36194
-
#15063 WOOW most nézem nah ez kurvajó ilyen progik jöhetnek még. :)
Melyik menüponttal látom a kijelzőt? :D -
ktomi22 #15062 telora felrakod appot.. futtatod..
pc rol meg hasznalhatod a telodat.. osszes funkciojat.. -
#15061 bazzeg ez micsoda?:P
látom a videót de nem értem...pc-vel tudod összekötni? :D -
ktomi22 #15060 ajanlom :) -
#15059 A magyar fejlesztésű Koin-t próbáltad? -
#15058 Google doksi nem jó?
Az tuti tud grafikont generálni. -
#15057 Köszi szépen de sajna ez nem igazán jó. Nem kell hogy millió dolgot tudjon, elég bőven ha beírom hogy elköltöttem egyik nap kenyérre 780 forintot, másik nap tankoltam 50 forintért és azt megjeleníti egy grafikonon... :)
Van még valami más javaslat? -
#15056 +1 én is ellenék vele :) -
#15055 Kene nekem ilyen ping pong uto :) -
#15054 Varhato volt: Csúsztattak az Apple jogászai a Samsung elleni perben -
#15053 köszönöm. pont ilyet kerestem!
ez már inkább egy tablet. -
#15052 Most miért ? xD
-
#15051 Jah.:) -
#15050 pano-t :D -
#15049 THX, ha nem drága megveszem...:)
Csak ennyi a neve hogy "panot" ? -
#15048 Én az OI Notepadet használom. Semmi csicsa, egyszerű, mint a faék, de bőven megteszi és nem kér 20 millió jogosultságot minden baromsághoz.
#15047: Panot mondják a legjobbnak, de nem próbáltam, nem élek ilyenekkel. :) -
#15047 nekem valami zsír panoráma képkészítő kéne. :D -
#15046 tudtok ajánlani jegyzet programot? lehet fizetős is. -
#15045 Mert nem engedélyezted :D
Beállítások -> Fiókok és szinkronizálás -
#15044 Ping-pong ütő!!!! -
#15043 Hali!
Tegnap frissítettem a Galaxy Spicamat CM 7.7-re. Olyan problémám van, hogy csatlakozok wifire, de a böngésző csak egyfolytában tölt, de semmi...
Mi lehet a gond? -
#15042 Miért van az, hogy ha belépek az emailek közé, akkor azt írja, hogy az e-mail szinkronizálás letiltva (Google Mail) -
#15041 Note 2 review-k: engadget verge -
#15040 Sztem halozati hiba vagy szerviz. -
#15039 Samsung Galaxy Ace[1] térerő problémáim vannak.
Házba ülök, hívnak és amikor felveszem lerakja a vonalat a telefon. Haverom ACE is ezt csinálja.
Szabad ég alatt jó.
T-mobile-s vagyok. Újra raktam a telefont és nem javult meg a hiba. -
ZsirosKenyer #15038 Koin -
#15037 ez most 10$ról le van árazva 1$ra, de hogy tud-e grafikont azt passzolom :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.keepsoft.homebuh -
#15036 Sziasztok!
Tudtok valami könnyen átlátható pénzügyi nyílvántartót ami tud akár grafikont is készíteni? Amiket eddig találtam azok nem igazán nyerők... -
#15035 Uh na most most működik! :)
THX...:D -
#15034 hát itt próbálgatom, de csak a 2. pontot értem, azt megtaláltam hogy "50 per frame"
Ilyen "cheat line", meg a 3. pontban lévő kapcsóló nekem nincs is. -
#15033 THX!
Igen nekem automatán frissít, énis ezt láttam hogy fix-ál a cheat-en...igazából nem sok lényege van jórészt érdekességképpen akarom kipróbálni, nem feltétlen azért kell mert annyira sokat fogok telefonon játszani, mert egyrészt merül az aksi, meg aztán mostanában részben időhiány miatt nem tudok sokáig egy adott játékkal ellenni. -
#15032 Itt egy leiras pl amit talaltam egy felhasznalotol:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"i know its abit too late or someone posted it. but i got my cheat working on the latest fpse by:
1) add cheat at cheat line
2) change cheat frequency to 50 times per frame
3) press switch cheat (last column on the cheat menu)
then you will notice the screen fades, and ta-da! cheats done. i did the cheat on digimon world 3 for max bit, gameshark code at cheatcc. phone is sony xperia s.
i signed up this forum just to inform you guys. but i dont know if someone posted it or had a different method (i think this one is easiest) cause i tried googling for the fix but everyone is having the same problem of the cheats not working."
