36194
  • [HUN]FaTaL
    És még avval sem ajánlott, nekem előbb szedi le a gyári lock screent, minthogy beírnám a pin kódot. :D Úgyhogy visszakapcsoltam a gyári lockscreent, egyelőre nem bukkant elő, teszi a dolgát a Lock Screen 7
  • qetuol
    igen, eltárolják
  • aate
    kb 1 óra múlva majd rakok fel csempéket meg képet az enyémről majd kipróbálok egy screen shotot otthon ,csak usb kábel kell hozzá.
  • [HUN]FaTaL
    béka, és a linket sem tudom kibányászni :(

Nekem is beautiful widgets van, a 4x1-es. Az óra meg beautiful text clock 2x1. :) Naptárnak ott a gyári calendar tile, a többi cuccot meg elérem appból.
  • Rage47
    igen
  • ba32107
    Üdv. Megvettem az első szoftveremet market-en. Az lenne a kérdés, hogy ha mondjuk majd egyszer romot frissítek, vagy factory resetet csinálok, stb, akkor újra letölthetem majd ingyen az appot amit megvettem? Tehát a google szerverei eltárolták, hogy én ezt kifizettem?

(power amp unlockerről van szó)
  • aate
    ok ,köszi megvan..nem adtam hozzá külön a beállításoknál.Egyébként beautiful widgets nagyon jó időjárás képet mutat a csempékben 1 vagy 2x1 formában is.
    ilyen az enyém:
  • [HUN]FaTaL
    Egyet enged egyszerre. Csinálj két foldert, és külön csempét mind a kettőnek. :)

Launcher 7 Settings, Oldalralapozol a Foldershez és ott tudsz létrehozni mappát.
  • aate
    nekem nem veszi be a 2. ,,csoportosított" mappát a kezdőképernyőre , látom neked sikerült.Létrehozom a folders> add new...de csak egyet enged kiválasztani.
  • [HUN]FaTaL
    Köszi. :)
  • aate
    majd otthonról felrakom.De semmi különös csak átlátszó háteret raktam neki..de ha érdekel itt van pár. # 3631 hsz alatt
  • [HUN]FaTaL
    Okés. :)

Viszont feldobhatnád őket, meglesném. :D
  • aate
    Köszi de már én is gyártottam sajátokat. :) sajnos nem tudok képernyőképet készíteni a Nexusal semelyik root nélküli nem mükszik.
  • [HUN]FaTaL
    Én is. :)

Itt a jelenlegi Home Screenem, ez még a wp7 locker pro, azt azóta már cseréltem. :)

Van egy rahedli csempém, közte pár sajáttal, ha kell, akkor feldobhatom valahova. :)

Ajánlott még a StatusBar+ és a Notifier Pro. Ha kell tudok adni apk-t. :)

Először nagyon rondának tűnt ez a csempés felület, de nem is rossz és gyors nagyon. Nem akartam WP7es telót, mert nagyon korlátozott. :)

#8379: Lehet, hogy custom romoknál van rá opció. De mi a baj az appal? Felrakod, elindítod, kikapcsolod és elrejted a listából. Lehet, hogy utána el is lehet távolítani, ezt még nem próbáltam. Annyi biztos, hogy így sosem jelenik meg a gyári locker, ha nem állítasz be másikat, akkor nincs. :)
  • Jim Morrison
    ettől féltem, hogy csak appal lehet :/ köszi.
  • aate
    Nincs mit :)Én ezt a launchert használom hozzá.
  • [HUN]FaTaL
    No Lock a marketen. :)

Köszi aate, ezt nem is ismertem, ráadásul ingyenes. Máris kipróbálom. :)

Ez nem bugos, tökéletes, köszönöm szépen. :)
  • Jim Morrison
    Lockscreent ki lehet simán kapcsolni? (SGS2)
  • aate
    Nekem a Lock Screen 7 van fent, olyan mint az értesítő sáv(rollo felfelé )semmi baja az ékezetekkel.
  • [HUN]FaTaL
    Rá lehet valahogy kényszeríteni egyetlen alkalmazásra az angol nyelvet?

