36194
-
#14527 esetleg nem lehet, hogy nem wlan-on keresztül próbálod letölteni, és le van tiltva, hogy nagyméretű fájlokat leszedjen? mert az asphalt 7 speciel 1,4 giga
illetve kaptál visszajelzést arról, hogy "megvetted" a játékot? lehet valami beállítási probléma van, és elment a kérelem, csak nem sikerült levonniuk a pénzt..
de ezek csak tippek.. -
#14526 Egyrészt 15 percig tudod visszaváltani, másrészt:
Menü-> Beállítások-> Alkalmazások-> Play Store-> Adatok törlése. :) -
#14525 Az eredeti hozzászólásban Xperia U volt.
És a Nexus egy nagy tepsi, nem mindenki szereti. -
#14524 Héló, háj. Galaxy Note tulajdonos van közöttünk? JB vel? Pontosabban CM10el? -
#14523 P azért van kicsit elárazva ha lehet így mondani mert alumínium a hátlap ami mégiscsak faszább mint a zongoralakk műanyag .... és mivel viszonylag ritkaság ezért feláras. -
#14522 De le sem tudom tölteni. meg mást se... #14504 -
#14521 nekem azt mondták 8 napig visszaválthatod ha nem viszo a telefonod. -
#14520 #14505 senki nem árulja el, hogy kell? Megvettem az Asphalt 7-et de nem tudom letölteni... -
#14519 Xperia P
Galaxy Nexus
Én azokat a párezreket nem nézem, nekem ez kb egy ár :) És ez még csak nem is a legolcsóbb bolt, sőt... Az Xperia U valóban olcsóbb, de az ugye nem is P :) Akkor meg Nexus S :) -
#14518 xPeria P volt emlegetve, mellette az U... P áráért már Nexus Primeot is kapni :) -
#14515 75% off SwiftKey 3 for a limited time only
246 Ft -
#14514 "New apps every day" -
#14512 Jah, akkor kepben vagy elegge :) Bar nem Prime-nak hivjak, a korai pletykak hivtak csak ugy :) En is nezegettem egy ideje es szerintem mostanaban ment le olyan arra, ami mar tenyleg baromi jo, es ennel lejjebb szerintem mar nem is nagyon fog menni, csak szep lassan, talan az uj Nexus ara nyomhatja meg kicsit le ha jon par honap mulva, de szerintem az is minimalis lehet csak. Most nyaron ment le az amcsi fuggetlen uj ara 349 dollarra es szerintem ez erhetett el ide is.
Mult heten az egyik Media Markt-ban kiszortak a maradekot belole 80k-ert ujonnan fuggetlenul, persze csak az egyik boltban csinaltak es nem is jelentettek be elore, baromi merges voltam anno hogy lemaradtam rola... De most vegulis eleg jo aron sikerult igy is beszerezni, es lehet hogy hasznalt, de teljesen jo allapotu. Eleg nehez hasznaltan talalni belole amugy, nem sokan adjak el :)
Az arkulonbseg ahogy nezem most sztem kb 20-30k inkabb, felteve hogy a hasznalt arakrol beszelunk. -
#14511 30-40k inkább az a 15-20. -
#14510 Nem az S :) A Prime :) Igaz 15-20-al drágább de sztem sokkal jobban megéri és nem egy nagy ugrás árban :) -
#14509 Marmint Nexus S-re gondolsz? Az is eleg jo valasztas meg mindig, mondjuk a hardvere kezd kicsit keves lenni az ujabb dolgokhoz, de meg igy is az egyik legjobb vetel az arkategoriajaban.
