36204
-
suba53 #36002 Köszi. Galaxy A8 as a gép. Meg sem fordult a fejemben, hogy az ilyen alap gyári alkalmazásokat is lehet cserélgetni.
Ha a play áruházból letöltök egy hasonlót, akkor a gyárit ki lehet irtani, vagy csak mellé települ a használható? -
Ezeket a telefonra telepített tárcsázó és a névjegykártya app kezeli, és állíthatod be bennük, ha engedi (sorbarendezés vezetéknév vagy utónév szerint)
Ha nem engedi az, ami a te készülékeden van egyszerűen telepíts fel egy másikat, ami az igényeidnek megfelel. -
suba53 #36000 Sziasztok!
Androidos telefon névjegyzékkel van egy kis gondom. Hogy lehet azt beállítani, hogy a magyar logikának megfelelően rögzítse és a vezetéknevek szerint rendezze ABC sorrendbe a névjegyeket.
Ha beírom hogy Alfa Béla, akkor a B betűhöz rendezi, Béla, Alfa néven. Be lehet azt állítani, hogy a az előre beírt nevet tekintse vezetéknévnek? És ne kelljen vesszőkkel trükközni hogy sorrendet fordítson? -
Sziasztok. Telefon vásárlás előtt állok, de azzal a problémával szembesültem a jelenlegi telefonomnál nem lehet kikapcsolni az alvó módot ( képernyő időkorlátja ) . " Gamer" telefon szeretnék vásárolni, de így nem merem semelyiket megvenni így. Csak játék fut a jelenlegi telefonon de ha nem érintem a képernyőt 10 percig leállítja a játékot is. Van valakinek Honor play, vagy Poco F1 ezeken ki lehet kapcsolni az alvó módot ( képernyő időkorlátja ) ? köszönöm vagy valakinek van valamilyen ötlete, hogy mit tenni az alvó mód funkció ellen?
-
Megszűnik az inbox... -
basszus, kenterbe veri az XS-t és az S10-et is, szép -
huawei p30pro - dxomark
lentebb pörgettek vannak összehasonlítások más telefonokkal. Elég szépet ugrottak most, baromi jó képeket csinál. -
-
Én olyat nem vennék. Bolti árához képest (64Gb-os), ph-n kapsz ugyanannyiért Mate 20 Lite -ot! Akkor már inkább azt! -
Android Antivirus teszt - 250 appból 80 volt olyan, ami a problémás tesztállományok több, mint harminc százalékát felismerte (2000 tesztelt problémás appot töltöttek le és telepítettek, és 100 tisztát, hogy a hibás pozitívokat is észrevegyék).
Plusz egyéb érdekes tapasztalatok, közös motorhasználatról, egyen-kinézetről, ilyesmikről. -
Sziasztok
Dual sim-es keszulek vasarlasa elott allok. Limitalt keret van a telefonra igy jelenleg a Huawei P smart (2019-es) smart telefonnal szemezek. Valakinek esetlegesen valami tapasztalat a telefonnal kapcsolatban ?. Valaszokat elore is koszi. -
sziasztok. olyan problémám adódott a legújabb frissítés óta az s7 edge-el, hogy nem tudom az alvó módot ( képernyő időkorlátja ) kikapcsolni. valakinek volna valamilyen ötlete? köszönöm -
Bozi_Vilag #35990 Hát, nem hiszem. de végülis, a cég mindkettőre kirakta, szóval ki tudja -
Viberen belül További -> Beállítások -> Fiók -> Viber biztonsági mentés -> Visszaállítás
Nem tudom, hogy platformok között működik-e egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2019.03.11. 19:47:44 -
Verseghy #35988 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Főnököm most váltott iPhone 6S-ről Galaxy S10e-re, és a Viberrel küzdök neki. Csináltam neki backupot a felhőbe, de az S10e-n nincs olyan gomb, hogy restore ugyanabban a menüben, ahol az iPhone-on meg van.
Hogyan tudom a biztonsági mentést letölteni az új telefonjára? -
Vagy semmi - Nekem amúgy rosszabb az üzemidő, és úgy hogy Factory Reseteltem már. -
van navigációs sáv eltüntetése (quick settingsben), akkor három kis csík lesz helyette -
ITT szerezhettek jó kis wallpapereket S10-hez -
Szerintem is. Szerintem elég gagyik az összehajtogatható telók, ormótlanok, én még mindig 1 képernyőre szavazok.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.03.06. 21:43:58 -
Sokkal kevésbé tűnik gagyinak, mint bármelyik bemutatott foldable cucc :) -
sziasztok. olyan problémám adódott a legújabb frissítés óta az s7 edge-el, hogy nem tudom az alvó módot kikapcsolni. valakinek volna valamilyen ötlete? köszönöm
-
Cserébe vakon gépelsz rajta mindaddig, amíg nem bízol a diktálásban. -
a foldable phoneok után gagyi -
Bootloadere vajon nyitható lesz? Shut up and take my money :D Kár, hogy kicsit nagy. Picit kisebb lenne nagy királyság lenne. Imádtam az xperia mini promat anno :)
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2019.03.05. 20:05:50 -
https://www.fxtec.com/pro1/
-
Bozi_Vilag #35977 Ehhh... mindig kifogom a szart.
