36194
-
#13914 Hat en elhiszem hogy elhiszed, de ezt mondjuk eleg nehez lenne megmagyaraznia barmilyen fotosnak :)
De ne itt offoljunk mar ezekrol.. -
#13913 (az első mondat első felét érdekesen fogalmaztam, arra gondoltam, hogy magával a GTA III-al milyen problémák szoktak más telefonokon lenni?) -
#13912 Kérdés: nem vágom, hogy milyen problémák szoktak-e esetleg lenni a játékokkal, de nálam a GTA III érdekesen megy. Maga a grafika ok, de a hang lemarad a képtől néha a bevágásoknál de játék közben is tuti ez van, csak nem veszem észre. Kicsit hallatszik néha clipping zaj is. A telefon meg egy HTC One S (S4-es procival) -
#13911 Nem úgy volt, hogy a Nokia hivatalosan beismerte, hogy nem a mobillal készült sem a videó- sem a fotóanyag? A videó az tuti, a képekben már nem vagyok biztos. -
#13910 One X-hez szoktak itt-ott adni Dr Dre-s füles, S-hez tuti nem. -
#13909 Nyílván nem tudunk választ adni a kérdésedre, ezért nincs még egy reposzt sem. Ilyenkor lép közbe a..
...Google Search. -
#13908 Igazad van egy telefontól jó kép is ilyen kicsi lencsével! De éppen ez cáfolja az újságírót ,hogy nem tükrös géppel készült a kép! -
#13907 Amit az újságíró írt azt egy fotós megcáfolja mert csillag alakú lámpafényt lehet készíteni sima digitális kamerával is (nem f22!kell hozzá) egyébként is túl zajos és életlen a kép egy DSLR-hez képest ,én elhiszem hogy a Lumia 920-al készítették-ahogy a Nokia is állítja hogy egy prototípus volt. Ilyen egy alap tükrös gép esti képe f8 rekeszérték !(Nikon d3100) Teszt fotó -
#13906 Azért ilyen fényerő mellett szerintem simán belefér. Nyilván nem tökéletes az OIS, mert valóban a képstabilizálással és a hosszabb záridővel kapjuk meg a jobb fényerejű képeket. Ha kézből van lőve a kép és a záridő alatti kézmozgást ilyen jól szűri a stabilizátor, akkor ez egy remek végeredmény. -
#13905 Esetleg erre is választ ?:D -
#13904 Állítólag ezek a különleges kamera feature-ök nagyon is jól működnek, azok akik kipróbálhatták elolvadtak tőle. Ezért is fura, hogy ezeket a marketinganyagokat meghamisítják. Az, hogy egy fotósnak sem ugrott be a csillag alakú bokeh röhej. És hogy egy újságíró hamarabb szúrja ki egy kisteherautóban ülő stábot egy visszatükröződő ablakból, az még inkább. :D
Rá kellett volna írni az anyagokta, hogy "szimulált, az eredmények eltérőek lehetnek". Mindegy, legalább kapott egy komolyabb publicitást a telefon. :D -
#13903 Nem a megapixel a lényeg hanem a képérzékelő lapka mérete meg az objektív lencse minősége. Ha ezek szarok akkor hiába asok pixel pocsék lesz a kép.
A nokia L920 képei egyébként elég életlenek és zajosak. teszt fotó -
#13902 Mi anno valami 2.3.4-ről frissítettünk 4.0-ra és megmaradt minden. Hivatalosan még nincs, nem hivatalosan meg CM10(?) talán már 4.1-re épül. -
#13901 pár láma kérdés:
S3-mam van, amin 4.0.4-es software van
a Jelly Bean elvileg 4.1-es, tehát újabb
kérdés:
- van-e már s3-ra jelly bean?
- ha van, rá lehet-e telepíteni a telóra garanciavesztés nélkül?
