Google Android
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ezzel annyira nem értek egyet. Ha összeírnék egy listát arról, hogy mire használom a telefonom, akkor telefonálás (és a mobiltelefon klasszikus értelmében történő falhasználása) biztosan a lista utolsó harmadában lenne. Ellenben a lista első fele elég sok olyan pontot tartalmazna, amely esetén igen is jól jön a nagyobb képernyő.
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Plusz azoknak, akik feltöltenek videókat valószínűleg jobb és stabilabb bevételi forrás lesz, mint a felugrálós reklámok - bár erről elég sok vita folyik most, hiszen még nem látják a konkrét számokat.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.
Regards,
<#eljen>#eljen>
Pár hónapja leszedtem Windowsra az iTunest, csak azért, hogy le tudjam ellenőrizni, hogy az zenei aggregátor rendesen tolta-e ki a zenémet iTunesra és még erre is alkalmatlan volt. Preview-k elindításánál rendszeresen crashelt az egész, keresésnél rendszeresen fagyogatott, mert az ajánlásokat nem tudta behúzni. Arról már nem is beszélve, hogy míg a Spotify kattintásra indul, addig fél perceket kell várni arra, hogy egyáltalán bármilyen vizuális visszajelzést kapjak arról, hogy valóban elindítottam az iTunes-t.
Le lehet szarni más platformok felhasználóit, de szerintem üzleti célokból, felhasználók elhalászásának céljából nem igazán ajánlatos. Azt viszont nem tudom hogy valóban milyen az Apple Music. Lehet, hogy a kommentek közt nem csak a cry-babiek vágják ki a trantrumot, de valahogy nincs energiám ahhoz, hogy regisztráljak egy Apple ID-t (amit amúgy iTunes esetén nem kellett) plusz nincs music scrobble sem.
Mondjuk ahogy kommenteket elnézem, elsősorban a bugok miatt adtak most sok 1csillagot.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Csak azért hozom fel, mert egy lényeges kontroll-csoportról van szó: A power usertől a facebook userig mindenki wall-of-texteket sírt, mikor felfújták az iPhone-t, az utca embere-interjúkból is azt lehetett leszűrni, hogy az emberek többsége nem akar 4" fölé menni, ennek ellenére mégis gigászi rekordot döntött a iPhone 6 és 6 Plus (amit azóta már szintén megdöntöttek az 6S-ek) és úgy illant el az Apple fórumokból, topikokból a képernyő-rinya, mintha nem is létezett volna 3,5" és 4"-es iPhone.
Egyáltalán nem azt mondom, hogy nincsenek azok akik 4" felett nem tudnak már mit kezdeni egy telefonnal, de rengetegszer fordulnak hozzám ismerősök, hogy ajánljak nekik telefont és szinte mindig az jön le az igényeikből, hogy aktív és releváns tapasztalat nélkül rettegnek egy 5"-es telefontól.
Szerintem sokszor ez történik: Horváth Ikszipszilon bemegy a Media Marktba vagy a tépontba, felemel egy egy 5" - 5"+ készüléket és ledöbben, hogy mennyivel nagyobb a képernyője a minden nap nyomogatott és végletekig megszokott 4"-es telefonja helyett. Csak a helyzet fordítva is működik. Ha a kezembe kerül mondjuk egy régebbi telefonom, akkor el sem hiszem azt, hogy milyen kicsi az a kijelző, amit anno még teljesen kielégítőnek tartottam.
Mondjuk már lassan 2016, szerintem lassan nem kell ilyen kommenteket gyártanom. Vagyis remélem.
(nem téged akarlak bármiről is meggyőzni, szimplán a fura vásárlói mentalitás húrját akartam megpengetni)
[...] Te romboló állat! Te sátán!
Ahogy irjak, a soc benne tenyleg nem tul impressziv (ugyanazt irjak mint en, hogy esetleg megvarhattak volna az s820-at, de azert az meg mindig honapokra van, ami gondolom elegge kibillentette volna a viszonylag fix termekciklust..)
Ami viszont kellemes meglepetes, az a kijelzoje: ugy tunik a legpontosabb/legjobb kijelzoje van az egesz piacon, ami durva, plane figyelembeveve az arkategoriajat.
Regards,
Regards,
Lenyegi hivatalos info sztem nem nagyon van meg rola h pontosan mik jonnek majd, de nyilvan biztosra veheto, hogy az ev eleje fele bejelentenek egy GS7-et, G5-ot, Sony is biztos valami Z6-ot. Ezek foleg a nagyobbak sztem amikrol tudni lehet.
(aztan jo lenne valami olcsobbol is: OnePlus, vagy Nexus (de ezek sztem valoszinutlenek mert most jott mindkettobol uj), esetleg Xiaomi-tol valami..)
Mas: Google Officially Releases Offline Navigation And Search In Maps, Available Starting Today On Android
(kiprobaltam, magyarorszagon meg mindig nem lehet offline menteni ahogy latom...)
