36194
  • [HUN]FaTaL
    Kereső :)
  • Panzeradler #13953
    Hu, ez gyors volt, köszi szépen.
  • [HUN]FaTaL
    Autostart (ROOT)
    Autorun Manager

Nem próbáltam őket.
  • Panzeradler #13951
    Srácok, egy olyan programot keresnék, ami az általam kiválasztott programot futtatja rögtön amint felbootolt a rendszer, létezik ilyen?
  • SzirmosSzisza
    Hát nálam anno először romot telepíteni és utána wipe :D (meg fixed permissions meg még valami)
  • zoliii
    régen csak így csináltam:

Wipe Data/Factory Reset, majd telepítettem az új romot, és jó volt!
    Miért ezt, hogy kell?
  • Jim Morrison
    volt full wipe?
  • zoliii
    Lemaradt a lényeg, hogy nem az új rom-ot tölti be! :D
  • zoliii
    van új rom a telómra! :D
    Pedig a leírás alapján telepítem! :(
    De az előző SwiftDroid2 bootolja be :(

GT540 -> Rom -> AOKP_GT540_Milestone6
  • repvez
    Ha a telefont az adatkábelével egy FM transmitterbe dugom akkor elvileg mindenféle beállitás nélkül le kellene tudni játszani róla a számokat? Bármelyik lejátszóval müködnie kéne?
    Adatátjátszásra van kapcsolva a telefon
  • tonyr #13944
    nagyon koszi, utannanezek mindenkepp, jo aron adja es jo vas :)
    a pendrive-os tema nagyon praktikusnak tunik, meggondolom mindenkepp mi hogyan, ill ara / teljesitmenye is kivalo...
    teszteket is lesek rola
    koszi a reszletes informaciot :)
  • tonyr #13943
    koszi az infot, van jatekos teszt, youtube-on: mobilx tv -nel
    meloba nincs youtube, de ha nem talalod, ellinkelem szivesen :)
    itt ki is root-oltak es mentek a jobb grafikaju 3d-s jatekok is...
  • precision
    Én egy Ainol Novo 7 Aurora -t vettem nem rég, még az is jobb mint ez a WayteQ tab. De már van belőle II -es verzió is, dualcore procival, ugyanezért az árért. Pl. itt itt

Persze rendelhetsz kínából is innen akár ugyanilyet vagy egyéb más jóféle tabet, de egyszerűbb ha ettől a sráctól veszed szerintem. Nemrég vettem nála egy sima 1 -es aurora -t a bátyámnak. Korrekt eladó.

Maga az ainol tablet pedig teljesen jó. Az IPS kijelző nagyon szép. Gyors, könnyű. A dual core -os verzió gondolom még gyorsabb. Jönni fog rá a 4.1 -is, de gyárilag ICS -el adták ki. Van rá custom rom is egyébként. Lehet rádugni pendrive -ot, külső vinyót, egeret, billentyűzetet, tv -re lehet dugni HDMI -n keresztül...stb.

"Cserébe" a wayteq -nek van itthoni supportja, szervize...stb., szóval ez is lehet egy szempont a vásárlásnál. De én "kockáztattam", és megvettem a "noname" kínai tabletet és semmi bajom nincs vele.
  • zoliii
    Nincs játék teszt! :(
    Ezen vajon elindul a GTA3 Androidos játék? :D 35.000ft-ot szerintem megér!
    Én sem áldoznék rá többet! :D
  • zoliii
    Szerintem, ha csak netezni akarsz, akkor simán jó gép! :D
    Amúgy ezt a gépet én is nemrég nézegettem a neten! :D
    Én, ha vennék, akkor olyat amihez csinálnak főzött rom-kat! :D
    Ez vajon jó hozzá? Wayteq ICS
  • tonyr #13939
    egy kérdésem lenne...
    tervezek egy tablet vásárlását, sok tesztet néztem, 35k körül ez tünt a legjobbnak:
    WayteQ xTAB-70w
    van esetleg jobb ötletetek, megbizhatoság ill gyorsaság szempontjábol ?
  • papi08
    Köszömöm! :)
  • [HUN]FaTaL
    Alarm Clock Xtreme vagy AlarmDroid.
  • papi08
    Sziasztok!

