36194
  • PeeTeR
    szoval iden htc -m lesz ismet :D
  • LocalPatriot
    Nem kedvelem a HTC-t, és soha nem is vennék, de azért most tényleg mindent beleadtak.
    Tesztekre kíváncsi leszek. Főleg a kamera, üzemidő érdekelne.
  • skinnyman
    Erdekes. Nem mintha technologiailag barmi haszna/ertelme lenne chromecast mellett (amit manapsag kb minden telefon es lassan tv is tamogat alapbol), inkabb csak hogy hajlando az omeltosaga apple mashova is licenszelni.

Mas:
    Google Calendar Helps You Stay On Top Of Your Exercise And Skill Goals [APK Download]
    Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2016.04.13. 10:17:04
  • GregSB
    Nativ AirPlay került bele. Ők az elso Androidos gyártó akik licencszelik Apple-től.
    Ez azt jelenti hogy bárhol ahol van TV-re / monitorra kötve Apple TV, vagy van AirPlay kompatibilis hifi ott erről a készülékről is ki lehet tenni képet / hangot.

Nálunk talán annyira nem számottevő, de nyugaton nagyon sok helyen lattam irodákban is ATV-t.
  • KaBuTo666
    Jobban beleástam magam...az fix hogy a youtube volt, mert belementem alkalmazás kezelőn belül a youtube alkalmazásba, és ott is ez a grafikon jelent meg. alul van olyan hogy háttérkapcs. adatkorlátozása. Ha megint megcsinálja, akkor belövöm ezt a funkciót.
  • KaBuTo666
    Lehet látni, hogy melyik napokon húzta le a 600 megát, illetve ott írja is hogy háttérben húzta le, azokon a napokon meg nem is használtam a youtubet, főleg hogy ki is van kapcsolva és kényszer leállítva. :D
    És mégis így művelte ezt. :D Nem értem. :D
  • skinnyman
    Eloterben vagy hatterben huzott le annyit? (furcsa lenne ha a hatterben csinalna, mivel sztem nem tud alapbol olyan funkcionaltiast ami ezt indokolna) Mondjuk igy h eltavolitottad, nem biztos h meg lehet nezni.
  • KaBuTo666
    Van egy furcsaság 2 hónapja. :( Youtube alkalmazás valami oknál kifolyólag lehúzott 600 megát a mobilnetemről, ezért letiltottam az alkalmazás kezelőben, majd mikor frissítette magát google playn, megint lehúzott 600 megát...ismét letiltottam, kényszerleállítást is csináltam, erre ma vettem észre, hogy elfogyott a mobilnetem pedig nem kellett volna, ez fogadott:
    KÉP
    Még letiltva, leállítva is ezzel szórakozik...van valaki ötlete?

Utoljára szerkesztette: KaBuTo666, 2016.04.12. 19:49:22
  • skinnyman
    HTC Announces New Flagship - The HTC 10 - With World's First Dual OIS Cameras, 24-Bit High-Resolution Audio, Snapdragon 820, USB Type-C With QC 3.0 & More - egesz kellemesnek nez ki

• skinnyman
  • PeeTeR
    http://www.xda-developers.com/the-g5s-build-quality-issues-and-misleading-marketing-take-away-from-the-merit-of-its-virtues/
  • skinnyman
    On-Screen Navigation Buttons And Failed Expectations: A Visual Analysis - ami mondjuk igaz hogy a gyartok altalaban nem tesznek annyival kisebb keretet a szoftveres gombok miatt, mint tehetnenek. A Nexus 6 azert jol mutatja, hogy lehet ezt jol is csinalni.
    Opinion: As Smartphone Innovation Slows, Google's Nexus Program Is More Important Than Ever
  • adam46
    Azért az látszik benne, hogy a TW elvérzik multitasking terén. Mindegy, valakinek fontos ez, valakinek pedig nem. Számomra fontos, hogy ne töltse újra a programot, mert akkor nem ér semmit a multitasking. :)
  • Dzsini
    Hát, ahogy mondják is - "take what you want from these results" :)
    Szórakoztató, de ennek ugyanannyi köze van a mindennapi használathoz, mint az Antutunak. játék + böngésző + fotosop + fényképezés, és ezt többször egymás után, mert... így lehet bőven nézettséget és olvasottságot szerezni, nekik pedig ez a céljuk.
    De nem hiszem, hogy bárki pont ezeket a programokat indítgatja egymás után mondjuk egy reggeli rutin során (és utána rögtön még egyszer, mert ottfelejtett valamit a Temple Runban a CNN weboldalának olvasása közben).