Regards,
most úgy döntöttem végül nem cserélem még le a G3-at, tényleg jövő év elején milyen bejelentések várhatóak, nincs valami weboldal ami összegyűjti ezeket?
Alapbol jol indit, hogy a 2 tabletembol egyikkel se kompatibilis. Nem mintha felraknam mondjuk.
Szucsy: lol azt a mindenit, a fene se gondolta, hogy az lesz a legjobb <#wow1>#wow1>
(ez a szemet is kell ide, mint a rak... kulon szeretem ahogy az ajanlojukban szo szerint az osszes telefonnak a kartyafuggetlen arat irjak ki, az osszesnek.. kiveve az iphone-nak. Jobban a szadba se tudnak nyomni. Egy apple reklam objektivebb ennel.)
Regards,
Mellesleg megjegyzem nem csak Apple vonatkozásban vannak faszfej kommentelők-értékelők. Ha például csak az átlag magyar, totálisan bipoláris értékelési szokásokat nézzük meg bármelyik Google Play app alatt egy külön szubkultúrát és műfajt találsz.
Egyrészt azért mert amcsi appstore accal drágább mint Spoti (európaival nem, de most nem akarok átváltani), másrészt meg mert még a 3. hónap végén is bugos volt az offline zene sync, és ez elég gáz szerintem. Azóta mondjuk lehet javították.
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.11.10. 19:39:59
majd talán kipróbálom... valamikor talán még idén, ha ingyen van, akkor ingyen van, letesztelni 3 hónap alatt le lehet 😊
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
Van itt is 3 hónapos free trial mint anno iOS-en volt.
Kíváncsi vagyok hány perc kell hogy trollok lecsillagozzák 😄
Szokni kell még a tepsit (:
Süti konzolbirodalma https://www.youtube.com/@sutikonzol
(innen is latszik h a mai aksik kijelzese azert nem tokeletes, szoval abbol 1-1 ejszaka a kijelzes szerint mennyit merult, nem erdemes messzemeno kovetkezteteseket levonni, az tipikusan hosszabb hasznalat utan latszik csak, ilyen kicsi fogyasztasnal (ami doze-ban tenyleg nagyon kicsi) legalabb napok utan.)
ios-en amugy nyilvan sokkal egyszerubb kerdes a keszenleti fogyasztas, egyreszt mivel a hardver fix, masreszt mivel rendes multitasking ott hagyomanyosan nem is volt, igy nem is tudott semmi fogyasztani, ha akart sem. Illetve ha nagyon akart, megis osszejott, de ez mondjuk inkabb valamilyen szinten a platformnak es app review rendszeruknek a kudarca..
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.11.09. 10:38:57
Regards,
Ezt csak azért mondom, hogy vázoljak egy olyan szituációt, ahol igen is fontos a Doze és hogy a Googlenek már rég meg kellett volna lépnie ezt. Bár voltak már panaszok arra, hogy sokszor kilövi egy-két alkalmazás fontos notifikációit is, úgyhogy ezen még csiszolni kell (a legfontosabb appokat amúgy is ki tudod lőni az akku optimalizációból, ha esetleg elmegy a rendszer a fontos értesítések mellett).
Ez az amiben kimondottan jók pl. a Apple cuccok. Minden bekapcsolt adatkapcsolattal együtt max. pár százalékot ha merülnek az éjjeli szekrényen.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.11.08. 14:22:24
9 óra alatt 4%-ot merült a telefonom az éjjeli szekrényen (nexus4, 6.0).
Kellemes csalódás ért mikor felkeltem 😊
TL;DR: The qFuse doesn't affect unlocking the bootloader or any of the phone's features, and it isn't affected by unlocking the bootloader. It's a Nexus after all. Unlock at will!
Regards,
(amúgy totálisan értem, hogy gáz, mert alátámasztja a néhány esetben prekoncepcióra épített Android-appfejlesztés hátrányait)
Csak nekem 'fura', hogy a google alkalmazasok nem up-to-datek? Elvegre 6.0 kijott mar egy ideje...
Regards,
Regards,
YouTube Now Supports Cardboard VR Mode On All Videos
Android Turns 8 Years Old Today, Asks Daddy Google For A Pony And A Plastic Rocket
BlackBerry Priv Review: Good, But Probably Only For Keyboard Junkie
Regards,
" a cég szerint kifejezetten pozitívak az oksotelefonokban várhatóan jövőre debütáló Snapdragon 820 csúcslapkával kapcsolatos eddigi reakciók. A chipet illetően néhány nappal ezelőtt napvilágot látott néhány pletyka, melyek szerint annak nem sikerült levetkőzni a közönséget megosztó előd problémáit, ezt azonban a Qualcomm gyorsan tagadta."
remélem is, hogy nem egy 810 lesz :c
Wireless Charging Organizations A4WP And PMA Reveal Their Brand New Merged Identity: AirFuel Alliance
Google Will Now Define "High Fidelity Sensor Support" For Android Devices, Has Extensive List Of Performance Requirements
Regards,
“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás