Google Android

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

skinnyman
Amiket Szucsy emlitett, azok nem rosszak, vagy ott van peldaul a Nexus 6P - en valszeg azt vennem most ha barmit vehetnek, de nem tudom itthon van-e mar, es milyen aron, abbol is letezik 128 gigas verzio.
Egyebkent nem tudom mennyire surgos a dolog, de a jovo ev elso feleben megjeleno telefonok valszeg eleg komoly elorelepest fognak mutatni hardverben minden most kaphato telefonhoz kepest, szoval ha tudsz varni kicsit, es tenyleg hosszutavra kell, lehet, hogy erdemes varni kicsit.

Regards,

szucsy89
egyszerű: vedd sorra az összes flagshipet, nyomkodd meg mindet egy boltban, és dönts kinézet szerint, a belső nagyjából mind ugyanolyan, csúcshardver. maximum ha leszűkítetted a kört 2-3 telóra, olvass mobilarena cikket/hozzászólásokat róla, hogy kiderüljenek a betegségei/típushibái

amúgy LG G4/Galaxy S6-ot ajánlom
Falkon
Sziasztok!

Milyen telefont érdemes venni most hosszú távra? Most nexus 5-öm van, de mást kipróbálnék. Tudom hogy szentségtörés, de szifon 6-ot vettem volna, viszont a t-mobilban se a 64, se a 128gb-os már nincs. Hűséggel venném, 2 évre, tehát egy helytálló telefon kéne. Gyengébbet nem akarok mint a nexus. Méretben ez a 5" tökéletes. Samsung S6-ot néztem, csak nem tudom mennyire fasza 😊

Előre is köszönöm 😊

Mercedes-Benz: The best or nothing! :) W124 (L) No turbo, no nitro, only BMW POWER! :)

Jim Morrison

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

skinnyman
Az orszaggal nem kompatibilis. Amugy eleg rosszakat olvastam rola, egy IAP-pal telenyomott freemium szemet, mint a mai mobiljatekok 90+%-a.

Regards,

SzirmosSzisza
Cash of Clans klón Age of Empires köntösben, mondjuk nekem nem kompatibilis egy készülékkel se ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Nova launcher akciós, százhuszonpénz futás az áruházba!

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

GregSB
Ezek nagyon szép címszavak, de én használtam mindkettőt (a 3 hónapos Trial alatt még az Apple Music "for you" részét) és a gyakorlatban semmi különbség nincs a kettő között, mindkettőn fedeztem fel releváns és jó új zenéket

theone91
Egyáltalán nem az ajánlások jelenlétéről van szó, hanem a minőségéről!

A Spotify már eredeténél fogva tudott ajánlani, nem ez az újdonság. De teljesen megreformálták az egészet és az MIT-től hálóztak be mérnököket, hogy tökéletesítsék maxiumumra az ajánlóalgoritmust és egy az iparban teljesen egyedi rendszert fejlesztettek ki. Egyöntetű a vélemény, miszerint ajánlásokban jelenleg verhetetlen a Spotify és ez azoknak nagyon fontos akik szeretnek új zenéket felfedezni.
Utoljára szerkesztette: theone91, 2015.12.06. 20:44:12

SzirmosSzisza
Szerintem már a Pandora is ajánlott, kár méregeti más cég epéniszét, hogy ki csinálta előbb ...

“A distributed system is one in which the failure of a computer you didn't even know existed can render your own computer unusable” _____/|_____\o/___ Cápatámadás

Jim Morrison
LTE-A itthon, egyelőre csak Nyíregyházán (T).

Telók amik támogatják
Utoljára szerkesztette: Jim Morrison, 2015.12.06. 16:01:17

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

GregSB
Igazából nem is az számít melyik volt előbb, inkabb az a lényeg ez nem egyedi fícsör. A YouTube Music is ajánl zenéket az alapján hogy miket hallgattál.