Egyebkent a mai verzio is azt irjak javit a cheat engine-en valamit, erdemes lehet frissiteni. -
#15031 Van beépített cheat ezt akarom megnézni, nem kell tippeket adni, ismerem a játékot...inkább a cheat elindítására írj tippet....:D -
#15030 GT2-be ha jól taktikázol nem nehéz sok pénzt szerezni.. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!az elején megcsinálod mindegyik jogsit, veszel egy olcsó japán autót, pár versenyt megcsinálsz az elején, ha már van pénzed valami komoly japó járgányra (pl. r34skyline) utána azzal könnyedén nyerhetsz nagyobb, sok pénzt adó versenyeket, majd ha fullratuningolod a Skyline-t a Tuned Turbo Car No.1 Cup -ba a körpályán pár perc alatt kapsz 50ezret, kis szerencsével pedig drag gt-r-t nyerhetsz amit félmilláért lehet eladni :D -
#15029 Nembaj ha nem megy a cheat nem egetverő, de eleve a lépéseket sem értem, és nem tudom, és nem is láttam sehol leírva hogy hogyan KÉNE előhozni ha tegyükfel nem hibás a cheat...vagyis olyan kellene aki már 1x csinált ilyet, és tudja hogy lépj be ide, utána nyomj arra vagy erre, és így meg úgy ... -
#15028 Gondolkodtam egy mentésen, csak a cheat-nél 1-2 dolgot tudok kapcsolni, és nem kell a játék végéről menni.
Értem ezt úgy tegyük fel, hogy elég csak lóvé, és én csinálhatom a versenyeket, vagy éppen a FF-ban is lóvé és én nyirom ki az ellenséget.
A mentések álltalában a játék végén vannak a főboss előtt...:S
Ráadásul azt sem tudom hogy tegyem be a mentést a telefonra...:D -
#15027 lehet menteni, mentettem is egynéhányszor, nem is egyben játszottam le a két órát, viszont verseny végén mindig kifagyott :( -
#15026 Az lol lenne, mar latom mi lesz itt 20 ev mulva amikor ps3at fogunk telon emulalni, es a gt5 fagy ki a 24 oras endurance vegen :)
Fpse-ben amugy barmikor el lehet menteni es visszatolteni a jatek teljes allapotat, sok idot sporolt meg nekem ff7ben, gondolom gt-s endurancoknal is hasznos lehet :)
DarkSector: nem egyszerubb leszedni egy endgame mentest es betolteni? -
#15025 Jah meg szuper az is mikor lemerül félúton a telefon aksi meg hogy kb 2x végigvittem már 100%-ra régebben, szóval mint ps veterán nem vagyok hajlandó 100 órákat újra ráfordítani, csak nem lenne rossz pénzt kimaxolni és csak kocsikkal szorakozni, megvenni és tunningolni...:D -
#15024 Az a baj hogy nekem nem a support-al van gondom hanem hogy eleve nem is tudom hogy kéne előhívni a kódokat...szóval még azt sem tudom hogy müködne-e vagy hibás, mert nem tudom hogy kéne müködnie...:D
Van egy cheats menü.
letölt egy fájlt amiben vannak csalások.
Itt 4 menüpont van:
- Load cheat file
- Create/edit cheat codes
- Enable/disable cheat codes
- Cheat codes settings
De egyikkel sem értem el semmit, gondolom az ENABLE/DISABLE-nél bepippantanom a kódokat és gondolom a LOAD-nál indítani a csalásokat, csak az a baj hogy a LOAD-ból nem mutatja a csalás fájlt , szóval nem tudom behívni...:S