36194
-
#14075 Én csak egy adapteres képre reagáltam. Amin Apple adapterek szerepeltek... az Android topicban. mit rángattam én ide? Folyamatosan az Appleről beszéltek anélkül hogy bárki iderángatná, szóval nem kell itt álszenteskedni. -
#14074 Megis te rangattad ide megint, raadasul egy olyan flemkelto keppel ami nyilvanvaloan teljes baromsagon alapul. -
#14073 Üdv!
Telefont szeretnék venni, most néztem ki a Galaxy Mini 2-őt, olvastam is egy-két tesztet, de a véleményetekre lennék kiváncsi.
Érdemes megvenni? Jó telefon?
Van itt valakinek olyan? -
#14072 küldenél linket az oldalról? köszi -
#14071 Ennyi. -
#14070 Ezt a témát már kiveséztük a szifon topicban, nincs kedvem reagálni rá itt. -
#14069 Omm.. Az egy dolog ha valaki semmit nem ert a temahoz, de hogy miert csinal ilyen kepet amin errol tanubizonysagot is ad azt mar nem. Azt pedig plane nem hogy miert mutogatjak utana a neten meg az okrok egymasnak, te azert szerintem tajekozottabbnak kellene hogy legyel, minthogy elhidd ezt a baromsagot. Pontosan tudnod kellene, hogy 2009 eleje ota gyakorlatilag az osszes nagyobb gyarto a mindenhol szabvanyos microUSB-t tamogatja, az Apple-t kiveve, aki a most lecserelt csatlakozojaban is magasan szarik minden szabvanyra. Ennek az eredmenye pl az, hogy gyakorlatilag barmifele adapter nelkul tudod tolteni gyakorlatilag barmelyik Android-os telefont a szabvany toltovel lehet tolteni, es hogy semelyik Apple termeket nem lehet a szabvany toltovel tolteni adapter nelkul.
Szoval a kep helyesen kb ugy nezne ki, hogy Samsung telefonokhoz az elmult jopar evben semmifele adapter nem kell, a kep jobb oldalan pedig (ahol meg csak nem is adapterek, hanem sima csatlakozok vannak, a kep alkotojanak nyilvan valoan fingja nem volt a temahoz) egy ilyen, ilyen, illetve ilyen es ilyen (ez utobbi szerintem onmagaban mehetne vicclapokba kommentar nelkul :D) :
-
#14068 nekem is úgy rémlik, hogy az EU-ban kötelező a microUSB-s tölthetőség, vagy minimum egy átalakító -
Dodo55 #14067 Nem az számít mit képviselt 10 éve a Samsung, hanem hogy most mit képvisel. Személy szerint egyenesen egy fosdarabnak tartom az Androidos korszak előtti Samsungokat.
Most viszont fogom, és ha tölteni kell bármilyen Androidos telefon gazdájától kérek egy kábelt vagy töltőt és már meg is vagyok mentve. Ez számít. -
#14066 "Ha te nyitottad akkor persze, linkelj még bada meg wp telefonok, bármit. /sarcasm
/no offense"
No offense, de a legtöbb OFF tartalmat ti magatok generáljátok itt, mégpedig azzal hogy Apple fikázó képeket meg cikkeket linkeltek :DD Ami engem nem zavar, felőlem nyugodtan csináljátok, csak enyhén szólva vicces hogy berakok 1db képet (ami nem is az Android-ot kritizálja, hanem egy gyártót) és egyből én vagyok a legnagyobb OFFoló itt.
-
#14065 Ez az alma vs droid vita olyan kb mint a COD VS BF a szememben ertelmetlen kinek a pap kinek a papne nekem van egy Note telom nem erzem szukseget lecserelni amikor kijon a Note 2 a mostani is boven eleg mindenre amire nekem kell -
#14064 Skinnyman szokott random bemenni, és elkezdeni okoskodni ott, meg fikázni az Apple-t :D Egyedül őt nem viselik el ott, de ez gondolom érthető valamilyen szinten. De mutass rá arra ki az aki ide rendszeresen be szokott jönni fikázni? Meg én hol fikáztam az Androidot? Ha kritikus voltam az elmúlt pár hónapban, akkor az max a Samsung felé irányult, de annak se itt adtam hangot. Szóval nem tudom miről beszélsz. -
#14063 Mintha három éve ezért egyeztek volna meg a micro usb-ben. Almácska meg most felrúgja...
