36194
  • Solten
    Btw, az 1 milliard dollar nekik apropenz, 13-bol huztak fel es rendeztek be egy gyarat Texasban hogy csak az Apple-nek gyartsanak chipeket :D

• Solten
    Ez a kulcsmondat:

"Consumers have the right to choices, and they know what they are buying when they purchase Samsung products."

Talan az Apple torzsvasarloi retegenek es egyeb emberek kepesseget meghaladja de az epeszu vasarlo tudatosan valasztja xy ceg termeket.

"Az esküdtszék a Samsung összes vádjában ártatlannak találta viszont az Apple-t"

Volt valakinek olyan illizioja hogy ebben a koncepcios kabareperben az AMERIKAI (aka USA) birosag egy AMERIKAI (aka USA) ceg ellen fog itelkezni?? :))) Figyelem az eskudtek dontottek, ilyen utcarol osszefogdosott gipsz jakabok mentettek mar fel gyilkosokat is vagy iteltek el artatlanokat. Az amerikai jogrendszer egy wc.
  • desigo
    A legjobb forma a féltégla
  • kifli
    igazából ott is gond van már, hogy a samsung termékei nem csak kikapcsolt képernyővel hasonlítaniak, főleg telefonnál...
  • Bucser
    Ingyenes és nem csak lekövethető, de a lockscreent zárhatod vagy unlockolhatod vele távolról is és törölheted a teljes tartalmat ha akarod.
  • RelakS
    Úgy látszik, így működik az USA.
    United States of Apple
  • SzirmosSzisza
    Apple bebizonyította, hogy a Samsung róluk másolta a dolgait (volt valami doksi ami miatt ez igaz is), a Samsung meg bebizonyította, hogy minden technológia volt már az iPhone előtt is, de úgy tűnik ez nem volt elég :)
  • MasterJay
    Sziasztok! Valaki esetleg nem hallott valamit arról, hogy az Ace 2-re mikor jön a jégkrém szendvics?
  • precision
    dehogy érdemli meg...

akkor mindenki fizessen a Ford -nak, mert az összes autónak négy kereke van mint a T modellnek, meg van benne kormány, meg motor, meg ülések

nevetséges az egész :)

ha ez alapján a kép alapján döntöttek a bírák akkor mindegyiket beutalnám egy análterápiára egy ukrán börtönbe

mégis mit lehet ezen a designon annyit szarozni? egy rohadt nagy kijelző az egész, és muszáj vékonynak lennie, mert a kutya nem venné meg máshogy
  • LoSA
    Fizet a Samsung! Meg is érdemli....
  • precision
    Nemtom mi lenne az Apple -el ha a Samsung bevágná a durcást és azt mondaná, hogy fuck you, nem szállítok neked többet a cuccaid alkatrészeinek 60-80% -át :)
    persze nyilván nem fog ilyet tenni a Samsung, hisz kell neki is a zsé... csak az Apple kicsit visszavehetne már az arcából...
  • skinnyman
    Lucy Koh megint lecsap: link
    Az Apple vadjai kozul (melyek szerint a Samsung serti a szabadalmaikat) 7-bol 5-ot jogosnak talalt es 1.05 millard dollarra buntette, a Samsung vadjai kozul egyet sem fogadott el.

Samsung kozlemenye:

"Today’s verdict should not be viewed as a win for Apple, but as a loss for the American consumer. It will lead to fewer choices, less innovation, and potentially higher prices. It is unfortunate that patentlaw can be manipulated to give one company a monopoly over rectangles with rounded corners, or technology that is being improved every day by Samsung and other companies. Consumers have the right to choices, and they know what they are buying when they purchase Samsung products. Thisis not the final word in this case or in battles being waged in courts and tribunals around the world, some of which have already rejected manyof Apple’s claims. Samsung will continue to innovate and offer choices for the consumer."
  • [HUN]FaTaL
    Visszanyalt a fagyi mindkettőnek, hehe :D
  • Jim Morrison
    az szép :D
  • SzirmosSzisza
    S Korea Court bans iPhone 4, iPad, Samsung GalaxyS2, and others, claiming both companies infringed on each other's patents

lol
  • tenkenorman
    valamennyi adatforgalommal jára / amúgy ha meg ellopják úgyis minimum soft reset, sim ki, stb... szerintem nem sok értelme van. inkább figyelj rá oda!
  • Shiwo
    kérdés:

telómban a biztonság alatt van valami samsungdive

ha jól értelmezem, akkor ezzel lekövethető a teló, ha esetleg elveszne/lenyúlják

ez ingyenes? ill jól működik? érdemes aktiválni?
  • ldavid
    én úgy oldottam meg hogy töröltem a frissítést
  • pisztácia
    Üdv!

