36194
-
#8313 Úgy is jó, ha gépről töltöm ugye? Nem kell telefon ezekhez a filesonic accokhoz? -
#8312 helyeshelyes :D -
#8311 Nyitok egyet. :D
Szerk.: Inkább nyiss te, mert én nem bannerezek meg témázgatok. :D -
#8310 elkene ide is mar egy kulon wareztopic ugy latom.. :) -
#8309 forum.mobilism.org, felrakod az appját, regisztrálsz (asszem kell, már rég csináltam :D).
Filesonic accok meg itt vannak, elég hamar törlik őket de általában meg lehet oldani, hogy működjön a premium és ne kelljen várni a fájlok között. Alternatív opcióként elő lehet fizetni a mobilismnál is premiumra, de minek, ha meg lehet oldani ingyen. :D
Premium
Naponta többször frissül, először adf.ly link jön be (gondolom így jutnak kis pénzhez), skip ad és már mutatja is. :)
Itt egy másik, ez nem frissül olyan sűrűn, csak kb naponta: Link -
#8308 Miért nem bírom felrakni ezt az applanetet? letöltöm a hivatalos oldalról,felrakom a telefonra,elindítom a telepítést és 20percen múlva is ugyanúgy installing:/
Mi lehet az oka? -
#8307 Na olyat hogy lehet? :) -
#8306 A mobilism meg a hozzá naponta "warezolt" filesonic premium acc. :D -
#8305 kössz:D -
#8304 ha az applanet offline akkor az appbucket. :D -
#8303 Hát az Applanet vagy az AppBucket? -
#8302 mi közül? :D
-
#8301 És melyik a jobb? -
#8300 Csak ingyen -
#8299 És az milyen?:D Nem vagyok otthon az ilyenekben:)
Ez olyan mint a MArket? -
#8298 mint az Applanet-olyan -
#8297 Ez miez? -
#8296 AppBucket új verzója.
-AppBucket.net- -
#8295 Akkor feltöltöm a telót és hnap tesztelem.
Ilyenkor mindig elgondolkozom, hogy mennyire jól döntöttem, hogy nem ájfónt vettem.Bár nem követem azt a piacot...sztem ott nincs ennyi fejlesztés. -
#8294 Nincs, 3 profil van.
Kernel-Default
Recommended(HM)
SaveBattery
És amúgy lehet már UnderClockolni, 800mHz-ra. -
#8293 1.8.x-nél van ilyen "profil" egyáltalán? én nem találkoztam vele... -
#8292 Akkor érdemes felrakni? Most leszedtem...hnap lehet feltolom rá. -
#8291 Most 10 perc alatt 0% ot merült. :) új 1.9.0-ás Semaphore kernellel. Ajánlott profil / beállítások mellett. És ennek az új kernelnek van új profilja ami BatterySaver- Azzal vajon milyen lehet. :D
szerk; Sőt már 15 perc - 0% -
#8290 mi van? ilyen merules mellett majdnem 10 oraig birna folyamatos kijelzohasznalattal, ami nem kicsit lenne jo, annak kb a fele realis. szoval megsem megy a kijelzo es akkor merul ennyire? -
#8289 Pedig így van. Bár nem nagyon veszem észre a különbséget mert nem vagyok mozgásban, és így nem tűnik fel mennyit merül. -
#8288 folyamatosan megy a kijelzo es 2% 10 percenkent? az tul jo is lenne. -
#8287 Le pucoltam, Kernel csere után is. -
#8286 Tolhatsz, a Dalvik cache a gyorsítótár. -
#8285 SGS-tulajok.
Nálatok hogy merül a telefon ha 10 percig nem kapcsol ki a kijelző és Wifi/Szinkronizáció(mind 2 pipa) nálam 2% 10 percenként. -
#8284 Nyomhatsz :D nem tudom pontosan milyen célt szolgál, de xda-n is ajánlják, hogy ha hasonló probléma áll fenn, mint ami nálad, akkor dalvik wipe!
énis szoktam néha, talán kell is neki :P -
#8283 Amúgy most felraktam a legújabb Semaphore-t 1.9.0 remélem ez megoldja, meg wipeoltam a 'cache'-kat -
#8282 Nekem mostanában bugosodik, Gyorsan merülök, eddig nem volt ilyen. -
#8281 az nem tudom mi ezért csak sima wipe cache-t csináltam, de nem vettem észre semmi változást... -
#8280 Szerintetek tolhatok csak úgy egy 'wipe dalvik cache'-t SGS-en? -
#8279 Lehet hogy nem idetartozik közvetlenül, de hogyan vagy milyen progival tudom visszanyerni a képeimet és a videoimat a telefonomból?Mert át tudtam másolni a gépre öket a méretük is megvan kiirja a készités dátumát is a képnézegető( acdsee), de csak fekete képernyö van .
A DEfy-vel készitettem mindegyiket jpg kiterjesztésben és csak az elsö és az utolsó kép jelenik meg a közte lévök nem .Ugyaqn ez van a videokkal is ott is minden adatot kijelez és mégsem tudja lejátszani 3gp kiterjesztésbe van , de nem csinál a mediaplayer se semmit vele.
Volt hogy nem ismerte fel a memoriakártyámat egyik naprol a másikra és átmásoltam mindent a gépre formatáltam a kártyát majd mindent vissza , igy már ujra felismerte a kártyát, de a képek nem javultak meg söt a kártyán lévö programok is eltüntek vagy nem lehet megynitni öket .
Most akakor ha ujraformázom a kártyát és visszamásolok mindent akkor is ujra le kell tölteni mindent a marketröl ?
Egyébként az uj marketbe hol találom meg a my apps részt ?
És miért nem lehet a marketen ha beregisztrálok akkor a gépre letölteni az appokat és onnan USB-b telepiteni ? Mert ha csak küldeni tudom a telefonra attol még ugyan ugy a telefon netelőfizetését használja adatforgalomba . -
#8278 Igaz, régen még nem volt 'Drága' a tudásához képest. :D -
#8277 Ennyiért meg szvsz már drága, 54ért absz. best buy lenne.
Nem te vagy az első, mobilarénán is elnézte már valaki. :D -
#8276 Tényleg, elnéztem. Mekkora ratyi! :D -
#8275 Előfizetéssel annyi, vigyázz, mert az lett az alap ár.
2 év hűségnyilatkozattal az előfizetésre és díjcsomagra vállalt hűség nélkül, új előfizetéssel.
Webshop ár:
53 991 Ft
Dominoban:
Webshop ár:
80 991 Ft
#8274: Azok szerintem is borzalmasak, de a vas is szar mind a kettőben (MSM8227 + Adreno 200). -
#8274 mondom, azt a telot nem ismerem, ace-rol es gio-rol beszeltem foleg, amiket eddig probaltam ebben az arkategoriaban, es azok alapjan azt tapasztaltam, hogy sokkal-sokkal szarabbak, mint amennyivel olcsobbak az enyemnel.