36194
-
#13994 Az LTE is biztosan érkezik az iPhone 5-tel
meg a per is :) -
#13993 RAZR M review -
#13992 Telefonon es sose hasznaltam, egyszer felraktam, lattam hogy egy rakas szar, toroltem is le. Azota pedig ahogy hallottam legalabb ugyanakkora szar maradt mint eddig volt... Majd ha kijon a nativ frissites lehet h teszek vele megegy probat, de nem sok eselye van hogy megtartsam, igazabol a fasznak hianyzik a feszbuk a telefonra, legalabb azon hagyjanak mar beken a fassagokkal. -
#13991 Teszt: Acer Liquid Gallant Duo – dupla Android
egész jó ár/érték arányú dupla simes készülék -
#13990 Végre, amikor már alig használok Facebookot. :D -
#13989 Végre bazz... -
#13988 végre... -
#13987 Nativ Facebook kliens jon a mostani tetu lassu html5-os helyett -
#13986 500M aktivacio
Durva, egy hete mondtak 480M-t. Pedig elvileg naponta "csak" 1,3M aktivacio van atlagban :) -
#13985 [URL=http://www.engadget.com/2012/09/11/amazon-kindle-fire-hd-review-7-inch/]Kindle Fire HD 7" review[/URL] -
#13984 Hétköznapi használat során szerintem senki nem tölt fel 100 megánál nagyobb cuccot. A Google-nek maximálisan igazat adok, hogy csak a kalózkodásra kell több... -
#13983 Varj...
GET A LIFE APPLE! -
ldavid #13982 legújabb röhej megvolt? -
#13981 A 100mb limit meg nevetségesen kicsi. -
#13980 Gyorsan tölt fel / le, csak mondjuk 200 fájlt rakosgass be egyesével. Have fun. :) -
#13979 Egyrészt ingyen volt, másrészt szép lassan kihasználom :D -
#13978 Akkor meg minek az 50gb? :D -
#13977 Nincs "szerkeszt" opcióm, szóval bocsi a dupláért :D
100 mb a limit. A 10-20 megás munkáimat, képeimet, zenéimet tökéletesen elbírja :D -
#13976 Gyorsan tölt fel/le, amióta használom nem volt olyan hogy ne tudtam volna elérni a fájljaimat. A syncet sosem használtam, így az teljesen mindegy nekem :D -
#13975 Asztali kliens meg nincs, nameg file méret limitált :) -
#13974 És nem tud syncelni, szóval semmire sem jó. :D -
#13973 hehh...50 GB Box ingyen..:DDD :P -
#13972 egyébként van valami méretkorlát google drive-on?
Lehet meglesem majd.
Mondjuk nem hiszem hogy váltok 25Gb ingyen skydrive-ról :D -
Probatbicol #13971 A google drive előnyei szerintem:
-a google accountodon van
- nem csupán egy tárhely, hanem egy önálló office, a google docs tartalmaz táblázatkezelőt, szövegszerkesztőt stb. Ha editálásra megosztod a táblázatot, akkor online látod ahogy a másik írja bele a dolgokat, nagyon komoly. Baráti társaságoknak nagyon hasznos pl. bulik, kirándulások szervezésekor. Mi munkára is használjuk,ha közösen kell egy állományban dolgoznunk, pl. ajánlatíráskor.
Érdekes, hogy a klienst hasonlítjátok össze, én nem is emlékszem hogy néz ki a kliens, egyszer beállítottam, hogy mit, hová szinkronizáljon, azóta csak tálcán van jelen a gépemen, a szinkronizált könyvtárakat lokálban használom, amik csak fent vannak azokat meg a browserben a google felületen, ahol egyébként is sokat járok a gmai és g+ miatt.
Egyébként jelzi a szinkronizálást, hullámzik az ikon, de kit érdekel, épp az a lényeg, hogy nem kell törődnöm vele, dolgozzon csak a háttérben.
-
#13970 Lehet már frissült a google drive, de régen még azt se jelezte a tálcán, hogy egyáltalán szinkronizál-e. -
ktomi22 #13969 a pc s kliensek kozt szinte ncisn kulnbseg.. talan annyi hogy dropbox jelzi a le fel toltesi sebesseget szinkronizalaskor.. -
ktomi22 #13968 őőő.. nem mert ha elveszik a mobil, akk automatikusan mem kartyan vannak a cuccok.. es file exploreren keresztul hasznalom .. akk nem menti a filékat a mem kartyara.. csak latom ..es ami kell hasznalhatom. -
Dean Winchester #13967 erről bárkinek bármi véleménye? -
#13966 "hát ööö Google, szóval csak jó lehet. :p"
Attól, hogy valami Google még nem feltétlen a legjobb, ráadásul ez elég szubjektív is. Szerintem a dropbox PC-s kliense pl. jobb (ez döntő nálam úgyhogy az androidos driveot nem is néztem). -
#13965 hát ööö Google, szóval csak jó lehet. :p
Am. nem tom. Sztem nem. -
gombabácsi #13964 Letöltöttem a Streetview appot, de csak Angliában műxik.
Ez valami bug? Vagy mi lehet az oka? -
#13963 zsírabb :D -
#13962 Tud valamiben többet, mint a Dropbox?
-
#13961 Nagyon zsír lett a frissítéssel a Google Drive app. Használjátok! -
#13960 ez még csak ilyen koncept, ha jól látom.. -
#13959 4:3-as nem is lesz ? :D -
#13958 ez nagyon szuper, csak az ára nem lesz annyira kedvezö :) -
#13957 -
Dodo55 #13956 Ja még annyi az sd_ext nem egyenlő sdcard, azt nehogy mert akkor az sd kártyát tolja le!
Ha jól sejtem sd kártyára kiterjesztett system partíció lenne az sd_ext, de nekem pl nincs is (legalábbis nem tudja mountolni) -
Dodo55 #13955 Én egyik romnál olvastam, hogy:
-Wipe data/factory reset
-Wipe cache + wipe dalvik cache
-Format data+cache+system+sd_ext
Ezek után install és kész.
Azóta mindegyiket így pakoltam fel és egyik esetben sem volt gond. Ja plusz format data és format cache elvileg nem kell a wipe után mert írja wipe után hogy formázza őket.
CWM Recovery-re vonatkozik minden amit írtam.