Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy ezek pontosan milyen telefonok amiken ez jelentkezik? MediaTek-es telefonok kicsit hajlamosabbak az ilyesfajta anomáliákra, hívással kapcsolatos problémákra.
(Egyébként egy gyári visszaállítás + opcionális sim kártya (újra) csere mindig ajánlott.)
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Szerk: időközben találtam ezt, ez lenne az. Ki tudom szűrni valahogy?
Utoljára szerkesztette: Zozo0122, 2019.01.02. 23:23:58
Komolyan! Csak sima hűtést nyomsz rá és meglátod pár ezerrel több lesz a pontszám.
Kimovil-en ~313500, antutu.com-on ~307000, mobilarena-n ~301800.
Vajon monitorban is jön majd ilyen? :D
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Amúgy van mód a telefonok tuningolására is custom kernellel/fw-el.
- Én erre tudok gondolni, vagy még esetleg arra hogy ezek a pontszámok a kiküldött teszt telefonoktól származnak amiknél általában erőteljesebbre vannak configolva a dolgok hogy szintetikus benchmarkoknál többet adjon.
Mindenesetre eddig tartják magukat az ígéretükhöz, mert a 6 után az 5/5T -re már kint a Pie.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Tudom nem nagy dolog, de azért engem érdekelne...
Thx!
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
Utoljára szerkesztette: Sippie, 2018.12.31. 13:51:43
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Tanácsot szeretnék kérni tőletek android ügyben. Tíz év után váltottam iOS-ről, és így elsőre van egy két "furcsaság" amit jelenleg még nem nagyon értek az OS-t illetően.
- Adott egy Huawei Watch GT óra, amit nem tudok installálni, mert az órán lévő QR kód beolvasása után megjelenő linkre kattintva, azt választ kapom, hogy "az ön kapcsolata nem privát" és nem tudok tovább lépni. Ilyenkor mi a teendő, hogy fel tudjam a telefonnal ismertetni az órát?
- A google címtárba rögzített kontaktok miképp szinkronizálódnak a kalendárral? Csak azért mert azzal nincs gond, hogy a google címtárba rögzített kontaktok rendben szinkronizálódnak a telefonra (bár...itt azért annyi anomáliát észrevettem, hogy pl. a címtárba rögzített születésnapokat nem rögzíti a telefonos kontaktok alá). A mail account mindenhol ugyan az, szóval az nem gond.
- Tudnátok ajánlani valami nagyon jó jelszó tároló appot, aminek mondjuk van online szinkronizáló felülete is?
- Kontaktok: itt még annyi lenne amit nem értek, hogy ha a google címtárba a kontaktoknál a rendezési szempont: vezetéknév, a telefonon a névjegy rendezési elv: vezetéknév a névsorrend: vezetéknév elöl és mégis, a bejövő híváskor a vezeték és a utónév fel van cserélve. Miért?!
Egyelőre ennyi lett volna. Meg kell hagyni, azért 10 éve iOS után még tanulnom kell ezt az Android OS-t. Bár az is igaz, hogy nem ördögtől való...
Thx!
Xiaomi MiA1re a tegnapi Pie install csinált egy olyat, hogy a telekomos kártyámról van net, a UPCsről megnincs. Nem is ér el semmilyen hálózatot. Wifi ok. A Pie egy naptár widgetet és egy shake flashligtot nyírt ki ami 8.1 alatt ment. :(
Másnál hasonló net gond, esetleg a netproblémára megoldást tudtok-e írni?
Ja, közben vissza is vonták a Pie-t, legalábbis már nem elérhető ...
Utoljára szerkesztette: AnuluWork, 2018.12.24. 20:50:16
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
A play store inkompatibilitásra hivatkozva nem engedi leszedni, de azért megpróbálnám.
Egy Xiaomi Redmi Note 4-re szeretném feltenni.
// reddit post hívta fel a figyelmem, hogy a samsung galériában a weboldalaknál készült screenahotoknál elérhető egy plusz gomb, ami a screenshotolt oldalra visz. apróság, de nekem speciel már lett volna rá szükségem :)
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Sony telefon 9-es droiddal. Rádugok egy memóriakártyát olvasóval, otg-vel, ... és csak a saját kis böngészőjével tudom megnézni a tartalmát, képeket is csak egyenként tudok megnyitni.
Ez a Sony marhasága, vagy a 9-es androidé? Esetleg valahogy meg lehet kerülni? A legtöbb képnéző még csak nem is látja a tárolót, egyedül a Perfect viewer, de az is csak egy képet tud megnyitni egyszerre (nem tudok előző/következő képre lapozni), pedig a mappákat tudom böngészni.
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Galaxy S4 telefonra másolok át .avi videókat PC-ről, de nem tudja lejátszani a telefon.
Ezeket a fájlokat korábban már rátöltöttem, és akkor gond nélkül vitte, talán mintha magának konvertált volna valamit. Nincs valakinek ötlete, hogy mi a szar baja van?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Napokban jön Android Auto frissítés, talán érdemes még egy próbát tenni vele ha eddig nem volt teljesen jó.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Van egy Lenovo A536 telefonom.
Valamiért eltűnt egy frissités után maga a fotozás ikonja, és ha leszedek a play-ről egy progit, az se kap hozzáférést a kamerához, a videóchatnél se megy.
mit tudnék tenni ilyenkor? <#help>#help>
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Ryzen 1600AF+32GB DDR4+RTX2060 / Xbox 360 / PS3 / XBox One /Xbox One X / PS4 / PS4 Pro / Xbox SS / Xbox SX / PS5 "Kicsi a patkány, de erös!" :D "Ingyen sor, nem sor!" :D Twitch: darkSectorHT
Persze amúgy mindegyikből van meglepően jól működő.
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2018.11.21. 17:07:20
Láttam android 9, stb.
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2018.11.20. 22:58:18
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Ha nincs tomeny acelbol az a tok, semmit nem segit azon, hogy strukturalisan gyenge a cucc. Ha benne van a taskaban, es erosebben nekitamaszkodsz valaminek, vagy raul valaki a kanapen, mar el tud hajlani, es egy tok ezen semmit nem segit.
Regards,
nincs boot idő mint egy tableten, fekve/ülve kényelmesebb az öledben tartani, nincs hangos ventillátor zaj, melegedés stb.
van értelme, csak nem mindenkinek
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2018.11.18. 14:06:31
a világ legjobb tablete jelenleg, hardverben mindenkit agyonver a konkurenciából