36194
-
#14115 Végigolvastad egyáltalán mit írt ... ?
Segítek: kisebb SIM kártya != vékonyabb telefon -
#14114 Túlzás már ez a telefon vékonyság mizéria.
Egymás alá licitálnak tized milliméterekkel a gyártók csakhogy rá lehessen sütni,hogy az övék a legvékonyabb.(ideigóráig persze)
Évente új SIM szabvány is csak egy pénzlehúzás.
Oké rendben a sima méret már nagyon sok éves jól jött a Micro.Na de ilyen gyorsan már Nano méret butaság. -
#14113 Micro is Nano SIM is szabvány lett. Apple terjesztette be őket, de a többi gyártónak is el kellett fogadnia mielőtt szabvány lehetett belőle. A nano SIM előtt a Nokia is beterjesztett egy méret-szabványt, de az Apple féle nyert végül.
Csökkenteni meg azért akarják a méretet, hogy a készülékeken belül minél több helyet tudjanak kiszorítani az akkumulátoroknak és egyéb fontosabb alkatrészeknek. Lehet nem gondoná alapból az ember, de a SIM olvasó-alkatrészek elég jelentős helyet foglaltak el a telfonban a nagy méretű SIM idejáben. A Micro és Nano SIM-nél is rengeteg hely felszabadult. -
#14112 Az Apple szándékosan külön utakon jár,hogy minél jobban magához láncolja a meglévő felhasználóit.
Nem véletlenül nincs az új iOS-ben alapból youtube se google maps.
A microUSB szabványnak örültem de botrányos,hogy nem szimmetrikus.
Sokkal jobb lenne ha nem kellene figyelni,hogy-hogy kell bedugni.
Azt is csak halkan kérdezem meg,hogy ha a különcködő Applet miért is kell követnie a többi gyártónak?Kitalálták a Micro most meg a Nano SIMet amit minden más mobilgyártó követett.Semmi műszaki előrelépés nem történet csak a mérete változott mégis butamódon követi minden gyártó az új telefonjában. -
#14111 Media Marktban néha van azért jó deal, de csak akkor ha a disztribútor rákoppint az orrára, hogy a saját részét ne túlozza el. :) -
#14110 Rosszul nem jár, csak van jobb vétel is. :)
#14101: Amikor akcióznak, akkor olcsók, az említett példában is. -
Tobbi itt :) -
#14108 Azt felejted el, hogy a microUSB A SZABVANY mobiltolto, amit nem csak minden Android-os, hanem minden mas telefon is hasznal (minusz Apple) evek ota. Az Apple cucca pedig egy proprietary vacak amit senki sehol nem hasznal rajtuk kivul. Ennyi erovel mondhattad volna a regi vilagban, hogy ugyanigy mukodik hogy ha van egy Samsung telefonod, kersz egy Samsung havertol toltot, ha van egy Nokia-d, egy Nokia havertol, stb, csak eppen 50 masik gyarto is van, szoval ilyen felfogassal amilyen az Apple-nek van soha nem lett volna itt semmilyen szabvany es 50 fajta tolto lenne minden szarhoz szinte esely nelkul hogy barkinek legyen epp olyan amilyen neked kell. Es hogy a most lecserelt uj csatlakozojaban is csesztek minden szabvanyra, nem kommentalnam.
jetblack: Note-ra nem tudom hivatalosan lesz-e JB, de CM10-bol valami van mar ra, szoval valamilyen formaban mar biztos van :) -
#14107 Hát haverom szokott szrban lenni amikor töltenie kéne a szifonját és össze vagyunk gyűlve kb 20an barátok és 20ból 19 embernek androidos, microusb-s töltője van... Most is BP-n hagyta a töltőjét (miskolci a srác) és megvan lőve mert csak jövőhéten kerül vissza hozzá hétvégén. -
#14106 Uhh, köszi szépen! Meglesem! -
#14105 Egy kis guglizás és akciósan meg tudod venni, majdnem egy tízessel olcsóbban. Például itt. :) -
#14104 "Most viszont fogom, és ha tölteni kell bármilyen Androidos telefon gazdájától kérek egy kábelt vagy töltőt és már meg is vagyok mentve. Ez számít"
Najó de ez nálunk ugyanúgy működik. Ha kell akkor kérek iphone havertől egy töltőt és töltöm. Nekünk a családba semmilyen microUSB kábel nincs, akkor most mivan? Szerintem kicsit túl nagy feneket kerítetek ennek.
