azt se tudják mi torténik, csak látják, hogy minden kör után el megy egy emner. Nagyon gáz.
  • rcstuning
    Nekem ez a Bulcsú abszolut nem szimpatikus...
    Főleg a dumája, hogy őt 3 nő tartja el.
  • rcstuning
    Hát a Norbi leszopatta rendesen...

És igen, Borbinak volt több pénze.
  • Taranov
    Na ez a Gábor nagy arcnak tunik így első ránézésre :)
  • Taranov
    Borbi jutott volna tovább?
  • rcstuning
    De kár, hogy Borbi megnyomta...
  • rcstuning
    Nekem annyira unszimpatikus volt a döntőben az a srác tegnap. Folyton dumált és alig lehetett érteni. Jó, hogy nem nyomott és pénz nélkül ment haza. EZért szeretem ezt a műsort...
  • Aspyrin
    Csak nyomta volna ;)
  • Taranov
    Nem tudom, mitől ijedt meg az arc, csak azért nyomta meg, mert jól nézett ki a csaj?
  • rcstuning
    Megint lesz*patta egy nő a nála okosabbat...
  • Taranov
    Nem nevezte annak. Ő azt mondta a játékosoknak, hogy pár mp, lehet, hogy ők csak egy kortyot ittak és folytatták a felvételt.
  • djukel
    Szóljon már valaki ennek a faszkalap Balázsnak, hogy ne nevezze a 10 perces reklámblokkat "pár masodperces szünetnek"
  • Taranov
    Ezek a maiak nem viszik túlzásba a dolgokat.
  • rcstuning
    Hát a tegnapi Reát biztos leiskolázza... Majdnem 1 millával ért el többet.
  • Taranov
    Viszont sajnálom, hogy kiegészítik a pénzt 2 millióra, mert így nem díjazzák a maiak tudását a tegnapiakhoz képest.
    Azért kíváncsi leszek, hogy ez a Borbi meddig jut.
  • Taranov
    Persze Redmond sem rosszabb.
  • Taranov
    Nekem szimpatikus, mindent tud, és értelmesen beszél.
  • rcstuning
    EZ a Borbi nagyon durván nyomja... A bemutatkozás után őt véltem a leggyengébbnek...
  • Taranov
    A mai játékosok szellemesnek tunnek :)
  • rcstuning
    Az Andi!
  • Imremagdi
    vasárnap ki nyerte a 7 milliót?
  • rcstuning
    szerintem nagyon jó műsor. Ilyen döntőt,mint ma! Lesz*patták a Ricsit, mondjuk nem is volt szimpatikus. Tisztára Bochkor Gábor feje volt.