36194
  • Szabi #15023
    pedig nagyon hangulatos GT2-ben endurance versenyt lenyomni, majd bő 2óra után nézni ahogy kifagy a progi mentés nélkül :DD
  • DarkSector
    Hát régen pl 2-300 órával kimaxoltam a FF8-at most annyira nem szeretném idő hijján még1x vagy mondjuk a GT2-őt, csak néha bekapcsolom azt játszanék.

Nem azért kell csalás mert nehéz és nem tudnám megcsinálni. :)
  • skinnyman
    Ugyanez nalam is, viszont mukodnie kene annak is, itt pl irnak rola, ha nem jossz ra, irhatsz a fejlesztoiknek is, eleg jo supportjuk van.
  • Szabi #15020
    fpse-m van, haszálom is, de csalni még nem próbáltam
  • DarkSector
    Srácok gyors help kéne, van ez az FPSE emu.

És van sok ps1 játék, amiket régen végigtóltam most meg cheat-el akarom unlockolni őket.
    Látom van beípített cheat, de azt nem tudom hogy hogyan kell használni.

Valaki használt már ilyet???
  • puma1
    Áhhh ezer köszönet megvan!!! Skóciábana élek, úgyhogy itt eléggé jól jön....
  • RelakS
    ja, Magyarország nincs rajta a támogatott országok listáján, azonban ha pl belelóg Szlovákia, akkor tudsz magyar területet lementeni.

Persze Zimbabve, vagy hasonló afrikai ország meg támogatott
  • SzirmosSzisza
    Magyarországon nem igazán megy. Viszont, ha online megtervezel egy utat a Navigációval, az menni fog útközben is, nem kell folyamatosan internet!
  • benőmenő
    Én Magyarországon akármit is próbálok kijelölni mindig azt írja, hogy nem elérhető offline az adott terület. Ugyanúgy telón, mint nexus 7-en.
  • Jim Morrison
    menü gomb - labs és ott kell lennie hogy offline térképek. Pipa be és ezután ha hossszan böksz akkor le tudod majd tölteni a területet. Találtam egy júniusi videót, lehet ez segít (gondolom már nem így működik ahogy leírtam)
  • puma1
    Sziasztok Még eléggé új vagyok az Androidos rendszer világában, és olvatsam, hogy a google mapps offlien is használhatóvá vált. Viszont sehogy sem jövök rá, hogy a térképeket hogyan tudnám letölteni. Hiába bökök hosszan a térképre nem adja ki a letöltés lehetőségét. Maps verziója a legfrisebb. Valaki tudna segíteni?
  • skinnyman
    Ami nem hatter processz, azt nem engedi kiloni.
  • [HUN]FaTaL
    Engedi kilőni, csak újraindítja.

Amúgy meg roottal bármit csinálhatsz úgyis. :) Értelme attól még zéro marad.
  • skinnyman
    Azt irtam, hogy " ujabb android szerintem nem is hagyja hogy a task managerek csak ugy kilojjenek barmit" ami igaz is, 2.2 ota egyedul hatter processeket engedi kiloni, amiket a rendszer amugy is megcsinal ha szukseges ergo semmi ertelme az egesznek...
  • [HUN]FaTaL
    Én csak az idézett mondatra írtam, hogy nem hagyja, hogy kilődd. De hagyja és programkódból is ki lehet lődözni a processeket. Ennyit írtam.

És saját appnál kilépéskor lehet értelme, pl. egy játéknál. Én is kilövöm, mert minek tartsam a memóriában, felesleges. A többi programot kilődözgetni értelmetlen.
  • skinnyman
    Hivatalos reakcio a Nexus pletykakra: "LOL" Link
    Ujabb hiteles pletykak a kovetkezo Nexusrol, elvileg a neve Nexus LG HTC Samsung Apple Patent Key Lime Pie 5.0 10 7 4G LTE Google Lawsuit Galaxy lesz: Link :)
  • Eftörsokk
    tesóm telóján ( xperia x8), fel kéne frissíteni store-t google play store-ra, letöltöttem a play store.apk-t, de azt írja a telefon hogy a csomag elemzése közben hiba lépett fel...

mit lehet ilyenkor csinálni ? van valami ötletetek ?
  • papi08
    Ha minden igaz már megtaláljátok a mappámban azt az 5 játékot, és 3 programot amit feltettem. Jó szórakozást! :)

LINK a mappámhoz!
  • zozyk
    Van ott még sok-minden,ez csak a saját mappám...
  • LocalPatriot
    Köszönöm!
    Nem is tudtam hogy van ilyen...
  • skinnyman
    Pedig vegig task managerrol volt szo, de mind1 :)
  • zozyk
    Gyik-ban bennevan,hogy lehet a fórum DB mappáját elérni,de itt a linkje : DB mappa
  • LocalPatriot
    Én le is törölném a 'csába, mert egy ilyen szaron se vagyok fent, de csak a frissítést lehet eltávolítani...:S