(Bocs, hogy beírtam ide) -
#14103 Eddig csak nokiám volt symbiyannal, de andoridról nagyon sok jót hallottam, azért szeretnék most azt venni.
Én 45k-ért láttam mini 2-őt, a Saturnba.
De megnézem előtte a SE-t is.
Köszönöm szépen a tanácsot! -
ldavid #14102 ő azt nézte ki, és ha olcsón veszi valamelyik szolgáltatónál, rosszul nem jár vele -
#14101 és a médijamárkt még drágán is adja a neten való rendeléshez képest
(legalább is 3 évvel ezelőtt az akkor 130k-ért rendelt telómat 200k-ért árulták) -
#14100 A telóm pl. 40k függetlenül a mediamartkban és az euronicsban, sztem nem nagyon van jobb vétel ennél, ebből a pénzből. -
#14099 Nem tudom mennyibe kerül, de legutóbb mikor néztem, volt jobb vétel nála. -
ldavid #14098 első androidos telónak megfelel, nem hiszem hogy nagy gonjaid lennének vele -
#14097 Azt mondom az az ember bizonyul szerintem applefanboy-nak aki olyan mint a lakotarsam az uj lakotars bekoltozesekor menozott az iphone 4s telojaval megkerdem Zoli es miert is jobb ez egy atlag telefonnal ? Valasz mert ez apple es egyedi megismetelhetetlen amugy. Amugy Note telomra szerintetek remenykedjek JB frissitesben ? -
Dodo55 #14096 Mert tudtommal az Apple eszközök nem teszik elérhetővé UMS-en keresztül az adatfájlokat, de lehet tévedek. Annak idején azt tudom húgomnak volt egy iPod-ja, rádugta a gépére és nem lehetett csak úgy rámásolgatni a fájlokat (ha jól emlékszem talán megjelent valami meghajtó, de titkosított fájlok látszottak rajta), rá kellett tenni a gépére az iTunes-t, majd utána csak azt hallgattam tőle, hogy kezdjek már valamit a gépével, mert használhatatlanul lassú azóta...
Plusz múltkor egy haver is panaszkodott, hogy nem tud zenét tenni az iPhone-jára, mert csak az iTunes-on keresztül lehet, úgyhogy szerintem jól emlékszem :) -
Dodo55 #14095 Szerintem sima USB csatlakozó meg még több 10+ éves cuccokon van, amikre ugyanúgy rá tudsz kötni egy Androidos telefont USB Mass-Storage módban (mint egy pendrive-ot vagy akármilyen random mp3 lejátszót) a MicroUSB kábellel ami a legtöbbhöz alaptartozék :) -
#14094 Mostanában nekem se ugrál fel. Üzenetről kapok a Messenger miatt egyedül. -
#14093 Én azokra gondolok, akik kijelentenek ezt-azt, ami nem igaz... és mindenképpen be akarják bizonyítani, hogy igenis jobb, amikor nem. Általánosságban, nem csak apple/google témában. -
#14092 Nekem sem jelez sokszor... Egyszer rögtön, egyszer soha kb. -
#14091 Facebook push notifications-el másnak nincs baja Galaxy S2-n? Ha lerakom háttérbe a programot nem jelez semmiről. -
#14090 ennyi. pontosan ez a lényeg.. -
#14089 Nekem sosem volt bajom az Apple termékekkel (de nem is használtam egyet sem huzamosabb ideig), nincs bajom azzal, ha valaki almatulaj (ha nem húz el a menthetetlen, orraládörgölős fanboy irányába, ugyanúgy érvényesül az Android-fanboyokra is(!)).