Kaptam egy levelet a samsung-tól. Ajánlják benne a Samsung smart care programot. Szerintetek érdemes telepíteni? Csupa jó dolgot írnak róla.
    Mi a véleményetek? Vagy van helyette jobb alkalmazás erre a célra?
  • skinnyman
    Nekem a sima appban ott a hq gomb telon, tablan a hd is. Ha meg telon akarok 720p-ben nezni, az is megy bongeszon at flash-ben, meglepo modon kb tokeletesen (hw gyorsitas miatt valszeg amit az ics-ben tud hasznalni)
  • benőmenő
    Hali,
    régebben írtam, hogy eltűnt a hq gomb a youtube app-ban. Kiderült másnak is, és nem igazán lehet tenni ellene.
    Itt egy régebbi apk, aminél még tuti működik Youtube.apk
    Illetve itt az a 720p-s cucc, amit nekem is ajánlottatok, de nem próbáltam ki, mivel általában elvérzik a galaxy 3-am a 720p-s videóknál:
    720p youtube
  • SzirmosSzisza
    Ami jó dolog az alap dolog, ami nem tetszik azt a Samsung gányolta rá :D
  • Shiwo
    akkor jó :)

nem rég óta van droidom, gőzöm nincs, hogy mennyiben más egy régebbi verzió vagy hogy egyáltalán mi az ami extra kényelmi funkció a telómban, és mi az, ami minden készülékben eleve benne foglaltatik
  • k0trapali #13689
    Szerencsére ez minden minden androidos telefonon beállítható!
  • Shiwo
    szerencsére nálam beállítható a telón, hogy csak akkor frissítsen, ha wifi kapcsolat van, úgy meg elég hamar lerántja magának a dolgokat
  • SzirmosSzisza
    Passz én sose figyeltem, hogy updatel valami, minden megy szépen a háttérben :D
  • Jim Morrison
    wifisek nem? wifin szoktam updatetelni, de nem szeretek sokqt letölteni... ezért sem updatelek egyből hanem pár nappal, héttel később.
  • SzirmosSzisza
    Uhum. Mobilnetesek örülhetnek neki.
  • Firerock
    Ebben mi az újdonság? Nem vágom.
    Csak azt tölti le ami új,nem az egész alkalmazást?
  • desigo
    Korrekt
    Így már mobilnettel is bátrabban lefrissítek egy-egy programot.
  • skinnyman
    Mar kb 1 hetes hir, de elvileg mar inkrementalisan frissulnek az appok play-en: link
  • kifli
    képminőségben android gyengébben teljesített, bár ez lehet inkább a gyártó sara, hogy a driver nem sikerült olyan jóra.
    Korábban láttam egy tesztet, ahol ugyanaz volt az érzékelő, és az optika is rajta, de az androidos telefonon nem volt olyan jó a kép.

Samsung vagy htc telefon volt.
  • RelakS
    Odafelé a 86-oson nem igazán láttam kamiont. Ami viszont az M1-et illeti...
  • RelakS
    ilyesmi már volt jó pár éve, csak az még nem droid volt, meg a telefonra biggyesztettek egy teleszkópos optikát, nem fényképezőgépre egy kvarcjátékot :)
  • bakkerman
    öööö tényleg
  • Jim Morrison
    szerinted mondjuk az olimpián mikor lefotózták ahogy befut usain bolt kivette a memória kártyát a gépből bedugta notiba és feltöltötte a netre mindezt 2-3 mp alatt? :D
  • bakkerman
    akkor levagyok maradva :D
  • SzirmosSzisza
    Olyanok voltak már eddig is :D

Amúgy kíváncsi leszek Android mennyire bassza el a fényképező mivoltát.
  • bakkerman
    amióta már tévén is lehet internetezn(samsung smart tévék) én már nem lepődök meg semmin. lassan a feledés homályába fog veszni a laptop meg a pc
  • bakkerman
    pont erről beszélgettem tegnap haverommal,hogy lassan kijön a fényképezők egy új generációja,amin a készitett képeket már helyben is fel lehet tölteni közösségi oldalakra