147
PÓKERARC
  • akyyy
    nah ha én is játszottam volna most bekerültem volna a heti döntöbe:D
  • Zillo
    tul sok benne a duma,unalmas...
  • Taranov
    Engem az szomorított el egy kicsit, hogy ide nem pókerarc kell, hanem olyan kisugárzás, megjelenés, ami "megijeszti" a többieket.
  • adamboro
    Igen látja, meg azt is hogy mire nem tudott helyesen válaszolni.
  • Adler
    nem lenne ez rossz, de tul van játszva az egymás zrikálása, s felesleges is, a kérdések lehetnének nehezebbek is, ennyi pénzért.

Egy dolog nem világos, az adott versenyző látja, hogy mennyi pénze van a kör végén?

a mait nem láttam, meg lehet valahol nézni a neten?
  • akyyy
    nah én most "kiestem" :D
  • PrisonMan
    Szeegééény Kristóf!!
    Az utolsó fordulóig összesen két (!) hibája volt, de az utolsóban sajnos 4-et hibázott és így leverte ez az unszimpatikus Andi..

Külömben egy játékost kivéve (Gyuszi) mindenki elvitte a pénzét. Grat mindenkinek! Segény Gyuszit is ez a .... Andi ütötte ki úgy, hogy ugyanannyi pénzük volt
  • Tomm84
    Üdv mindenkinek! Nem tudjátok hogy lehet e még jelentkezni a müsorba????
    ha igen akkor hooool?????Előre is Köszikee!!
  • Taranov
    Hát igen, ez tényleg eléggé logikátlan. Ráadásul hülyeségeket mondanak, a héten valamelyik adásban az volt a kérdés, hogy melyik városban van a Hagia Sofia. Megmondták ugye, hogy Isztambul, erre a forduló végén a Vágó kérdésére azt válaszolja az egyik játékos, hogy Bulgária.
    Legfeljebb azt tudom elképzelni, hogy meg akarta téveszteni az ellenfeleit.
    Viszont az is felmerült bennem, hogy egy jó játékosnak nem állhat érdekében magáról elhitetni, hogy ő gyenge, mert azzal, ha a valódi gyengék nem nyomják meg a gombot, legfeljebb az RTL Klub jár jól.
  • mate317
    És miért kérdezgetik őket, hogy mi volt a helyes válasz? A kérdés után rögtön elhangzik, nem? Akkor miért nem tudják?
  • Taranov
    Közben kiderült, az válaszadásra fordított idő dönt.
  • CsepeLee fiú #56
    Az, aki addig kevesebb pénzt szerzett.
    Bár, ha rögtön játék elején állnak egyformán, azt nem tudom. :-) Azt még nem láttam.
  • Taranov
    Mondjuk a böffölésen sokkal kevesebb múlik, mint a másokra tett benyomáson. Ha valaki férfi, ha valaki idősebb, folyékonyan beszél, az eleve előnyben van.
  • Taranov
    Szerintem a nők közül senki nem számít rá, hogy Zsolt a lista végén áll, mivel eléggé intellektuális arca van.
  • Taranov
    Most is izgalmas például, jelen helyzetben Zsuzsa és Zsolt is tudja magáról, hogy nem válaszoltak jól, szerintem csak az a kérdés, hogy ki nyomja meg előbb.
  • safeway
    Üdv!!!
    A játék számomra sok izgalmat hoz, bár a Balázst nem tartom túl alkalmasnak erre a szerepre, főleg nem a Vágóval párosítva!Azonban az ötlet jó, a kivitel nem!Ennek ellenére, mint ahogy írtam, tud izgalmakat hozni.Lehetne jobb, de mi ezt könnyen mondjuk. Szerintem örülnünk kéne. Új képek-Új nézetek-Új játék-Új izgalmak és stb. Bár a Legyen ön is milliomos még visszasírandó!
  • Taranov
    Srácok! Ebben a játékban ki esik ki, ha egyformán áll két játékos a lista alján?
  • LordAdam911
    jaja a discoveryt én is szeressem
    ték-.-
  • LordAdam911
  • vegicsek
    Csak a discoveryn van kb. 1 percnyi reklám, azt is vedd figyelembe.Ráadásul nem a mosóporokat kell nézned, hanem tényleg az érdeklődésednek megfelelő dolgokat.
  • Kojiro
    igen ezt én írtam, hogy nemláttam, de szar, de nekem ilyen a humorom kérem :D
    amúgy azóta láttam egyet és szar :)