Az mondjuk tény, hogy van egy iPod nano-m, és annak a töltője feltűnően hasonlít az iPhone-hoz (nem tudom, ez is ajándék volt a cégtől... nem kell valakinek? ) -
#14062 átlagfelhasználók nem hiszem hogy neten kutakodni fognak utángyártott kábelért. Pont most volt nálunk három napig egy amerikai jóbarát, nem ért az IT hez, ezért vett egy macbookot (új air) és van iphoneja. Szerinted majd a neten keresgélni fog olcsóbban? nem, bemegy apple Store ba és vesz kábelt, 90% hogy nem is tudja lehet venni sokkal olcsóbban is.
Ha valaki androidos 'beütéssel' beszél iphone topikban akkor rászóltok, hogy hagyd abba te idióta menj innen. Persze nem is írtál most 10kommentet hogy ájfón a király ti hülyék, de ez már a sokadik kis bökés volt, gondoltam finoman jelzem. Ha te nyitottad akkor persze, linkelj még bada meg wp telefonok, bármit. /sarcasm
/no offense -
#14061 imádom az alma vs. android vitát :)
sok idióta vitatkozik arról, hogy kinek vett drágább telefon anyuci (vagy vett magának), és hogy a másik miért szar.
közben persze lófaszt nem csinál a 150 ezres szifonon/galaxy s3-on, csak meg a faszbúk meg az angry birds egész nap.
ez a "nekem ilyenem van, tehát ami másnak van az szar" hozzáállás igazán tiszteletre méltó. -
#14060 Az ár irreleváns szerintem, minden kábelből tudsz venni utángyártottat 100 Ft-ért ebayen. (Apple kábelekből is) Semmivel nem rosszabb mint a gyári.
Nevetni meg ott nevetek ahol akarok, pláne egy olyan topicban amit én nyitottam. -
#14059 + minden apple kábel egy overpriced szar, amit az agymosott pénzesek vesznek meg... -
#14058 ne itt nevess ha kérhetlek (iphone topikban nevethetsz rajta). Mondjuk nem tudom megmondani melyik nagyobb lehúzás, mert most gyorsan rákerestem hogy samsung charger cable és amazonon találtam két dollárért, apple kábel meg 19 dollár. -
#14057 Meg inkább az a kérdés, hogy melyik megközelítés generál több szemtet... -
#14056 Én meg ezen nevetek:
És tényleg: 10 éves iPod kábellel is lehetne tölteni / szinkronizálni at 5-ös szifont is egy ilyen átalakítóval. Megnézem egy 10 éves Samsung termék kábeljével mit kezdhetsz az S3-al. Most akkor melyik megközelítés húzza le jobban az embereket? :D -
#14055 Áh a gyermekkorom egyik játéka. :D -
#14054 Eurogamer Expon-n elvileg ki lesz allitva a Carmageddon: Link
Par rovid video belole -
#14053 LOL :DDD -
#14052 Bakker ez qrvajo :DDDDDDD -
#14051 Nem uj cucc de jonak tunik: USB OTG funkciok bemutatasa @cnet -
#14050 Most már tényleg befejezem.
Érdekes a közönség reakciója, nem hallottam Boooo-t, csak YEEAH-t a végén. :D -
#14049 Jaja, az már nem is phone hanem phablet. :D xda-s videóban hallottam először ezt a szót de végülis ötletes és pontos. :D -
#14048 Ja, röhejes méretei vannak. Nálam a 4,3" az optimális, ~4,5" pedig a maximum. -
#14046 Hat de az zsebbe azert tenyleg necces mar :) -
#14045 Akkor már inkább legyen Galaxy Note II.
Az rendes RGB kijelzős nem Pentile matrix
Jelly Bean van rajta nem Ice Cream Sandwich
1600 MHz-en ketyeg nem 1400-on a proci
5.5"-os,nem olyan kicsi 4.8"-as
3100 mAh-ás aksija van nem 2100 mAh-ás
és még seggtollal is használhatod xD -
#14044 Ennyi ;) és melyik is jelent meg előbb? ; D -
ldavid #14043 akiket ezzel céloznak meg azora talán így lehet a legjobban hatni.. :) -
#14042 Aucs, vagy nem aucs? Én nem rajongok az ilyen marketingért. :|
-
#14041 Közös projectbe kezd az apple és a samsung
-
#14040 Akit érdekel a BBC-n megjelenő cikk velősebb része, annak itt van lefordítva. :)
Az autós példánál amúgy megkönnyeztem. :D -
#14039 Az Apple kenyelmes helyzetben van, kiadhatnanak egy Nokia 3210-et is apple logoval, a #14018-ban levo "rajongotabor" azonnal rohanna megvenni. Ennyire relevans barmi is az eladasaikkal. -
#14038 -
#14037 Használja itt valaki a logmein progit? -
#14036 Ez csak marketing huzavona :D Reklám :) -
#14035 az oldal bemutatja a következő évek iphone jait : http://future-iphone.com/