36194
-
#8393 És még avval sem ajánlott, nekem előbb szedi le a gyári lock screent, minthogy beírnám a pin kódot. :D Úgyhogy visszakapcsoltam a gyári lockscreent, egyelőre nem bukkant elő, teszi a dolgát a Lock Screen 7 -
#8392 igen, eltárolják -
#8391 kb 1 óra múlva majd rakok fel csempéket meg képet az enyémről majd kipróbálok egy screen shotot otthon ,csak usb kábel kell hozzá. -
#8390 béka, és a linket sem tudom kibányászni :(
Nekem is beautiful widgets van, a 4x1-es. Az óra meg beautiful text clock 2x1. :) Naptárnak ott a gyári calendar tile, a többi cuccot meg elérem appból. -
#8389 igen -
ba32107 #8388 Üdv. Megvettem az első szoftveremet market-en. Az lenne a kérdés, hogy ha mondjuk majd egyszer romot frissítek, vagy factory resetet csinálok, stb, akkor újra letölthetem majd ingyen az appot amit megvettem? Tehát a google szerverei eltárolták, hogy én ezt kifizettem?
(power amp unlockerről van szó) -
#8387 ok ,köszi megvan..nem adtam hozzá külön a beállításoknál.Egyébként beautiful widgets nagyon jó időjárás képet mutat a csempékben 1 vagy 2x1 formában is.
ilyen az enyém: -
#8386 Egyet enged egyszerre. Csinálj két foldert, és külön csempét mind a kettőnek. :)
Launcher 7 Settings, Oldalralapozol a Foldershez és ott tudsz létrehozni mappát. -
#8385 nekem nem veszi be a 2. ,,csoportosított" mappát a kezdőképernyőre , látom neked sikerült.Létrehozom a folders> add new...de csak egyet enged kiválasztani.
-
#8384 Köszi. :) -
#8383 majd otthonról felrakom.De semmi különös csak átlátszó háteret raktam neki..de ha érdekel itt van pár. # 3631 hsz alatt -
#8382 Okés. :)
Viszont feldobhatnád őket, meglesném. :D -
#8381 Köszi de már én is gyártottam sajátokat. :) sajnos nem tudok képernyőképet készíteni a Nexusal semelyik root nélküli nem mükszik. -
#8380 Én is. :)
Itt a jelenlegi Home Screenem, ez még a wp7 locker pro, azt azóta már cseréltem. :)
Van egy rahedli csempém, közte pár sajáttal, ha kell, akkor feldobhatom valahova. :)
Ajánlott még a StatusBar+ és a Notifier Pro. Ha kell tudok adni apk-t. :)
Először nagyon rondának tűnt ez a csempés felület, de nem is rossz és gyors nagyon. Nem akartam WP7es telót, mert nagyon korlátozott. :)
#8379: Lehet, hogy custom romoknál van rá opció. De mi a baj az appal? Felrakod, elindítod, kikapcsolod és elrejted a listából. Lehet, hogy utána el is lehet távolítani, ezt még nem próbáltam. Annyi biztos, hogy így sosem jelenik meg a gyári locker, ha nem állítasz be másikat, akkor nincs. :) -
#8379 ettől féltem, hogy csak appal lehet :/ köszi. -
#8378 Nincs mit :)Én ezt a launchert használom hozzá. -
#8377 No Lock a marketen. :)
Köszi aate, ezt nem is ismertem, ráadásul ingyenes. Máris kipróbálom. :)
Ez nem bugos, tökéletes, köszönöm szépen. :) -
#8376 Lockscreent ki lehet simán kapcsolni? (SGS2) -
#8375 Nekem a Lock Screen 7 van fent, olyan mint az értesítő sáv(rollo felfelé )semmi baja az ékezetekkel. -
#8374 Rá lehet valahogy kényszeríteni egyetlen alkalmazásra az angol nyelvet?