Foky - sztem HOLO a legjobb, de én a helyedbe megvárnám ICS-et. Addig használd az alapot. Több fórumon is olvastam, hogy kiadták már, csak a szolgáltató ül rajta, de elvileg októberben tuti elérhető lesz hivatalosan!
    Ja, meg ha ki akarod kapcsolni, az alsó jelzőfényt, ami sztem eszi az aksit, a screen filter programmal ezt meg tudod tenni.

zozyk - hogy lehet elérni a mappát?
  • desigo
    15k ték

• zozyk
    Dobtam ezt-azt a DB mappámba,hátha van,aki ilyesmit keres...
    MIUI lockscreenek,könyvek,JB hangok,stb..
  • [HUN]FaTaL
    Mert egy bugos szar.
  • [HUN]FaTaL
    Tudom, hogy elvileg nincs rá szükség, task managernek semmi értelme. De én nem is erről beszéltem. :)
  • precision
    tárgytalan, beírtam a tabletemet :) az legalább androidos :)
  • precision
    (btw, hogyan lehet törölni a fejlécemből a telefonom típusát? nincsen már androidos telefonom, csak azért kérdem...)
  • precision
    engem a facebook app aggaszt egy kicsit
    az appon belül be van állítva, hogy ne értesítsen semmiről, nem kell notify, soha ne frissítsen...stb., szal, hogy ne csekkolgassa nekem a facebook fiókomat akkor is ha épp nem fut a program

erre ma reggel is feloldom a tabletem, kapcsolom be rajta a wifit és egyből jön 2 FB -os értesítés, hogy írtak üzenetet meg like -oltak valamimet...

ez azért így egy kicsit gáz :) értem én, hogy fut a FB process mindig, de ha egyszer úgy van beállítva, hogy ne csekkolgasson semmit akkor mégis miért teszi?
  • skinnyman
    A kilepest megvalositani a programok a dolga lenne alapvetoen, es nem akarmilyen task manager dolga, de Android-on igazabol a manualis kilepesre sincs semmi szukseg, bovebb info itt.

A task managerekrol pedig egy rovid idezet egy Android-ot fejleszto tollabol:
    "Keep in mind that as of Android 2.2, task managers can't kill any processes except background processes which the platform will do a very fine job of killing itself as it needs more RAM. (When we were making this change to fix the issue with task managers breaking other apps, I considered making it so the API they were using just wouldn't do anything any more, but partly to avoid too much of an outcry just left it so they could kill processes that are purely expendable.)"

Magyarul 2.2 ota a vilagon semmi szukseg task managerekre, es ezek nem is tudnak semmit csinalni igazabol hatter processek kilovesen kivul, amit a platform remekul elvegez magatol is, ha szukseg van ra. :)
    Forras.
  • [HUN]FaTaL
    GBre GO-t vagy Holot (nem tudom tud-e magyarul, apexet használok), ICSre Apex.
  • Foky
    Milyen (magyar) launchert ajánlasz? A régi telón a GoLaunchert próbáltam csak.
    És egy másik kérdés: a telefonkönyv mindig visszaáll vezetékneves rendezésre, hiába állítom át, hogy mi legyen elöl. Leokézom, kilépek, mutatja a helyes állapotot, de ha kezdőlapről akár rögtön újra belépek, már megint visszaáll. Mitől lehet?
  • [HUN]FaTaL
    A gyári launcher sajnos buta, mint a tök, amúgy sebességre jó lenne, meg jól is néz ki.
  • Foky
    Tudom, csak nekem bejön a gyári kék-fekete :) Ráadásul mire itt minden a kezeme áll, kijön az ICS - remélem :)
  • [HUN]FaTaL
    A launcher nem hackelés, csak egy szimpla app feltelepítése. :)
  • Foky
    Amúgy meg minden felhasználó más és más. A Windows-t itthon megbuherálom, de a telefonhoz máshogy állok. A Symbian-t se piszkáltam (rendszer szinten), Androidnál is gyári ROM, semmi root, launcher sem. "Belakom" a telefont (hívóazonosítók, kapcsolók, widgetek, mobil bank, könyvjelzők, e-mail, stb.), hogy minden kézre essen, ennyi.
    Nem tartom magam bénának, utánaolvasással menne a hackelés, de nem :)
  • Foky
    Akkor már én nem is kérdezem meg. Kerestem én is valamit, amivel a rengeteg futó programot (rendszeralkalmazást) kigyomlálhatom. Azt mondjátok, tök felesleges, nem lassul be a teló? Tényleg megéri újraindítani pár hetente?
  • Foky
    A My Phone Explorer-rel a telóra kerülő MPE Notes a legegyszerűbb, widgetben lapozhatók az emlékeztetők. Katt a + jelre és írhatsz is.
  • Foky
    GB van rajta és még nem is érhető el hivatalosan az ICS. Egy matrica van a dobozon, hogy "Android 4.0 upgradeable". A PC Companion szerint naprakész. Várok, majd csak kiadják :) Amúgy így is nagyon meg vagyok vele elégedve, szakít rendesen, vagy csak a Blade után érzem meg nagyon. Ennél komolyabb telóm nem volt eddig.