36194
-
#14275 Én is fölraknám a Mini 2-re, csak nem tudom hogy menne rajta...:S -
#14274 Üdv hülye kérdés, egy Hauwei Ascend Y200-on próbálta már valaki a Shadowgun-t?
Mert azt tudom hogy a G300-on megy...
Csak ugye az Y200 olcsóbb.
Illetve annyit még hogy mivel Smartphone, ezen megy-e az ONLIVE app? -
#14273 "it didn't take me very long with the iPhone 5 to start thinking about getting back to the Galaxy Nexus and Jelly Bean (Android 4.1). For what I do, I think it's a more effective, more elegant, and more powerful OS right now. "
link
Hat igen... -
#14272 Nem, a HTC Dev oldaláról letöltöttem manuálisan és felraktam HTC Sync-kel. -
#14271 Hogy tetted fel? Gyárilag elérhető volt? -
#14270 Felraktam az ICS-t a Desire S-emre, minden megy is szépen, csak éppen a Google Navigation-ban nem találtam azt az opciót, hogy a hangnavigációt ki lehessen kapcsolni. Van valakinek erre valami ötlete? A régiben a beállítások között ott volt, de ebben hiányzik. -
#14269 Xperia T review @engadget -
#14268 Igen, mert közben rájöttem :D -
ldavid #14267 ja mán' visszavonódott -
ldavid #14266 letöltések között a letöltött fájlokat fogod csak találni (pl. pdf, mp3 stb)
az új alkalmazásokat a launcherben kell keresned az eddig meglévők között -
ZsirosKenyer #14265 Nem kell vele foglalkozni, a nemrég bezárt appok a memórában maradnak, hogy újranyitásnál gyorsabban betöltődjenek, de ha bizonyos időn belül nem nyitod meg őket/ új appokat nyitsz meg, mielőtt elfogyna a memória, az android magától kilövi a régebbieket.
De ha zavar, akkor próbálj nem a home gombbal kilépni az alkalmazásokból, hanem menü gomb > exit (de ilyen a legtöbb app-nál nincsen) -
#14264 Lenne még1 triviális kérdésem (sry, okostelefon szűz vagyok).
A RAM-ból elég sok foglalt folyamatosan (most konkrétan 515MB). A futó alkalmazások közt a nagyrésze olyan, amiről még azt sem tudom micsoda, így nem tudom mit lehet bezárni és mit nem:) Elindítottam az ebay alkalmazást, aminek a kis ikonja most ott van a bal felső sarokban, de nincs semmi ebay-es futó alkalmazás.
A kérdésem, hogy ez így normális, vagy én zárom be rosszul a dolgokat és minden fut a háttérben?:) -
#14263 Holnap veszem is meg! -
#14262 Megjelent az android superguide magazin
-
#14261 Tudom itt off mert Apple de ez rohadt vicces:
(lapos Eiffel-torony,Az Apple a saját boltjainak a helyét sem tudja pontosan,ismeretlen nagyváros,épületek tetején benzinkút,felhő kitakarja a térképet,Berlin a déli sarkon stb...)
Röhejes hibák az Apple új térképén -
#14260 Köszi:) -
#14259 újra én, sorry a sok "szpam"-ért, de utólagos módosítást nem tudok eszközölni a kommentjeimen...
