36194
  • Jim Morrison
    minek annyi?:D
  • DarkSector
    uh thx meglett 3 féle billentyűzet van....:P

és a "." jelet kellett nyomva tartanom...

Elég szép a kijelzője... :) IPS.
  • Jim Morrison
    billentyűzetnél átváltasz a számokra, tárcsázóban hosszan nyomod a 0-t.
  • DarkSector
    Srácok ha van valakinek G300, súgja meg pls hogy a + jelet mivel tudom előhozni...THX
  • Ryder159
    Szerintem is a reset lesz a nyerő.
    Mi fog elveszni? ami a kártyán van az marad?
  • skinnyman
    Az mar reg be lett jelentve, es mostanaban sok orszagban meg is jelent tudtommal...

En is olvastam, meg azt is hogy 5"-os lesz, de ezek szerintem csak pletyka szinten kezelendok.
  • precision
    Note II
  • Shiwo
    esetleg próbáld meg, hogy kiveszed a memókártyát.. nekem annó symbiannal volt olyan problémám, hogy rátelepítettem valamit, amit nem kellett volna, kártya nélkül ment a teló, kártyával meg [email protected] az sem segít, és nem látsz más lehetőséget, akkor megpróbálhatnál egy resetet (visszaállítást) is
  • Dodo55
    Gio-ra is jöhetne. Custom ICS meg JB már van rá, tök jól futnak (szóval az armv6 nagyon rossz kifogás), de kéne stock a TW-s kamera alkalmazás miatt mert minden mással a videofelvétel szar (kenődik a kép mozgáskor).

Remélem megjön az eszük, a telefonjaik jó ár/érték aránya, minősége, a Google-vel való szoros kapcsolat (Nexusok ugye), stb mellett nagyon rosszul mutat, hogy így leszarják más gyártókkal ellentétben a régebbi/olcsóbb modellek tulajait. Főleg hogy a Gio majdnem egyenlő Ace (technikai megközelítésben olyannyira, hogy egy ROM portolás is kb pár sor átírása csak egyikről másikra), a két típus felhasználótábora összeadva elég nagy.
  • kifli
    korábban azt olvastam valahol, hogy htc lesz a köv google teló
  • theone91
    A vásárlók csekély töredéke fogja csak főzögetni a telefonját. Az tuti.
  • bosco05 #14557
    Mindkettőről szó volt :)
  • Solten
    A W nem felsokat., amugy az S Plus szinten gaz, mikozben az Ace Plus meg kap JB-t, lol. De legalabb van lehetoseg alternativ ICS-re.
  • skinnyman
    Jogos :) Amugy Note-bol most van uj phablet meg tabla is, nem tudom mit akarnak meg itt...
  • [HUN]FaTaL
    A Samsung nem sok készüléket frissített ICS-re. Pl. a Galaxy W GB-n hagyása nevetséges.
  • Solten
    Elnezve a tobbiek hozzaallasat a temahoz a tavalyi felsokat. modellek kapcsan (ja lesz valamikor majd valamikor vagy meg ICS-vel sem jottek ki a mai napig), reszemrol nem annyira siralmas.
  • theone91
    Amíg nem táblagép $200-ért vagy stock Androidos teló $350 addig nem kelti fel túlzottan az érdeklődésem. :D
  • [HUN]FaTaL
    Részemről meg siralmas lenne, ha a tavalyi felsőkat. készülék nem kapta volna meg. :)
  • Solten
    Wow, nem gondoltam volna hogy lesz a telomra "gyari" zseles cukor :) Samsung Meg az asszony 7 plus tabletjere is! Fáking grét.
  • Ryder159
    91 MB szabad de egy 200KB-os appot se tölt le. Meg az áthelyezés óta már töltöttem is le hétvégén.
    Gondolkodok hogy tényleg nem-e állíthattam el valamit, de nem jut eszembe semmi.
  • [HUN]FaTaL
    Mini Motor jóféle, World of Goo és a Cut the rope is. :)
  • skinnyman
    Valami nagy jon megint Samsung-tol oktober 24-en
    Elsore majdnem azt hittem hogy a kovetkezo Nexus lenne, de a kep valamilyen Note cuccra utal.
  • skinnyman
    Jah, ezekbol az egyik mondjuk nekem mar megvolt.
    A Mini Motor-t se hagyjatok ki, baromi jo.
  • SzirmosSzisza
    Nem nagyon. Az mondjuk lehet, hogy most megint tele van.
  • Ryder159
    Illetve most eszembe jutott, hogy kb 2 hete az alkalmazásokat át kellett helyeznem a kártyára, mert megtelt a telefon memória, és nem tudott a telefon frissíteni. Ezzel elszúrhattam???
  • Ryder159
    Másik google fiókkal sem megy.
  • DarkSector
    Ezzel találkoztatok már?