A lock screen ami fent van (wp7 lock), hadilábon állon a hosszú, magyar ékezetekkel, így Hétfő helyett csak Hétf látszik, ami nem túl jó. Az egész telót nem szeretném angolra állítani (és a lockscreent sem cserélni), ha van más megoldás. :)
  • Firerock
    Kössz! Mostmár sikerült hogy értesítsen ha e-mail jön:)
  • aate
    Sajnos erre csak a factory reset a megoldás (elérhető a Settings/Privacy alatt), mivel a Marketről megvásárolt/letöltött programokat a Google accounthoz társítja a telefon, így teljes nullázás szükséges az elsődleges fiók törléséhez.
    Esetleg, ha rootlot a telefon, akkor megúszhatod a Factory Resetet, a /data/system/accounts.db fájl törlésével.
  • aate
    gmail fiókot azt hiszem csak factory reset -tel lehet törölni.
  • Bencee7
    Általában benne van a romokban a wipe, de nem mindben. Viszont ha romot cserélsz, akkor mindenképpen kell a Full Wipe nevű program, ajánlott mindent legyalulni mikor romot cserélsz! Ami kell,program vagy játék, mentések azt Titanium backuppal lemented és azt vissza is állíthatod romcsere után...
  • Firerock
    megtudnátok mondani hogy milyen alkalmazások használják a gmail fiókot?
    ki akarom törölni a régit,de csak úgy tudom hogy eltávolítom az alkalmazásokból
  • papi08
    Kööszi :)
    Jobb lenne ha kicsit biztosabban tudnáám hogy nem formááz-ee :D
  • Jim Morrison
    a régi telefonomon (amin próbáltam és nem ment) nyitva van a bootloader. Az új viszont csak rootolva van, nincs nyitva a bootloader és ment.
  • [HUN]FaTaL
    Kinyitottad a bootloadert, vagy anélkül is lehet már romot cserélni?:)
  • Jim Morrison
    Szerintem működne, én is összevissza flashellgettem a romokat :D Nem feltétlen, a user datát lehet meghagyná, nem tudom.

Ha már romok:
    xUltimate-v2.3.3-al nem tudom az előző telómról áthúzni az origi appokat, meg frameket, ellenben a mostani telefonommal meg simán megy... Mi lehet a baja? Costum rommal is mennie kéne nem?
  • papi08
    Sziasztok!
    Ha feltettem egy ROM-ot, nem ROM Managerrel, hanem újra kellett "flashelni"(azt hiszem így mondják) a telefont recovery-ből. Namármost. Ha szeretnék feltenni egy másik ROM-ot ROM Managerrel, akkor az működne ezzel a flashelt ROM-mal is? Illetve ha ROM Managerrel feltett ROM ismét formázná a telefont?
    A készülék egy HTC Desire HD, a jelenlegi rom az Android Revolution HD 6.1.5.

Köszönöm! :)
  • aate
    megtaláltam a szinkron idő beállítást a battery & data manager > data delivery
  • Narxis
    Mindent ami a telefon memóriájában van.
  • Firerock
    ez a factory reset mit takar?
    mit fog kitörölni? a játékokat meg mindent?
  • qetuol
    én hamarabb kapom telóra mint gépre :D
  • aate
    Mikor beállítod a fiókot az megjelenik a beállitásoknál(nem a gmail icon a programokban ! )- Fiókok -szinkronizálás >Defynél a settings> Accounts-nál a motorola Account együtt. Azon belül kattints a G-mail fiókra és ott vannak szinkronizációs beállítások!
  • Firerock
    Manuálisan bejön az e-mail,ha belmegyek az appba és ott rámegyek a sync-re.
    De automatikusan sajnos nem:/
  • desigo
    Akkor valami nagyon nem jó ott mert én ma küldtem pcről egy mailben képet ugyanarra az email címre ugyanis így volt a leggyorsabb rárakni a telefonra.
    Kattintás pillanatában már csipogott is.
    Persze gmail
  • Firerock
    hát,én beállítottam,de nem csipog amikor e-mailt kapok,kaptam egy e-mail délben,és 6kor amikor hazaértem a gépen már megvolt,a telefon pedig nem jelzett semmit,pedig végig bevolt kapcsolva a mobilnet:/
  • aate
    motorola defynál : Settings > Accounts
  • aate
    Beállítások, (profil )fiókok és szinkronizálás.De az időt szerintem nem tudod állítani.