36194
-
#15263 az a keret amibe beletették a vakut...jesszusom -
ldavid #15262 Nexus felirat tetszik rajta, eddigieken is elfért volna -
#15261 Ez meg nem a hivatalos, nyugi, valamilyen pletykara alapulo mockup csak. -
#15260 Nem rossz ez, nem tudom mi bajotok vele. Mármint kinézetre, nekem nem kéne mert nagy tepsi ez is :D -
#15259 Nekem külsőre az előző is tetszett, igazából örülök, hogy próbálnak valami változatosabbat csinálni a szokásos fekete téglalapoknál. -
#15258 neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee -
#15257 Lehet hogy ilyen lesz:
-
#15256 Neked már ics van a telefonodon?
Van már valami info mikor jelenik meg u-ra? -
#15255 Tudtok valami olyan hívásidő számláló progit, ami méri havonta a kimenő/bejövő hívások idejét és lehet benne olyan számokat megadni kivételnek, amiket nem kell, hogy számoljon? -
#15254 Ha így érzed használd így ;) -
#15253 ide jön bele a sim kártya :D nekszus :D odabasz rendesen :D -
Chris Lowe #15252 A laptopnak az nem tesz jót, hogy folyamatosan tölti ha hálózaton van, nem az, hogy használod közben! Igazából örülnék ha megmagyaráznád miért nem lehet használni töltés közben a mobil eszközöket, mert ez a kijelentés szembe megy az én tudásommal. :)
-
ldavid #15251 nekszus? wtf.. és akkor engem még eddig az zavart hogy essz helyett "es"-t ejtenek -
#15250 -
#15249 Ha hardverben valóban ütős lesz, akkor jó Google hátszéllel akár fütykösön pöccintheti a Galaxy Nexus szerény eladásait. Bár a töménytelen mennyiségű cukor és giccs ami hátul van elég sokakat visszatarthat a vásárlástól, legalábbis a idevágó hírek kommentjeiből nekem ez jön le. Akinél játszik mondjuk egy bumper az talán bevállalja a 100%-ban stock élményt. :)
De hát ugye még semmi sem hivatalos, azért azt is le kell szögezni. -
#15248 Ezzel szerintem nincs probléma, szerintem jó, hogy a Nexus brand már harmadik generáció óta próbál magának egy felismerhető arculatot teremteni. De ez a hátlap. Még mindig nem térnek magamhoz. -
#15247 Azt hittem lesz valami változás, de állítom ezt fele annyian se fogják venni mint a Nexust. (Bár kitudja. :D) -
#15246 Azt hittem eloszor Galaxy Nexust latok... -
#15245 Kár hogy IPS kijelzős. Meg hogy csúnya, és semmi extra a Galaxy Nexus hoz képest dizájnilag, csak szép a hátulja. -
#15244 a Google Chrome jobb, az Opera csak akkor jó ha kevés adatforgalmat szeretnél generálni, de ez persze emberfüggő hogy kinek mi a jó. Antivírus appokat meg nem érdemes leszedni szerintem ha nem telepítesz olyan sokat marketen kívülről(nekem spec Galaxy S óta van androidom, még nem találkoztam vírussal vagy hasonlóval) -
#15243 üdv
nemrég vettem meg az első okostelefonom, így kíváncsi lennék h milyen alkalmazásokat ajánlatos mindenképp leszedni.
pl láttam hogy vannak ingyenes antivirus appok, érdemes e szedni egyet, és ha igen melyiket. meg alapból egy sima böngésző van a telon, jobb e az opera pl. -
#15242 Na szep, LG Nexus teszt bejelentes elott: Link -
#15241 ez szerintetek minden androidos készüléken működne?(tudom hogy Motorola, de hát na) -
ktomi22 #15240 nemlehet.. de google szerintem nem el vele vissz.. valami netes NOName-nek ne add meg.. de itt batran. -
#15239 Üdv.
Érdekelne, hogy lehet-e utalással fizetni az alkalmazásokért..
Egyszer megbántam már, hogy kiadtam a kártyám adatait, így már máson múlik, hogy lesz-e rajta pénz, vagy sem..
Nem hatnak meg ezek a "lakatos logóval" ellátott oldalak.. ha nem adom ki senkinek a kártyám adatait, akkor nincs mitől megijedni sem. :D
Köszi.
Tomi -
#15238 Ez egy bődületes baromság, semmi baja nem lesz tőle. -
nIsTv4n #15237 OneX-nek is majd akkora a kijelzője, mint a Samunak. Abba híresen kis akku került, de még így is veri például az iPhone-okat? Érdekes eredmény. Jó lenne látni, hogy milyen verziókkal tesztelnek, mert például X jobban bírja a legfrissebb frissítés óta, ez azzal vagy anélkül sikerült-e? Szerintem azzal... -
#15236 Aksi teszt webbongeszes kozben: Link
Durva hogy az S3 hogy szetveri az egesz mezonyt mikozben messze a legnagyobb kijelzoje van... -
#15235 Na hogy mik vannak, nem is tudtam, eddig mondjuk nem vettem észre hogy romlott volna aksi, de akkor nem játszom ha nem muszáj, unalmas töltéseknek nézek így elébe :) -
#15234 Úgy, hogy kiveszik az akksit, és hálózatról, vagy csak akksiról, különben kuka lesz. -
#15233 Laptopnak sem tesz jót, én pl úgy használom a laposokat, hogy vagy akksiról, vagy töltöm és nem használom, Ha amúgy hálózaton van akkor az akksit kiveszem. Ettől függetlenül a laptop hálozatról való üzemelésre is tervezve van, ellenben a telefonnal, amit egyáltalán nem tanácsos töltés közben használni. -
#15232 Rosszul állítottad be szerintem.
"Wifi fentart. alvó állapotban"
Tehát ha "mindig-re" állítod akkor tartja ébren alvó módban (kikapcsolt kijelző) is. -
#15231 Én is szoktam játszani meg netezni mikor töltöm a telefont, rongálja aksit? Akkor pl laptop töltőn használva is káros, akkor gamer laptopokat hogy használják? :) -
#15230 ha mindig játszol mikor töltöd a telefont, akkor hamar kinyírod az akksit -
#15229 FPse zni szoktam toltes kozben, eddig mindig toltott kozbe. Ugy hogy mellette ment a BT is PS3 controller miatt. Amugy USB kabel a gond ahogy nezem. A csatlakozon belul 5 helyett csak 4 réz vagy milyen lapka van :D -
#15228 Hat az bizony lehet gond, ha jol latom valami Note variansod van 5" feletti kijelzovel, annak gondolom nem art 1 amper. Persze mukodni fog csak lassabban tolti igy ha kozben hasznalod, elkepzelheto h gyorsabban merul mint toltodik. -
#15227 ha jobban meríted mint töltöd akkor le is fog merülni... -
#15226 Érdekes, mind két töltő amit eddig kipróbáltam eddig ugyan úgy töltött. Használat közben annak ellenére hogy töltőn volt, merült. -
#15225 BTW; gond lehet ha csak 0,7 Amper erősségű töltőt veszek a mostani 1 Amperes helyett[ha rossz]? (lehet hogy 2500mAh-es akksit lassabban töltené, vagy szinte biztos.) -
#15224 Ja, és az akksi részletes monitorozásánál is látható végig a töltés csík, semmi szakadás.