36194
  • theone91
    Próbáld más töltővel, lehet hogy kontaktos és egyszer tölt egyszer nem. A akksi-indikátoron látszik a töltés piktogramja folyamatosan?
  • Vadnokedli
    Embörök, miért van az hogy ha töltőre rádugom a telefonom és játszok rajta közben merül? Eddig nem volt ilyen problem, lehet hogy elromlott a hálozati töltőm?, mert töltéskor se olyan forró/meleg mint ez előtt.
  • theone91
    Most látom, lesz alkalmazásainknál olyan lehetőség, hogy egyszerre többet tudunk letörölni. Ez hasznos, kényelmes funkció lesz. :)
  • theone91
    Miért, lesz update?
  • Jim Morrison
    nálam még nem :/
  • Szabi #15218
    play frisített már valakinél ? :D
  • boss16
    Sziasztok!
    Samsung Galxy Ace Duos készülékem van. Korábban már írtam, hogy a wifis kapcsolat annak ellenére megszűnik, hogy beállítottam a "soha" funkciót. Próbáltam megnézni mi lehet a gond és elég érdekes a probléma. Amikor megszakad a kapcsolat a router továbbra is aktívnak mutatja az eszközt, azaz a router felől olyan mintha továbbra is élne a kapcsolat. Azonban a letöltése, illetve az internetkapcsolatot igénylő alkalmazások továbbra is negszakadnak. Csináltam egy gyári visszaállítást, de nem segített. Nem tudom mi történt, de az biztos, hogy vásárlást követően működött rendesen. Már csak arra tudok gondolni, hogy mikor frissítettem a 2.3.3-ról 2.3.6-ra az kavart be. Sajnos a gyári visszaállítás az Android verzját nem állította vissza. Tud esetleg valaki segíteni mi lehet a gond?
    Köszönöm.
  • Jim Morrison
    tyűha, délután/este megnézem, már nem emlékszem.
  • DarkSector
    köszönöm. sajnos az nincs csak amin tölt-adat-fülhalgató csati van. :S
  • kifli
    ha nincs hdmi, dp, vagy valami más kimenet kb sehogy.
  • DarkSector
    Srácok hogy tudnám megoldani hogy a telefonomat a HDTV-re kössem és ott lássam a kijelzőjén történő eseményeket?
  • skinnyman
    Na ugy tunik neha azert szuletik normalis dontes is a birosagon:
    Visszavontak a Galaxy Nexus elleni eljarast az USA-ban (szokasos Apple-bohozatot)
  • Firerock
    ez engem is érdekelne:D
  • skinnyman
    Gesture Search
    Sok ertelmet nem latom de nagyjabol mukodik :)
  • [HUN]FaTaL
    Igen legfőképp az ára a probléma.
  • Barnabyka
    Megvan a telómra az ICS frissítés, viszont a Vodafone üzletben azt mondták nem feltétlenül érdemes még felrakni rá..szerintetek?
  • Foky
    Egy hete van meg a P-m, nagyon meg vagyok vele elégedve, kivéve a telefonkönyv rendezési hibáját. Nagyon jó teló, várom rá a T-s ICS-t :)
  • aate
    Ennyiért meg drága is !
  • [HUN]FaTaL
    Közelében nincs az S2-nek. Ez egy Ace 2 az SGS kijelzőjével.
  • skinnyman
    S III Mini hands on
    Hat vasban kb egy S2 szintjet surolja (inkabb alulrol), kinezetben S3.
  • kifli
    Lehet nem én vagyok paranoiás?
  • DarkSector
    az szép melyik boltból rendelted? :D
  • gabi89
    +1 a hátlapnak
    Péklapáttal ütném aki kitalálta. :D

Az a króm cucc nekem bejön csak ha gyorsan kopik (ahogy ez lenni szokott legtöbbször) akkor inkább ne. Hardver szempontból meg korrekt.
  • kifli
    "aki LEGELSŐNEK teszi fel az kockázatot vállal"

Ezt még mindig ne igazán értem. Ha felteszem mondjuk úgy, hogy előttem 100-an már feltették, akkor miért biztonságosabb. Miből gondolod, hogy az előtted levő pár ember, bármit is észrevesz?
    Főleg ha mondjuk egy kémprogram van beépítve, ami mondjuk heti 1x elküld egy kis adatcsomagot. Ez kinek tűnne fel?
  • Jim Morrison
    attól függ :D én 5k ért vettem class 6ost vagy 8ast (32GB)
  • skinnyman
    Inkabb azert nem kaptal valaszt szerintem mert trivialis a kerdes, termeszetesen toltheted barmilyen microUSB vegu toltovel, ettol szabvany a szabvany. :) Utangyartott toltokkel azert kicsit nem art vigyazni.
    Amire meg figyelhetsz, hogy hany amperes a tolto, ra kell lennie irva. A legtobb mai telohoz 0,7 vagy 1,0 A-es tolto van alapbol, igy ha pl USB-re kotod, az tipikusan 0,5 A-t ad le amivel valamivel lassabb lesz. Tablakhoz meg 2 A-es tolto is szokott lenni, baj sztem abbol se lesz ha azt dugod ra de azert jobb szerintem ha kozelebb van az amper erteke a gyari toltojehez.
  • skinnyman
    Sztem nem olyan rossz az a hatlap, van egy stilusa. Viszont a Galaxy Nexus kinezete jobban tetszik osszessegeben. Ezen az LG-n nem tetszik pl hogy a kijelzo alatti resz tul nagy, Galaxy Nexus-on kisebb volt. Nem veszes azert igy sem. Hardverben ha igaz amit mondanak rola akkor utos lesz (1.5 Ghz quad core S4, 2 GB RAM), mondjuk a 8 giga tarhelyet amit a prototipusrol irnak nem nagyon ertem, microSD nelkul az kb semmi, de sztem biztosan lesz 16 es 32 gigas valtozat is legalabb.
  • theone91
    Előröl tetszik, de a mélykrómot dobhatnák, de nagyon komoly változás nincs a GNEX-hez képest. 4,7"-es, de nem tűnik túl nagynak, hasonlóan mint a Galaxy Nexusnál.

