36194
-
#13954 Kereső :) -
#13953 Hu, ez gyors volt, köszi szépen. -
#13952 Autostart (ROOT)
Autorun Manager
Nem próbáltam őket. -
#13951 Srácok, egy olyan programot keresnék, ami az általam kiválasztott programot futtatja rögtön amint felbootolt a rendszer, létezik ilyen? -
#13950 Hát nálam anno először romot telepíteni és utána wipe :D (meg fixed permissions meg még valami) -
#13949 régen csak így csináltam:
Wipe Data/Factory Reset, majd telepítettem az új romot, és jó volt!
Miért ezt, hogy kell? -
#13948 volt full wipe? -
#13947 Lemaradt a lényeg, hogy nem az új rom-ot tölti be! :D -
#13946 van új rom a telómra! :D
Pedig a leírás alapján telepítem! :(
De az előző SwiftDroid2 bootolja be :(
GT540 -> Rom -> AOKP_GT540_Milestone6 -
#13945 Ha a telefont az adatkábelével egy FM transmitterbe dugom akkor elvileg mindenféle beállitás nélkül le kellene tudni játszani róla a számokat? Bármelyik lejátszóval müködnie kéne?
Adatátjátszásra van kapcsolva a telefon -
#13944 nagyon koszi, utannanezek mindenkepp, jo aron adja es jo vas :)
a pendrive-os tema nagyon praktikusnak tunik, meggondolom mindenkepp mi hogyan, ill ara / teljesitmenye is kivalo...
teszteket is lesek rola
koszi a reszletes informaciot :) -
#13943 koszi az infot, van jatekos teszt, youtube-on: mobilx tv -nel
meloba nincs youtube, de ha nem talalod, ellinkelem szivesen :)
itt ki is root-oltak es mentek a jobb grafikaju 3d-s jatekok is... -
#13942 Én egy Ainol Novo 7 Aurora -t vettem nem rég, még az is jobb mint ez a WayteQ tab. De már van belőle II -es verzió is, dualcore procival, ugyanezért az árért. Pl. itt itt
Persze rendelhetsz kínából is innen akár ugyanilyet vagy egyéb más jóféle tabet, de egyszerűbb ha ettől a sráctól veszed szerintem. Nemrég vettem nála egy sima 1 -es aurora -t a bátyámnak. Korrekt eladó.
Maga az ainol tablet pedig teljesen jó. Az IPS kijelző nagyon szép. Gyors, könnyű. A dual core -os verzió gondolom még gyorsabb. Jönni fog rá a 4.1 -is, de gyárilag ICS -el adták ki. Van rá custom rom is egyébként. Lehet rádugni pendrive -ot, külső vinyót, egeret, billentyűzetet, tv -re lehet dugni HDMI -n keresztül...stb.
"Cserébe" a wayteq -nek van itthoni supportja, szervize...stb., szóval ez is lehet egy szempont a vásárlásnál. De én "kockáztattam", és megvettem a "noname" kínai tabletet és semmi bajom nincs vele. -
#13941 Nincs játék teszt! :(
Ezen vajon elindul a GTA3 Androidos játék? :D 35.000ft-ot szerintem megér!
Én sem áldoznék rá többet! :D -
#13940 Szerintem, ha csak netezni akarsz, akkor simán jó gép! :D
Amúgy ezt a gépet én is nemrég nézegettem a neten! :D
Én, ha vennék, akkor olyat amihez csinálnak főzött rom-kat! :D
Ez vajon jó hozzá? Wayteq ICS -
#13939 egy kérdésem lenne...
tervezek egy tablet vásárlását, sok tesztet néztem, 35k körül ez tünt a legjobbnak:
WayteQ xTAB-70w
van esetleg jobb ötletetek, megbizhatoság ill gyorsaság szempontjábol ? -
#13938 Köszömöm! :) -
#13937 Alarm Clock Xtreme vagy AlarmDroid. -
#13936 Sziasztok!
Tudnátok mondani valami jobb, háttérben futó ébresztőóra progit?
Sajnos a jelenleg használt ROM-ban nincs működő óra :S :D
Köszönöm! :) -
#13935 így van azt kezeli mint sd -
#13934 Mivel az Asus global garanciát vállal ezért érdemes is onnan rendelni. -
#13933 köcce, 2 hetet kibírok, annyival gondolom nem tud többet az a rom, csak valamivel gyorsabb...és hát így sem lassú a gépezet -
#13932 Eleg felhaborito ahogy lehuzzak a nyomorultak Europa nem nyugati felen levoket, az UK-ban a 16GB ~70k HUF-nak megfelelo osszeg fingnyi postakoltseggel. -
ZsirosKenyer #13931
A hivatalos JB 90% hogy a héten érkezik a független S3-akra. A T-s ROM-ok kb 2 2 hetes csúszással jönnek, szerintem ezt már érdemes kivárnod, és akkor nem kell legyalulni az adatokat.
Ha nem bírsz várni, akkor a független ROM-ot rá tudod rakni egy ODIN nevű programmal, de ilyenkor javasolt a factory reset, tehát gyalu. -
#13930 -
#13929 A 4 gigát látja az SD-nek? Vagy az appok is abba a 4 gigába települnek? Mert ha 4 gigát látja az sd-nek akkor akár még elég is lehet. Nekem sincs annyira sok cuccom, csak mondjuk az összes ROMot meg egy csomó szart a telón tárolok, hogy ne kelljen annyit gépre dugni. -
#13928 8 giga van benne amiből 4-et használhatsz,én nem vagyok ilyen mobil fps játék rajongó amik 2 gigák így a zenéim meg a programok elférnek bőven és még mindig van 1 giga szabadon... -
#13927 Persze 8 giga ROMra gondoltam :D 8 giga RAM egy telefonban az kicsit durva lenne :D -
#13926 Tudunk váltani 249 dolcsiból így lesz 100 e. Ft ! :-( -
#13925 Wow. Totál megéri... -
#13924 Be árazták Nexus 7 16 GB link -
#13923 szerk -
#13922 Google maps most hogyan működik? Amíg nem frissítettema telóm, addig a le tudtam tölteni egy térképrészt, ami nagyjából lefedte budapestet, és így nem kellett hozzá wifi, hogy működjön, jó is volt. De a frissítés után nem tudom letölteni ugyan azt, és a térképrész is elveszett, wifi nélkül nem működik. -
#13921 Ha a 4 giga elég, akkor nagyon jó kis készülék. :) 8 giga rammal lehet, hogy nekem is instant buy lenne. Bár már megszoktam a qwertyt a telefonomon és nagyon szeretem :) -
#13920 a héten megvettem az Xperia U készülékemet és a memória bővíthetőség hiánya ellenére imádom... -
#13919 Videó kamerát beismerte, de a fotókra azt állítja Lumia 920 prototípust használt - hátérvilágítással. -
#13918 Srácok, mi van akkor ha a Nokia direkt vétett ilyen bakikat? Mást nem lehet olvasni az erre szakosodott oldalakon, csak az erről szóló cikkeket..
Ingyen reklámnak igen jó..:D -
#13917 Esti körülmények között imho ez jónak számit. -
#13916 Es az meg a legkevesebb, legbaloldalt a kozepe fele belelog a kepbe egy szep nagy DSLR lencse :) -
#13915 Igen, a stúdiókörülményekkel pont a lényegét veszti el a dolog.