36194
  • kifli
    Azthiszem volt már szó itt is az adatgyűjtésről, hogy melyik vállalat hogy is teszi ezt.

Most ITT egy cikk, ilyesmi témában is.
  • GregSB
    Kezd összemosódni a határ az okostelefonok és a kompakt fényképezők között

"IT'S LIKE A GALAXY PLAYER, ONLY WITH A REALLY GREAT CAMERA

First and foremost, though, the S800c is a camera: it has a 16-megapixel CMOS sensor, a 10x zoom lens ranging from 25-250mm, a built-in flash, shooting up to eight frames per second, and lots of filters and effects that don't force you to take 1024 x 1024 shots Instagram-style. It's also capable of shooting 1080p video with stereo sound. Basically, it's a fairly low-end camera combined with a fairly low-end phone; we're curious to get our hands on the device and see if the whole is greater than the sum of its parts."
  • precision
    nekem bejön
  • Shiwo
    kérdés:

androidos profile scheduler-ben lehetőség van olyan beállításra, hogy hely alapján vált profilt...

egyik megoldás "map" szerint nézi, ez a GPS-t használja vajon?

másik megoldás a lefedettség cellákat nézi... mekkora egy ilyen cella? csak hogy kb milyen távolságra válthat át...
  • Dodo55
    Nem biztos, hogy megérzés volt az, van (elvileg) élő forgalominfo a maps-ben, lehet az szólt bele :)
  • nIsTv4n
    Viszont jó úton jöttél, mert bár M1 felé picivel rövidebb az út, jóval lassabb a kamionokkal teli 86-os miatt. Úgyhogy a Google bevezetett egy új szolgáltatást, a logikát felülíró megérzést :)
  • bosco05 #13665
    több verzió is van, én most az igo myway-t használom, de mindent tud amire szükségem van és rendben működik :)
  • RelakS
    Amit én GPS-en láttam, ahhoz képest az Androidos mintha egy lekopasztott kacat lett volna :(
  • bosco05 #13663
    nekem ilyenkor is nyomja hogy fordulj vissza újratervezés bla bla, nem tapasztaltam hasonlót (bár hozzáteszem ez még GPS-en volt, lehet az Androidosban van ilyen jellegű hiba)
  • RelakS
    A gond ott kezdődik, hogy megérkezel a célhoz, és nincs látótávolságon belül parkoló, szóval kénytelen vagy túlmenni a célon. Az iGO ekkor már csak a térképet mutatja, a Sygic meg azt, hogy hogy juthatsz "vissza" a célponthoz.
  • skinnyman
    CM10 boot anim
    Elég más mint eddig
  • bosco05 #13660
    nekem azzal sosem volt gon, mindig is mondta, hogy megérkeztél a célhoz :)
  • RelakS
    És azt már megoldották benne, hogy ha eléred a címet, ne hagyja abba a navigálást?
    Budapest belvárosban hasznos lehet, ha be kell tévedned valami mellékutcába parkolni, nem fogsz kilométerekre elkolbászolni :)
  • bosco05 #13658
    iGO, de az csak virágboltból lehet beszerezni, hivatalosan sajnos nem jött, viszont messze a legjobb...
  • Majestic01
    2.3.6-os androidom van.
    De akkor megnézem azokat, amiket ajánlottatok.
    Köszönöm!
  • SzirmosSzisza
    Navigon? Google navigáció?
  • [HUN]FaTaL
    Ha jól tudom a Sygic most lifetime térképfrissítést ad, legalábbis mintha valahol ezt olvastam volna.
  • RelakS
    Milyen androidot futtatsz?
    Lehet, hogy az alsó csíkos maps csak ics-re megy fel, vagy ilyen. A play nemes egyszerűséggel azt mondja, hogy eszközönként változik a verzió, illetve a megkívánt android.

Amit jó ideig használtam, az a Sygic, de az már járatta velem a bolondját (menj tovább 7 kilométert... majd mikor odaérek: fordulj vissza). A kiválasztott területre egy évre vásárolhatsz hozzá license-t a weboldalukon. Nem tudom, telefonok között költöztethető-e, az én fejemet leugatta, mikor SXS-en is élesíteni akartam.

Van még egy Route 66 nevű dolog, csak még kipróbálni nem tudtam. 14000Ft (49 euró) lenne a license hozzá, az viszont örökre szól. Ingyér letölthető, kipróbálható, de navigálni nem fog, amíg ezt, vagy a kb 8 eurós 30 napos licenset meg nem veszed
  • Majestic01
    Erre a térképre sehol se találok megoldást. De mind1.
    Tudtok ajánlani helyette valami jó GPS programot? Lehet fizetős is.

