36194
-
#11115 Nexus S-re a napokban fog érkezni a 4.0.4 :) Ez lesz a 3. frissítés mióta megvan. -
#11114 neeeeeeeeeeeeeeeeee, az nekem is kéne :p -
#11113 Hehe, már most 4.0.4-em van, ezért jó CM-et használni :) -
#11112 Andrea on March 20, 2012 (Samsung Nexus S with version 1.8)
Really ....
Grow some balls and go to a sex store and get the real thing... ew putting your phone down there is nasty ...bought it for giggles and go review
:DDDD -
ldavid #11111 ez is rezgő program. rezeg. ezt kérted.
ha leírnád, mit jelent nálad a "rezgő program" talán könnyebb lenne
amúgy lányok akár hasznát is vehetik :D -
#11110 ha beveszi a szájába, akkor már bekapta, nem? -
#11109 Hóli shit! :D -
#11108 ezt vedd a szádba és kabbe!
nem vibrátort kértem hanem egy egyszeü rezgő programot, érdekes nokiára van ide meg nincs?:S -
Robi546 #11107 Értem,köszi. És valahogy úgy nem lehet hogy SMS -t küldök és úgy veszi le a pénzt ? -
#11106 fúúj -
ldavid #11105 tessék -
#11104 nekem valami rezgő progi kell :D -
#11103 Bankkártya. -
Robi546 #11102 Üdv!
Azt akarom kérdezni hogy ha én a Samsung Galaxy S Pluson, 2.3-as Android, azon hogyha veszek a telefonon az android marketbe játékot akkor az hogy van ha pénzért veszek ? A Kreditemből vesz le pénzt vagy hogy ? Előre is köszi. -
#11101 [Android] Call Recorder – Total Recall v1.9.7b
-
TomBond #11100 Azért annyiszor nem hívnak :-) -
#11099 Na jó, de miből tart kipróbálni egy-két ingyenest? :) -
TomBond #11098 Köszönöm, de azért kértem így hogy hátha van valakinek tapasztalata ezekkel a programokkal. -
#11097 Mindenfélét szervizel az a cég ahol ő dolgozik én úgy emlékszem. Még talán laptopokat is. -
#11096 https://play.google.com/store/search?q=call+recorder&c=apps -
#11095 +1 -
#11094 jól van, akkor itt vagyok neked 1
ismersz
meg vagyok elégedve -
#11093 Nekem meg vagy 20 vagy még több ismerősöm van megelégedve velük. És, ez most mit bizonyí? 100db készülékből akarsz következtetést levonni? lol
Én meg egyik telefonomat sem utáltam jobban, mint azt az egy darab motorolámat, ami volt mégsem kezdem el ekézni sem a céget, sem a mostani telefonjaikat. -
#11092 az kicsit túlzás hogy egyet fogtam ki!
Nekem volt 3,és akit ismerek senki sincs megelégedve vele... -
#11091 whiskeyman motorola szervízben dolgozik, ha jól tudom. De még az is lehet hogy keverem valakivel :)
Amúgy szerintem minden márkánál elég sok a szar. -
#11090 whiskeyman-t kell megkérdezni, ő SE szervízben dolgozik, szerinte minden SE szar :) vagyis sok szar -
#11089 Hagyd már ezt a megbízhatóság baromságot. Fél éves a telefonom, szervíz közelében nem járt még és nincs is semmi baja. Azért mert találtál egy darabot, ami nem jó még nem kéne messzemenő következtetéseket levonni. Főleg, ha körülnézel a Defy topicjában, ahol szintén voltak gondok jópár embernél, ettől viszont még nem szar.
Ellenben pl. a galaxy aceokkal elég sok a gond, kezdve a hulladék wifijével. -
#11088 előtte K800 volt 6 évig, volt egy időszak amikor szoftverileg kidőlt-bedőlt volt, de egy szoftvertelepítés csodát tett vele, előtte K510, máig működik az is
ami jó, nem cserélem le, márkahű vagyok -
#11087 nekem Ray-em van, semmi baja
-
#11086 fantasztikus
mondjuk az elefántról eddig is tudtam, hogy olyan az ormánya, mintha 3 ujja lenne -
#11085 Ez előfordulhat bármelyik készülékkel is ! -
#11084 Márha a megbízhatóság nem számít neki:D
Éppen kezdtem megbarátkozni a Sony-val,erre egyik cimborám vett egy Xperia Arcot,ami ugye nem 20ezres tétel. És két hetente szervízben van.Pedig nem dobálja,sőt gumibugyiban tartja stb.:/ -
#11083 SE Live With Walkmannél jobb vételt nem találsz most és lesz rá frissítés is. -
#11082 Elvileg most tolják ki a 4.0.4-et AOSP-ra, új fícsör szerintem nincs, csak inkrementális frissítés -
ldavid #11081 és mennyiért lennének?
4.0 szerintem szinte kizárt (hivatalosan) -
TomBond #11080 És lehetőleg mp3-ba mentsen. -
TomBond #11079 Tud nekem valaki ajánlani egy olyan alkalmazást amivel fel tudom venni a beszélgetéseket? Az lenne az igazi hogy mindkét fél hallható legyen, és lehetőleg magyar nyelvű beállítási lehetőséggel rendelkezzen.
Köszönöm. -
#11078 Egyik sem !Mindkettő régi készülék, akkor már Ace plus vagy egy jobb htc. Esetleg Sony ercson. -
Egerwin #11077 Üdv!
Tervezek venni egy androidos telefont, de nem tudom eldönteni, hogy melyik legyen a kettő közül:
HTC Wildfire S
Samsung Galaxy Ace
T-Mobilnál venném, árban közel azonosak, meg úgy a leírásból ítélve a tudásuk is hasonló. Melyiket ajánlanátok és miért? Illetve még az érdekelne, hogy ezeket lehet majd frissíteni android 4.0-ás rendszerre? -