""SERVER ERROR

A server error has occured. Please visit www.eamobile.com/countrygate to chose your country and click the costumer support link. (5002)""

Játék letöltésekor.
  • Ryder159
    Nem kell iphone sem. visszarakom a SIM-et a W910i-be és le a gond. Az volt a lényeg hogy QWERTY billentyűzet legyen.

Szabi: Azon kívül hogy a témát átállítottam kékről zöldre, csak telefonálok, meg ahogy említettem pár ingyenes cucc amit letöltöttem. Még a csengőhangot sem állítottam át, szóval nem hiszem hogy és ba**tam el akár mit is. A beállításokban is most voltam először...
  • theone91
    Most zajlik a hazai iPhone launch party, tuti lesz még egy-kettő, ha sietsz... :D
  • Ryder159
    De tudtam én hogy nem kell nekem android, még is hagytam hogy rábeszéljenek.

Leszedem torrentről és sz***k bele a Google Play-be...
  • Foky
    Hello! Most készülök telefont cserélni (#14477), nem tudjátok, hogy a T-nél a Sony P már ICS-vel jön-e, vagy frissíteni kell? Köszi
  • Ryder159
    ezt is próbáltam, így is csak jelzi hogy tölt, de nem történik semmi már 10 perce
  • Bencee7
    Note tulaj éppen van de (még) nem JB-nel... CM9 volt fenn most pár napig, de visszatettem egy főzött TW romot a cerkás cuccok miatt...
    CM10 még preview, bár már az 5. kiadás, de ahogy olvastam xda-n a topikját, még nem az igazi...még várok vele egy kicsit, míg lesz rendes nightly :)
  • desigo
    Cut the Rope és a World of Goo okozott jópár kellemes percet.
    Már csak ezért is megveszem.
  • Ryder159
    ezek is megvoltak és semmi...
  • Shiwo
    tehát ha jól értem, akkor free-s alkalmazások sem települnek?

próbáld meg úgy, hogy a gépen (pc-n) lépsz be, belogolsz és úgy mész rá a letöltésre (nekem akkor "ráküldi" a telóra)
  • [HUN]FaTaL
    Indítsd újra a telefont, ha nem segít, akkor töröld a play adatait meg a gyorsítótárát.
  • [HUN]FaTaL
    Nem túl valószínű, az előző akcióban sem voltak. Mondjuk azóta megvettem mindkettőt, előbb PlayerPROt használtam a hangerővel való léptetés miatt a lock screenen, azóta már van ilyen CWMből telepíthető mod a telómhoz, azóta meg poweramp :D
  • Ryder159
    töröltem az adatokat de így sem tudok az ég világon semmit sem letölteni. Az internet meg szépen. A meglévő alkalmazásokra a frissítés lejön egy pillanat alatt. de letölteni semmit sem tudok...
    WLAN-on próbálom. és mondom nem csak az Asphalt-ot nem tudom letölteni hanem semmit.
  • Firerock
    PowerAmp vagy PlayerPro jöhetne holnap:D