Nálam a Jetpack Joyride volt már, hogy reggeltől délutánig bent maradt a memóriában a Nexusomnál, és akkor megspóroltam 4-5 másodpercnyi töltési időt. Volt, hogy nem maradt bent, és nem lett ettől rossz a kedvem :)
  • Jim Morrison
    nekem mázlim van, n4 en is bal oldalt voltak a hangerőgombok. Az hogy navigációs gombok fordítva vannak engem nem zavar, igazából nekem így kényelmesebb is.
  • adam46
    Én az ilyen speed tesztekre gondolok. Antutu-t azt aláírom, hogy nincs értelme.

• davidka003
    Attól még szar. Mondom ezt úgy, hogy két éve S4-em van és megszoktam valamilyen szinten de szerintem hányinger, hogy a hangerő gombok is a bal oldalon vannak meg a navigációs gombok is fordítva vannak.
  • Jim Morrison
    *2 program :)
  • szucsy89
    én nem multitaskingolok ennyire, most vettem egy tabletet szóval a telefon még inkább háttérbe szorul, laptop munka miatt egész nap nálam van, valakinek biztos ez számít hogy ha 30 program között változgat folyamatosan akkor ne zárjódjon be egy sem, az vegyen mást...
  • Borg
    Senkit se érdekel hogy van AOSP androidon, ha egyszer a világ legnagyobb számban eladott androidos készülékein meg máshogy van... persze lehet széllel szemben hugyozni, csak minek.
  • Dzsini
    melyik a legit? Samsung például?
  • Jim Morrison
    Én ahogy már írtam, spotify néha bezáródik a hattérben, ha pár percig nem hallgatom (mert mondjuk yt videót nézek, vagy redditezek)
  • szucsy89
    S6 Edge-m van már majdem fél éve, napi használatban semmit nem veszek észre a memóriakezelésből, netezek, zenét hallgatok, játszok, chatelek, telefonálok ennyire használom.