(témobil oldalán mondjuk még 4.0-ás frissítést sem látok, szóval ha van is, akkor se tűnik úgy, hogy a szolgáltatóm támogatná)
- ha eljutok egyszer odáig, hogy frissítsem, a 4.0.4-et simán fel lehet majd frissíteni 4.1-re, vagy itt már olyan szintű különbség lesz, hogy legyalulja a telót, és újra kell majd telepítenem a dolgokat? -
#13900 több megapixel? Hova meg minek? Ennek a megapixel mániának nincs értelme, addig, ameddig nincs normális objektív az érzékelő előtt... -
#13899 Elnézést srácok a hülye kérdésért, de Sony Xperia ION-ra jött-e már a ICS 4.0, vagy mikor fog jönni ?
Köszönöm. -
#13898 Hopsz első mondatban sok lett a nekik :D reggel van xD -
#13897 Én drukkolok nekik de félő, hogy nem fog összejönni nekik. M$ majd jól felvásárolja őket amikor már alig ér valamit a cég.
820-as Lumnia amúgy elég pofás lett azt elfogadnám csak hát ez a csempés rendszer még mindig nem a kedvencem. Pedig élőben próbáltam úgy atom gyors volt meg minden de valahogy ennek ellenére sem jön be :(
Kamera meg a Pureview kamuval tök gáz. Ez nem pureview főleg nem ennyi megapixelen csak ráhúzták mert kell a marketing bullshit. Pedig Nokia 808 referencia modell tényleg üt :D csak az meg mint okosteló fos a symbian-al :D -
#13896 Jah, az utne. RAZR Nexus-t a nepnek :) -
#13895 Lehet,hogy nem ez lesz de eddig összesen ennyi infó jött róla.
Szerintem decembernél előbb nem lesz új Nexus.
Örülnék neki ha a Motorola gyártaná. -
ldavid #13894 thx! -
#13893 Igen, nagyon erosen atszabjak a feluletet, es az egeszet a szolgaltatasaik kore epitik, ami Magyarorszagon termeszetesen meg nem elerheto. Persze ra lehetne hackelni valami jo kis vanilla Jelly Bean-t, de egyreszt senki sem tudja mikor lesz ra ilyen, es azt se hogy mennyire lesz stabil, plusz veluk sem tul fair a dolog amikor pont azert adjak olyan olcson (jo esellyel eloallitasi koltseg alatt) hogy a szolgaltatasaikbol szedjek be a profitot.
1-2 dolgot irigyelek kicsit belole (foleg dual band wifi, hdmi), de nalum tovabbra is a Nexus 7 az egyertelmu valasztas. Talan ha nagyobbat (9") akarnek akkor gondolkoznek el rajta, 10" kategoriaban meg TF300.
TheOne: a stock tema nekem is jobban bejon, de azert ez meg az elviselheto kategoria.
desigo: azt en azert ketlem hogy a 9260 lenne a lenti specifikaciokkal a kovetkezo Nexus, szinte egy az egyben a sima Galaxy Nexus specifikacioi, csak nehany parameter kicsit feljebbnyomva. Inkabb tunik egy modell-felfrissitesnek (amit a regi aran ami most is csak 350 usd vagy akar meg olcsobban nyomhatnanak), mint konkretan egy uj Nexus telefonnak. Arrol nem beszelve h nekem gyanus is kicsit hogy kamu, SD kartya szep dolog lenne, de jo ideje nem tettek Nexus-ba olyat, de persze ne legyen igazam. Szoval szerintem nem ez lesz a kovetkezo Nexus. Viszont en is kivancsi leszek h mikor jon, mert kb evente szoktak nyomni es par honap mulva pont ideje is lenne, viszont uj modellt szinte mindig uj OS-sel egyutt szoktak hozni, ami a JB frissessege miatt most jonehany honapig nem varhato szerintem. -
#13892 Készülőben
-
ldavid #13891 a következő nexusról hallott már valaki valamit? lassan jönnie kell majd annak is -
#13890 Nem tom de nekem tetszik. :D CM10-nél is egy ilyen Motorola témát használok. Ami a Motorolának nem megy az az európai piacon való részvétel és a szoftverfrissítések. Kevés telefonra adnak és azt is nagyon késve.
