36194
-
#34030 sokaknak az van még a fejében, hogy ezek belassítják a telót... csomó ismerősöm van, aki lövögeti ki az alkalmazásokat a háttérből 5 percenként mint vmi idióta, pedig nem lesz gyorsabb ettől a telefon -
Borg #34029 -
#34028 Best explanation for RAM cleaners on Android. -
#34027 gyerkőcös.
ez a szó jutott eszembe. -
#34026 A new look for Google Play family of apps - hat ezt szokni kell kicsit..
Another Image Of The Huawei P9 Leaks, Complete With Leica Camera -
#34025 Nálam rendben van. -
#34024 Hello !
Google Play csak nalam nem jo, vagy van valami gond vele ? Mar mindent kiprobaltam, adatok torlese, kenyszeritett leallitas stb...denem indul el, csak tolt folyamatosan. -
#34023 Uberfasza reklam :D -
#34022 Ennyire rossz lenne a G5?? V szériában látják a jövőt??
A reklám meg nagyon "beteg"...:D -
#34021 Jason Statham !
imádom -
#34020 dafuq:
LG G5 Review: A Bit Of A Mess, Frankly -
Nalatok mar az uj hang van? -
#34018 gyári állapot visszaállítása
Csatlakoztassa áramforráshoz az eszközt - Az adatok törlése időigényes lehet, ezért a kezdés előtt mindenképpen csatlakoztassa eszközét egy áramforráshoz.
Nyissa meg az eszköz Beállítások alkalmazását
A „Személyes” menüben érintse meg a Biztonsági mentés és visszaállítás lehetőséget.
Koppintson a Gyári adatok visszaállítása, majd a Telefon visszaállítása vagy Táblagép visszaállítása lehetőségre.
Ha képernyőzárral rendelkezik, meg kell adnia a mintát, a PIN-kódot vagy a jelszavát.
Amikor a rendszer kéri, érintse meg a Minden törlése lehetőséget, hogy törölje az összes adatot az eszköz belső memóriájáról.
Ha az eszköz befejezte a törlést, válassza az eszköz újraindításának lehetőségét. -
#34017 Haliho androidosok
Segitseget kernek, gombos telefon utan nekem csak almam volt es volt szerencsem egy androidhoz felevig amin mar reg tul adtam, namost az ifju ur irt h valamiert keri azt a google felhasznalot amivel a keszulek belett regisztralva es folyamatosan bombazza azzal h lepj be abba a fiokba, ugy adtam el a keszuleket h mindent reseteltem, h tudnek orokre megszabadulni a keszulektol h ne az en adataimat kerje? -
#34016 ah, köszi! -
#34015 Hardverapro? Galaxy S4? -
#34014 25-30 környékén találni értelmesebb használt telefont? Hol lenne érdemes elindulni? -
#34013 -
#34012 A first look at Pokémon GO -
#34011 -
#34010 -
#34009 Úha, valamelyik nagyon nem fogy. -
#34008 moto E t adnak minden egyes moto X pure edition mellé -
#34007 Hm, 32GB Nexus 5X $250, raadasul international verzio: link
Brutal afa+szallitassal egyutt is megall 90k korul. A gari mondjuk lehet h itt nem ervenyes.. -
#34006 komment kiszúrta :))
-
#34005 Jah nekem is fent van, jo cucc. De ez sztem tul vicces, hogy ne legyen megtervezett :)
Android N Feature Spotlight: Freeform Window Mode Offers True Windowed Multitasking, But It's Disabled By Default
Google To Rebrand The Chromecast App As Google Cast, Updates Google Cast Website -
#34004 Nekem jonnek ilyen emailek, de szerencsere en szoktam rajtuk lenni...:)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!How i find out that my son tried to access my tablet. -
#34003 Majd "adnak" (vehetsz) hozza valami atalakitot $100-ert. Eppol innovacio.
skinnyman #34002: Monster Beats? Harmadannyiba kerulo vezetekes Sennheiser is jobban szol... -
#34002 Eddig nem volt ra jo alternativa, es majd pont egy uj Beats fules lesz az elso? Pont a Beats, ami vezetekes fulesbol sem tud olyat gyartani, amit ne szegyenitene meg sok masik gyarto harmad olyan aru fulesekkel? :)
De tegyuk fel, hogy megtortenik a csoda, es megcsinaljak, es mondjuk hogy a hangminoseg is az atlagembernek elviselheto lesz (tobbet ne is akarjunk a vezetekes fuleseikbol kiindulva).