Első telefonom: LG E430 - rokontól kaptam alig használtan. Tolt rá egy másik androidot, úgy laggolt mint a fene.
Második telefonom: Galaxy J5 (2015) - egy hónappal később a sokkal jobb 2016-os tízezerrel olcsóbb lett.
Harmadik (jelenlegi) telefonom: Redmi Note 5 (Pro) - névprobléma -
A Xiaomi se csinál ilyet, csak a Redmi 5 (Plus) / Note 5 lett ilyen ... :)
Egy átmeneti állapot rövid szériás készülékei voltak, nagyon hamar váltotta a 6. generáció, és most már a 7 - és itt elvilág már helyreállt a Redmi7 - Note7 - Note7Pro trió, amit mindenhol ugyanúgy hívnak :) -
Borg #35975 Na most frissült az S8+ is, de dark mode ettől még nem lett messengerben :) -
Bozi_Vilag #35974 Lassan már IMEI-számmal jövök azonosítani 
Sajnálhatom, hogy nem valami más mobilt vettem, amit nem lehet másik régióbeli nevével keverni...
(+vicc: az első linkeden azt írják, Q2, míg a másodikon Q1... no mindegy, annyira nem fontos)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.03.03. 17:30:12 -
Na most a mókás az, hogy A Note 5-ből is van több :)
Van a Redmi5Plus (ami Indiában Note5) - ami szimpla kamerás, és Snapdragon 625 van benne - ez nem kap
Van a Note5 (ami Indiában Note5Pro) - ami duplakamerás, Snapdragon 636-al, és ez ... jó kérdés.
Mert hogy van egy Note 5 AI, ami Note 5 Pro néven IS fut, és pont ugyanaz a belseje, mint a Note5-nek és erre mondják egyértelműen, hogy kap.
bogozd ki a nevezéktant... :)
Ez alapján a bétatesztelés folyik a Note5-nél, úgyhogy én azt mondanám, hogy igen, viszont a Geekbenchen felbukkant tesztkészülékek "Note 5 Pro" névvel és Snapdragon 660 belsővel is voltak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.03. 16:27:37 -
Bozi_Vilag #35972 Hát...
Bevallom, most nem tudom, melyikről beszélsz... nekem az a verzió van meg, ami itt Redmi Note 5, azthiszem Indiában pedig Note 5 Pro. Akkor ez az utóbbi lenne? -
A Note 5 (vagy EU nevén 5 Plus) elvileg már nem kap gyárit, a Note 5 Pro még elvileg az első negyedévben.
Emellett házibarkács 9 még jöhet hozzá. -
Bozi_Vilag #35970 Ha már Pie...
Xiaomi Redmi Note 5-re mikor fog jönni? Vagy, egyáltalán fog? Hiába nézem a frissítéseket, nem kapom meg. -
Nekem is Pie van S8-on (szerda óta), de ahogy olvastam (és írtam) felhasználók bizonyos csoportjainak elérhető csak, nem régió vagy device szerinti rollout van.
Ha már Pie. Eddigi tapasztalataim vele kapcsolatban:
- One UI szép lett, nagyon bejön, hogy ennyire 1 kezes használatra mentek rá (settings, quick setting panel)
- Óra átkerült a bal oldalra, szerintem jó lépés volt
- Ha nincs bekapcsolva a screen auto rotate, és elforgatod a telefont, akkor navigációs sávon lesz plusz gomb, megnyomásra landscape/portrair módra vált.
- Rendszerszíntű sötét/teljesen fekete mód.
- Utóbbinak köszönhetően valamivel jobb üzemidőt vélek felfedezni, de pontosabban majd pár hét után tudom.
- Még kisebb helyet foglal a hangerő állítás teljes képernyős videó nézésekor
- Bixby gombra lehet alkalmazás / bixby routine shortcutot tenni!!!!444444!! (ez lehet simán csak a bixby update miatt nem pedig pie miatt)
Amit hiányolok:
Navigációs sáv eltüntetése (eltüntetésével és a one hand gestures használatával kis helyet tudtam megspórolni). -
Borg #35968 Az asszony S8-asára már megjött a pie meg one ui, azzal működik, felajánlja.
Nekem az S8+ még 8-as androidon van, azzal nem működik. -
KaBuTo666 #35967 Nálam se működik, havernál se.
Faszom. -
ja, de csak nehany felhasznalonak elerheto. nekem pl nem, par ismerosomnek meg igen. -
Borg #35965 Egy kis easter eggel aktiválható már a messengerben a sötét mód
-
valaki elmegy 1-2 hétre a hegyekbe túrázni, vagy a sivatagba, mittudomén :) biztos van célközönsége, mint mindennek :) -
Ez pedig egy power bank, amibe rakhatsz SIM kártyát és telefonálhatsz vele :)
(és ha kell, mások telefonját is tölteni róla)