Aki hosszabb tavra gondolkozik: erdemes a Galaxy Nexus-t is nezegetni, jo allapotban 80k korul ki lehet mar fogni, en most ujitottam be ra, eszmeletlen jo telefon. Normal hasznalat soran (amibe kb minden benne van a benchmarkokon es legdurvabb-legujabb 3d-s jatekokon kivul) szerintem frankon szmuszabb az S3-nal is, annak ellenere hogy abban ketszer erosebb vas zakatol. Persze osszessegeben az S3 a legerosebb most, es JB-vel gondolom meg szmuszabb lesz, de ar/ertekben a Nexus most mindent ver szerintem, alig dragabb egy S2-nel, egy S3-at olyan 120 alatt azert nem nagyon kapni hasznaltan sem (ami mondjuk annyira szinten nem veszes ar ha valaki az abszolut csucsban gondolkozik). -
#14508 Hiszem ha látom :) Ígéretek voltak eddig is :) Motorola is ígérget eredmény meg sehol... -
#14507 Teljesen ráfagytam! Nagyon jó játék! -
#14506 Na és azt hogy? (SE Mini pro) -
#14505 Töröld a Google Play cache-t a telefonon. -
#14504 Sziasztok! Az miért van hogy semmit nem tudok letölteni a Google Play-ről?
Csak pörög a let9ltés a végtelenségig. Töltöttem már pár ingyenes cuccot, azokat tudom frissíteni. Van szabad hely a telefonon, és a kártyán is. -
#14503 Az igen gyerekek. Összekapta magát a Samsung, ha updateről van szó... :o -
#14502 Teljes reklámmentesség, és azt hiszem még pár pálya pluszban. :D -
#14501 Reklammentes, szerintem ennyi. -
#14500 Hát én nem tudom, de nekem baromira nem tetszik.
A sima a legjobb sztem. -
#14499 Angry Birds Spaceből a premium mivel nyújt többet a simánál? -
#14498 Itt van HD-ban is, akinek kompatibilis inkabb ezt toltse (nagy kijelzos telokra, tablakra) -
#14497 Na... most nagyot néztem.
Köszönöm az infót! -
#14496 Lesz JB a Mini 2-re, mit szeretnél még?
-
#14495 Ezt találtam:
http://mobilarena.hu/teszt/ice_cream_sandwich_frissites-korkep/telefonok.html
Viszont, hogy én még egy samsung-ot nem vezsek, az most teljesen biztos. Inkább a Sony... -
#14494 Rosszul gondolod :D Leszarják :) -
#14493 Akkor inkább megvárom, míg a Samsung ad ki valamit rá. Gondolom most gőzerővel dolgoznak, az ilyen foltok javításán. -
#14492 Ahhoz csak a gyártó adhat frissítéseket vagy megnézed a főzött ROM-okat. :S -
#14491 Jah, akkor az én telefonom, gondolom úgyse lenne nagy különbség, leszedem majd a sima verziót.
Ám ezt a Gringerbreak-ot hogy tudom frissíteni, vagy egyáltalán mi ez?
Idegesít hogy hibásnak írja az a-ray...:S -
#14490 Nekem is de attól még az tabletre való, vagy nagy felbontású telókra. Samsung S2/S3, Nexus stb. -
#14489 Nekem egyre hibát írt...:S
Ám a HD tuti nem tablet-es, mert ami a telefonnal nem kompatibilis, a play-ben meg se jelenik. A HD poiggies nekem meg letölthető... mérete megegyezik a simáal.-.-. ezért nem értem.
bosco05 - én is holo-t használom, és nagyon szuper. Ajánlom mindenkinek, persze aki GB-s. -
#14488 Ebben az árkategóriában szerintem bűn Nexuson kívül mást venni.
Más: Feldobtam GBre a Holo launchert lockerrel, hát ez valami eszméletlen gyors... -
#14487 A HD sztem tabletre való. -
#14486 én is pont most telepítettem egy 20 perce, szerencsére nem talált semmit :) -
#14485 Az engem is érdekelne, hol lehet megnézni mikre lesz android 4.0.
Valamint a gigerbreak-re nekem x-ray azt írta, sebezhető... most azt hogy frissítsem? Újjabb szoftver nincs a telefonomhoz...:S
Valamint mi a különbség a HD és a sima játék között? Bad piggies miatt kérdem...