36194
  • skinnyman
    Prince of Persia
  • theone91
    Haaj, faszom, hova növelik még azt a szerencsétlen telefont. Ott a Note, ha valakinek pingpong-ütő kell. Röhej. Remélem kacsa.
  • Jim Morrison
    vicc. 4,8 at még nem tudom milyen de szerintem az is már nagy...
  • [HUN]FaTaL
    "A Galaxy S IV specifikációjáról sok információ nem tudódott ki, csupán az hogy 5 incses képernyőt kap"

Szerintem a Galaxy S5-t majd olvasszák egybe a Tab 10.1-gyel :D
  • desigo
    Februárban érkezik a Samsung Galaxy S IV

• skinnyman
    Nem hackelhetok az uj Kindle Fire-ok
    Zart bootloader, szepen levedve, nem nez ki jol. Sima Fire-el nem voltak ilyen gondok, vannak is ra jo kis ICS, JB ROM-ok.
  • Frankie87
    6310i, a legszebb telefon a mai napig!
    Iphone-t is üti.
    Nekem a reord amúgy c45 volt, amit 2 évig használtam.

Ám most jöttem haza egy mini 2-vel. Végül azt vettem meg.

És köszönök minden tanácsot!
  • [HUN]FaTaL
    ja meg volt valami sagem is a motorola előtt, mert hírtelen az volt kéznél azt úgy örököltem, nem volt olyan rossz
  • [HUN]FaTaL
    Trium Mars (:DDD), 3310, 6310i, moto v550 (ez volt a legszarabb, még a trium mars is jobb volt), k510i, k800i (használt volt, nagyon rövid ideig működött), w880i meg a mostani :)
  • RYO21
    HTC Desire C-t érdemes venni? Mennyire szép a képminősége illetve van olyan jó mint a HTC Wildfire?
  • zoliii
    Nekem Nokia 3210, Siemens C55/C65, Siemens S65 (megvan még), Sony Ericsson K500/K510, Sony Ericsson w810i (megvan), most hirtelen ennyi jutott eszembe :D
  • Dodo55
    Nekem 2 évig volt egy Ericsson GA-628-asom, utána 3 évig egy Nokia 3310, aztán 4 évig egy Nokia 3230, majd 3 évig egy Nokia N73, aztán most lett nyáron a Gio :)

Nem mondom, hogy nem utam egyes darabokat egy idő után (túlzás az unalom, inkább új feature-ökre vágytam), de mindig volt más, amire jobban kellett a pénz.
  • zoliii
    Én azon szoktam nevetni, mikor csajok előveszik a Samsung Galaxy SIII telójukat, és látszik rajtuk, hogy alig tudják használni, de neki van egy drága telójuk! :D Mondjuk jól néz ki, de több mint 100.000ft-ot 1 teló sem ér szerintem! :D
  • hungary27
    Én a helyedben akkor vennék egy 100ezer forintos telefont és 1 évig használnám. Azt biztosan nem unnád meg. Full HD videófelvétel 4.3" meg minden.
  • SirDannyL
    Sziasztok! Nemrég feltettem a FriendCaster Pro 5.0.9.7 verziót Desire telcsimre. Én vagyok láma,vagy valamit elállítottam rajta,hogy linken kívül mást nem tudok megosztani vele? (ha úgy van beállítva,hogy directly-ben nyisson meg dolgokat,ne külön progival. De képet máshogy sem sikerül megosztani vele.)
  • Narxis
    looooool
  • Shiwo
    haverom a csajokkal van ugyan így..
  • Frankie87
    Sokan kérdezték már tőlem, hogy mit lehet megunni egy telefonon, és hogy őszinte legyek, én sem tudom. Valahogy ki akarok próbálni mindig mást, vagy van egy telefon ami nagyon megtetszik, és akkor megveszem. tehát néha nem megunom, csak egy másik nagyon megtetszik.
    Baráti körökben is furcsálták, mert többnyire mindenki 2-3 évig is egy telefont használ, de én... inkább vezsek olcsóbb telefont sűrűn, mint drágát több évig. Lehet fiatal korom (26 év) miatt van ez a szokás, ami idővel majd változik. Nem tudom...
  • zoliii
    nekem LG GT540-em van. Főzött rommal sem az igazi :(
    Hibák: Néha alig hallom, hogy csörög, főzött rommal kevés játék fut normálisan, gyári szoftver lassú, a gps jelet csak főzött rommal találja meg gyorsan, a teló háza néha recseg nyomkodásnál :(
    De szeretem ugyanakkor a mobilom, mert most stabilan müxik! :D
    Csak fura, hogy gyárilag nincs hozzá ICS Android4! :(
  • [HUN]FaTaL
    Ez engem is érdekelne, 1 éves a telefonom, eszem ágában sincs lecserélni.
  • GregSB
    Mi értelme van fél évente telefont cserélni? Nekem most van meg 1,5 éve a telefonom, és még most is meg vagyok vele elégedve.

