36194
-
#14195 Ki nem szarja le? Most azért fizessünk jelentős felárat egy rohadt fölösleges feature-ért, mert egy cég csupán bizonyítási kényszerből rálicitál az iPhone-ra? -
#14194 persze... most kinézték maguknak a legnagyobb halat a Samsung személyében, attól még beszedték a zsét, most jöhet a többi androidos gyártó aki "iphone klónokat" gyárt :D -
ldavid #14193 szemből nézve ájfon jut róla eszembe ...perelni vajon fognak? -
#14192 van 1-2 telefon aminek szintén jobb ppi je van, azok is :) persze csak ha ezt nézzük. -
#14191 Iphone5 326ppi -vel elbújhat :D -
#14190 Létezik olyan app, amivel le lehet tiltani programokat egyenként, hogy 3G-t csak pl a böngésző használhassa?
Előre is köszi -
#14189 Csesszemeg, a 440 dpi-t jelent. De kérdés: MINEK? -
#14188 Holnap a HTC is bemutatja az új mobiljait.
Köztük ezt is:
5 col, 1920×1080p,négymagos, 1.5 gigahertzes Qualcomm S4 Pro
-
#14187 Köszi, töltöm is! -
#14186 3G Watchdog -
#14185 Mini 2-ben van olyan opció, ahol meg lehet nézni egy adott szakaszban, mennyi volt az adatforgalmam?
Vagy van erre program? -
#14184 nyilván olyan telefon nincs, ami mindenkinek ugyanúgy megfelel. (ebből vannak a mármár vallási szintű viták, a mobil oprendszerek között) -
#14183 Általánosságba véve írtam.
Nem rád akartam ezzel célozni. -
#14182 már amit NEKEM kényelmes használni? -
#14181 Olyan telefon egyelőre "még" nem létezik... -
#14180 Olyat nézek ki magamnak, amit a legkevesebb szenvedés mellett, a legkényelmesebben tudok használni :) -
#14179 A Samsung cafolta az S4 pletykakat
RAZR i: Intel procis cucc, hands on -
#14178 Meg olyat is kérdeznek, ami változó. Pl. kamerhasználat, bank stb. -
#14177 Nem rossz teszt, de néhol hiányos, néhol meg olyat kérdeznek, amire senki nem tud még kürülbelire se válaszolni. -
#14176 Mire használja okos telefonját? -
#14175 Azt nem is ismerem, de nagyon jónak tűnik.
Már töltöm is! thx!
Én a media-ba láttam s3-at, meg htc one S-et, és egy kézzel nem lehet kezelni ezeket a telefonokat. pl buszon kapaszkodva, írj már egy sms-t... -
#14174 Biztos csak nekem van kicsi kezem, de amikor kezemben volt egy rokon s3-a, az nagyon ping-pong ütő feeling volt. a jobb szélső apphoz is egyből fogást kellett váltani :S
Szerencsére 3,2"-en ilyen gond nincs -
#14173 én ezzel vagyok most el nagyon :)
némelyik pályát csak vért izzadva lehet megcsinálni 3 csillagosra -
#14172 Akkor újra: Ez
meg ez -
#14171 A két legjobb android game sztem: Ez és Ez -
#14170 Megint valami gagyi csempes winfont nezel ki magadnak? :)) -
#14169 Nos igy van, az Android a valasztas szabadsagat is nyujtja, van es lesz mindenfele meret. Vasarloi gondolkodo emberek elutasitjak hogy egy nyomi ceg mondja meg nekik: nesze birka, azert ez a meret mert ez kenyelmes a kezednek :) -
#14168 hát, a 4,8" -as kijelzős telót tényleg nem a szűk farmer-zsebnek találták ki, sima zsebbe, hátsó zsebbe nem is merném beletenni.. szerencsére több olyan gatyám is van, amelynek a comb részén van plusz zseb, ami elég bő, így eleinte nem volt gond... meg most már nem zsebben tartom, rendeltem övre felügyködhető bőrtokot, ami eleinte qva szoros volt (mivel védőburkolatot is pakoltam az amúgy sem pici telóra), de 3 hét alatt sikerült kellően kitágítanom, azóta frankón belemegy és nem is szorul
(a tágítás menete elég érdekesre sikeredet... először megtömtem papírral, de az nem volt túl hatékony.. oszt a gyári Heroes 6 műanyag tokját tömtem bele (tetejével befele), az frankón kitágította a felső részét..viszont az alján, ahol lekerekített és szűkül, oda nem fért bele... hosszas keresgélés után végül nem találtam más megfelelőt, mint a nyelvvizsgámat, szoftverüzemeltetői bizonyítványom és hasonló okmányomat, 3-4 darabot összefogva, a szűkebb felükkel beletuszkolva pont jók voltak arra, hogy az alsó részét is kitágítsák... így legalább tényleg hasznát is vettem a végzettségeimnek :D ) -
#14167 Jaja, classic, gyakorlatilag ez szerintem az 1 ujramasterolva, baromi jo :) -
#14166 Meh, oldalnézet? -
#14165 ingyenes is van belole most latom -
#14164 Ha olyan nagy probléma lenne a méret növekedés akkor nem adták volna el a több mint 10.000.000 darabot a Note 1-ből.
Lesz alternatíva kisebb méretű telefonokra is.(pl : SGS2+)
-
Chris Lowe #14163 Lassan visszatérünk a 06-60-as méretű telókhoz. Azok konkrétan aktatáska méretű borzadájok voltak.
Google szemüveg a jövő, 5 év múlva röhögni fogunk ezeken a telefonokon.
Bár ez a -gszemüveg is idétlen, lehet majd röhögni a sok agymosott birkán akinek megmagyarázzák, hogy enélkül félember. Persze én is belekukucskálnék mondjuk 2025-ös évbe, de leginkább visszamennék 1990 körülre hátha más irányba mennek a dolgok...
Visszatérve mi értelme 5inches telefonnak, nem jobb egy pici telefonálni és mondjuk mellé egy 7-10 inch méretű tablet amit akkor viszünk magunkal ha TÉNYLEG szükség van rá? -
#14162 nem samu növesztett először? ilyen fél inches kijelzőjük volt eleinte... :D -
RYO21 #14161 Szerintetek melyik a jobb androidos teló? HTC Desire C vagy LG Optimus L5 -
#14160 ha az apple növeszt, a samsungnak is muszáj :D -
#14159 Szerintem azert pletyka szinten kezelendo, de: vicces hogy elertek szinte a Note 1 meretet :) Bar a 4,8" utan igazabol ez mar nem jelentos novekedes, ha a keretet visszaveszik megjobban kicsit siman lehet h a telo merete nem is none tole. Az S3 4,8" egyebkent eleg ijesztoen hangzik es en is ugy voltam vele hogy azt azert mar tulzas, de kb 1 hete amikor a kezembe fogtam egyet azert annyira nem panaszkodtam ra, szerintem elfogadnam :) (ha befer a zsebembe :D ) -
#14158 Inkább farmereket adjanak mellé, nagy zsebekkel. -
#14157 Semmi baj, majd felírják az új funkciók közé az asztaliteniszt is. Ajándék 3 labda a csomagban! :D -
#14156 Nekem van olyan nadrágom amibe már az Optimus 2X-em (4") is szorul (főleg gumi vagy bőrtokban) nemhogy egy 4,8 - 5 colos deszka!