36194
-
#35992 Sziasztok
Dual sim-es keszulek vasarlasa elott allok. Limitalt keret van a telefonra igy jelenleg a Huawei P smart (2019-es) smart telefonnal szemezek. Valakinek esetlegesen valami tapasztalat a telefonnal kapcsolatban ?. Valaszokat elore is koszi. -
#35991 sziasztok. olyan problémám adódott a legújabb frissítés óta az s7 edge-el, hogy nem tudom az alvó módot ( képernyő időkorlátja ) kikapcsolni. valakinek volna valamilyen ötlete? köszönöm -
Bozi_Vilag #35990 Hát, nem hiszem. de végülis, a cég mindkettőre kirakta, szóval ki tudja -
#35989 Viberen belül További -> Beállítások -> Fiók -> Viber biztonsági mentés -> Visszaállítás
Nem tudom, hogy platformok között működik-e egyáltalán.
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2019.03.11. 19:47:44 -
Verseghy #35988 Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Főnököm most váltott iPhone 6S-ről Galaxy S10e-re, és a Viberrel küzdök neki. Csináltam neki backupot a felhőbe, de az S10e-n nincs olyan gomb, hogy restore ugyanabban a menüben, ahol az iPhone-on meg van.
Hogyan tudom a biztonsági mentést letölteni az új telefonjára? -
#35987 Vagy semmi - Nekem amúgy rosszabb az üzemidő, és úgy hogy Factory Reseteltem már. -
#35986 van navigációs sáv eltüntetése (quick settingsben), akkor három kis csík lesz helyette -
#35985 ITT szerezhettek jó kis wallpapereket S10-hez -
#35984 Szerintem is. Szerintem elég gagyik az összehajtogatható telók, ormótlanok, én még mindig 1 képernyőre szavazok.
Utoljára szerkesztette: adam46, 2019.03.06. 21:43:58 -
#35983 Sokkal kevésbé tűnik gagyinak, mint bármelyik bemutatott foldable cucc :) -
#35982 sziasztok. olyan problémám adódott a legújabb frissítés óta az s7 edge-el, hogy nem tudom az alvó módot kikapcsolni. valakinek volna valamilyen ötlete? köszönöm
-
#35981 Cserébe vakon gépelsz rajta mindaddig, amíg nem bízol a diktálásban. -
#35980 a foldable phoneok után gagyi -
#35979 Bootloadere vajon nyitható lesz? Shut up and take my money :D Kár, hogy kicsit nagy. Picit kisebb lenne nagy királyság lenne. Imádtam az xperia mini promat anno :)
Utoljára szerkesztette: [HUN]FaTaL, 2019.03.05. 20:05:50 -
#35978 https://www.fxtec.com/pro1/
-
Bozi_Vilag #35977 Ehhh... mindig kifogom a szart.
Első telefonom: LG E430 - rokontól kaptam alig használtan. Tolt rá egy másik androidot, úgy laggolt mint a fene.
Második telefonom: Galaxy J5 (2015) - egy hónappal később a sokkal jobb 2016-os tízezerrel olcsóbb lett.
Harmadik (jelenlegi) telefonom: Redmi Note 5 (Pro) - névprobléma -
#35976 A Xiaomi se csinál ilyet, csak a Redmi 5 (Plus) / Note 5 lett ilyen ... :)
Egy átmeneti állapot rövid szériás készülékei voltak, nagyon hamar váltotta a 6. generáció, és most már a 7 - és itt elvilág már helyreállt a Redmi7 - Note7 - Note7Pro trió, amit mindenhol ugyanúgy hívnak :) -
Borg #35975 Na most frissült az S8+ is, de dark mode ettől még nem lett messengerben :) -
Bozi_Vilag #35974 Lassan már IMEI-számmal jövök azonosítani
Sajnálhatom, hogy nem valami más mobilt vettem, amit nem lehet másik régióbeli nevével keverni...
(+vicc: az első linkeden azt írják, Q2, míg a másodikon Q1... no mindegy, annyira nem fontos)
Utoljára szerkesztette: Bozi_Vilag, 2019.03.03. 17:30:12 -
#35973 Na most a mókás az, hogy A Note 5-ből is van több :)
Van a Redmi5Plus (ami Indiában Note5) - ami szimpla kamerás, és Snapdragon 625 van benne - ez nem kap
Van a Note5 (ami Indiában Note5Pro) - ami duplakamerás, Snapdragon 636-al, és ez ... jó kérdés.
Mert hogy van egy Note 5 AI, ami Note 5 Pro néven IS fut, és pont ugyanaz a belseje, mint a Note5-nek és erre mondják egyértelműen, hogy kap.
bogozd ki a nevezéktant... :)
Ez alapján a bétatesztelés folyik a Note5-nél, úgyhogy én azt mondanám, hogy igen, viszont a Geekbenchen felbukkant tesztkészülékek "Note 5 Pro" névvel és Snapdragon 660 belsővel is voltak.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.03.03. 16:27:37 -
Bozi_Vilag #35972 Hát...