Nem kötekedésből kérdezem, tényleg érdekelne mi az indokod arra hogy ilyen sűrűn cserélj.
  • Narxis
    Mit lehet megunni egy telefonon fél évente?

Én a kezelőfelületet szoktam megunni, ezért vagyok annyira launcher, go launcher témák és élő háttérképek mániás. Ezért nem valószínű, hogy lesz valaha is WP telóm vagy szifonom, azokon nem cserélgethetek ilyen részletesen mindent.
  • Frankie87
    Elérhetetlen, mert én fél évente akarom cserélni a telefont. De van hogy előbb. Idén, már két telefont vettem. (nokia E5, nokia x6 asszem)
    Szóval egy idő után egyszerűen megunom a telefont, és akkor váltok. Iphone-t is ha gyűjtenék meg leehtne venni, de azt is megunnám sztem, hiába tetszik baromira.
  • kifli
    s2 is ilyen :D

Nem is lesz ájfonom egyhamar, az is biztos, köv telefonom is valószínűleg htc lesz. Esetleg nokia, ha tudnak alkotni valamit, ami tetszik is...
    Annyi biztos, hogy nem fröccsöntött műanyagból lesznek a telefonok, mint samsungéknál. Bár megjegyezném, hogy ugyanabból az anyagból van a s3 és az one x is, csak a felület máshogy van kialakítva. Samsung csillog, és nagyon műanyag, a htc viszont nem...

btw a srác 50e-es kategóriában nézelődik, újonan, ott csak olyan minőségűt kap samuból, mint az ace...
  • wander01
    ne a gagyikat fogdozd :) ilyeneket mondasz és nincs ájfónod? :)
  • kifli
    nem azzal van a baj, hogy szét törik-e, hanem azzal, hogy olyan megfogni, mintha 2 pálcás lett volna a céllövöldébe.
    Egyszerűen gagyi érzést kelt bennem, ha megfogom...

