36194
  • LocalPatriot
    Én is fölraknám a Mini 2-re, csak nem tudom hogy menne rajta...:S
  • DarkSector
    Üdv hülye kérdés, egy Hauwei Ascend Y200-on próbálta már valaki a Shadowgun-t?
    Mert azt tudom hogy a G300-on megy...

Csak ugye az Y200 olcsóbb.

Illetve annyit még hogy mivel Smartphone, ezen megy-e az ONLIVE app?
  • skinnyman
    "it didn't take me very long with the iPhone 5 to start thinking about getting back to the Galaxy Nexus and Jelly Bean (Android 4.1). For what I do, I think it's a more effective, more elegant, and more powerful OS right now. "

link
    Hat igen...
  • Fenrir
    Nem, a HTC Dev oldaláról letöltöttem manuálisan és felraktam HTC Sync-kel.
  • LocalPatriot
    Hogy tetted fel? Gyárilag elérhető volt?
  • Fenrir
    Felraktam az ICS-t a Desire S-emre, minden megy is szépen, csak éppen a Google Navigation-ban nem találtam azt az opciót, hogy a hangnavigációt ki lehessen kapcsolni. Van valakinek erre valami ötlete? A régiben a beállítások között ott volt, de ebben hiányzik.
  • skinnyman
    Xperia T review @engadget
  • shaba23 #14268
    Igen, mert közben rájöttem :D
  • ldavid
    ja mán' visszavonódott
  • ldavid
    letöltések között a letöltött fájlokat fogod csak találni (pl. pdf, mp3 stb)
    az új alkalmazásokat a launcherben kell keresned az eddig meglévők között
  • ZsirosKenyer
    Nem kell vele foglalkozni, a nemrég bezárt appok a memórában maradnak, hogy újranyitásnál gyorsabban betöltődjenek, de ha bizonyos időn belül nem nyitod meg őket/ új appokat nyitsz meg, mielőtt elfogyna a memória, az android magától kilövi a régebbieket.

De ha zavar, akkor próbálj nem a home gombbal kilépni az alkalmazásokból, hanem menü gomb > exit (de ilyen a legtöbb app-nál nincsen)
  • shaba23 #14264
    Lenne még1 triviális kérdésem (sry, okostelefon szűz vagyok).
    A RAM-ból elég sok foglalt folyamatosan (most konkrétan 515MB). A futó alkalmazások közt a nagyrésze olyan, amiről még azt sem tudom micsoda, így nem tudom mit lehet bezárni és mit nem:) Elindítottam az ebay alkalmazást, aminek a kis ikonja most ott van a bal felső sarokban, de nincs semmi ebay-es futó alkalmazás.
    A kérdésem, hogy ez így normális, vagy én zárom be rosszul a dolgokat és minden fut a háttérben?:)
  • LocalPatriot
    Holnap veszem is meg!
  • desigo
    Megjelent az android superguide magazin

• desigo
    Tudom itt off mert Apple de ez rohadt vicces:

(lapos Eiffel-torony,Az Apple a saját boltjainak a helyét sem tudja pontosan,ismeretlen nagyváros,épületek tetején benzinkút,felhő kitakarja a térképet,Berlin a déli sarkon stb...)

Röhejes hibák az Apple új térképén
  • shaba23 #14260
    Köszi:)
  • Shiwo
    újra én, sorry a sok "szpam"-ért, de utólagos módosítást nem tudok eszközölni a kommentjeimen...

szóval direkt kikapcsoltam és úgy nyomtam rá töltőre.. megjelent az ábra, hogy tölt, egy idő után visszavette a fényerőt, majd végül ki is kapcsolta, s a piros led jelzi, hogy tölt (mint mikor bekapcsolt állapotban töltöm)

• Shiwo
    jaigen, én bekapcsolt állapotban töltöttem mindig, elsőre is, de szerintem az a normális, ha kikapcsol a képernyő töltés közben is (régi symbianos telóm legalábbis kikapcsolta)
  • Shiwo
    sztem menj bele a "beállítások" - "jelzés LED-del" és pipáld ki az első kettőt, ha még nincs kipipálva (a 3. tetszés szerint, én azt is bekapcsoltam)

utána ne foglalkozz az aku ábrával, a ledet figyeld.. ha pirosan villog, akkor nem ártana tölteni a telót (olyan 18% környékén kezd villogni), amíg töltöd, addig folyamatosan pirosan világít, és ha feltöltött, s be van dugva a töltő, akkor folyamatosan zöld

arra figyelj, hogy csak akkor tölt, ha a képernyő ki van kapcsolva, tehát ha közbe használod, akkor nem tölt (addig nem is világít pirosan a LED)