Tudnátok mondani valami jobb, háttérben futó ébresztőóra progit?
    Sajnos a jelenleg használt ROM-ban nincs működő óra :S :D

Köszönöm! :)
  • Tatyla
    így van azt kezeli mint sd
  • [HUN]FaTaL
    Mivel az Asus global garanciát vállal ezért érdemes is onnan rendelni.
  • Shiwo
    köcce, 2 hetet kibírok, annyival gondolom nem tud többet az a rom, csak valamivel gyorsabb...és hát így sem lassú a gépezet
  • Solten
    Eleg felhaborito ahogy lehuzzak a nyomorultak Europa nem nyugati felen levoket, az UK-ban a 16GB ~70k HUF-nak megfelelo osszeg fingnyi postakoltseggel.
  • ZsirosKenyer

A hivatalos JB 90% hogy a héten érkezik a független S3-akra. A T-s ROM-ok kb 2 2 hetes csúszással jönnek, szerintem ezt már érdemes kivárnod, és akkor nem kell legyalulni az adatokat.
    Ha nem bírsz várni, akkor a független ROM-ot rá tudod rakni egy ODIN nevű programmal, de ilyenkor javasolt a factory reset, tehát gyalu.
  • skinnyman
  • [HUN]FaTaL
    A 4 gigát látja az SD-nek? Vagy az appok is abba a 4 gigába települnek? Mert ha 4 gigát látja az sd-nek akkor akár még elég is lehet. Nekem sincs annyira sok cuccom, csak mondjuk az összes ROMot meg egy csomó szart a telón tárolok, hogy ne kelljen annyit gépre dugni.
  • Tatyla
    8 giga van benne amiből 4-et használhatsz,én nem vagyok ilyen mobil fps játék rajongó amik 2 gigák így a zenéim meg a programok elférnek bőven és még mindig van 1 giga szabadon...
  • [HUN]FaTaL
    Persze 8 giga ROMra gondoltam :D 8 giga RAM egy telefonban az kicsit durva lenne :D
  • aate
    Tudunk váltani 249 dolcsiból így lesz 100 e. Ft ! :-(
  • theone91
    Wow. Totál megéri...
  • aate
    Be árazták Nexus 7 16 GB link
  • Jim Morrison
    szerk
  • bardocz
    Google maps most hogyan működik? Amíg nem frissítettema telóm, addig a le tudtam tölteni egy térképrészt, ami nagyjából lefedte budapestet, és így nem kellett hozzá wifi, hogy működjön, jó is volt. De a frissítés után nem tudom letölteni ugyan azt, és a térképrész is elveszett, wifi nélkül nem működik.
  • [HUN]FaTaL
    Ha a 4 giga elég, akkor nagyon jó kis készülék. :) 8 giga rammal lehet, hogy nekem is instant buy lenne. Bár már megszoktam a qwertyt a telefonomon és nagyon szeretem :)
  • Tatyla
    a héten megvettem az Xperia U készülékemet és a memória bővíthetőség hiánya ellenére imádom...
  • aate
    Videó kamerát beismerte, de a fotókra azt állítja Lumia 920 prototípust használt - hátérvilágítással.
  • papi08
    Srácok, mi van akkor ha a Nokia direkt vétett ilyen bakikat? Mást nem lehet olvasni az erre szakosodott oldalakon, csak az erről szóló cikkeket..

Ingyen reklámnak igen jó..:D
  • SzirmosSzisza
    Esti körülmények között imho ez jónak számit.
  • skinnyman
    Es az meg a legkevesebb, legbaloldalt a kozepe fele belelog a kepbe egy szep nagy DSLR lencse :)
  • theone91
    Igen, a stúdiókörülményekkel pont a lényegét veszti el a dolog.