sztem itt a többségnek (me2) az a baja, hogy miközben állandóan új vetélkedő-ötletekkel (értsd: koppintással) jönnek elő a csatornák, rendre törlik azokat a műsorokat, amiket az emberek megszerettek.
    itt is mi volt? kb fél évig (!) reklámozták a pókerarcot és az emberek persze kiváncsiak voltak mintállat és ezért valszeg nagy nézettséget értek el vele (legalábbis eddig). aztán majd szépen ez is leül aztán előrukkolnak valami mással. mindez csak a nézettség miatt (ebből élnek).

egy-két régi, tényleg jó, vetélkedő meg megy a süllyesztőbe.
  • mama2
    Én tudjátok mit nem birok? Nyitnak egy sorozatnak egy topikot amit vagy a tv2, vagy az RTL adja le, erre már ti, avval jöttök, hogy így szar, úgy szar, még bele se néztem de má szar stb. Jó nem mondom, hogy tökéletes műsoraik vannak, de ez azért még is zulzás. Nekem speciel tetszik:).
  • HöfEE
    Felteszem a tuti kérdést, tudja valaki hogy lehet jelentkezni a műsorba? Én egyszerűen semmit nem találtam ezzel kapcsolatban még az rtl-klub oldalán sem.
  • DJ BP
    látod az igen jó lenne.
    Csak biztos van egy hülye elv, hogy 2x nem vesznek elő egy műsort
  • Gerbill
    Miért a Discovery mi? Ott még sűrűbben megy reklám mint a tv2-n vagy RTL-en. Ráadásul mindig csak ismétlik a mindenféle járműépítős műsoraikat.
  • LordAdam911
    nekem nincsvelebajom.
  • Aspyrin
    Úgy tudom 40% az adó, vagyis 3 millióból 1.8 milliót kapsz meg.
  • grizzly21
    nehogy azt hidd. ha azt mondjak hogy nyert 3 milliot, abbol keszhez kap kb 1et.
  • Blacksheep333
    Nekem tetszik.
    Tudom fas$ vagyok...
  • jefferson83
    Nekem egy rész megnézése bőven elég volt. Nem tetszik. Ha hülye vagy hiába blöffölsz úgyis kiesel és ez így nem poén :)
  • PíszLávJuniti
    Szerintem meg a Mindent vagy semmit! mehetne újra..
  • DJ BP
    azért nem így van, aki tud nem esik ki...
    De te nem is láttad igaz?

Azért a többség nem a fogatlan Balázs showból van, azok szellemi szintje azért közel sem ott van.
    Sztem kicsit több a szöveg mint kéne, de amúgy olyan mint minden más kvízjáték, nincs bajom vele. Pl. TV2-es bukások csak szarabbak
  • Zomil
    linket tudsz adni?:) szivesen megnézném :)
  • DjDano
    Én nem mondok véleményt róla mert még nem láttam, de holnap bepótolom eme hiányosságomat :)
  • DjDano
    "Gratulálok"
  • offkorz
    "faszarcuak" :D_DS_ASSDA:A?AS:DSASD:D:SA_SAD
  • Barney Tech
    MOndjuk , ez a műsor is a magyar szinvonalhoz igazodik , ha jól hallotam arról szól a műsor ,hogy pofákat kell vágni és kamuzni nagyokat.
    Igen ez kell a magyar népnek , még gondolkoznod sem kell és pénzt is nyerhetsz. Szánalom a tetőfokon.
  • Barney Tech
    Nem , nézek idióta kereskedelmi csatornát, főleg a még idiótább műsorait.
    Discovery rulz. Htx . Bye
  • BIZ0906
    De azért annyira szar műsor, hogy millákat visznek belöle haza XD vagy a 2 éves össz fizujukat. De nagyon szar műsor. Pofákat vágni egy kis ésszel én is bemennék és vinném alóvét.
  • Matte
    így van, minden szavad igaz