36194
  • ktomi22
    őőm... azon kivul hogy vilagitasz vele.. mifele extrak? :D semmire sem jok a gyakorlatban az extrai :D
  • skinnyman
    Sok kozvetlen tapasztalatom nekem sincs de az alapjan amit hallottam eleg csapnivalo tamogatasuk van, szinte soha nem adnak ki frissiteseket (mondjuk Nexus eseteben ez a veszely pont nem fenyeget), ilyenek. Meg gondolom nincs 2 ev premium gari ga mint Samsungnal.
  • DarkSector
    Aki még nem ismerné:

Flashlight! sok extra jópofa dologgal. :D
  • theone91
    Ámen. Kicseszettül Ámen! :D
  • theone91
    Eddig nem találkoztam semmilyen fronton minőségi LG-termékkel, korábbi LG termékeim pedig nem tudták megúszni a sorozatos szervizeléseket. Kb. Hatszor jártam szervízben a korábbi Flatron monitorommal, kikukázni pedig nem tudtam, nem engedhettem meg magamnak új monitort. Az LG KE970-em kétszer volt szervízben a kijelzőjével. Mikor tönkre ment az LG porszívónk már nem is gondolkodtunk szervízen. :D

Tehát tudatosan kerülöm, így a life's good... :D
  • [HUN]FaTaL
    Telefonból nem tudom milyen, de, hogy monitorból többet nem veszek LG-t az biztos.
  • ldavid
    én mindig is csak a samsung irigy kistesóját láttam benne
  • Narxis
    Mi a baj az LG-vel?
  • desigo
  • theone91
    Ez jó, de most már olyan képeket a mobilról, amelyeken egy diszkógömb nem hányta le hátlapot.

A Galaxy Nexus szebb, ezen felül nem bízok a LG-hardverben (labilisnak találom). Hát nem mostanában lesz friss Nexus telóm. Remélem valóban lesznek Nexus-alternatívák valódi gyártóktól. :(
  • DarkSector
    Enyimén van DTS logo...:D

• papi08
    Saját vélemény, de a hátlapját azonnal lecserélném egy natúr fekete lapra..:D
  • Narxis
    need
  • desigo
    LG Nexus

• skinnyman
    Siman lehet h mukodik, itt pl azt irjak Logitech Dual Action-nel megy.
    En ps3 sixaxis-sal probaltam, de az bluetooth-al megy vezetek nelkul, oda meg semmilyen OTG sem kell :)
  • [HUN]FaTaL
    Te is meg tudod nézni, ha nincsenek proguarddal elkódolva az osztályok (még akkor is lehet, csak nehezebb). Könnyű visszafordítani a class fájlokat.
  • theone91
    Én nem vagyok benne biztos, hogy a Google tudja, hogy egyes cég mit művel a behúzott adatokkal, legyen az releváns vagy sem.
  • [HUN]FaTaL
    Nem mintha sokat érne egy program avval, ha látja, hogy ki hív.
  • [HUN]FaTaL
    Playen nem nagyon van adathalász cucc, 1-2, általában kamunévvel. És azokat gyorsan lepucolják.
  • theone91
    Nyilván nem lenne Facebook-om sem, ahogy Viberem sem, ha valóban teljesen ütközne az elveimmel az ilyen alkalmazások használata. Csak arra akartam felhívni a figyelmet, hogy az ilyen szolgalatátásókat célszerű tudatosan használni... :)

Lehet, hogy a Rovio-nak van egy adathalász oldala is, de ebben még mindig a Google a legjobb. :D
  • benőmenő
    Hali,
    ugyebár nexus 7-re otg usb kábellel rálehet kötni sok mindent, többek között xbox kontrollert is. Szerintetek működne egy sima logitech kontroller is?
  • kifli
    ok, hogy a bad piggies nem használja a szám kiolvasására, de sajnos vannak adathalász programok. Egyébként valóban nem értem miért nincs egy engedély csak arra, hogy azonosítsa a telefont...
  • [HUN]FaTaL
    Jogos, de nem a hívó számának hozzáférésére használják. Igazából itt elbaszta a google, a telefon sorozatszámához használják ezt a játékok (lásd előző hsz), szerintem ezt simán ketté kellett volna bontaniuk.
  • kifli
    És a leírást is ennyire félrefordították? :D

"megállapíthatja a telefon sorozat- és telefonszámát, hívás során a másik fél telefonszámát stb."

btw angolul is ez van írva....

