36194
-
#14034 Eközben az amcsi gyakorikérdéseken: Mi a legjobb módja a birkafejésnek?
Bemilkáztam a röhögéstől. :D -
Betilthatja a Motorola mobiljait az Apple -
#14032 70-80k-ert jo allapotu Galaxy Nexus-t kapni pont most neztem, ami "a referencia telefon". Kint amugy 349 dollar ujonnan... -
#14031 reggel a morning showban Balázs is beszélt az új Iphone5-ről :D
Sz.r fizuból nehéz ilyen telót venni! :(
Mondjuk egy jobb androidos teló is 70-80.000ft körül kezdődik :(
-
#14030 Agymosottak rohantak a boltba, bejött amit Jobs eltervezett... -
#14029 Ennek ellenére kevesebb, mint két óra kellett ahhoz, hogy a teljes kezdeti készlet kiapadjon... Ellentmondásos és logikátlan a vásárlók viselkedése. Bár nem tudom, hogy a cikket felmérés alapján írták-e, nem olvastam el. -
#14028 "Minőségi, vacak, ingyen jöhet"
Elég nagy a dinamika... :D -
#14027 Nálam még mindig az Androidos telók jönnek be! :D
A Tájfun5 dizájnos, meg minőségi, meg jó az iphone-t körülvevő légkör, meg Steve Johns nagy ember volt, de akkor is ennyi pénzt kiadni ezért a vacakért! :D Ennyi pénzből, kb. kijön 2 Androidos teló! :D
Mondjuk ingyen elfogadnám! :D -
#14026 Ha nem lenne S2-m, kene egy... :) -
#14025 Ez is korrekt cikk : iPhone 5: Mit üzen az Apple az Android-felhasználóknak? -
#14024 Unalmas lett az Apple
"Ennél is aggasztóbb viszont, hogy az innováció területén az Apple gyakorlatilag egy másokat utánzó társasággá vált. "Miért lesz az iPhone nagyobb? Azért, hogy az Apple lépést tarthasson az Androiddal" - gúnyolódott Lyons"
Egyetertek a csokaval, ha ezt az 5-ost anno 4S-kent hoztak volna ki, elismeroen hummogtem volna hm, igen, jo kis rancfelvarras... Erre piacra dobnak megint egy ugyanolyan telefont mas aranyokkal, szinten zenesz kezelofelulettel (csak hogy megint feltornazzak magukat a konkurencia technologiai szintjere, arra a szintre amit a konkurencia mar reg elert). Elfogyott a lendulet, latszik hogy Steve nelkul meg vannak love. -
#14023 Tessek, a fogyasztoi tarsadalom diszokrei (aka kremje). Azert mellbevago hogy a joszag akkor sem kepes felismerni a kezebe nyomott 4S-t mikozben tulajdonosa egynek... :D -
#14022 Google-t nem is fogják bántani szerintem :) -
#14021 Nincs okuk aggodalomra (Majkroszoft - Nokia egymasraborulas), anno ugye a Majkroszoft huzta ki a pocegodorbol az Almat, jelenleg latvanyosan beken hagyjak egymast, masok ellen trollkodnak, igaz kozvetlenul nem mert nekimenni a Google-nek egyik sem. -
#14020 ASUS Padfone? -
#14019 :DDD -
ldavid #14018 a törzsvásárlók :D
-
#14017 Samsung Galaxy S II Plus: szebb és gyorsabb
4,5 col,qHD,1,4 GHz,1 Giga RAM
-
Dean Winchester #14016 köszi, közben megtaláltam a megoldást! SEUS-al vissza kell rakni a gyári ROM-ot és most kezdhetem újra... -
#14015 Felraktam az LG GT540 telómra az ICS 4.0.4-et, Xperia a neve.
Csak éppen a rádió hiányzik belőle :(
Nem lehet valahogy belerakni utólag? Az Angry Birds elég jól fut rajta! :D
Kernel: 2.6.35.10 :D -
#14014 Flashtool, vagy recovery. -
#14013 Recovery-ből (ha bejön) telepíts fel egy másik romot. -
Dean Winchester #14012 help pls!
felszerettem volna rakni egy másik fajta romot ám a sony ericson feliratnál megáll a tudomány! szóval romot felraktam de a felirat betöltéséig jut el a teló, semmi több!
hogyan tudom, legalább az alap romot visszarakni,hogy aztán majd a már müködő ginger romot újra feltudjam tenni? Szóval mit tudtok tanácsolni,hogy legalább működőképessé tudjam varázsolni a telót? -
#14011 Honnan tölthetem le?
Vagy egyáltalán mit tanácsoltok? Értelmetlen lenne feltenni?
Ha mégis felraknám, buknám a garanciát? -
#14010 Emélnék egy 2007-es Samsung P2-vel. Ilyenem még nekem is volt, imádtam, olcsó volt és remek hangot produkált. :) -
#14009 Gyárilag biztosan nem lesz, mert elég gyenge hozzá, főzött ROMokban reménykedhetsz. -
#14008 üdv!
már a 4.1-es is kijött.
üdv! -
#14007 Üdv!
Ebben a tesztben olvastam, hogy majdnem mindegyik telefon 2.3-as androiddal rendelkezik, de hamarosan jön a 4.0.
Most akkor nekem is elérhető lesz az új verzió?
Samsung Galaxy Y-hoz? -
#14006 Hat a Nokia helyeben be lennek szarva, be lesznek perelve hogy roluk loptak :D Ha a Samsung-ot birsagoltak 1 milliardra a lekerekitett elek miatt, itt durva dolgok lesznek
Amugy a vicc az, hogy szerintem meg csak nem is szepek. Az ocsmany szines keret nelkul (ha egy az egyben levagnak) meg ugy ahogy elmennenek. -
#14005 na ugye -
#14004 -
#14003 azért ne bagatelizáljuk el, úgy halottam, aluból van a hátlap :DDD -
#14002 Appleeknel iden a nyujtas az innovacio, mindenesetre a megnyujtott ajfon eleg idetlenul nez ki. -
#14001 Mik ezek a tamagocsik? -
#14000 Ebből kiindulva a Lumia egy megnyjtott iPod Nano -
#13999 (ásít)
2011. Szepemberi Nano, 2 hónappal az első Lumia előtt:
Lumia mini? :P -
#13998 Frissult a Chrome -
#13997 Jé a képem körbejárta az internetet és az SG-n landolt. :D -
#13996 apple innováció...
jobbra az új ipod nano
-
#13995 Egy kiadós nevetés vár ránk ha valóban beperli a Goophone az Apple-t..:D
Főleg ha a jogrendszer miatt ki is tiltják..:DD