Mondjuk tesóm ace-jéről már elkezdett levállni a sötétkróm bevonat körbe, illetve a hátuljáról is jön le valami. Plüss tokban tartja, dobálva nem nagyon volt...
  • SzirmosSzisza
    Haver többször is leejtette / dobta S2-jét és csak azután vettem észre, hogy tényleg miután megmutatta :D Mondjuk más a nem törik szép darabokra és használható még és a behorpad ha leejted :)
  • Dodo55
    Nekem eddig csak a sötétkrómos kerettel volt bajom, abba szépen beleharapott az aszfalt amikor pofára ejtettem, de a borítás többi része kifejezettem masszívnak bizonyult eddig.
  • kifli
    ha az anyagminőség is fontos, ne vegyél samsungot...
  • theone91
    Félévente költesz 50 ezer forintot telefonra, de elérhetetlen az iPhone? Oximoron. :D
  • Frankie87
    Megmondom őszintén, hogy még soha nem volt még Samsung telefonom, és most elsősorban azok közül vennék egyet. Na meg persze sok jót is olvastam róla. Néztem még Sony-t is, de az nem nyerte annyira el a tetszésemet.
    Na meg, amire én használnám, felesleges lenne drágábbat vennem. Van, hogy fél évente telefont váltok, és akkor mindig 50k körüli telefonokat nézek.
    Egyébként a legjobban az IPhone tetszik, főleg külsőre de, de az elérhetetlen számomra.
  • theone91
    Láttam, sőt az Androidvásár is hozat már, de azért egy kis hivatalos garancia nem árt. :)
  • theone91
    Nálam a rendszerfrissítés feltétele is fontos lenne. De kétlem, hogy Galaxy Mini 2-re lesz egyáltalán ICS, nemhogy JB.
  • desigo
    Szerintem a Vodánál hamarosan meg fog jelenni a Huawei G330.
    Van már 190 dollárért is.
  • desigo
    Ha már Samsung akkor inkább Galaxy Ace 2
    Csak az meg nem ér 60 ezret...
  • [HUN]FaTaL
    Megkérdezhetem miért ragazkodsz a samsunghoz?
  • theone91
    Hát nem tudom, szerintem eltart egy ideig míg elér hozzánk a G330 hivatalosan, ráadásul 60 alá szerintem nem megy az indulóár, pedig elég ígéretesnek tűnik. Akkor már a ZTE: Kártyásan 65-ért lesz sanszos, viszont annyiért én a Tegrásat venném, nem az Intel alapút (alkalmazás-kompatibilitási problémák miatt). A T-nél pedig csak az utóbbi lesz. De van qHD kijelző és 1GB RAM, így még mindig a jó vételnek tekinthető. :)
  • Frankie87
    Hát maximum 50-et költenék rá, de megmondom őszintén hogy mindenképp Samsungot szeretnék venni.
    Valamint nem szeretnék nagy telefont se. Mindenképp körülnézek jobban, aztán a héten eldől mi lesz.

Mindenesetre köszönöm még egyszer az ajánlásokat!
  • desigo
    Üdv!

Mennyi pénzt szánsz max a telefonra?
    A Galaxy Mini 2 kijelzője 3,3"-os(kérdés,hogy mire szeretnéd használni)
    de érdemesebb lenne egy 4 col körüli telefont venni azon jóval kényelmesebb használni mindent.
    Ezeket is nézd meg mielőtt döntesz.Korrekt ár/érték arányban vannak/lesznek :

Acer Liquid Gallant (51 ezer Ft)
    Huawei Ascend G330
    ZTE Grand X (Tnél hamarosan)

Ezek jobb processzorral,nagyobb kijelző mérettel és felbontással,jobb kamerával + előlapi kamerával vannak szerelve és 50 ezer körül kaphatóak.

• skinnyman
    Belul viszont sztem ugyanaz az elavult technologia ami 20 eve van kb, csak korul lett vagva. Az meg ugy ahogy elfogadhato lenne ha kitalaltak volna egy kisebb vagast es kesz, de hogy volt microsim es most egybol ra nanosim is lett igy egymas utan, az elegge a dolog atgondolatlansagat mutatja. microSD kartyam kb kisebb a nanosim-nel szerintem es 32 GB-os, van mar 64-es is belole. Szoval ennyi erovel 1 ev mulva meg johetne az ugyanilyen meretu microsim ami pl memoriakartyakent is funkcionalna, stb. A sim volt kb az egyetlen dolog ami minden telefon kozott kompatibilis volt, ezzel most sikerult ezt elcseszniuk. Ha lett volna egy tenyleg atgondolt szabvany, az oke, de ez hogy mar most van micro meg nano, elegge nonszensznek tunik, amivel a vasarlok rovidtavon biztosan sokat fognak szivni.