A hátlaptól viszont spriccelve hányok, nem tudom, hogy a viharba gondolták ezt. Reménykedek még a több parneres Nexus-programban, reméljük beszáll a HTC, a Samsung, Motorola és megnéznék azért egy Sony Nexus készüléket is. :)
  • skinnyman
    Itt van tobb kep
  • theone91
    Újabb fotókon az LG Nexus.

Előröl teljesen Google-ös, hátulról cigányvajdás.
  • theone91
    Ennyiért minimum egy qHD, gyerekek. Az első Galaxy S-ben volt ilyen display. Szerintem a nyakukon maradt még a készletből. Már egy 60 ezres telefonba is képesek qHD-t pakolni.
  • [HUN]FaTaL
    Inkább Xperia P. De ennél házon belül még az Ace 2 is jobb. És ennek leginkább az ára az oka. Ez így ennyiért nagyon drága.
  • GregSB
    Végre rájönnek talán hogy nem csak a lapátkezűek akarnak csúcs-telefont venni. Sajnálatos hogy le lesz butítva viszont :S
  • LocalPatriot
    Köszi, megnyugtattál!
  • [HUN]FaTaL
    Nyugodtan töltheted, ezért USB-s a töltő, hogy ne kelljen mindig újat venni. :)
  • LocalPatriot
    Ha azért nem kapok választ, mert nem megengedett az utángyártott termék a fórumon, akkor pls valaki írja meg priviben, hogy hazavághatja a telefonom vagy nem...
    Köszönöm előre is!
  • Narxis
    "Így mivel újat jót nem nagyon tudok már írni, így marad az a rész, hogy azért itt sincs kolbászból a nyerítés :)"

Szerintem senki nem írta, hogy az android tökéletes, de még mindig a legjobb a választás persze lehet próbálkozni meggyőzni az embereket az ellenkezőjéről csak nem hiszem, hogy erre az Android topik a legjobb hely. :D

Mondjuk egy vita topikot lehetne nyitni és ott egymásnak eshetne az almás, wp-s, androidos közösség.

Böngészőből is van ilyen topik a szoftveres fórumrészben. Melyik böngészőt válasszam? vagy valami ilyesmi a neve.
  • Narxis
    CM ROM-ot nem egy és nem is 2 de nem is 3 ember fejleszt hanem egy egész közösség. Ezért nem lehet benne semmit "elrejteni", kizárt dolog, hogy valaki ne jöjjön rá arra, hogy ott valami nem stimmel. Elképzelhetetlen.

Ami meg nem CM hanem mondjuk egy lelkes ember által variált CM alapú ROM, ott meg már írtam, hogy aki LEGELSŐNEK teszi fel az kockázatot vállal, ha vár 1 napot és látja mondjuk xda-n a hozzászólásokat, értékeléseket, mennyire jó vannak-e hibái stb. akkor ott úgyis kiderül. De mondom ez egy olyan kockázat amit mindenki vállal ha nem jó neki a gyári ROM és a hivatalos CM. Ebbe miért nem lehet amúgy beletörődni? :D

Én nem tartom magam hozzáértőnek, sztem tök egyszerű feltenni egy custom ROM-ot, ki is próbáltam már majdnem egy tucatot de semmi adatlopós, vírusos anomáliával nem találkoztam. De még nem is olvastam ilyen esetről.
  • LocalPatriot
  • kifli
    "Egyedül a touchwiz ilyen bugos ótvar, semelyik másik gyári szoftverben nincs ilyen bug."

Vagy csak nem jöttek még rá. Illetve nem garantálja semmi, hogy a későbbiekben nem fog előfordulni ilyesmi.
    Illetve lehet ilyen nincs, de valami más van.
    Az pedig ok, hogy csamcsung műve a touchwizz, de mégsem csak a touchwizz mentett adatai törlődtek, hanem a teljes telefon. És ezért az androidnak is van némi szerepe az egészben.

Kezeltessem magam? Ugyan minek?
    Csak leírtam, hogy rengeteg lehetőség van androidon, hogy adatokat lopjanak tőled. Mert valaki kérdezte.
    Aztán már csak válaszoltam a "támadásokra", amit felém intéztek, hogy ez nemígyvan stb...

Egyébként nincs gond az androiddal, nagyon jó kis rendszer, ha ésszel használja az ember, de van neki sok hátulütője is, amiket ide valahogy soha nem linkel be senki.

Ha valami jó dolog van androiddal az úgyis bekerül ide, de ha valami már nem annyira tökéletes, azt senki nem írja be. (pl a touchwizz hiba sem volt, pedig elég sok embert érint)
    Előbb kerül be az apple-el kapcsolatos hiba, ez kb 100%.

Így mivel újat jót nem nagyon tudok már írni, így marad az a rész, hogy azért itt sincs kolbászból a nyerítés :)
    Betenném én azt is, ha valami pozitívat olvasok, de arra meg menne a vótmá.