36194
  • nIsTv4n
    Az ezPDF Reader sem néz ki rossznak ennyi pénzért, 1000 körül volt az is, ha jól emlékszem. Főként, hogy a light 250 ft, a full pedig most csak 55 :)
  • desigo
    Inkább térjünk vissza az androidos témához...
  • DarkSector
    Durva a srác... menő egy Iphone?
    Kinem szarja le, ne azért vegyen már valaki egy kütyüt mert villogni akar, mert az elég gáz.
  • allock #14609
  • rastaman
    tisztelet a kivételnek, de nagy általánosságban igazad van!
  • Prody
    általában anyuci-apuci által elkényeztetett világtalan agymosott attentionwhore-ok
  • Prody
    ott a pont... :)))))
  • Prody
    ez az iphone-os társadalom... mindent leír!
  • bosco05 #14604
    az a vicc, hogy párszor már kifejtettem, hogy az iphone tulajok nagyrésze iq0, ami nem véletlen hiszen csak a hülyéket lehet megetetni minden szarral... na ez az állításom ezen a videón maximálisan látszik :)
  • rastaman
    ÚÚÚÚÚRRISTEN!!! ha ezt nem látom, meg nem hallom talán el sem hiszem. gratulálok a boldog ifail 5 tulajoknak...
  • bosco05 #14602
    "előnye semmi nem lesz" :) Köszi! :D Agymosottak :D
  • [HUN]FaTaL
    Reklámom nincs, marad a free :D A felvétel annyira nem érdekel.

With TuneIn Radio Pro, you can:

★ Search for a song, artist or show to find radio stations around the world playing it live

Ez még érdekes lehet, ezekszerint az ingyenes is tudja?
  • me and a monkey
    Válaszolok itt is.
    Nekem nem root-olt a telefonom (céges program van rajta), vagyis a reklámblokkolók nem sokat érnek.
    Viszont a rádiókat (főleg nyelvtanulás miatt) sokat használom és nincs kedvem a reklámokat csodálni a képernyőn, ezért anno megvettem teljes áron a programot és így megérhet 55.- Ft-ot mindenkinek aki megveszi a programot.
    De még egyszer mondom (írom)magára az alkalmazásra hívtam fel a figyelmet, biztos vannak kik nem ismerték/ismerik.
  • Narxis
    Ezt ide is bemásolom akkor :D

Pro csak annyival tud többet a Free-nél, hogy tud felvételt készíteni. Valaki szerez magának még így zenét? Ja meg reklámmentes, de arra ott az Adaway. Nem értem ezt a nagy hype-ot a fizetős Tune In-nál, ha esetleg jobb hangminőség lenne vagy több csatornát adna...
  • Jim Morrison
    nem androidos (!)

ettől független én se várnék ennyit egy telefonért, mert lehet hogy elsőként kapom meg, de lehet hogy hibás :D
  • theone91
  • k0trapali #14595
    "Majd idővel rájönnek,hogy milyen lemaradásban van a többi gyártó csúcsgépeihez képest."

Dehogy jönnek rá...
  • desigo
    Nincs ezzel baj,had vegyék.
    Évek alatt megkedvelték a terméket,megjelenés előtt fix volt,hogy veszik akármilyen is lesz.
    Majd idővel rájönnek,hogy milyen lemaradásban van a többi gyártó csúcsgépeihez képest.
  • Shiwo
    10 óráért 50 000 ft nem jó órabér

• precision
    hogyne létezne... le kell mindent másolni amit külföldön látnak :) ott ez már bevett szokás, itt is már megy egy ideje

az biztos, hogy én soha nem állnék sorba ennyit egy telefonért, meg semmiért sem... max ha ingyen adnék a telót akkor ellennék ott akár egy hetet is :D
  • Narxis
    Atomot rájuk.
  • [HUN]FaTaL
    TuneIn Radio Pro-n gondolkodom. Bár, amennyi rádiót hallgatok jó az ingyenes is.
  • DarkSector
    tudnátok ajánlani jó kis android alkalmazásokat?
    pl egy faxa böngészőt, mert a Google Chrome nem akar menni, illetve játékokat?
  • k0trapali #14587
    Ilyen létezik? Nem találok szavakat... ezek fix, hogy nem normálisak!

• precision
    thx
  • danyi2
    Ok kösz a segítséget!
  • [HUN]FaTaL
    Mindent leszinkronizál, képeket is.
  • [HUN]FaTaL
    És a MASS EFFECT™ INFILTRATOR is 55 huf lesz.
    Nekem nem kompatibilis a telefonommal, bár nem is nagyon érdekel :D
  • danyi2
    A romot szeretném rajta frissíteni csak félek hogy elvesznek a névjegyek.
    A hozzárendelt e-mailcímek is megmaradnak?
  • [HUN]FaTaL
    HD Widgets is elvileg. Nem tudom mert ezt még 23ft-ért vettem, bár egy percet nem használtam, mert Fancy Widgets van. :D
  • [HUN]FaTaL
    Synceld google fiókba.
  • danyi2
    Sziasztok!
    Motorola Defyről milyen programmal bírnám leszedni a névjegyek hogy ne vesszen el egy sem?
  • Firerock
    Van valami lista a mai appokról?
  • skinnyman
    Ide pl fel szoktak rakni az uj Flash Player apk-kat.
  • skinnyman
    Jetpack Joyride
  • precision
    flash playert akartam felrakni a google playből de azt írja hogy az elem nem elérhető az én országomban... ami azért fura, mert alul az értékeléseknél magyar kommentek vannak arról, hogy működik : )

valakinek esetleg meg van apk formában?
  • DarkSector
    Itt is mutat 2 féle változatot, és a 3. változat a különálló "qwerty"

G300 message
  • DarkSector
    hát van ez:

1-es billentyüzet:

2-es billentyűzet:
    ilyet nem találtam, de a 2 közti átmenet...

3-as billentyűzet:

Ezek közül válogathatok ahogy a képgalériában a képeket húzgálod oldalirányban...:D
  • SzirmosSzisza
    3 betű gombon = régi telefonok billentyűzete nem ? :D
  • DarkSector
    Hát 3 féle van, lapozni lehet, az első úgy néz ki mint a régi telefonook billentyűzete.
    A másodiknál 3 betű van 1 gombon, a 3.-nál 1-esével vannak a betűk...:D Szóval vannak itt extra dolgok, eddig ismerősök telóján ilyet nem láttam még.