Bevallom, most nem tudom, melyikről beszélsz... nekem az a verzió van meg, ami itt Redmi Note 5, azthiszem Indiában pedig Note 5 Pro. Akkor ez az utóbbi lenne? -
#35971 A Note 5 (vagy EU nevén 5 Plus) elvileg már nem kap gyárit, a Note 5 Pro még elvileg az első negyedévben.
Emellett házibarkács 9 még jöhet hozzá. -
Bozi_Vilag #35970 Ha már Pie...
Xiaomi Redmi Note 5-re mikor fog jönni? Vagy, egyáltalán fog? Hiába nézem a frissítéseket, nem kapom meg. -
#35969 Nekem is Pie van S8-on (szerda óta), de ahogy olvastam (és írtam) felhasználók bizonyos csoportjainak elérhető csak, nem régió vagy device szerinti rollout van.
Ha már Pie. Eddigi tapasztalataim vele kapcsolatban:
- One UI szép lett, nagyon bejön, hogy ennyire 1 kezes használatra mentek rá (settings, quick setting panel)
- Óra átkerült a bal oldalra, szerintem jó lépés volt
- Ha nincs bekapcsolva a screen auto rotate, és elforgatod a telefont, akkor navigációs sávon lesz plusz gomb, megnyomásra landscape/portrair módra vált.
- Rendszerszíntű sötét/teljesen fekete mód.
- Utóbbinak köszönhetően valamivel jobb üzemidőt vélek felfedezni, de pontosabban majd pár hét után tudom.
- Még kisebb helyet foglal a hangerő állítás teljes képernyős videó nézésekor
- Bixby gombra lehet alkalmazás / bixby routine shortcutot tenni!!!!444444!! (ez lehet simán csak a bixby update miatt nem pedig pie miatt)
Amit hiányolok:
Navigációs sáv eltüntetése (eltüntetésével és a one hand gestures használatával kis helyet tudtam megspórolni). -
Borg #35968 Az asszony S8-asára már megjött a pie meg one ui, azzal működik, felajánlja.
Nekem az S8+ még 8-as androidon van, azzal nem működik. -
KaBuTo666 #35967 Nálam se működik, havernál se.
Faszom. -
#35966 ja, de csak nehany felhasznalonak elerheto. nekem pl nem, par ismerosomnek meg igen. -
Borg #35965 Egy kis easter eggel aktiválható már a messengerben a sötét mód
-
#35964 valaki elmegy 1-2 hétre a hegyekbe túrázni, vagy a sivatagba, mittudomén :) biztos van célközönsége, mint mindennek :) -
#35963 Ez pedig egy power bank, amibe rakhatsz SIM kártyát és telefonálhatsz vele :)
(és ha kell, mások telefonját is tölteni róla) -
Bozi_Vilag #35962 Ez már kimeríti a "Minek?" kategóriát...
Nekem a Xiaomi Redmi Note 5 elég nagy használattal (mobilnet, wifi, BT, max fényerő, alkalmazások stb.) két napig bírja. Van mellé egy 20.000 mAh kapacitású power bankom, 5.000 Ftért. Ha ezeket feltöltöm mind, 12 napig bírja (4000 mAh a belső akku). Innentől, nem értem, minek kell ekkora, főleg, ha még töltőt is tudok magammal vinni a legtöbb helyre... -
#35961 XEH-re még nem ért el, nem érett be' -
#35960 na, megkaptam én is, már jön lefele. eddig jókat hallottam róla úgyhogy nem is várok vele -
#35959 Erről legalább el lehet hinni, hogy tényleg annyi :)
mindenki hajtogat
"Arról nem is beszélve, hogy bár a dizájn pofás, és gond nélkül megy az átalakítás, de az elég problémás, hogy a készüléket borító kijelzőt nem védi semmi, a műanyag pedig igencsak sérülékeny. Ezzel ráadásul a Huawei is tisztában van, hiszen a demót tartó úriember szinte végig gondosan ügyelt arra, hogy a telefont arra a kis szövet tartóra helyezze, amiben a készülék a helyszínre érkezett."
Hát igen, erre nem veszel üvegfóliát... -
#35958 https://www.phonearena.com/news/phone-with-biggest-battery-in-the-world-energizer_id114065
18,000 mah
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.26. 15:19:59 -
#35957 csak megengedték...
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.26. 09:45:54 -
#35956 -
#35955 -
#35954 -
#35953 S8-hoz folydogál a 9-es verzsön. < Sammobile