Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Annal kb szo szerint barmi szebb

Regards,

szucsy89
a Pixel 3 XL-nél még mindig mérföldekkel szebb 😛 de bármelyik másik noccsnál sztem jobb megoldás
[HUN]FaTaL
Feladó, tárgy, első sort szeretnék kép nélkül, ilyen nincs. Van kompakt nézet, akkor nincs első sor, se kép. Mindegy, bekapcsoltam a képet, végülis annyira nem zavaró. 😊
Utoljára szerkesztette: FaTaL, 2019.02.21. 18:27:44

http://goo.gl/gd6Zi5

SzirmosSzisza
Annyi előnye van talán, hogy nem kell mindig lenyitni a bal oldali menüt. Amúgy nekem kép, feladó, tárgy, első sor még mindig látszik vagy van ennél valami kompaktabb nézet is?

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Jim Morrison
nem értem mire jó ez én se... marad az alapértelmezett vagy kényelmes nézet.

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
Szarabb, mint valaha 😄 Pont az a nézet hiányzik, amit használtam (nincs kép, de látható a feladó, tárgy, levél első sora). Ráadásul nem tudom miért kellett a fiókváltót a keresőmező jobb oldalára tenni, milyen hülye találta ezt ki?

Jim Morrison
G mail app redesign:

Fehérebb mint valaha

Jim Morrison
szerintem azt is megszokja az ember 1 2 nap után. meglátjuk.

SzirmosSzisza
Ki lehet kapcsolni és akkor megkapod a szokásos telefon képarányt. Mondjuk eléggé patkány úgy hirdetni notch-os telefont, hogy a háttér jobb felső része sötét.

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

skinnyman
S10 Plus-on az a notch.. undorito, nem tudom hogy gondoltak. De a tobbin se szep.

Regards,

Jim Morrison
S10E, S10, S10 Plus, and S10 5G

Dzsini
The Cover Display, what you'll see when the device is closed and looks more like a regular phone, is 4.58 inches and has a 21:9 aspect ratio. Samsung said it has a resolution of 840x1960, with a screen density of 420 dpi.

The Main Display, the bigger screen you see when unfolding the phone, is 7.3 inches and has a 4.2:3 aspect ratio. Samsung said the resolution is 1536x2152, with a screen density of 420 dpi.

One UI bemutató
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.02.20. 20:37:20

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman
2000 dollar lol

Regards,

SzirmosSzisza
Netflixnek nem sok értelmét láttam, elforgatva alapból kb kitölti az egész képernyőt, ha dupla olyan magas akkor csak több fekete sáv lesz 😄

skinnyman
Galaxy Fold. Dat notch though..

Regards,

Jim Morrison
S10 event este 8kor

Livestream:

Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2019.02.20. 17:17:18

Dzsini

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Jim Morrison

szucsy89
de nemúgyvanaz, azért van akkora noccs az almán, mert hiper szuper 3d-s szenzor van benne!!4
skinnyman
Szebb a jobb oldali, foleg azert, mert notch-bol minel kisebb, annal jobb. De szerintem tovabbra sem elfogadhato a notch semmilyen formaban. Ha nincs belole, az a legjobb.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2019.02.09. 14:47:13

Regards,

SzirmosSzisza
Szerintem a jobbos sokkal szebb, de ahogy olvasgatom az internetet ez se tetszik sokaknak ...

[HUN]FaTaL
Ha rádobsz 10-20 ezret, akkor Pixel 2 (vagy XL) a Turbadoról. Vagy Pocophone F1.

Vadnokedli
Nem akarsz 45k-t rádobni? Mi Mix 3

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

bajgunar
+1 <#eljen>
Dzsini
Pocophone F1

oneal1
sziasztok

nem tudom, hogy lehet e itt ilyet:

Ki milyen androidos mobilt vásárolna 130.000 ft környékén (új telefon ár)?

Kritérium szinte egyedül hogy ne legyen túl nagy tehát ilyen s9 plus méretű.

köszönöm!

!Forza Ferrari!

Dzsini

szucsy89
na, ez a jövő. 3 év múlva minden mobil ilyen lesz. ha akarod "sima" mobil méret, ha akarod tablet.
Dzsini
Szerintem egy rész design, egy rész pedig lehet az is, hogy így van egy 3/4 képernyős, asztalon letámasztós lehetőség is.

RelakS
Vajon miért kellett két zsanérral bonyolítani? Egy is elég lett volna, legfeljebb csak az egyik oldalon görbülne a képernyő, meg a "hátlap" nem két részből állna.
Vagy nem akarták, hogy széthajtva középen legyen hullámos? 😄

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Vadnokedli
More like it. <#banplz>

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison

ez így rendben van

Dzsini

ez így rendben van
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.01.25. 15:03:34

skinnyman
A kicsi hole-punch is sztem igen necces, de az a szeles hole-punch valami katasztrofa.