Én a kivetnivalót az Apple üzletpolitikájában és az üzleti modelljeiben találom. De nekem, mint Android-usernek miért fáj az, ha valaki Apple termékekre költi a pénzét? Az én számlámra vásárol? Nem... Az Androidos cuccok pedig, köszönik, megvannak így is.
A valláskontextust én teljesen át tudnám ültetni ide is: Én ateista vagyok... ;D -
#14088 Van egy 85-ös Commodere 64-em, karácsonykor be szoktam kapcsolni :P
Na de egyébként haveromnak van egy 6 éves JBL iPod dokkolója/hangszórója. Még mindig használja, tökéletesen működik.
A témát meg el lehet vinni innen, de csak nézd vissza a tegnapi napon miket linkeltek ide Android userek: Apple perelheti Motorolát, Unalmas az Apple, iPhone 5 viccvideók. Azt hittem ha már ennyire megszokott itt ezekről a dolgokról beszélni akkor nem fog fájni ha én is beszállok. -
#14087 Hány 10+ éves informatikai eszközöd van? :)
Amúgy ezt az Apple dolgot igazán el lehetne innen vinni, itt senki se kíváncsi rá, menjetek iphone/apple topikba veszekedni. -
#14086 Az a probléma ezzel a kijelentéssel, hogy elég erőteljesen skatulyázó. Léteznek olyan emberek akikre te utalsz ezzel, na de mind a 200+ millió iOS usert lehülyézni... Nem magas értelmi szintre utal. -
#14085 Szerintem sincs para, a képpel amit betettem csak arra akartam rávilágítani, hogy amit az Apple követ az egy más fajta megközelítése a dolgoknak, de nem biztos hogy rosszabb.
Persze, nem lehet microUSB-vel tölteni a cuccaikat, csak egy adapter segítségével, de azt mindenki elfelejti hogy így a 10+ éves dokkolókra is rá lehet tenni a "szarjaikat", amikkel tökéletesen kompatibilisek lesznek. Szóval ez is kétoldalú dolog. Én nem mondom hogy az egyik jobb mint a másik, szerintem mindkettő megközelítésnek meg vannak az előnyei / hátrányai, azt mára fogyasztónak kell eldöntenie neki mi a fontosabb. -
#14084 Miket? Mondd már el kérlek... -
#14083 Magadból, meg az szofisztikált vitára képes Android júzerekből csinálsz balfaszt.
Leszólod, mert beír ide, de azt már képtelen vagy feldolgozni, hogy miket művelsz az iPhone topikban. -
#14082 Nem, mert igaz! -
#14081 Kukázd már ezt az agymosottapplefanboy dumát, könyörgöm. -
#14080 Apple csak arra megy ki, hogy többet költs az overpriced szarjaira...
"The revolutionary cable" és stb. dolgok a halálba kergetnek. Tudjátok, ez olyan zs....., nem mondom ki!
Azt nem tudom, hogy egy agymosott applefanboy mit keres itt és miért szemeteli tele a topikot olyannal, amiről még fogalma sincsen! -
#14079 Pontosan. Egy ilyen adapter előállítása filléres tétel, ha valami, akkor ez tutira nem fájna az Apple-nek. -
#14078 szerintem semmi gond nincs azzal, hogy variáltak az adapteren, fejlődnek a dolgok, idővel vszeg a mikroUSB is elavult lesz, de ha tisztességesek szerettek volna lenni azokkal szemben, akik tele vannak régi adapterrel rendelkező cuccokkal, akkor adtak volna a telefon mellé egy átalakítót, és nem lehúzzák még azzal is az embert -
#14077 Most tényleg ennyire innovatív az új Apple adapter, hogy megérje róla vitázni? Ha a Samsung adna ki egy ugyan ilyen terméket egy szabványcsere után, akkor az is körberöhögnénk. Ahogy azt tettük az S Pebble esetében is. Nincs itt semmi para. -
#14076 Csak egy Yahoo Anwsers-es kérdés volt, amelyre a válasz az új Apple-adapter volt.