Mekkora lesz, nem lesz bohom nagy az aksitol? Ha nem lesz bohom nagy tole, mennyit bir aksival? Mi tortenik, ha lemerul? (Nem tudsz zenet hallgatni, amig toltodik?) Mennyibe fog kerulni? Tenyleg tomegek fogjak venni? Azert mert jo a marketingje jo, vagy csak mert nincs mas valasztasuk? Milyen minosegben viszi at a hangot: lossless/lossy? Mi tortenik ha nagy az interferencia? (router, stb mellett, vagy mondjuk 50 ugyanilyen kozeleben a metron ha tenyleg elterjed)
Szoval sima biztos nem lesz a dolog. "Optimista" esetben egy nehezkes, hosszu, eleinte kenyelmetlensegekkel teli atallas. Kevesbe optimalis esetben totalis bukas, es visszahozzak a jack-et 1-2 modellel kesobb, es majd 5-10+ ev mulva amikor tenyleg ott tart a technologia, hogy esszeru kompromisszumokkal is megoldhato a dolog, akkor visszaternek ra.
De mindez nem is szamit sokat, mert akarmit csinalnak, es akarmi tortenik, a belathato jovoben a jack marad a telefonok es hordozhato lejatszok de facto csatlakozoja.
k0trapali: bedugod a fulhallgatot a jack-be, ennyi dolgod van vele. Azt is megoldhatod, hogy ez onmagaban mar inditsa is a lejatszast. Ennel garantaltan nem lesz egyszerubb egy BT fulesen zenet elinditani.
Amugy en nem tudom, hogy miert nem olyat vettel, de csak egy talalgatas: peldaul mert nincs olyan a piacon normalis aron, ami ne jarna egy halom ertelmetlen kompromisszummal, es aminel ne lenne ezerszer jobb egy vezetekes fules? De tenyleg csak tippelek. -
#34001 Akkor a fejlemények:
"Pénteken 16h-kor adtam be a telefont a Váci úti szervizbe, mondván, hogy nem lehet frissíteni. Ők sem tudták stb. így ott kellett hagynom. Ma kaptam az SMS-t, hogy kész a telefon. Alaplap csere volt, új imei szám is lett emiatt. Frissítés is megtörtént. összesen 1 nap sem telt el...
Szóval ez a szerviz valami csodálatosan szuper! Az új SW meg baromi jónak tűnik." -
#34000 En pont mostansag gondolkoztam el azon, hogy minden nap mikor meloba megyek, jovok dugdosom a fulhallgatot be a rugamba meg huzgalom, fulbe be stb. Es, hogy miert nem vettem meg vezetek nelkuli fulest. En nem banom, ha elhagyjak a jack aljzatot. Hangminosegre meg szerintem nem lesz panasz vezetek nelkul sem egy atlag ember szamara. En kicsit audiofil vagyok szoval engem mar jobban erdekel, de sztem nem fog romlani. -
#33999 Applenél az van hogy mindig abból indulnak ki, hogy bevásárolsz a rendszerükbe, és ugy fogod használni a cuccaikat. Ha meg nem vásároltál be, akkor ezért fogsz - ok legalábbis erre gondolnak.
A Maceken a portok lecsupaszitása is ezért megy. Miért akarnál bármit rádugni a MacBookra, ha az egerük Bluetoothon csatlakozik, AirDroppal pedig bármilyen OSX / iOS eszközre at tudsz küldeni bármit helyi hálón? (Abba persze nem gondolnak bele hogy más rendszerre akarsz átvinni dolgokat, ez a scenario nem létezik az ő világukban)
Ugyan ez lesz a jackkel is. Ha otthon vagy nincs rá szükség. AirPlayel ki tudod tenni zenét hifire. Menet kozben eddig nem volt ra jo alternatíva, de gyanítom ősszel kihoznak egy uj Beats BT fülest amivel gyönyörűen fog működni.
Megint csak oda jutunk hogy ha ugy hasznalod es azokkal a cuccokkal ahogy ok elképzelik akkor nem lesz gondod, jol fog működni.
Lehet vitatkozni ezzel az elvvel, de már elég sokszor bejött nekik. Pl CD / DVD ROM-al.
-
#33998 Tudom, hogy vannak jobb minosegu stream-ek is, de egyik sem jobb a hagyomanyos formatumu zeneknel - arrol nem beszelve h akadozhat a stream, ha lelassul atvalthat alacsonyabb minosegre, stb. Az altalanos trendekrol beszeltem, ahol a hangminoseg altalaban folyamatosan romlott: vinyl > cd > mp3 > stream. Vannak ma minden korabbinal jobb hangminosegu asztali es hordozhato lejatszok es hangformatumok, de ezek egyaltalan nem elterjedtek.
Borg: igen, elvi akadalya nincs, hogy egy BT fules ne lehetne olyan jo, mint egy vezetekes, csak a gyakorlatban arrol van szo, hogy ha egy telefonba nem fer bele egy jo minosegu DAC, akkor egy paranyi IEM-be se fog, tovabba ha valami radion megy at, ott mindig lehet interferencia, es ilyen esetben egy ilyen rendszer rosszabb minosegre valthat (ezt csinalha a lossless bluetooth cucc amirol hallottam) vagy elakadhat teljesen pl. -
Borg #33997 Egy BT füles nem feltétlenül rosszabb hangminőségben.
Igazából csak áthelyeződik a DAC, attól az még lehet ugyanolyan jó a fülesben is, a megfelelő chippel és hangszóróval. A digitális jelet át lehet vinni veszteségmentesen vezeték nélkül is.
