Pókerarc
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ádám megérdemelte!
szép volt!!!
MacBook Air M4, iPhone 14+, iPad 9.7, XBOX ONE, XBOX360 Slim
amúgy úgy élveztem, h a vén pöfi mexívta!!!
- Bundesliga Fan

- Bundesliga Fan
Csak a 2.forduló után néztem de ahogy megláttam beugrott.
A végén meg kiderül a csajnak férje van. Vagy ez csak blöff volt?
Amugy jó hogy a csaj nyert legalább látszik,hogy nem a szõke cica vagyok stilustól függ,hogy egy nö hülye e vagy sem. Jó nem valami hû de nehezek a kérdések de egy buta nö nem jutna idáig.
Chippendale táncos elvileg de amúgy gyanús. A csaj nagyon ott volt!
- Bundesliga Fan
- Bundesliga Fan
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"A gumi kopjon, ne a lelked.\"
amit mondasz az is mûködõ de 90%-ban nagyon gyengén adták a nagy tudásut (ment, meg egyet nem tudtam, de ötbõlöt stb.) aki adta az is volt. nagyon ritka volt a jó blöff, de volt pár.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
Ne azt csináld amit én, hanem amit mondok...
a. Desperado (helyes) b. Zorro legendája c. (nemtudom már.)
Rávágom egybõl, hogy Desperadó, erre nagyot néztem, mikor a Zorro legendáját hozták ki jó válasznak.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
Ezzel a blöffel nem lehet sehová sem eljutni.
A blöffnek az a lényege, hogyha te gyenge vagy, akkor megfélemlítsd az ellenfeleket, hogy õk nyomjanak. Aztán késõbb esetleg kiderül, hogy õk jutottak volna tovább és te estél volna ki.
Ezért mondta mindig mindenki magáról, hogy milyen jól sikerült neki a forduló. Gondolj bele 😊
Nem gondolom, hogy a magyar átlagszinthez kéne mérni mindent, de ha mégis így teszünk, akkor beismerem, igaz, a többi játékoshoz, és a jelenlegi érettségi követelményekhez képest nagytudásúak voltak, de én azért azt gondolom, hogy a milliomosban sokkal muveltebb emberek szerepeltek, fõleg régebben, amikor még nem romlott le a színvonal.
szóval alhitette, hogy "kötöget", azaz azt hitték nem tud sokat a döntõbe bele is bukott a vele addig eljutó srác. Ennek az volt a lényege, hogy elhitette, hogy nem tud semmit, közben meg mindent tudott, nem értem ezzel mi volt a gondod, ez a blöff lényege, de ebben a mûsorban nem jött elõ annyira. (szerintem)
Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?
\"Nem számít, hogy kik voltunk, vagy mit tettünk a gép lezuhanása előtt. Már nem számít... Három napja meghaltunk. Most újra tiszta lappal indulunk.\"
Béla és József is toronymagasan nyerte a saját játékuk (1.2-1.3 millióval) a többi játékos elõtt, egyedül az elõbb is emlegetett hölgy volt még a toppon(Józsi elõtt állt, csak beijedt a végén).
Szerintem igenis erõsen mûveltek voltak mindhárman, az, hogy nem ismerték az aktuális bulvárhíreket, esetleg a popzene "csillagainak" neveit stb. még nem ront a szemembe semmit. Azt hiszem a legyen ön is milliomosban is eljutottak volna idáig, ha nem a fõnyereményig..
Egyébként semmilyen esetben sem áll érdekében valakinek elhitetni a többiekkel, hogy õ kevésbé muvelt, mint ami a valóság.
Nem emlékszem az öreglányra, de ennek a blöffnek nem volt értelme, csak akkor lett volna, ha tényleg csak kötögetne, nem tudna semmit, de elhitette volna magáról, hogy újságíró.
Az az öreglány volt igazi pókerarc, aki egyszer szinte minden kérdést megválaszolva jutotta heti döntõbe.... õ már a beszélgetésekkor elhitette, hoigy csak egy öreglány aki otthon kötöget, közben újságíró volt és nagyon vágta a kérdéseket. az blöff volt. ezek nem azok voltak
bár kb. ennyire volt jó a mûsor már amikor néztem mint amenyire a topik is pörög 😉
Ja és lehet hogy nem élõ de az tuti hogy ma vették fel.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Mindegy, legalább vége...
Fasse tudja milyen gondolkodásmód ez.Én is kiváncsi lennék rá mé 348...
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
hajrá HABIB! 😄