36194
  • jazzy
    Úgy is jó, ha gépről töltöm ugye? Nem kell telefon ezekhez a filesonic accokhoz?
  • Vaxi
    helyeshelyes :D
  • [HUN]FaTaL
    Nyitok egyet. :D

Szerk.: Inkább nyiss te, mert én nem bannerezek meg témázgatok. :D
  • 5c0rp330n
    elkene ide is mar egy kulon wareztopic ugy latom.. :)
  • [HUN]FaTaL
    forum.mobilism.org, felrakod az appját, regisztrálsz (asszem kell, már rég csináltam :D).

Filesonic accok meg itt vannak, elég hamar törlik őket de általában meg lehet oldani, hogy működjön a premium és ne kelljen várni a fájlok között. Alternatív opcióként elő lehet fizetni a mobilismnál is premiumra, de minek, ha meg lehet oldani ingyen. :D

Premium

Naponta többször frissül, először adf.ly link jön be (gondolom így jutnak kis pénzhez), skip ad és már mutatja is. :)

Itt egy másik, ez nem frissül olyan sűrűn, csak kb naponta: Link
  • Firerock
    Miért nem bírom felrakni ezt az applanetet? letöltöm a hivatalos oldalról,felrakom a telefonra,elindítom a telepítést és 20percen múlva is ugyanúgy installing:/
    Mi lehet az oka?
  • jazzy
    Na olyat hogy lehet? :)
  • [HUN]FaTaL
    A mobilism meg a hozzá naponta "warezolt" filesonic premium acc. :D
  • Firerock
    kössz:D
  • Vadnokedli
    ha az applanet offline akkor az appbucket. :D
  • Firerock
    Hát az Applanet vagy az AppBucket?
  • Vadnokedli
    mi közül? :D
  • Firerock
    És melyik a jobb?
  • Vadnokedli
    Csak ingyen
  • Firerock
    És az milyen?:D Nem vagyok otthon az ilyenekben:)
    Ez olyan mint a MArket?
  • Vadnokedli
    mint az Applanet-olyan
  • Firerock
    Ez miez?
  • Vadnokedli
    AppBucket új verzója.

-AppBucket.net-
  • Morphin
    Akkor feltöltöm a telót és hnap tesztelem.
    Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy mennyire jól döntöttem, hogy nem ájfónt vettem.Bár nem követem azt a piacot...sztem ott nincs ennyi fejlesztés.
  • Vadnokedli
    Nincs, 3 profil van.

Kernel-Default
    Recommended(HM)
    SaveBattery

És amúgy lehet már UnderClockolni, 800mHz-ra.
  • Morphin
    1.8.x-nél van ilyen "profil" egyáltalán? én nem találkoztam vele...
  • Morphin
    Akkor érdemes felrakni? Most leszedtem...hnap lehet feltolom rá.
  • Vadnokedli
    Most 10 perc alatt 0% ot merült. :) új 1.9.0-ás Semaphore kernellel. Ajánlott profil / beállítások mellett. És ennek az új kernelnek van új profilja ami BatterySaver- Azzal vajon milyen lehet. :D

szerk; Sőt már 15 perc - 0%
  • 5c0rp330n
    mi van? ilyen merules mellett majdnem 10 oraig birna folyamatos kijelzohasznalattal, ami nem kicsit lenne jo, annak kb a fele realis. szoval megsem megy a kijelzo es akkor merul ennyire?
  • Vadnokedli
    Pedig így van. Bár nem nagyon veszem észre a különbséget mert nem vagyok mozgásban, és így nem tűnik fel mennyit merül.
  • 5c0rp330n
    folyamatosan megy a kijelzo es 2% 10 percenkent? az tul jo is lenne.
  • Vadnokedli
    Le pucoltam, Kernel csere után is.
  • jazzy
    Tolhatsz, a Dalvik cache a gyorsítótár.
  • Vadnokedli
    SGS-tulajok.
    Nálatok hogy merül a telefon ha 10 percig nem kapcsol ki a kijelző és Wifi/Szinkronizáció(mind 2 pipa) nálam 2% 10 percenként.
  • Bencee7
    Nyomhatsz :D nem tudom pontosan milyen célt szolgál, de xda-n is ajánlják, hogy ha hasonló probléma áll fenn, mint ami nálad, akkor dalvik wipe!

énis szoktam néha, talán kell is neki :P
  • Vadnokedli
    Amúgy most felraktam a legújabb Semaphore-t 1.9.0 remélem ez megoldja, meg wipeoltam a 'cache'-kat
  • Vadnokedli
    Nekem mostanában bugosodik, Gyorsan merülök, eddig nem volt ilyen.
  • Morphin
    az nem tudom mi ezért csak sima wipe cache-t csináltam, de nem vettem észre semmi változást...
  • Vadnokedli
    Szerintetek tolhatok csak úgy egy 'wipe dalvik cache'-t SGS-en?
  • repvez
    Lehet hogy nem idetartozik közvetlenül, de hogyan vagy milyen progival tudom visszanyerni a képeimet és a videoimat a telefonomból?Mert át tudtam másolni a gépre öket a méretük is megvan kiirja a készités dátumát is a képnézegető( acdsee), de csak fekete képernyö van .
    A DEfy-vel készitettem mindegyiket jpg kiterjesztésben és csak az elsö és az utolsó kép jelenik meg a közte lévök nem .Ugyaqn ez van a videokkal is ott is minden adatot kijelez és mégsem tudja lejátszani 3gp kiterjesztésbe van , de nem csinál a mediaplayer se semmit vele.

Volt hogy nem ismerte fel a memoriakártyámat egyik naprol a másikra és átmásoltam mindent a gépre formatáltam a kártyát majd mindent vissza , igy már ujra felismerte a kártyát, de a képek nem javultak meg söt a kártyán lévö programok is eltüntek vagy nem lehet megynitni öket .
    Most akakor ha ujraformázom a kártyát és visszamásolok mindent akkor is ujra le kell tölteni mindent a marketröl ?

Egyébként az uj marketbe hol találom meg a my apps részt ?

És miért nem lehet a marketen ha beregisztrálok akkor a gépre letölteni az appokat és onnan USB-b telepiteni ? Mert ha csak küldeni tudom a telefonra attol még ugyan ugy a telefon netelőfizetését használja adatforgalomba .
  • Vadnokedli
    Igaz, régen még nem volt 'Drága' a tudásához képest. :D
  • [HUN]FaTaL
    Ennyiért meg szvsz már drága, 54ért absz. best buy lenne.

Nem te vagy az első, mobilarénán is elnézte már valaki. :D
  • Vadnokedli
    Tényleg, elnéztem. Mekkora ratyi! :D
  • [HUN]FaTaL
    Előfizetéssel annyi, vigyázz, mert az lett az alap ár.

2 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és díjcsomagra vállalt hűség nélkül, új előfizetéssel.

Webshop ár:
    53 991 Ft

Dominoban:

Webshop ár:
    80 991 Ft

#8274: Azok szerintem is borzalmasak, de a vas is szar mind a kettőben (MSM8227 + Adreno 200).
  • 5c0rp330n
    mondom, azt a telot nem ismerem, ace-rol es gio-rol beszeltem foleg, amiket eddig probaltam ebben az arkategoriaban, es azok alapjan azt tapasztaltam, hogy sokkal-sokkal szarabbak, mint amennyivel olcsobbak az enyemnel.