Sony vagy Google telefon ftw! -
#13889 Nem elég,hogy a videóval lebuktak de a tesztképek is kamuk.
A 185 grammos tömegét meg nem tudom,hogy gondolták a Nokia Lumia 920-asnak.
indukciós töltő poén de a hatékonyságára kíváncsi leszek
kesztyűben is használható a kijelző(micsoda hasznos dolog fókavadászat közben)
az is szomorú,hogy a kijelző nem Amoled
kamera képstabilizátora korrekt csak lehetett volna több megapixel
még kitalálnak hozzá egy 200 ezres árat és tuti bukta
-
#13888 De voltak itt Motorola bejelnetések is. Én a Google helyében rábasznék a Motorola orrára (mert ugyebár megtehetné), ha ilyen ocsmányul, összegányoltan átfestenék a rendszerem. Így kell derékba törni az igényes, minimalista UI-t.
Mondjuk a Motorolának sosem ment az Android személyre-szabása. -
#13887 Igazából rettegnek az Androidos tabletek negatív publicitásától. Rengeteget dolgoznak azon, hogy az Android-érzet teljesen elszeparálva legyen magától az Android-tól és valljuk be, jó munkát tesznek: Az általános droid-felhasználói élmény csupán nyomokban található meg. Nekem a véleményem az, hogy az Amazon egy teljesen önálló operációs rendszert akarna leginkább, de nem akar R&D-re pénzt költeni, pláne ha már van egy jól működő technikai-mag. Én valahogy mégis a Nex7 felé hajlanék, bár én az ICS óta végtelenül rajongok a stock-droidért. :) -
#13886 Szerintem ez igy ebben a formaban nem hangzott el.
Elvileg ezt mondtak:
“Customers are smart. Last year, there were more than two dozen Android tablets launched into the marketplace, and nobody bought ‘em. Why? Because they’re gadgets, and people don’t want gadgets anymore. They want services that improve over time. They want services that improve every day, every week, and every month.”
Ami ha tulzas is, nemi igazsag meg lehet is benne...
Egyebkent az uj Fire-on en ugy tudom 4.0 Android fut (erosen atszabva termeszetesen), de amugy tenyleg gyanusan kevesszer kerult szoba a tema, hivatalosan meg ezt sem emlitettek. -
#13885 Na, az ujabb vackuk legalabb mar Gingerbread-alapu. Kijelentheto hogy haladnak a korral... -
#13884 Jópofi az Amazon. "All Android tablets suck" és ez volt az egyetlen pont ahol megemlítették az Androidot. Sőt a kiálított készülékek mellé állított hostok sem beszél(het)tek az Androidról, szándékosan kerülik a témát. -
#13883 fail -
#13882 Uj Kindle Fire - nagyobb aksi, erosebb CPU , tobb RAM - 159 USD
[URL=http://www.engadget.com/2012/09/06/amazon-announces-kindle-fire-hd/]Fire HD: TI OMAP 4470, dual hangszorok, HDMI, HD kamera, dual-band MIMO wifi - 7" 1280*800 - 199 usd, 8.9" 1920*1200 - 299 usd[/URL] hands on
Fire HD with 4G LTE - 499 usd -
#13881 uTorrent beta -
#13880 Korrekt szám
Nehéz lesz SGS3 után igazi nagy előrelépést tenni. -
#13879 20 millio S3 100 nap alatt
-
#13878 20.9% ICS 1.2% JB -
#13877 Huh, hálisten, volt valami Carmageddon fent, letöltöttem de szörnyű volt :D -
#13876 a full-t ki is probáltam, egész jol müködik de a számomra a nyelvek nem kellenek amiket tartalmaz... majd ha lesz német akkor jobban használom -
#13875 hát ez nagyon jo, hihetetlen !!!
csak nekem német angol/angol német kellene :)