36194
-
#14235 ONE X5 lesz az új üdvöske, kicsit más dizájnal, mint az eddigi htc-k.
Egyébként ezt várták, hogy ezt is bemutatják most...
-
#14234 Hmmm. Semmi droid-os vonatkozása nem volt a prezentációnak? Bár nekem a Droidos HTC-k nem jönnek be túlzottan. -
#14233 Tudtok ajánlani vmi egyszerű, d szép óra widgetet, ami persze nem eszi az aksit? -
Inquisitor #14232 [URL=http://9gag.com/gag/5195630]Érdekes kis link az "Apple talál fel mindent" témában[/URL]
Ami engem meglepett, az az Android 1.0 mikor is került bemutatásra ... mondjuk a Sony-Ericsson telefonon létező képernyőzár is vicces, vagy a Samu F700 fotója. Mind, mind hónapokkal vagy évekkel az első iPhone elöttről. -
#14231 htc event, úgy volt, hogy mutatnak be wp telefont, egy tabletet, illetve egy androidos telefont is.
A tab is csak androidos lehet, mert htc nem volt ott a win tab gyártók közt...
Legalábbis korábbi infók szerint így volt. De persze előre nem tudhatjuk... -
#14230 Szegény Nokia megszívta :D
WP8 referencia modellt a HTC gyártja. -
#14229 Igen nem volt,így utólag könnyű... -
#14228 A dolognak tudtommal semmi Android vonatkozasa nincs :) -
#14227 3 napos a telefon, csak ugye első androidom... így play-ről ami tölthető volt, töltöttem...:D a menü 10 oldalas volt:D -
#14226 Az bizony nem árt néha. :) -
#14225 köszönöm, akkor már formázom is.
Telepítettem rá minden szart, és olyan szinten lassú a tel, hogy ihajj:) -
#14224 Igen, de ha külső sd kártyád van (tehát nem belső memória sdnek felcsatolva), akkor azt nem bántja. Minden más megy a lecsóba. -
#14223 Igen. -
#14222 Olyan kérdésem lenne, hogy ha a telefonban, a "gyári adatok visszaállítása" opcióra megyek, akkor az végül is teljesen legyalulja, formázza a telefont? -
#14221 kezdődik :
Live from HTC's event
-
#14220 csak azért kérdeztem, mert gyárilag nekem a 4.0.4 van rajta, és ha jól tudom, akkor a Jelly Bean egyik "fícsöre", hogy gyorsabbak, folyamatosabbak az animációk, tehát észrevételed valószínűleg nem alaptalan, és betudható a JB-nek -
#14219 Gyári, igen, ezt azért hozzá kell tenni. :) -
#14218 gyári*
-
#14217 mint a jellybean-es S3 vagy vágyi sw-s? -
#14216 Miért nem cseréled le akkor, ha ennyire nem vagy megelégedve vele? -
#14215 amúgy is bűn ronda :D , nekem korábban Defym volt, már az istenes ehhez képest. Ettől max az ájul el szerintem aki 3310-es nokiáról vált :D -
#14214 Általánosítottam, eszem ágában sincs telefonért százezreket fizetni. :D -
#14213 5 col es full HD, jeee, tenyleg fokozzuk az ertelmetlenseget. -
Dodo55 #14212 Én a Minivel voltam így. -
#14211 -
#14210 Nem mondtam, hogy fizessél :D
Felesleges szerintem is ez a ppi szám meg a fullHD is... -
#14209 Hat az SGS kijelzojehez szokva a Gio-t amikor eloszor lattam mar attol kifolyt a szemem, de nem a jo ertelemben, bun ronda volt :D -
#14208 ", hogy" nem kell oda. Az agyam már lehúzná magát a hálózatól. :D -
#14207 Én egy Jellybeanes Galaxy Nexus-t tapiztam nemrégiben. Szerintem az, hogy gyorsabb volt mint a S3 (animációkban). -
Dodo55 #14206 Én először a Gio képélességétől is beszartam (pozitív értelemben).
Aztán nemrég fogtam a kezemben egy S3-at :D -
ldavid #14205 én arról váltottam BS playerre -
#14204 droidon?
Megyek, megkeresem... MPC-HC is lehetne akkor már XD
VLC mellett belebotlottam az MX playerbe
Hardveres videó, szoftveres hang ... végre van hangja a fullhd tartalmaknak :} -
#14203 VLC? -
#14202 Na ez már pont hülyeség szerintem...Én tavasszal Note-ot akartam venni, de tényleg egy hangyányit nagynak tartottam a kijelzőjét, hogy kényelmesen tudjam nyomkodni, úgyhogy inkább megvártam az S3-at. Persze, pont 4.7 helyett ami a HTC-ben van, 4.8" lett, csak hogy ennek legyen nagyobb...és SZERINTEM ez pont kényelmes még kézben. De most komoly hogy lemennek dedóba és képernyőméret háború lesz? Kinek kell egy akkora telefon ami nem fér el a zsebben? Tiszta hülyeség... -
#14201 Használja valaki a Mobo Player videólejátszót?
Csak szólok, hogy már kíváncsi a telefon helyzetére, és hívásokat akar indítani, szóval gyanús program lett...
Pedig egész jó lejátszó volt :( -
#14200 szerintem már a nyugalmazott omnia hd-m kijelzője is elég gyönyörű volt ilyen tekintetben -
#14199 "sokan pont a retina display miatt vettek anno iphone 4 -et"
helyesen mondva, sokaknak ezzel adták el. ha nem lett volna benne retina, akkor mással adják el ezeknek az embereknek. Ez csak egy amolyan "kifogás", hogy azért ezt vette, mert retina. -
#14198 Arról nem is beszélve, hogy azonos akkukapacitás mellett a 720p-nél kevesebbet fogyasztana a GPU és megdobná az akksi élettartalmát. És nem hardcore thrídí-gémingről beszélek, hanem olyan hétköznapi folyamatokról, mint pl. Weblap, Javascript render, GUI stb. -
#14197 Átlag kar-szem távolságban már az iPhone DPI-je is túlteljesíti az emberi szem felbontóképességét. Most akkor ezt most fokozzuk tovább és hatványozzuk az értelmetlenséget. Én biztos vagyok benne, hogy ha sima 720p-s kijelzőt pakoltak volna bele, akkor nem annyit kérnének érte mint amennyi lesz. -
#14196 még ha csak ezért fizetnél felárat...
az iPhone is egy rohadt olcsó készülék amúgy, és nem kér a "revolutionary" meg "magical" és "amazing" feature -ökért borsos felárat :)
amúgy meg ha annyira felesleges feature lenne, miért van az, hogy nagyon sokan pont a retina display miatt vettek anno iphone 4 -et? :)
ja és még annyi, hogy amikor megveszel egy terméket, nem csak az anyag és munkadíjat fizeted ki, hanem az oprendszerbe és szolgáltatásokba ölt sok-sok munkaórát
szóval a kijelző egy telefon árában éppenhogy elhanyagolható "felár" tényező