36194
-
#14943 Én úgy olvastam, hogy már kijött az U-ra is az ICS, de a T biztos ül még rajta (ha egyáltalán kiadják, a Mini Prora hivatalos, T-s ICS még mindig nincs, pedig már több hónapja kint van az ICS). Ha igazam van, flashtoollal most is fel tudod tenni. -
#14942 Igazából ez most megnöveli az aksi élettartamát? Vagy rosszul értelmezem a videót? -
#14941 Köszönöm szépen!
Amíg nem adják ki hivatalosan az ICS-et, addig szerintem marad akkor az alap launcher. HOLO-t imádtam mini 2-őn, de erre most nem telepítem.
Ám igazad volt, nagyon jó telefon, ég és föld mini 2-höz képest. -
#14940 Köszi, nemsokára kipróbálom! -
#14939 Mondom telepíts egy appot (vagy logolj be legalább a playbe) az új telóról. Aztán hiába írja, hogy telepítve, ha rányomsz, akkor engedi telepíteni az új eszközre. -
#14938 Köszönet ldavid -nak a logókért -
#14937 Az a gond, hogy a Play-en úgy látom, hogy telepítve van.Fel is vannak rakva a progik, a Blade-re. Mindent uninstallálnom kellene, hogy engedje a telepítést? Elég lenne felvenni egy új eszközt, de nálam nem engedi, megy valakinek?
-
#14936 Tudtommal elég log in-elni azzal a felhasználóval amire megvette a cuccokat nem? -
#14935 Előbb a telefonnal tölts le egy appot és akkor látni fogod a webesen is az eszközök között. -
#14934 Sony Launcherben sehogy, nem lehet állítani. Cserélj launchert pl. Apexre, ha ics van a telódon. De már most mondom, hogy az egy oldal kevés lesz pár napon belül :) Utóbbihoz meg root és mod kell, sonynál gyárilag nincs ilyen. Illetve külső app van, próbáld meg a notification togglest én azt használtam amíg nem volt systemui mod a telefonomhoz. -
#14933 ekkora kijelzőn jól elférnek egymás mellett :D -
#14932 -
#14931 Ha minden alkalmazás az előző telómra van telepítve, hogy szedem le őket az újra Google Play-ről? Új eszközt kell megadni gondolom, de csak frissíteni engedi a becenevet. -
#14930 Végzetes agytumorom lett ettől a zenétől. Hihetetlen, hogy ezt a bugyuta stock-zenét rakja minden videója alá az SE/Sony. -
#14929 Rendben! :)
Szólok mindenképp, de egyenlőre még csak töltöm.
Két dolgot már azért is kérdeztem, hogy ne kelljen rájönnöm:) -
#14928 Új Sony-sok fogjunk össze, szólj, ha van valami tapasztalat :) -
#14927 Kapásból lenne két kérdésem.
Hogy lehet a több oldalt a főképernyőn törölni, hogy csak 1 legyen?
Valamint, ha a fölső csíkot lehúzom, akkor ott lássam a GPS, wifi, stb beállítást, mint anno a Samsungnál. Az egyik oldalon van most egy kis négyzet, ahol ezek az információk benne vannak, de nem lehet valahogy a felső csíkba "behelyezni"? Hogy csak akkor lássam, ha lehúzom? -
#14926 Én is megvettem...:)
Eddig nagyon tetszik, a külseje. -
#14925 Sajnos nem... véletlenszerűen jön be. Ha röviden, ha hosszan nyomom :( és semmi beállítást nem találok erre... -
#14924 Annyi már biztos, hogy még mindig 2.3.7-tel szállítják a T-nél, de van a dobozon egy matrica: Android 4.0 Upgradeable -
#14923 Megvettem a telefont, töltöm :) Névjegyek szinkronizálása most, aztán este "belakom" -
#14922 új xperia tulajoknak
-
#14921 Nem lehet, hogy hosszan nyomod olyankor?
Vagy pl. nekem a nexus 7-en ha felfelé húzom a homegombtól az ujjam, akkor jön be. -
#14920 nincs beállításokban erre valami opció? vagy launcher menüjében véletlen beállítottad? -
#14919 Kifelejtettem a telefont... S2 -
#14918 Sziasztok!
Megszoktam, de most már annyira frusztrál az, hogy amikor a home gombot megnyomom (pl. kilépni a főképernyőre stb...) véletlenszerűen bejön a Voice Command... Miért???? Hol lehet ezt kiiktatni?
Példa: Whatsappon chatelek, home-ra akarok jutni erre a Voice command szépen bejön a pofámba... -
#14917 Azt hiszem igen, de az új pályák, repülők, helikopterek fizetősek. :D
Azok nélkül elég unalmas tud lenni. :D -
#14916 Szuper!
A Te tanácsod érdekelt talán a legjobban...:) Szerintem akkor az lesz. -
#14915 Ha elég a tárhely, akkor nincs jobb vétel az árkategóriájában. -
#14914 Köszi szépen, majd elolvasom holnap reggel. Most sajnos melózok:) -
#14913 http://mobilarena.hu/hir/se_blog_mit_tud_a_mobil_bravia_engine.html -
#14912 Mi az a bravia engine?
Most nem tudok utána olvasni... Szerintem holnap el is megyek venni telefont, ha nem jön jobb tanács, sztem U lesz. -
#14911 Előtte Nokia E52-m volt, a Blade volt az első Androidos okosom. Nagyjából kiismertem (2.2-ig :-)) a rendszert, megtetszett, a Blade pedig már megérett a cserére. Fura lesz, hogy gyorsabb és hogy lesz helyem, mindig tárhelyhiánya volt az alkalmazásoknak ))) -
#14910 X-Plane 9 eddig is ingyenes volt ? :D -
#14909 Egy csomó Sony tesztet olvastam, az U-t is dícsérték. Asszem abban még nincs Bravia Engine, de szerintem jó teló.
-
#14908 Senki nem ajánl semmit? :(
Sony Xperia U-ról mi a véleményetek? -
ldavid #14907 ezt szerintem elfogadnám -
#14906 RAZR i review (Intel-es telefon) -
#14905 Ám, nekem ez a mini 2 nagyon nem vált be. Kb 2 hete lehet meg, nem is tudom pontosan, de vagy gyári hibás vagy én nem tudom, de minimális használat mellett is naponta kell tölteni, és egyszeűen baromi lassú. Játékok perceket töltenek...és még akadnak is.
Szóval nekem is új teló lesz véve, ezt meg beadom valahova:D
Kérdés: Milyen telefont ajánlotok, max 70k-ért. -
#14904 okés :D jó döntés :D