36194
-
nIsTv4n #14612 Az ezPDF Reader sem néz ki rossznak ennyi pénzért, 1000 körül volt az is, ha jól emlékszem. Főként, hogy a light 250 ft, a full pedig most csak 55 :) -
#14611 Inkább térjünk vissza az androidos témához... -
#14610 Durva a srác... menő egy Iphone?
Kinem szarja le, ne azért vegyen már valaki egy kütyüt mert villogni akar, mert az elég gáz. -
#14609 -
#14608 tisztelet a kivételnek, de nagy általánosságban igazad van! -
#14607 általában anyuci-apuci által elkényeztetett világtalan agymosott attentionwhore-ok -
#14606 ott a pont... :))))) -
#14605 ez az iphone-os társadalom... mindent leír! -
#14604 az a vicc, hogy párszor már kifejtettem, hogy az iphone tulajok nagyrésze iq0, ami nem véletlen hiszen csak a hülyéket lehet megetetni minden szarral... na ez az állításom ezen a videón maximálisan látszik :) -
#14603 ÚÚÚÚÚRRISTEN!!! ha ezt nem látom, meg nem hallom talán el sem hiszem. gratulálok a boldog ifail 5 tulajoknak... -
#14602 "előnye semmi nem lesz" :) Köszi! :D Agymosottak :D -
#14601 Reklámom nincs, marad a free :D A felvétel annyira nem érdekel.
With TuneIn Radio Pro, you can:
★ Search for a song, artist or show to find radio stations around the world playing it live
Ez még érdekes lehet, ezekszerint az ingyenes is tudja? -
#14600 Válaszolok itt is.
Nekem nem root-olt a telefonom (céges program van rajta), vagyis a reklámblokkolók nem sokat érnek.
Viszont a rádiókat (főleg nyelvtanulás miatt) sokat használom és nincs kedvem a reklámokat csodálni a képernyőn, ezért anno megvettem teljes áron a programot és így megérhet 55.- Ft-ot mindenkinek aki megveszi a programot.
De még egyszer mondom (írom)magára az alkalmazásra hívtam fel a figyelmet, biztos vannak kik nem ismerték/ismerik.
-
#14598 Ezt ide is bemásolom akkor :D
Pro csak annyival tud többet a Free-nél, hogy tud felvételt készíteni. Valaki szerez magának még így zenét? Ja meg reklámmentes, de arra ott az Adaway. Nem értem ezt a nagy hype-ot a fizetős Tune In-nál, ha esetleg jobb hangminőség lenne vagy több csatornát adna... -
#14597 nem androidos (!)
ettől független én se várnék ennyit egy telefonért, mert lehet hogy elsőként kapom meg, de lehet hogy hibás :D -
#14596 -
#14595 "Majd idővel rájönnek,hogy milyen lemaradásban van a többi gyártó csúcsgépeihez képest."
Dehogy jönnek rá... -
#14594 Nincs ezzel baj,had vegyék.
Évek alatt megkedvelték a terméket,megjelenés előtt fix volt,hogy veszik akármilyen is lesz.
Majd idővel rájönnek,hogy milyen lemaradásban van a többi gyártó csúcsgépeihez képest. -
#14593 10 óráért 50 000 ft nem jó órabér
-
#14592 hogyne létezne... le kell mindent másolni amit külföldön látnak :) ott ez már bevett szokás, itt is már megy egy ideje
az biztos, hogy én soha nem állnék sorba ennyit egy telefonért, meg semmiért sem... max ha ingyen adnék a telót akkor ellennék ott akár egy hetet is :D -
#14591 Atomot rájuk. -
#14590 TuneIn Radio Pro-n gondolkodom. Bár, amennyi rádiót hallgatok jó az ingyenes is. -
#14588 tudnátok ajánlani jó kis android alkalmazásokat?
pl egy faxa böngészőt, mert a Google Chrome nem akar menni, illetve játékokat? -
#14587 Ilyen létezik? Nem találok szavakat... ezek fix, hogy nem normálisak!
-
#14586 thx -
#14585 Ok kösz a segítséget! -
#14584 Mindent leszinkronizál, képeket is. -
#14583 És a MASS EFFECT™ INFILTRATOR is 55 huf lesz.
Nekem nem kompatibilis a telefonommal, bár nem is nagyon érdekel :D -
#14582 A romot szeretném rajta frissíteni csak félek hogy elvesznek a névjegyek.
A hozzárendelt e-mailcímek is megmaradnak? -
#14581 HD Widgets is elvileg. Nem tudom mert ezt még 23ft-ért vettem, bár egy percet nem használtam, mert Fancy Widgets van. :D -
#14580 Synceld google fiókba. -
#14578 Sziasztok!
Motorola Defyről milyen programmal bírnám leszedni a névjegyek hogy ne vesszen el egy sem? -
#14576 Van valami lista a mai appokról? -
#14575 Ide pl fel szoktak rakni az uj Flash Player apk-kat. -
#14574 Jetpack Joyride -
#14573 flash playert akartam felrakni a google playből de azt írja hogy az elem nem elérhető az én országomban... ami azért fura, mert alul az értékeléseknél magyar kommentek vannak arról, hogy működik : )
valakinek esetleg meg van apk formában? -
#14572 Itt is mutat 2 féle változatot, és a 3. változat a különálló "qwerty"
G300 message -
#14571 hát van ez:
1-es billentyüzet:
2-es billentyűzet:
ilyet nem találtam, de a 2 közti átmenet...
3-as billentyűzet:
Ezek közül válogathatok ahogy a képgalériában a képeket húzgálod oldalirányban...:D -
#14570 3 betű gombon = régi telefonok billentyűzete nem ? :D -
#14569 Hát 3 féle van, lapozni lehet, az első úgy néz ki mint a régi telefonook billentyűzete.
A másodiknál 3 betű van 1 gombon, a 3.-nál 1-esével vannak a betűk...:D Szóval vannak itt extra dolgok, eddig ismerősök telóján ilyet nem láttam még.