36194
-
#11075 a Note nem telefon hanem Note. -
#11074 Hejhó!
Tud valaki offline poker játékot? Online-ossal szoktam itthon játszani,de ha úton vagyok akk no net.
Tenksz -
#11073 5 millió Note 5 hónap alatt
Tepsi telók ftw :) -
#11072 Hát érdekes :)
Más: BlueStack App Player Beta - Android játékok futtatása Windows-on -
#11071 A New York-i Ethisphere Institute.
Link :D -
#11070 Nem tudom ki mondta rájuk hogy etikus, de a Microsoft-nál etikátlanabb cég szerintem nagyon kevés van... -
#11069 :D -
#11068 Ja, nemcsalnak áfát meg ilyenek -
#11067 LOL... és elvileg ez a cég "etikus". -
#11066 háhá. barátom, rátapintottál a lényegre! :D -
#11065 Passz, gondolom sima 1 év bolti. -
#11064 Igen néztem most phn az árakat.
Milyen gari van erre? -
#11063 Németnek nem német, mert az összesen rajta van a magyar nyelv.
Ennyiért még gari nélküli használtat sem kapsz. -
#11062 :D A Micro$oft nem fizette ki a sracot mert szerintuk csalt: jobb telefonnal versenyzett. -
#11061 Ha valaki egy picit is ért hozzá szerintem simán megéri ennyiért. Ha csak hardveresen nem baszol el rajta valamit, otthon mindent meg tudsz rajta csinálni. -
#11060 gari nélkül,német nyelvvel
de jó is lesz ha netán baja lesz -
#11059 Hehe GSMLinenál 75k a bolti garos s2. Ez még sufnigarral is elég jó ajánlat, mert ennél a használtak többe kerülnek. -
#11058 Azonos feltételekkel kellene a versenyt kiírni, az ICS boot ideje is elég hosszú szerintem a Wp ott eleve gyorsabb. -
#11057 Nem egyértelmű a cikk mert azt írja a Nexuson le volt tiltva a képernyőzár,meg widgetböl lett indítva, de az Wp-re is írják ,hogy élő csempe volt... -
#11056 Ciki. Ott széthasítottam volna az embert :) -
#11055 Ok köszi -
#11054 LOL sztori
A Microsoft csinált egy kihívást, hogy aki meg tud bizonyos feladatokat gyorsabban csinálni a telefonján, mint egy Windows Phone, kap valami 1000 dolláros laptopot, csávó Galaxy Nexus-al elverte őket, erre valami szánalmas indokkal elhajtották, aztán most hogy botrány lett belőle, mégis beígérték neki és bocsánatot kértek... -
#11053 Ha bekapcsolom a mintával való lezárást, akkor ugye a sima képernyőzár után kell kirajzolnom a mintát. Nem lehet azt megcsinálni, hogy ilyenkor a zárgomb megnyomása után csak a mintás védelem legyen? Mert ha ilyenkor kikapcsolom a lock screen-t akkor a mintás hülyeség sem lesz, tehát úgymond együtt vannak vagy nincsenek. HTC wildfire s, sense3 -
#11052 Official CM channel Youtube-on -
Farkassacred #11051 Üdv
Nem jelenik meg a Mobil hálózatom a felső ablakban (H)! megnéztem a "Telefon adatai" - "Állapot" - "Mobilhálózat állapota" : "Megszakítva", DE nincs megszakítva, engedélyezve van a net bakker.... ( tehát nem érhető el, vagy le van tiltva)telenor-os vagyok megkérdeztük és nem náluk van a hiba....
Mindent be állítottam ( vissza állítottam a gyári beállítást is...) már totál nem vágom.... ha valakinek volt ilyen problémája, és meg tudta oldani pls írjon :) ( Se Live With Walkman) -
#11050 A T-nél akciós ma a Galaxy Y.
Dominóval 25k -
#11049 A legtöbb tp-linkre asszem felmegy ddwrt vagy tomato, én a helyedben ránéznék és azokkal próbálkoznék... -
#11048 És miért csak a youtube-bal? Már látom hogy a tp-link a youtube-ra mutogat a y meg a tp-re
Nem hiszem hogy a tp szár routereket csinálna amikor pc-kel halál korrekten működik évek óta -
#11047 Az alapján amit írtál mivel a router-en tapasztalható a hiba és annak az újraindítása oldja meg, egyértelműen ott van a hiba... Hogy miért csak a telefonnal csinálja, az rejtély, valószínűleg mással is elő tud jönni csak még nem találkoztál vele... -
#11046 de csak a telefonnal csinálja ezt? -
#11045 valamiért nem hajlandó görgetni a gyári ics hátteret, pedig engedélyezve van a funkció. valami ötlet, hogy ez miért van? -
#11044 hát valóban észre sem vettem.elég gyanús voltmeg vagyok nyugodva -
#11043 Meg az oprendszerek is átálltak már. -
#11042 Már prohardveren is megkérdezte valaki. Úgy látszik egyeseknek nem tűnik fel, hogy a fórumon meg mindenhol már 1 órával előrébb van az óra. -
#11041 Miert meg nem allt at? Vagy nem allitottad at? -
#11040 Nekem átállt. -
#11039 bocs a hülye kérdésért:
androidos telefonom automatikusan átáll nyári időszámításra? -
#11038 A routered a szar akkor... Ha lehet, tegyél rá valami használható Linux alapú szoftvert (DDWRT, Tomato), ha nem, kuka... -
#11037 -
#11036 puskázásához én a klasszikus A4-es papírt használom :)