36194
-
#14903 #14795 -
#14902 Mit akarsz a kis Blade-helyett?:D nekem is Blade volt a Sony előtt :) -
#14901 Jaaaa, és milyet is veszel? -
#14900 Arra én is visszaszámolnék már. :D -
#14899 Telefoncseréig :-)
-
#14898 Mihez? -
#14897 Visszaszámolok, mint egy óvodás...:-) Már csak 2 nap......
-
#14896 Jo kis gorilla glass teszt: -
#14895 Amúgy ha valakit érdekel, egyenlőre ezek az OnLive-on nyomható játékok, amikhet elég az érintőképernyő....
Onlive (Touch) Games -
#14894 A 4" szerintem kb az a meret, amit az atlagember 1 kezzel is tud barmifele kompromisszum nelkul hasznalni, szoval az ala menni tenyleg nagyjabol ertelmetlen lenne, szoval az alatt szerintem tuti nem lesz. De ha eleg kicsi a keret a kijelzo korul, a 4,3"-as is meg beleferhet ebbe a kategoriaba. -
#14893 Érdemes. -
#14892 szerintem a 4 jó, bár nagyobb telefont sgs2 nél még nem fogdostam :D -
#14891 Az azert tul miniatur lenne szerintem, en inkabb realisnak tartok mondjuk 4,3"-at. De akar az sem kizart. :) -
#14890 mini 4 inchet fog jelenteni? :D -
#14889 vagy csak úgy járt, mint én a laptoppal.. annyira kóma voltam, hogy a notiba még bedugtam a töltőkábelt, de a 230-ba nem toltam be a másik felét... -
#14888 Ha már itt vagyok,érdemes felfrissíteni 2.3-ra? -
#14887 Vagy tönkrement az aksi... -
#14886 vagy megtört a töltő kábele.. -
#14885 Ok,megvan! :D Valamiért nem töltötte föl a töltő De hogy méé? :)Teljesen le volt merülve. Pedig este rajta volt vagy 2-3 órát a töltőn. Lehet elmozgott a csati,vagy nem tudom Érdekes Mindegy az az lényeg,hogy megy :) Hát ilyen se volt még velem :D -
#14884 Üdv mindenkinek! Ma reggel "megviccelt" a telefonom. Egy LG Optimus One P500-am van. Tegnap este feltöltöttem mert már majdnem lemerült,reggel fölkelek, és ki volt kapcsolódva Pedig este még bekapcsolva hagytam és fullos akksival Megpróbáltam visszakapcsolni,de csak a fekete-fehér LG logóig jut el,az marad kb. 15 mp.-ig,majd eltűnik. De tovább nem hajlandó menni. Megpróbáltam sim és sd kártya nélkül is de ugyanaz Mi lehet a gond? Android bekakált(nem volt frissítve,gyári)? Mit lehet tenni? Előre is köszönöm a válaszokat,nagyon kéne a segítség! -
#14883 Van ra esely, hogy S3 Mini jon oktober 11-en: link -
#14882 ez nem rossz de a 260k színvilág világ vicces,de ha hinni lehet az oldalnak,akkor az 1 GB RAM miatt elég jó teló,de én tartok az ilyen noname telefonoktól. Ha elromlik,hol szervizeltetnéd? -
#14881 na vettem egy gyári samsung agybadugós headsetet kemény 4500 pénzért,de rohadtul megérte,már most! Bicajon járdán,autók zaja mellett,szél is fújt,és teljesen kizárja a külvilágot,nagyon jól szól! Eddig nem voltam oda ezért az agybadugós megoldásért(volt nekem régebben,de kb 2 napig használtam,kényelmetlennek tűnt),de ha hozzászokik az ember remek zenei élményt nyújt! Nem tuc-tuc zenét hallgatok,inkább olyan zenéknek vagyok a híve,amiben van valamilyen hangszer(akár többféle),és nagyon visszaadja! Az egyik személyes kedvenc számom MJ-től a "Beat it" gyönyörűen szól a fülesen,jó vétel volt :) -
#14880 Ha valaki írna egy kis android hardver ismertetőt azzal megkönnyítené a döntésem! Milyen procisat érdemes venni? 2 magos az alap. 1 magosat már nem vennék! Akit esetleg érdekel az kukkancson rá! Nekem pedig lehet segíteni a döntésben! Android OS Phone -
ktomi22 #14879 :D -
#14878 Legalább így észreveszi, hogy írtam. :D -
#14877 Létszíves!
Ha veszek egy szép bemutató irományt is készítek a készülékről! -
#14876 A Google visszavonta a nemreg benyujtott (Motorola) vadjait az Apple ellen, mikozben nem volt megallapodas koztuk az ugyben: link
Kivancsi vagyok mi lehet a hatterben, tul jo fej lepesnek tunik mikozben az Apple mindenkit ott szopat ahol tud a nonszensz szabadalmaival.. -
ktomi22 #14875 léTszíves? -
#14874 Szóljál létszíves ha vettél. -
#14873 Az egy raklap kaka, annyi pénzért egyszerűen röhejes az a hardver. :D -
#14872 L7 rohadtul tetszik,azt eltalalaltak nagyon -
#14871 jaja,csak az a vicc,hogy fater végig mondta tegnap hogy á nekünk nem adsl van,ehhez képest mégis :D ilyen technikai "zseni" a mi csaladunk :DDD
-
#14870 THX a napokban hozatok is 1-et. -
#14869 Jah Korea. Nekem Kanada rémlett. -
#14868 Leírásban ott volt : Ha ADSL internetünk van akkor válasszuk a PPPoE.opciót. De az a lényeg sikerült. :-) -
#14867 Koreában igen. Az más változat a telefonból. Nem kompatibilisek egymással. -
#14866 Nem tudja valaki hogy van az ha egy játéknál azt írják, hogy az ingyenes verzióhoz képest nincs reklám + pl 100 Glory coins speciel ez a játék akkor az mit jelent hogy egyszer feltelepítem de pl gyári reset kell telónak, nincs hely, új rom, kutyika lenyelte és új telefonba írom be a google accountot és leszedem újra játékot, stb ok miatt újra kell tenni, akkor is jár a +100 coin vagy ez csak első telepítéskor, és másodjára már a játékon belül kell vásárolni?
hasonlóan jár bónusz a draw something vagy clouds and sheep premium (1000 happy stars) játékokhoz
tehát ha egyszer fent volt már játék a következő installálásokkor is járnak az extrák? -
#14865 Mintha valamelyik mobilaréna hírben lett volna, hogy valamelyik régióban már megjelent. De lehet, hogy csak be lett jelentve? Nem tudom :D Annyira nem követem, csak tudom, hogy szoftveresen elég sz*r. -
#14864 Nájn! Nekem már több mint 1 éve megvan a telóm. Eddig szenvedtem vele, de már eljött a váltás ideje mert nem bírom idegileg. A főzött romog bugzanak össze vissza, hamar merül, gorilla glass azt tiszta karc a kijelző. (Haver Defy-je idősebb és alig karcos) Jó lenne amúgy csak normális rom kéne rá az meg nincs... elegem van az állandó újratelepítésből. Belassul 2 nap után azt mindig restart kell neki.