De kb az egész téma értelmetlen. Aki telefonon zenét hallgat, annak úgyis mindegy. -
#33996 Halkan:
Spoty:96 kb/s
~160 kb/s
~320 kb/s (kizárólag Premium előfizetők részére)
Es akkor ott a tidal is...:)
Persze nem is audiophelek hallgatnak zenet telefonon, de telon spoty legjobb minoseg teljesen jo. Radugva komolyabb hangrendszerre is jol szol. -
#33995 Roviden: szerintem jelentos lepes a hanyatlas fele, es ha tenyleg meglepik, sztem nem kevesen emiatt is menekulni fognak tole. Az olyanok kozul legalabbis, akik komolyan gondoljak a zenehallgatast egy telefonon - ilyen emberbol mondjuk nincs olyan sok, manapsag a zenehallgatasban a legnagyobb trend az igenytelenseg (128kbps mp3 streamek, stb), mikozben ezt mar semmi nem indokolja. Szerintem ebbe az igenytelensegbe probalnak kapaszkodni, de igy sem fogjak tudni meg lenyomni az emberek torkan, mert manapsag ehhez meg tul sok kompromisszum kene.
A TRS csatlakozo 1878 ota letezik, es nem mostanaban fog eltunni.
Kulonosen vicces, hogy az egeszet ugy akarjak meglepni, hogy mindekozben
-ok kb az egyetlen gyarto akik csak olyan csatlakozot hasznalnak (raadasul proprietary-t), amirol mar most tudni lehet, hogy halott (lightning - mikozben itt van mar az usb type-c, amit ok is tamogatnak), ergo nem eleg, hogy a sok szerencsetlen veheti majd valszeg meregdragan a lightning-jack adaptert (amit hurcolhat mindenhova magaval ha zenet akar hallgatni), azt par ev mulva garantaltan dobhatja is a kukaba. Vagy vehetnek bluetooth-os fulest - ami hangminosegben rosszabb, nagyobb (mivel aksi is van benne) + megegy dolog amit naponta lehet tolteni. Micsoda fejlodes.
-ok kb az egyetlen nagyobb gyarto akiknel semmilyen formaju vezeteknelkuli toltesre nem volt meg soha semmilyen megoldas (ergo ha ez igy marad, nem tudnal pl zenet hallgatni rajta toltes kozben - mondjuk a legutobbi macbook-nak is egyetlen portja van, adapter nelkul gyakorlatilag egy egeret nem tudsz radugni toltes kozben, szoval ez lathatoan nem annyira zavarja oket)
-a kijelzo koruli keretuk is kb a legnagyobb a piacon, igy a telefonban elfoglalt helyre sem annyira hivatkozhatnak. Ami pedig a vekonysagot illeti: meg ugyis elhajlanak a telefonjaik, amikor olyan vastagok, hogy rajuk fer egy jack. Mi lenne, ha mar az se ferne ra?
-a telefonjuk nem is vizallo, szoval erre se nagyon hivatkozhatnak. Plusz a Samsung megoldotta vizallosag mellett a dolgot (S7), illetve pl a Sony is mar regebben ha jol tudom. -
#33994 Igen tudom... nekem is van két vezeték nélküli töltőm (imádom, kényelmes), de! igaz valszeg nem tömegprobléma: ágyam mellett a töltő vezetékes, így este mire lemerülni a teló tudom tölteni - miközben zenét hallgatok :) (elég sokat keresek számot, így nem lenne kényelmes, ha közben nyomkodnám a wireless töltőn - vagy azt fognám vele a levegőben ^^)
Tudom, akkor miért nem töltök előtte rá egy picit... szoktam. de ha csak beesek az ágyba akkor nem :) -
KaBuTo666 #33993 Én vettem az s6 edgehéz vezeték nélküli töltőt, és bejött. Rárakom a tetejére és kész, ugyan olyan gyorsan tölt mint ha vezetékesen tölteném. -
#33992 A 3,5 mm-es jack nagy, nehezen vízállósítható, rengeteg gond van vele. Viszont a Nokiának se igazán jött be, mikor egy időben a 2,5-es méretet erőltette.
Tölteni meg a gyorsan-és-wireless módon a menő, ott a Samsung gyorstöltője, már nem a távoli jövő a módszer. Könnyen lehet, hogy 4 év múlva már semmiféle csatlakozó nem kell a készülékre.
Hangot drót nélkül átküldeni szintén kényelmes, csak ott a fülest is tölteni kell alkalmanként... felül a töltő-tárolóegység.
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2016.03.20. 18:42:58 -
#33991 éve óta téma, előbb-utóbb úgyis ez lett volna. Akkor lesz szép az egész, ha iphoneban lightning csatlakozós füles lesz, míg összes többiben valami más... személy szerint én a mai napig örülök neki, hogy külön van a töltő, jack csati. Talán 4 év múlva, mikor már tényleg gyorsan tudom tölteni a telót, és nem baj ha egy csatit használ mindkettő :)