szóval direkt kikapcsoltam és úgy nyomtam rá töltőre.. megjelent az ábra, hogy tölt, egy idő után visszavette a fényerőt, majd végül ki is kapcsolta, s a piros led jelzi, hogy tölt (mint mikor bekapcsolt állapotban töltöm)
-
#14258 jaigen, én bekapcsolt állapotban töltöttem mindig, elsőre is, de szerintem az a normális, ha kikapcsol a képernyő töltés közben is (régi symbianos telóm legalábbis kikapcsolta) -
#14257 sztem menj bele a "beállítások" - "jelzés LED-del" és pipáld ki az első kettőt, ha még nincs kipipálva (a 3. tetszés szerint, én azt is bekapcsoltam)
utána ne foglalkozz az aku ábrával, a ledet figyeld.. ha pirosan villog, akkor nem ártana tölteni a telót (olyan 18% környékén kezd villogni), amíg töltöd, addig folyamatosan pirosan világít, és ha feltöltött, s be van dugva a töltő, akkor folyamatosan zöld
arra figyelj, hogy csak akkor tölt, ha a képernyő ki van kapcsolva, tehát ha közbe használod, akkor nem tölt (addig nem is világít pirosan a LED)
-
#14256 Most vettem egy Galaxy S3-at. csak kb 1 órája van a kezemben, olvasgatom a manualt, de már ez eleje nem világos:) Töltésnél a töltést jelző zöld akku ábrának folyamatosan látszania kell? Mert nekem 1-2 perc után eltűnik, viszont a manualban azt írják, hogy amennyiben ingadozik a töltési feszültség, kikapcsol a képernyő és ilyenkor húzzam ki majd dugjam vissza. Vagy ez csak arra vonatkozik, ha a telefont bekapcsolt állapotban dugom töltőre? Most ki van kapcsolva, hiszen ez az első töltés. -
#14255 Foleg olyan aron :D -
Chris Lowe #14254 Bluetooth-os ledes izzó, ami telefonnal irányítható... Basszus, hogy nem nekem jutott eszembe!!! Állítólag karácsonyi szezonra ellepi a piacot, mondjuk nemtom ki vesz karácsonyi ajándéknak izzót. -
Dodo55 #14253 Igen, ameddig a rendszer be nem zárja hogy memóriát szabadítson fel. -
#14252 Alapvetoen nyitva marad, de mondjuk app fuggo hogy mennyire. A back inkabb hajlamosabb bezarni a dolgokat, de az is app fuggo :) Szerintem azert nem art ha van mind2, ha 4.0 felett vagy szerintem egy kis hackkel be tudod kapcsolni a szoftveres gombokat lentre pl. -
#14251 Hello! HA a home gonómbot használom akkor az app nyitva marad a háttérben? mert elromlott a back gombom:) köszi elörre is -
#14250 Kész, besírtam gyerekek.... :D
-
#14249 Acer Liquid Gallant Duo
jövő héten a mobilarénásoknál lesz egy példány tesztelni -
TomBond #14248 Páromnak van egy HTC Wildfire S telefonja, és a szmájlik helyén rusnya zöld android figurák jelennek meg. Van valami módszer, hogy "normális" szmájlik legyenek neki?
-
#14247 Nemrég láttam egyet Media Markt-ban 55ezerért, szal netről még olcsóbb. Asszem Alcatel OT-991D volt a neve, de nem biztos. -
#14246 Milyen dual sims-es androidos mobilt érdemes venni max 50k értékben? Drágább semmiképpen nem kell, max olcsóbb, mivel 2. telefonnak kell. -
#14245 LG Optimus 2x ICS
Állítólag Android4-el, már jól működik a teló! :D -
#14244 Hát pláne most. A nemzetközi médiafigyelmet jól meg is kapta az egymilliárd dezsős büntetés. -
#14243 Egy nap alatt 1.127.054-an megnézték.
Jó nagy reklám értéke van ennek az Apple-Samsung ellentétnek. -
#14242 Az első kétmagos telefon, így nyilván vannak vele gondok. Nem tudom ICS-sel hogy teljesít. -
#14241 Ki mondta hogy nem vagyok vele megelégedve? Hülyeségeket azért ne írjunk már, hogy ilyen szép meg olyan szép... Igenis botrányos a felbontása már egy középkategóriás készülékhez képest is... Engem viszont ez nem nagyon érdekel, ezért is felel meg a célnak... -
#14240 -
#14239 Egyik kolegámnak volt olyan telefonja, de a gyerekének adta 1 hét után. Ő meg vett egy S3-at.
Igazából nem mondta, hogy mi baja volt vele, de utálta. -
Th0ms0n #14238 Sziasztok, lenne egy olyan kérdésem, hogy találkoztatok e már olyan problémával, hogy androidnál a facebookot nem tölti be teljesen. Hiába próbálom frissíteni a régebbi dolgokat az üzenőfalon az istenért nem akarja betölteni. Ha pedig a netről csatlakozom rá akkor még a chat-et sem tölti be. X8-om van annál is jelentkezett ez a probléma. Most van egy Sony Tablet
S-em és ugyanez a szitu. Ha valakinek esetleg lenne ötlete azt megköszönném. -
#14237 LG Optimus 2x teló tényleg rossz telefon?
Állítólag van rá gyári Android 4! Fórumokon nem annyira dicsérik :( -
#14236 Azt hittem lesz egy komplett lineup mint, a WP8-as telóknál. :)