Köszönöm!
  • Majestic01
    Hálás köszönet!
  • RelakS
    hülye google :D

Sárvár - Gödöllő : számíts útvonalat
    Kiszámítja, hogy Győrön át M1
    Na, mondom, akkor navigálj
    Egy idő után feltűnt, hogy elvitt Veszprém felé az M7-re
    Tanulság: Navigációra kapcsolás után az útvonalat ellenőrizni kell! :S
  • Jim Morrison
    Google play -> Saját alkalmazásaim -> kikeresed a mapst és bepipálod hogy automatikusan frissíthető.
  • Majestic01
    Így sem lett jó...:S Igen alap. Az ikon neve térkép. Lehet hogy nem a legfrissebb verzió van fent? Hol is tudom azt beállítani, hogy tartsa naprakészen az alkalmazásokat?
  • Jim Morrison
    launcher független(amúgy trebuchet. Nemus launcher kicsi próbáld ki). Biztos hogy az alap térkép appot, a google mapst nézed?
  • [HUN]FaTaL
    Töröld a térkép adatait hátha helyreáll.
  • Majestic01
    Nekem nem ilyen. Csak magát a térképet látom...:S AZ a lenti szürke csík sincs az ikonokkal.
    Lehet azért mert nincs launcherem? A sima alap samsung android van fent.
    Melyik launchert használod?
  • Jim Morrison
    nekem a legfrisebb google maps ilyen:

jobbra fent látszik a saját pozíció gomb. ha megnyomom akkor a jelenlegi helyzetemet mutatja.
  • Clidey
    Köszi szépen, kipróbálom!
  • Balumann
    Be lehet állítani valahogyan, hogy kevesebb szabad helyet engedjen, tehát ne 30MB-nál kezdjen nyavajogni, hogy kevés a hely, hanem pl. 10-15MB-nál? (vagy esetleg még kevesebbnél, mert ha jól tudom, olyankor még sms-eket sem fogad). Beállításokba nem találok ilyesmit, neten sem találtam.
    (ZTE Blade, 2.3.5 android rootolt főzött rom ^^)
  • bosco05 #13642
    Fast for Facebook App kell neked.
  • Narxis
    Ez eléggé érdekes. :S Navigon-ban van, sőt Sygic-ben is.
  • Clidey
    Hát nem vígasztaltál meg... :(((
    Közben találtam egy félmegoldást: a gyári Zsamzsung SocialHub nevezetű alkalmazással tudok képeket feltölteni - ami viszont nem tud kommunikálni a 'Csoportok'-ban levő oldalakkal...
    Lehet megnézem ezt a FriendCastert is akkor hogy mit tud.
    Köszi a helpet!!
  • Majestic01
    De.
    Nincs ilyen opció. Elindítom, és a legutóbb betöltött helyet hozza elő mindig. Tehát nem tudom megnézni, hogy hol vagyok...:S
    És ilyen opció sincs, hogy saját pozíció.
  • [HUN]FaTaL
    Igen, mert maga a fb egy fos (mármint a szerverük). FriendCastert próbáld meg esetleg.

#16635: Kivették, emiatt kezdtem el FriendCastert használni.
  • Clidey
    Na de eddig működött hibátlanul, tehát nem egy frissités óta lett ilyen...hanem szinte egyik pillanatról a másikra... :(((
  • Narxis
    Nekem megfelel. Mi az a saját pozíció? :D Gondolom nem az a triviális dolog, hogy mutatja épp hol vagy. :D
  • precision
    ha már facebook

A hivatalos androidos facebook appban hogyan kell megnézni egy emberke kép albumait? A régebbi verziókban volt egy olyan fül vagy gomb az adatlapokon, hogy photos. Most meg nem találok ilyet sehol. Ha rámegyek az adatlapjára, akkor a kis profilképére rábökve meg tudom nézni a profilképeit. De ha másik mappába (vagyis albumba) rakott fel még képeket azt nem lehet előhozni.
    Vagy csak én vagyok béna és nem látom, hogy hol kell? :)
  • [HUN]FaTaL
    Sajnos ilyen szar a facebook, kénytelen leszel a böngészőt használni, rengetegen panaszkodnak erre. :(
  • Clidey
    Sziasztok!
    Nagy segítségre volna szükségem...a helyzet az hogy pár napja nem tudok képet feltölteni a facebookra se a saját alkalmazásával se más facebook-al kommunikáló alkalmazással. Végigfut a feltöltési csík 100%-ra aztán kiírja hogy 'Cannot upload 1 of 1"... :( A külsős alkalmazások meg csak "homokóráznak" és ha nem állítom le őket akkor a végtelenségig ezt tennék. A beépített böngészőn keresztül természetesen nincs ez a gond, ott működik, de az eléggé kényelmetlen megoldás.
    Próbáltam reinstallni az alkalmazást, más profiljával belépni, de semmi nem használt. :(((( A settingsjében minden gyári alapon van, úgy ahogy eddig is működött.
    Egyébként minden más hibátlanul működik a telón (Samsung GS-II)...
    Nincs valami ötletetek?
  • Majestic01
    Értem. ÉS az van olyan jó mint a maps, mert akkor lehet fölrakom.
    Ja, és abban van saját pozíció?