• shaba23 #14256
    Most vettem egy Galaxy S3-at. csak kb 1 órája van a kezemben, olvasgatom a manualt, de már ez eleje nem világos:) Töltésnél a töltést jelző zöld akku ábrának folyamatosan látszania kell? Mert nekem 1-2 perc után eltűnik, viszont a manualban azt írják, hogy amennyiben ingadozik a töltési feszültség, kikapcsol a képernyő és ilyenkor húzzam ki majd dugjam vissza. Vagy ez csak arra vonatkozik, ha a telefont bekapcsolt állapotban dugom töltőre? Most ki van kapcsolva, hiszen ez az első töltés.
  • SzirmosSzisza
    Foleg olyan aron :D
  • Chris Lowe
    Bluetooth-os ledes izzó, ami telefonnal irányítható... Basszus, hogy nem nekem jutott eszembe!!! Állítólag karácsonyi szezonra ellepi a piacot, mondjuk nemtom ki vesz karácsonyi ajándéknak izzót.
  • Dodo55
    Igen, ameddig a rendszer be nem zárja hogy memóriát szabadítson fel.
  • skinnyman
    Alapvetoen nyitva marad, de mondjuk app fuggo hogy mennyire. A back inkabb hajlamosabb bezarni a dolgokat, de az is app fuggo :) Szerintem azert nem art ha van mind2, ha 4.0 felett vagy szerintem egy kis hackkel be tudod kapcsolni a szoftveres gombokat lentre pl.
  • Nivea
    Hello! HA a home gonómbot használom akkor az app nyitva marad a háttérben? mert elromlott a back gombom:) köszi elörre is
  • theone91
    Kész, besírtam gyerekek.... :D
  • desigo
    Acer Liquid Gallant Duo

jövő héten a mobilarénásoknál lesz egy példány tesztelni
  • TomBond
    Páromnak van egy HTC Wildfire S telefonja, és a szmájlik helyén rusnya zöld android figurák jelennek meg. Van valami módszer, hogy "normális" szmájlik legyenek neki?
  • Narxis
    Nemrég láttam egyet Media Markt-ban 55ezerért, szal netről még olcsóbb. Asszem Alcatel OT-991D volt a neve, de nem biztos.
  • shaba23 #14246
    Milyen dual sims-es androidos mobilt érdemes venni max 50k értékben? Drágább semmiképpen nem kell, max olcsóbb, mivel 2. telefonnak kell.
  • zoliii
    LG Optimus 2x ICS
    Állítólag Android4-el, már jól működik a teló! :D
  • theone91
    Hát pláne most. A nemzetközi médiafigyelmet jól meg is kapta az egymilliárd dezsős büntetés.
  • desigo
    Egy nap alatt 1.127.054-an megnézték.
    Jó nagy reklám értéke van ennek az Apple-Samsung ellentétnek.
  • theone91
    Az első kétmagos telefon, így nyilván vannak vele gondok. Nem tudom ICS-sel hogy teljesít.
  • bosco05 #14241
    Ki mondta hogy nem vagyok vele megelégedve? Hülyeségeket azért ne írjunk már, hogy ilyen szép meg olyan szép... Igenis botrányos a felbontása már egy középkategóriás készülékhez képest is... Engem viszont ez nem nagyon érdekel, ezért is felel meg a célnak...
  • skinnyman
  • LocalPatriot
    Egyik kolegámnak volt olyan telefonja, de a gyerekének adta 1 hét után. Ő meg vett egy S3-at.
    Igazából nem mondta, hogy mi baja volt vele, de utálta.
  • Th0ms0n
    Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy találkoztatok e már olyan problémával, hogy androidnál a facebookot nem tölti be teljesen. Hiába próbálom frissíteni a régebbi dolgokat az üzenőfalon az istenért nem akarja betölteni. Ha pedig a netről csatlakozom rá akkor még a chat-et sem tölti be. X8-om van annál is jelentkezett ez a probléma. Most van egy Sony Tablet
    S-em és ugyanez a szitu. Ha valakinek esetleg lenne ötlete azt megköszönném.
  • zoliii
    LG Optimus 2x teló tényleg rossz telefon?
    Állítólag van rá gyári Android 4! Fórumokon nem annyira dicsérik :(
  • theone91
    Azt hittem lesz egy komplett lineup mint, a WP8-as telóknál. :)