Jim Morrison
Spotify eddig is ajanlgatott zeneket, discover reszben, azok alapjan amiket hallgattal, meg joval apple music elott. Beats es a tobbi approl nem tudok😊

GregSB
Ez nem egy új dolog, a Spotify a Discovery Weeklyje már egy válasz lépés volt. Az Apple Music alapjául szolgáló Beats már évek óta tudta ezt. A kedvenc stílusaid és hallgatási szokásaid alapján ajánl zenét.

Apple Musicban ezt "for you" nak hívják, és naponta jelennek meg ott új playlistek, válogatások.

theone91
Aktív és nem beszűkült látószöggel bíró zenehallgatóknak remek a Spotify, mert nagyon eltalálja azt, hogy mit kíván a személyes ízlésed (a zenehallgatásaid alapján összeállított zeneajánlások hétfőnként megjelenő playlistje, a Discover Weekly sokszor kísértetiesen tökéletes).

theone91
Azért nem csak karton. Annál jobb, minél minőségibb a lencse, én anno egy olcsó hat dollárosat vettem Tinydealről, nekem teljesen megérte, mert nem viszem túlzásba a Cardboardozást, viszont a lencse minősége nem a legjobb (széleken intenzív a kromatikus aberráció).

theone91
Annyira meg vagyok elégedve újabban a Spotify-al, hogy még a kipróbálásig sem jutottam el. Majd valamikor, ha több időm van regisztrálok.

skinnyman
En anno dodocase-tol rendeltem, kicsit olcsobb volt mint a legtobb helyen, es minosegben is a legjobbak kozott van. A tobbi certified cucc itt van: link (erdemes sztem v2-eset venni most mar)
A legdragabb resze amugy nem a karton, hanem a lencsek, abbol a jo fajta az onmagaban ilyen $10 korul megy asszem.

Regards,

Jim Morrison
Ryder: deezert nem használom, de a spotifyt már csak a connect funkció is választottam (probaido utan fizettem elo, ha most valasztanom kene ugyanugy spotifyt valasztanek connect miatt)

Greg: látszik melyik az elsődleges platform...😄

GregSB
A vicc hogy az alapján amit en olvastam az iOS-es app állítólag sokkal bugosabb mint az Androidos 😄

Ryder159
Na ha már így szóba került a zene téma. Szeptemberben vettem egy Note4-et a telenornál, kaptam hozzá 3 hónap ingyen Deezert ami most lejárt. Szerintetek Deezer vagy Spotify. Melyik jobb?

Szücsi: Én ezt rendeltem, még nem jött meg. Talán tartósabb, mint a karton...
Utoljára szerkesztette: Ryder159, 2015.12.05. 21:09:04

SzirmosSzisza
Kínából occó.

szucsy89
te honnan szerezted be ezt a cardboardot? itt néztem 25 dollár egy ilyen, pedig csak kartonpapír, azért ez sok nem?
Vadnokedli
Nexus 6P-ben tényleg iszonyat gyenge a vibra?

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
V10 nekem is nagyon bejön, csak ugye az amit mondasz...

Greg: ha adsz nekem pár napot kipróbálom, megnézem azt is új coldplay fent van e.

Csak mint érdekesség 😊
GregSB
Valaki vélemény hogy Apple Music hogy műküdik Androidon?

Bugos szar vagy használható?
Utoljára szerkesztette: GregSB, 2015.12.04. 18:28:26

Vadnokedli
V10 <#gonosz1> bár az még nagyobb. S6 kényelmes, S6 Edge nekem már nyomja a kezem valahogy a hajlatnál. (hosszabb távon próbálva, 1-2 nap.)
Utoljára szerkesztette: Vadnokedli, 2015.12.04. 17:37:21

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

Jim Morrison
Gondoltam valaki tud róla valami jót mondani...😄
Megtapogadtam őket, g4 tényleg jó, de az én kezemnek már túl nagy. (Így aztán kb ki is esik 😞 )
S6/edge a felső határt feszegeti. Persze mindenhol rá is kérdeztem a screen on time ra (néha ők meg vissza...) azt mondták, 3/4 nap, 1 nap böngészést kibír, amit jelenlegi telóm mellett (ma1óra sot, 3-4 óra spotify offline és le is merült) nehezen képzelem el 😄
Belegondoltam a tácswizbe is, igazából ritkán látnám...launchert tudok cserélni, beállításokba ritkán megyek. Egyébként edge et gyorsabbnak éreztem, sőt kamera app megnyit, becsuk gyorsabb is volt sima s6nál, pedig állítólag csak az akksi különbözik....
Szaré-hugyé (ahogy skinny mondaná) beszerezhetnék egy ilyen telefont, de nem vagyok kibékülve egyikkel sem (még) :/