Regards,

SzirmosSzisza
ANNYIRA nem tűnik rossznak, ha kikapcsolod ahogy nézem kb ott vagy, mintha felül lenne a kamera, bár én csak S7-hez tudom viszonyítani, ott meg még van fent Samsung felirat is, szóval nem olyan vékony felül.

4100 akksi az S10+-ban, és végre előlapban az ujjlenyomat leolvasó... hát csábító.
De a kamera lyuk tényleg zavaró lehet...
Mindegy, remélem az S8+ még kibír egy generációt. Ha meg nem, akkor is előrelépés az S10+.
Jim Morrison
3 kamera alapon :/
Kivancsi vagyok, hogy a punch in hole mennyire lesz zavaro. gondolok itt arra, hogy félig a notification sávban lesz, félig az alkalmazásokba lóg bele? az úgy nem biztos hogy tetszene

Dzsini

gordon 24
Köszi mindenestre!

Downhill!!

gordon 24
A piszkosságot azt megcsinálom, hátha. Igazából van is biztonsági mentésem a gépen róla, mert októverben aksit cseréltek benne (Munkás teló, egyfolytában gps, folyamatosan töltőn van) és ugye akkor csak úgy lehetett leadni, hogy törölni kell minden adatot róla. Nem tudom mi lelte karácsonykor még simán tettünk fel képeket a gépre róla. Passz. De tuti valami összeférhetetlenségi softver gubanc lesz ez.. :-)

Downhill!!

[HUN]FaTaL
Esetleg nézd meg nem-e koszos az USB port, az szokott ilyesmit csinálni. Ha igen, pucold ki. 😄

Ha nem, akkor esetleg még adatmentés után egy factory resetet érdemes lehet csinálni a telefonon. Ha úgy sem jó, akkor gari.

gordon 24
Igen! Laptoppal, asztalival is. Mindegyiken win7 van 64 bites verzio. Volt kikapcs, restart minden.. Olyan mintha a telefon nem akarna látszani, merz tölteni engedi magát a gépekről. Szóval usb portok müködnek a kábel ok.. passz. Már ötletem nincs..

Downhill!!

[HUN]FaTaL
Géped indítottad már újra? Nagyon gyakran meghülyül a windows, ráadásul az újabb rendszereken már nem csinál teljes leállítást, ha kikapcsolod, csak hibernál, ezért csak a rendes restart segít. Más géppel próbáltad?

gordon 24
Sziasztok! Van nekem egy p9 es huawei telóm. A gondom az, hog egyik napról a mésikra elfelejtett a pc usb kapcsolat után látszani a gépen. Nem is jön elő rajta az a választó funkció amelyiken kiválasztható, hogy miéyen hozzáférést engedélyezel a gépnek. Nézegettem ilyen forumos megoldásokat. Az usb javítás engedélyezését, az mtp protokolra állítást, a hsuit engedélyét ás iéyesmiket. Ezeket szépen beállítgattam, de ugyan úgy cseszik kapcsolatba lépni a pc-vel. Sőt bluetooth kapcsolattal sem hajlandó a laptoppal komunikálni. Mi a fenét csináljak vele? Már agyaltam azon, hogy visszállítom gyári beállítésokra, csak ugye akkor minden veszik. Azt meg nem igen szeretném. Van ötletetek?

A teló egy viszonylag fiatal (másfél éves) huawei p9 (egyébként rohadt jó :-)
Android verzio: 7.0
Emui: 5.0.4

Elöre is köszi, ha tudtok segíteni.

Downhill!!

Srácok, lenne egy olyan kérdésem, hogy tudnátok ajánlani egy jól működő és legfőképp megbízható password manager appot?

Thx!
Sziasztok! Azokhoz fordulnék segítségért, akik használnak vagy használtak Huawei P20 Pro telefont. Ti milyen színmódot választottatok? Normál vagy Élénk? Az Élénk nagyon megdobja a színeket, bámulatos, de azért gyanús, hogy nem természetes. (Alapjáraton a telefon Élénkre van állítva, szóval valamiért az a default.)
Utoljára szerkesztette: csgj, 2019.01.13. 11:42:07
szucsy89
az a csuklósbusz középső része eléggé undorító, de első lépésnek megteszi, majd jönnek a top gyártók, és megcsinálják normálisra
Dzsini

Jim Morrison
Android One, de azért 5 Zeiss kamera? hmmpfmmm