36194
-
#8353 [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1194285761&no=8342]#8342[/URL]???? -
#8352 Használd ezt az oldalt vagy ezt itt tudsz gépre tölteni. -
#8351 Vegyél egy routert, kb 5 000 Ft. Okosteló mellé alap :) -
#8350 nincs wifi se nálam se a közelemben :( -
#8349 WiFi mire van?:) -
#8348 wifi? -
#8347 létezik valami megoldás hogy a marketröl elösször a PC-re töltsem le a progikat majd utánna a telora?
Mert ezt nem hiszem el ha ingyenes a program akkor miért csak a telefonnal lehet letölteni , de azon meg kinszenvedés mire megnyilodit a market.
Mert hiába regisztrálok marketen akkor is csak azt tudom megcsinálni hogy elküldi a linket a telefonra és ugyan ugy a telefon adatforgalmát csökkenti a letöltés. -
#8346 most frissítettem egy htc incedible s-t, letöltötte, feltelepítette. de a frissítés ikon vna középen, nem csinál semmit.
ötlet? -
#8345 Nincs mit. :)
#8343: Nem csinál az semmit, általában hibás szektornál töröl, vagy hülyeséget állít helyre. Win7ben is van chkdisk.
#8342: Automatikusan szinkronizál, nem kell állítani semmit. -
#8344 Win7-em van :D -
#8343 Windows XP simán megcsinálja, :D a hiba keresés meg szektor javításnál vagy mi a rák. :D -
#8342 hogy tudom beállítani hogy automatikusan szinkronizáljon a gmail?az időközt is szeretném beálltani -
#8341 Sikerült megmenti az adatok 90%-át. Nagyon szépen köszönöm a segítséget! -
#8340 PÜ -
#8339 Végig futtattam még egyszer, és szinte minden megvan. Másolni nem tudom, mert nincs licencem! :( -
#8338 Mi ez a sorozatos kártya hiba? Egyre több embertöl hallom és velem is elöfordult , hogy minden jel nélkül sérültnek jelzi a memoriakártyát és utána nálam nem nyitotta meg a képeket és a videokat amit a telefonnal készitettem , tehát kompatibilitási hibárol nem beszélhetünk.
ÉS nekem még sikerült átmásolni mindent gépre,és utánna formáztam a kártyát ezután vissza az összes adatot uyg ahogy volt, de semmi változás,sem a telepitett programok nem indultak sem a képeket nem tudtam megnyitni. ilyenkor mi van , mi okozhatja ezt ? -
#8337 Próbáld meg a Recuvat, más ötletem nincs. :/ -
#8336 A HTC újragondolja az S3 felvásárlását
"Az Apple először tavaly márciusban perelte be a HTC-t, a vád technológia eltulajdonítása volt. A hivatalos életrajz szerint Steve Jobs úgy gondolta, hogy az egyik 2010-ben megjelent HTC okostelefon sértette az iPhone szabadalmait. Steve Jobs az eset kapcsán a következőket mondta a könyv írójának:
„Ha kell, életem utolsó lélegzetét, az Apple 40 milliárd dolláros készpénzének minden pennyjét arra fogom fordítani, hogy ezt helyrehozzam. [..] El fogom pusztítani az Androidot, mert egy lopott termék. Ezért hajlandó vagyok termonukleáris háborúra is.”" -
#8335 Végig csináltam, és a táblázatban, amit lementhetek, keményen semmi nincs! :( -
#8334 Mindjárt kipróbálom, remélem sikerül. Köszi a segítséget! :) -
#8333 Akkor hajrá. :) PC-re rádugod a kártyát kártyaolvasóban, getdataback for fatot elindítod, szkennelsz rá egyet és amit talált azt a pcre lemented, majd átmazsolázod, hogy mi az, ami használható adat belőle (nem biztos hogy mindent helyre tud állítani), majd utána formázod a kártyát és visszamásolod rá az adatokat. -
#8332 Úgy tudom arra volt. -
#8331 Ha fatra volt formázva akkor próbáld a getdataback for fatot. -
#8330 Sziasztok!
Iszonyat nagy gondom van! Tegnap kikapcsoltam a telefont, rá 5 órával vissza, és azt írta hogy az SD kártya sérült, formázni akarja. Hazajöttem, kártyaolvasóba be, a gép is formázni akarja. Vannak rajta fontos dolgok amiknek nem a kukában kéne végeznie. Valahogy visszatudom teremteni a rendet?
Előre is köszi. -
#8329 Hogyan tudom kitörölni a régi Google Accountot a telefonról?Csináltam már újat,be is jelentkeztem,de nem tudom kitörölni a régit:/ -
#8328 528 MHz, Qualcomm MSM7201A, mit vartal? -
#8327 Tökéletes. Nem jó semmire ugyan, max a falhozbaszni :D -
#8326 Tökéletesen fut rajta, nem szaggat meg semmi. -
#8325 Semmi sem lehetetlen... Jegrem-szenya az elso androidos telon (HTC G1):
-
#8324 Nem tudom valaki akart-e már ilyet, de manuálisan hogy lehet médiakeresést lefuttatni?? Mert a telefonon ha mozgatok fájlokat és szeretném ha aktualizálódna, hogy melyik program használja stb ahhoz médiakeresés kellene.Lehet ilyet vagy muszáj újraindítani v usb-re dugni? -
#8323 fav -
#8322 Tegnap este még CWM-en keresztül felraktam az 1.9.0-t...1 óra zenehallgatás meg aránylag sok játék (jó ez a Where's my water nevű móka) és 7x%-on van most.Dél körül amikor elindultam a városba akkor volt 93%on.Bár előtte azért telefonáltam egy keveset.Egyelőre jónak tűnik ez a batter save mizéria. -
#8321 Amúgy; 1 óra alatt WIFI + (Szinkronizáció 4 szinkronizálható 'szarsággal' + Auto-sync)
Így csak 3% ot merült most az SGS. -
#8320 igyekeztem -
#8319 BJURIFÚÚÚL! -
#8318 ANDROID WAREZ TOPIK
-
#8317 Galaxy Nexus review - engadget -
#8316 faszt nyitok, nincs nekem kedvem moderalgatni meg rendbetartani ilyen helyeket.. valaki mas oldja meg :) -
#8315 jon a World of Goo Androidra most 28-an: link -
#8314 Nem, tökmindegy honnan töltesz.
Filesonic olyan, mint a rapidshare meg a többi szar, csak mobilismen valamiért ezt preferálják (gondolom ez fizet sokat a kattintások után :D)