LocalPatriot
A One m9 ugye csak viccnek volt ott?
Ám G4!
adam46
Szerintem G4. Tácsvízt kerüld el.
Jim Morrison
Zsir koszi, nekem is kb ezek a hatranyok jutottak eszembe (kiveve g4). Nagyobb kijelzo meg nem kell szoval az kilove.
Igazabol olyan aron jutnek most hozza, hogy szinte mar nekem kenyelmetlen 😊 aztan igy lehet beruhazok egyre.

skinnyman
Ahogy olvastam, az m9 eleg csalodas eleg sok teren, nem igazi nagy elorelepes az m8-hoz kepest. A g4 se nagy durranas g3hoz kepest, de legalabb olcso viszonylag, legnagyobb hatranya a soc, de kb nem tudtak jobbat beletenni ami nem melegszik, es van elonye s6-hoz kepest: nagyobb kijelzo, microsd. s6/s6 edge kozul az utobbi kicsit vakitos, de gondolom nem rossz 😊
Utoljára szerkesztette: skinnyman, 2015.12.04. 00:48:21

Regards,

Jim Morrison
One m9/g4/s6/s6edge kozul ki mit valasztana? En az edge fele hajlok.

S6/S6edge tulajok:
Egy nap wifi/4g mellett alltalaban mennyi screen on time ot bir a telo?

skinnyman
Cardboard Camera
Mocskos jo kepek vannak benne, mintha ott lennek.. Kepet csinalni vele meg nem sikerult 😊

Regards,

Jim Morrison
<#eljen>

Dzsini
Én most már megvárom, míg contact hoz Ámerikából egy Shield K1-et, annak nagyon kibékültem a képességeivel 😊 És az nem refurb.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

skinnyman
Jah, biztos kavarnak kozbe vele valamit, sztem hamarosan mindjart fent lesz. Az apk mindenesetre mar szedheto a linkelt oldalrol.

Mas: jo kis tablet (refurb) szare'-hugye' link

Regards,

Dzsini
A cikk tetején ott az update: le is vették.
UPDATE: 2015/12/02 12:29PM PST
It appears that, for whatever reason, Google has pulled the Phone and Contacts apps from the Play Store shortly after publishing them. We do not know why. We'll update this post if and when they return.

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Nincs fent az áruházban.

PSNid: hunrika PS Homeid: ChrisLowe

theone91
Olyan fájlböngésző nem jó, ahol előnézeti ikon is van? Ott akkor úgy tudod elnevezni a fájlokat mint egy desktop rendszeren.

Sziasztok, remélem jó helyre írom kérdésem, és tudtok segíteni.
Olyan alkalmazásra (vagy beállításra) lenne szükségem (galaxy s5) mellyel ha csinálok egy fényképet rögtön el is tudom egyszerűen nevezni. Tehát kép->hozzátartozó szöveg megadása, legalább egy 50-60 karakterben->mentés. Jópár fényképet szeretnék így digitalizálni nagyszülőknél, ahol csak a készülék áll rendelkezésre.
Előre is köszönöm!

skinnyman

Regards,

Mighty

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk

skinnyman
Valoban, szivas.. Nem tudom azota valtozott-e, vagy eleve nem szallitottak.
ebay-es ajanlatoknal szoktak szallitani ide is, ahol pl a nexus 6 nem egyszer 300 dollar alatt volt. Most black friday-en 200 dollar volt a nexus 6, de csak usa amazon-on, ahonnan persze nem szallitottak ide - annyiert meg lehet be is rendeltem volna 😊

Regards,

Mighty
Nem szállítanak Magyarországra...

2 GB tárhely: https://www.dropbox.com/referrals/NTE3MTMzNDk