PHONE CALLS
    READ PHONE STATUS AND IDENTITY
    Allows the app to access the phone features of the device. An app with this permission can determine the phone number and serial number of this phone, whether a call is active, the number that call is connected to, etc.
  • [HUN]FaTaL
    Szarul fordítottak. A READ_PHONE_STATE nem a telefonhívások állapotához fér hozzá, hanem a telefonéhoz. Legtöbbször ahhoz kell, hogy pl. online scorenál felismerje újra a telefont és ne új pontokat generáljon. A legtöbb játék kéri ezt a jogot. Az üzenetekhez és a kontaktlistához másik engedély van és a legtöbb app nem fér hozzá (nyílván egy tárcsázó igen).
  • kifli
    nekem theone91 üzenetéből nem ez jött le, de darksector pont erről írt :D
  • rastaman
    nem , a gond nem azzal van, hogy hozzáfér az adatokhoz, hanem azzal, hogy nem teljesen egyértelmű a program működése (egy enter lenyomására nyomban küldi az üzenetet). legalábbis a kollega ezt kifogásolta, én így értelmeztem.
  • kifli
    azthittem azzal van bajod, hogy a 3rd party alkalmazás hozzá fér az sms-ekhez, telefonkönyvhöz stb...
    Mert ok, hogy nem bad pigissel fogsz telefonhívást fogadni, de mégis hozzáfér, nem kell neked mást tenned, mint hogy elindítod.

És még millió+1 alkalmazás van, ami hozzáfér szinte minden adatodhoz (holott lehet erre nem is lenne szükség).
    Azért írtam az előző hsz-emet, mert ha eddig nem volt probléma ezzel, akkor ennél az alkalmazásnál miért van?
  • rastaman
    bocs, (nem bántásból), de te itt kicsit ferdítesz már...
    az tény, hogy hozzáférése van sok mindenhez xy alkalmazásnak, de mégsem pl a bad piggiest használod sms küldéshez, hanem az alap sms alkalmazást... remélem érted mire gondolok :)

az o.k., hogy tudja kezelni az airdroid az sms-ket is, de lehet mégsem azt kellene e célból használni, hanem a jól bevált alap programot - nekem ez a véleményem.

amúgy meg 5*-ot kap tőlem, remek alkalmazás, nem kell kábelekkel szórakozni, én is majdnem napi szinten használom, de szigorúan adatmozgatásra!
  • kifli
    meg szoktad nézni, hogy 1-1 app mihez fér hozzá a telefonodban, mielőtt telepíted? Szerintem van még egy rakat másik ezen kívül, ami hozzáfér az üzeneteidhez :)

Play-en megnéztem az első elém kerülő alkalmazást, milyen engedélyei vannak.
    Bad piggies nemtudom miért, de hozzáfér a telefonhíváshoz, tudja olvasni ki hív, tudja olvasni a te számodat stb...
  • rastaman
    +1
  • theone91
    Biztos, hogy én egy thirdy party szolgalátatáson akarom átfuttatni az üzeneteim és a kontaktlistám?
  • Clidey
    Igen, de nem jött be... :( Nem úgy tudja a dolgát ahogy én szeretném...sebaj, keresgélek még!
  • DarkSector
    ' kibaszottnagy hátránya van!
    Vigyázzatok az ÜZENETÍRÁSSAL...AHOGY ENTERT NYOMTOK MÁR EL IS KÜLDI AZ SMS-t!!!!
    ezzel kurvára vigyázni kell....:D

Itt a kép
  • DarkSector
    Videó végén a Screenshots, csak éppen most nekem írja hogy root-olni kell valami Superuser hozzáférés kell. :D
  • aate
    A leírás alatt a képen csak a telefon típusa jelent meg, nem a kijelző képe.
  • aate
    Azt sehogy csak egy fálj kezelőt látsz.
  • Shiwo
    van olyan profilváltó, amivel az események mutatása LED-del beállítást lehet ki és bekapcsolni?
  • DarkSector
    Nagyon zsír cucc, és hogy láthatom a telefon kijelzőjét a monitoron?
  • aate
    Wi-Fi kapcsolat alatt szinkronizál, kezeli a telót a pc-vel. Wifi-alapú fájlküldési megoldás.
    Leírás.