Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.11.18. 12:51:48
Regards,
Nem tul meggyozo specifikaciok, ehhez eleg olcsonak kell lennie, hogy legyen is ertelme.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.11.17. 19:02:11
Regards,
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
<#vigyor2>#vigyor2>
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
http://goo.gl/gd6Zi5
Gondolom, elég nagy mobilként is, meg vastag is, szóval ez bukta
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Ilyesmihez valami nagyon durva day0 exploit kellene, aminel sokkal kisebb sebezhetoseg is mar cimlapos sztori lenne mindenhol.
Ilyesmirol mobilon csak ios-en hallottam, ahol tobb verziot annyibol allt jailbreak-elni, hogy felmentel egy weboldalra, es ott megnyomtal egy gombot. De ez se ma volt, es nem is chrome-on.
Az antivirusokrol pedig: azert nem letezik ios-re, mert az apple nem enged fel ilyen appot az appstore-jukba, mert nem lenne ertelme. Android-on sincs ertelme, de a google kevesbe szuri szigoruan a neki nem tetszo programokat.
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2018.11.10. 19:45:12
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hasonló volt a helyzet a Windows Phone-val is, mert ott sem volt konkrétan vírusvédelem, hanem ilyen hálózati védelem (WiFi ellenőrzés, VPN, Web védelem, stb).
Kell víruskereső Androidra?
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás
Hamár megemlítetted az storet, csak annyit tennék hozzá, hogy van elég kockázatos program. Az Almások, még szoktak törölni, de a Google play nem halottam hogy töröltek volna valamit.
kl24h: Bullshit, semmi ertelme android-on antivirusnak, semmit nem ernek, illetve a nagy reszuk kifejezetten karos, csak gyujti az adatokat, tele van reklammal, feleslegesen terheli az aksit, stb. A legtobb amit tehetsz, h friss os-t hasznalsz (a legutobbi biztonsagi frissitesekkel), friss app verziokkal. Meg h nem telepitesz esz nelkul store-on kivulrol szemeteket.
Tovabba semmivel nem biztonsagosabb egy iphone, sztem tobb durva exploit is volt ra, mint androidra, mikozben az meg csak nem is open source.
Regards,
Ez nyílván nem három éves tapasztalat, de szerintem azzal nincs baj.
És az Apple telefonok három hónap után elavulnak <#buck>#buck>
Az iOS viszont biztonságos.
Utoljára szerkesztette: kl24h, 2018.11.09. 20:11:09
Régebben: minek ez a nagy és hangos autó, jó a lovas kocsi is, elvisz A-ből B-be
vagy: minek ezt a "haltamas" kijlezőjű iPhone 3G, a Nokia telefonom sokkal szebb, vannak rajta gombok amikkel sokkal kényelmesebben tudok sms-t írni stb.
Szkeptikusan állnak hozzá az új dolgokhoz az emberek (legalábbis a többségük). Ahogy skinnyman is írta, ez egy prototípus. Az első Samsung Edge kijelző (amikor csak az egyik oldalon futott) is ilyen volt, csúnyákcsa, semmi haszna, aztán a generációk során kiforrotta magát, és mostmár minden Samsung phone 2 oldalú edge kijelzővel jön (a többi gyártótól is kezdik átvenni lásd Mate 20 Pro).
A Samsung nagyon erős kijelzőtechnológiában, én nagyon bírom bennük, hogy mindig dolgoznak valami újításon, és nem a mostani, kicsit esetlen telefonból kell kiindulni, mert 3-4 generáció múlva lehet már valami sokkal szebb/jobb/hasznosabb dologra is lehet ezeket használni. DE, ahhoz most ennek meg kell jelennie.
Utoljára szerkesztette: szucsy89, 2018.11.09. 09:42:31
szerk.: ahogy olvasom ez kijelzőkért felelős részleg, nem a mobilokért, szóval még nincs minden veszve!
Utoljára szerkesztette: SzirmosSzisza, 2018.11.08. 13:42:51
pár hónapja még nem tudtak róla, mikor az iphone notchot cikizték, hogy ők hamarosan több variációval is előállnak? <#idiota>#idiota>
Vagy ilyesmi technologiaval kesobb peldaul a telefonod a karodra tudod csavarni, mint ora.
Szoval sok fantazia lehet az ilyen cuccokban, kerdes h milyen lesz ez az elso verzio, es mikor er oda a technologia, hogy tenyleg jo legyen.
1:25:00-tol kb:
Regards,
Papírt kell hajtogatni, nem a mobilt. Kár, hogy ez is egy marhaság lesz, amit mindenki átvesz kérdés nélkül, mint a notch, Jack-csatlakozó hiánya és ilyenek.
Elég sokat elárul, hogy hivatalos listát adtak ki, hogy milyen kábelt vegyél hogy működjön és még azzal sem mindig jó. Wazel nekem pl. nincs probléma, illetve a hang bugos benne, pl. telefonálás közben elkezd üvölteni meg ilyesmi, de az valóban alkalmazás probléma.
Írd be Googleba, hogy android auto disconnects. 😊
Wazen belül vannak kisebb anomáliák néha, de az az alkalmazás miatt van.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
(A) be, or register to become, the primary account holder of a valid Spotify Premium for Family subscription in the United States
Kevesen lakunk ott...
Az USB kábelezésnek ettől még mindig nem lett értelme. Sokkal macerásabb, minthogy a driveon egyből megjelenik a kép amit lőttél. És tényleg, ahogy Dzsini is írta, minimum érdekes, hogy egy szoftvert nem installálhatsz, de bármilyen usb-t viszont bedugdoshatsz a gépbe...