A lock screen ami fent van (wp7 lock), hadilábon állon a hosszú, magyar ékezetekkel, így Hétfő helyett csak Hétf látszik, ami nem túl jó. Az egész telót nem szeretném angolra állítani (és a lockscreent sem cserélni), ha van más megoldás. :) -
#8373 Kössz! Mostmár sikerült hogy értesítsen ha e-mail jön:) -
#8372 Sajnos erre csak a factory reset a megoldás (elérhető a Settings/Privacy alatt), mivel a Marketről megvásárolt/letöltött programokat a Google accounthoz társítja a telefon, így teljes nullázás szükséges az elsődleges fiók törléséhez.
Esetleg, ha rootlot a telefon, akkor megúszhatod a Factory Resetet, a /data/system/accounts.db fájl törlésével. -
#8371 gmail fiókot azt hiszem csak factory reset -tel lehet törölni. -
#8370 Általában benne van a romokban a wipe, de nem mindben. Viszont ha romot cserélsz, akkor mindenképpen kell a Full Wipe nevű program, ajánlott mindent legyalulni mikor romot cserélsz! Ami kell,program vagy játék, mentések azt Titanium backuppal lemented és azt vissza is állíthatod romcsere után... -
#8369 megtudnátok mondani hogy milyen alkalmazások használják a gmail fiókot?
ki akarom törölni a régit,de csak úgy tudom hogy eltávolítom az alkalmazásokból -
#8368 Kööszi :)
Jobb lenne ha kicsit biztosabban tudnáám hogy nem formááz-ee :D -
#8367 a régi telefonomon (amin próbáltam és nem ment) nyitva van a bootloader. Az új viszont csak rootolva van, nincs nyitva a bootloader és ment. -
#8366 Kinyitottad a bootloadert, vagy anélkül is lehet már romot cserélni?:) -
#8365 Szerintem működne, én is összevissza flashellgettem a romokat :D Nem feltétlen, a user datát lehet meghagyná, nem tudom.
Ha már romok:
xUltimate-v2.3.3-al nem tudom az előző telómról áthúzni az origi appokat, meg frameket, ellenben a mostani telefonommal meg simán megy... Mi lehet a baja? Costum rommal is mennie kéne nem? -
#8364 Sziasztok!
Ha feltettem egy ROM-ot, nem ROM Managerrel, hanem újra kellett "flashelni"(azt hiszem így mondják) a telefont recovery-ből. Namármost. Ha szeretnék feltenni egy másik ROM-ot ROM Managerrel, akkor az működne ezzel a flashelt ROM-mal is? Illetve ha ROM Managerrel feltett ROM ismét formázná a telefont?
A készülék egy HTC Desire HD, a jelenlegi rom az Android Revolution HD 6.1.5.
Köszönöm! :) -
#8363 megtaláltam a szinkron idő beállítást a battery & data manager > data delivery -
#8362 Mindent ami a telefon memóriájában van. -
#8361 ez a factory reset mit takar?
mit fog kitörölni? a játékokat meg mindent? -
#8360 én hamarabb kapom telóra mint gépre :D -
#8359 Mikor beállítod a fiókot az megjelenik a beállitásoknál(nem a gmail icon a programokban ! )- Fiókok -szinkronizálás >Defynél a settings> Accounts-nál a motorola Account együtt. Azon belül kattints a G-mail fiókra és ott vannak szinkronizációs beállítások! -
#8358 Manuálisan bejön az e-mail,ha belmegyek az appba és ott rámegyek a sync-re.
De automatikusan sajnos nem:/ -
#8357 Akkor valami nagyon nem jó ott mert én ma küldtem pcről egy mailben képet ugyanarra az email címre ugyanis így volt a leggyorsabb rárakni a telefonra.
Kattintás pillanatában már csipogott is.
Persze gmail -
#8356 hát,én beállítottam,de nem csipog amikor e-mailt kapok,kaptam egy e-mail délben,és 6kor amikor hazaértem a gépen már megvolt,a telefon pedig nem jelzett semmit,pedig végig bevolt kapcsolva a mobilnet:/ -
#8355 motorola defynál : Settings > Accounts -
#8354 Beállítások, (profil )fiókok és szinkronizálás.De az időt szerintem nem tudod állítani.