Nem szaggat, nem laggol, semmi baja. 1-2x leállt a need for speed no limits, lehet azért mert ment még mögötte spotiról a zene, nem tudom, ezen kívül keveset bír az akksija (de kb. így is többet mint az előző G3-omnak), azon kívül nagyon jó, és még meg is bámulják még mindig. múltkor a plázában egy kisgyerek kiabált fel hogy "anya anya nézd S6 Edge de szép" :D
  • PeeTeR
    ertelmes teszteknel feltuntetik a homersekletet. a muhelyjunkfosoktol ne varj el semmit, rest az legit
  • Dzsini
    Nem jók, mert közük nincs a tesztprogramban kapott számoknak a konkrét felhasználói élményhez. Már volt cikk itt a topicban is arról, hogy egy gyártó olyan Romot rakott a készülékbe, hogy ha érzékelte, hogy tesztprogram fut rajta, akkor szépen overclockolta az egész rendszert, hogy több pontot hozzon (túl is melegedett szépen, de a tesztprogramoknál ezt nem figyelik).
    Összehasonlításra az a jó, ha kézbe veszed és kipróbálod rajta azokat a dolgokat, amik a te napi rutinodhoz tartoznak, vagy elolvasol egy sok oldalas, valós használatot leíró reviewt róla. Egy tesztben ott lehet a dokumentumkezelés, de minek, ha te azt soha nem szoktál 20 ezer soros excel táblákat lapozgatni? Ott lehet valami 3d teljesítmény mérése, amit te esetleg soha nem szoktál játszani. És nincs benne valami olyasmi, amit te igen, és hiába a fantasztikus menülapozgatási animációs sebesség, ha a te kedvenc dolgod megcsuklik rajta.
  • adam46
    Persze, nyilván használat közben nem látod azt a 1-2 másodpercet, de azért ott is lehet érezni, ha akadnak az animációk. Viszont a telefonok összehasonlítására jók a speed tesztek.
  • gabi89
    Gondolom tudod, hogy AOSP androidon, hogy van, (és az a referencia=mérvadó) na ahhoz képest de bizony, hogy fordítva van!
  • Dzsini
    Azért jók a speedtestek, mert lehet rájuk mutogatni. Használat közben valószínűleg semmi nem tűnne fel abból, hogy 42.5 vagy 51.8 (és a mértékegység teljesen mindegy)
  • adam46
    Láttam elég speedtest-et youtube-on, ahol a TW rendre elbukott, az utolsó volt szinte mindig. Lehet, hogy most javult már a helyzet és ez biztosan köszönhető az erősebb soc-nak is.
  • skinnyman
    Ezzel, es a lentivel is egyet ertek (bar touchwiz azert messze nem olyan rossz, mint regen), de mindket dolog ellenere is egyertelmuen az egyik legjobb telo most. Engem ezeknel mondjuk jobban zavar, hogy eleg zart az egesz (knox) es a bootloadere nem nyithato.
  • LocalPatriot
    Köszönöm Nektek, G4 lett. Nem gondoltam volt, hogy ennyivel jobb mint a G3.
  • Borg
    Érdekes, hogy ezt mindig olyanok mondják, akiknek nincs, csak hallottak róla...
    Valójában már a Note3-on se volt probléma 4-es androidon a touchwizzel, nemhogy S5/S6-on. A 7 meg még jobb.
    A navigációs gombok meg nincsenek fordítva, max annak aki máshoz szokott...
  • RYO21
    Nekem is ugyanez a véleményem. Ami még nagyon zavar az S7-ben az a navigációs gombok fordított sorrendje, amit ha jól emlékszem, akkor Marques Brownlee is megemlített. Vagy legalább megcserélhetővé tennék mint a Huawei telók esetében (lehet más gyártó készüléke is tudja).
  • adam46
    Nekem az általánosságban a tácsvizzel van bajom, nem tudják megfelelően optimalizálni, hallottam, hogy az S7 esetében már javult a helyzet, de még mindig siralmas egyes vélemények szerint. Amúgy elismerem, hogy jó a kamerája és jól össze is van rakva, de ha a szoftver még mindig akadozik, akkor ezek nem sokat érnek.
  • skinnyman
    s7-el mi bajod van? :) Eleg altalanos velemeny, hogy jelenleg nincs jobb telefon. Olyan ismerosok is arra valtottak, akiknak korabban nem is volt samsung-ja.
  • PeeTeR

• theone91
    Amoledeken, pláne sötét háttérképekkel le fog ugrani a kijelzőkről, már most mondom.
  • adam46
    Én G4-et választanám, gondolom Nexus nincs a vodafone-nál. Samsungot kerüld el.
  • skinnyman
    g4 azert ujabb/erosebb, sony-nak talan az aksija jobb foleg. Amugy s6 meg eleg jo, hasznaltan 100k korul kapni. Vagy ha kicsit tobb penz lenne megis ra, elvileg nem sokkal dragabb egy nexus 6p. Vagy ha kicsit megtobb, s7 eleg fasza telo.
  • LocalPatriot
    Üdv!

Korábban írtam, hogy vettem egy LG G3-at a vodánál. Nem telt el 3 hónap, kétszer vittem a Váci úti szervizbe. Első alkalommal ugye nem lehetett frissíteni, így teljes alaplapot cseréltek.
    Két napja olyan hibával vittem be, hogy valószínűleg elromlott a giroszkóp, nem érzékelte, ha eldöntöttem a telefont. Ma hívtak, hogy ismét alaplapot kellene cserélni, de nem éri meg így csere utalványt állítanak ki, amit a vodához kell bevinnem. Nos, ezek után nem kell még egy G3, így szerintetek mit vegyek? Max 50-et akarok rákölteni, tehát max. 150k-ért, kártyásan vennék valamit. G4-et meg a Z3-at néztem ki. Szerintetek a kettő közül melyik a jobb, vagy esetleg mást vennétek?