36194
  • Firerock
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=8342]#8342[/URL]????
  • aate
    Használd ezt az oldalt vagy ezt itt tudsz gépre tölteni.
  • [HUN]FaTaL
    Vegyél egy routert, kb 5 000 Ft. Okosteló mellé alap :)
  • repvez
    nincs wifi se nálam se a közelemben :(
  • [HUN]FaTaL
    WiFi mire van?:)
  • kifli
    wifi?
  • repvez
    létezik valami megoldás hogy a marketröl elösször a PC-re töltsem le a progikat majd utánna a telora?
    Mert ezt nem hiszem el ha ingyenes a program akkor miért csak a telefonnal lehet letölteni , de azon meg kinszenvedés mire megnyilodit a market.
    Mert hiába regisztrálok marketen akkor is csak azt tudom megcsinálni hogy elküldi a linket a telefonra és ugyan ugy a telefon adatforgalmát csökkenti a letöltés.
  • oneal1
    most frissítettem egy htc incedible s-t, letöltötte, feltelepítette. de a frissítés ikon vna középen, nem csinál semmit.

ötlet?
  • [HUN]FaTaL
    Nincs mit. :)

#8343: Nem csinál az semmit, általában hibás szektornál töröl, vagy hülyeséget állít helyre. Win7ben is van chkdisk.

#8342: Automatikusan szinkronizál, nem kell állítani semmit.
  • Falkon
    Win7-em van :D
  • Vadnokedli
    Windows XP simán megcsinálja, :D a hiba keresés meg szektor javításnál vagy mi a rák. :D
  • Firerock
    hogy tudom beállítani hogy automatikusan szinkronizáljon a gmail?az időközt is szeretném beálltani
  • Falkon
    Sikerült megmenti az adatok 90%-át. Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
  • [HUN]FaTaL
  • Falkon
    Végig futtattam még egyszer, és szinte minden megvan. Másolni nem tudom, mert nincs licencem! :(
  • repvez
    Mi ez a sorozatos kártya hiba? Egyre több embertöl hallom és velem is elöfordult , hogy minden jel nélkül sérültnek jelzi a memoriakártyát és utána nálam nem nyitotta meg a képeket és a videokat amit a telefonnal készitettem , tehát kompatibilitási hibárol nem beszélhetünk.

ÉS nekem még sikerült átmásolni mindent gépre,és utánna formáztam a kártyát ezután vissza az összes adatot uyg ahogy volt, de semmi változás,sem a telepitett programok nem indultak sem a képeket nem tudtam megnyitni. ilyenkor mi van , mi okozhatja ezt ?
  • [HUN]FaTaL
    Próbáld meg a Recuvat, más ötletem nincs. :/
  • Solten
    A HTC újragondolja az S3 felvásárlását

"Az Apple először tavaly márciusban perelte be a HTC-t, a vád technológia eltulajdonítása volt. A hivatalos életrajz szerint Steve Jobs úgy gondolta, hogy az egyik 2010-ben megjelent HTC okostelefon sértette az iPhone szabadalmait. Steve Jobs az eset kapcsán a következőket mondta a könyv írójának:

„Ha kell, életem utolsó lélegzetét, az Apple 40 milliárd dolláros készpénzének minden pennyjét arra fogom fordítani, hogy ezt helyrehozzam. [..] El fogom pusztítani az Androidot, mert egy lopott termék. Ezért hajlandó vagyok termonukleáris háborúra is.”"
  • Falkon
    Végig csináltam, és a táblázatban, amit lementhetek, keményen semmi nincs! :(
  • Falkon
    Mindjárt kipróbálom, remélem sikerül. Köszi a segítséget! :)
  • [HUN]FaTaL
    Akkor hajrá. :) PC-re rádugod a kártyát kártyaolvasóban, getdataback for fatot elindítod, szkennelsz rá egyet és amit talált azt a pcre lemented, majd átmazsolázod, hogy mi az, ami használható adat belőle (nem biztos hogy mindent helyre tud állítani), majd utána formázod a kártyát és visszamásolod rá az adatokat.
  • Falkon
    Úgy tudom arra volt.
  • [HUN]FaTaL
    Ha fatra volt formázva akkor próbáld a getdataback for fatot.
  • Falkon
    Sziasztok!

Iszonyat nagy gondom van! Tegnap kikapcsoltam a telefont, rá 5 órával vissza, és azt írta hogy az SD kártya sérült, formázni akarja. Hazajöttem, kártyaolvasóba be, a gép is formázni akarja. Vannak rajta fontos dolgok amiknek nem a kukában kéne végeznie. Valahogy visszatudom teremteni a rendet?

Előre is köszi.
  • Firerock
    Hogyan tudom kitörölni a régi Google Accountot a telefonról?Csináltam már újat,be is jelentkeztem,de nem tudom kitörölni a régit:/
  • Solten
    528 MHz, Qualcomm MSM7201A, mit vartal?
  • [HUN]FaTaL
    Tökéletes. Nem jó semmire ugyan, max a falhozbaszni :D
  • Vadnokedli
    Tökéletesen fut rajta, nem szaggat meg semmi.
  • Solten
    Semmi sem lehetetlen... Jegrem-szenya az elso androidos telon (HTC G1):

• Morphin
    Nem tudom valaki akart-e már ilyet, de manuálisan hogy lehet médiakeresést lefuttatni?? Mert a telefonon ha mozgatok fájlokat és szeretném ha aktualizálódna, hogy melyik program használja stb ahhoz médiakeresés kellene.Lehet ilyet vagy muszáj újraindítani v usb-re dugni?
  • Solten
    fav
  • Morphin
    Tegnap este még CWM-en keresztül felraktam az 1.9.0-t...1 óra zenehallgatás meg aránylag sok játék (jó ez a Where's my water nevű móka) és 7x%-on van most.Dél körül amikor elindultam a városba akkor volt 93%on.Bár előtte azért telefonáltam egy keveset.Egyelőre jónak tűnik ez a batter save mizéria.
  • Vadnokedli
    Amúgy; 1 óra alatt WIFI + (Szinkronizáció 4 szinkronizálható 'szarsággal' + Auto-sync)

Így csak 3% ot merült most az SGS.
  • kifli
    igyekeztem 
  • Vadnokedli
    BJURIFÚÚÚL!
  • kifli
    ANDROID WAREZ TOPIK
  • 5c0rp330n
    Galaxy Nexus review - engadget
  • 5c0rp330n
    faszt nyitok, nincs nekem kedvem moderalgatni meg rendbetartani ilyen helyeket.. valaki mas oldja meg :)
  • 5c0rp330n
    jon a World of Goo Androidra most 28-an: link
  • [HUN]FaTaL
    Nem, tökmindegy honnan töltesz.

Filesonic olyan, mint a rapidshare meg a többi szar, csak mobilismen valamiért ezt preferálják (gondolom ez fizet sokat a kattintások után :D)