36194
  • Jim Morrison
    az a keret amibe beletették a vakut...jesszusom
  • ldavid
    Nexus felirat tetszik rajta, eddigieken is elfért volna
  • skinnyman
    Ez meg nem a hivatalos, nyugi, valamilyen pletykara alapulo mockup csak.
  • [HUN]FaTaL
    Nem rossz ez, nem tudom mi bajotok vele. Mármint kinézetre, nekem nem kéne mert nagy tepsi ez is :D
  • Narxis
    Nekem külsőre az előző is tetszett, igazából örülök, hogy próbálnak valami változatosabbat csinálni a szokásos fekete téglalapoknál.
  • SzirmosSzisza
    neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
  • skinnyman
    Lehet hogy ilyen lesz:
  • LocalPatriot
    Neked már ics van a telefonodon?

Van már valami info mikor jelenik meg u-ra?
  • Foky
    Tudtok valami olyan hívásidő számláló progit, ami méri havonta a kimenő/bejövő hívások idejét és lehet benne olyan számokat megadni kivételnek, amiket nem kell, hogy számoljon?
  • bosco05 #15254
    Ha így érzed használd így ;)
  • bosco05 #15253
    ide jön bele a sim kártya :D nekszus :D odabasz rendesen :D
  • Chris Lowe
    A laptopnak az nem tesz jót, hogy folyamatosan tölti ha hálózaton van, nem az, hogy használod közben! Igazából örülnék ha megmagyaráznád miért nem lehet használni töltés közben a mobil eszközöket, mert ez a kijelentés szembe megy az én tudásommal. :)
  • ldavid
    nekszus? wtf.. és akkor engem még eddig az zavart hogy essz helyett "es"-t ejtenek
  • desigo
  • theone91
    Ha hardverben valóban ütős lesz, akkor jó Google hátszéllel akár fütykösön pöccintheti a Galaxy Nexus szerény eladásait. Bár a töménytelen mennyiségű cukor és giccs ami hátul van elég sokakat visszatarthat a vásárlástól, legalábbis a idevágó hírek kommentjeiből nekem ez jön le. Akinél játszik mondjuk egy bumper az talán bevállalja a 100%-ban stock élményt. :)

De hát ugye még semmi sem hivatalos, azért azt is le kell szögezni.
  • theone91
    Ezzel szerintem nincs probléma, szerintem jó, hogy a Nexus brand már harmadik generáció óta próbál magának egy felismerhető arculatot teremteni. De ez a hátlap. Még mindig nem térnek magamhoz.
  • Vadnokedli
    Azt hittem lesz valami változás, de állítom ezt fele annyian se fogják venni mint a Nexust. (Bár kitudja. :D)
  • Solten
    Azt hittem eloszor Galaxy Nexust latok...
  • Vadnokedli
    Kár hogy IPS kijelzős. Meg hogy csúnya, és semmi extra a Galaxy Nexus hoz képest dizájnilag, csak szép a hátulja.
  • Vadnokedli
    a Google Chrome jobb, az Opera csak akkor jó ha kevés adatforgalmat szeretnél generálni, de ez persze emberfüggő hogy kinek mi a jó. Antivírus appokat meg nem érdemes leszedni szerintem ha nem telepítesz olyan sokat marketen kívülről(nekem spec Galaxy S óta van androidom, még nem találkoztam vírussal vagy hasonlóval)
  • miilann04
    üdv
    nemrég vettem meg az első okostelefonom, így kíváncsi lennék h milyen alkalmazásokat ajánlatos mindenképp leszedni.
    pl láttam hogy vannak ingyenes antivirus appok, érdemes e szedni egyet, és ha igen melyiket. meg alapból egy sima böngésző van a telon, jobb e az opera pl.
  • skinnyman
    Na szep, LG Nexus teszt bejelentes elott: Link
  • Vadnokedli
    ez szerintetek minden androidos készüléken működne?(tudom hogy Motorola, de hát na)
  • ktomi22
    nemlehet.. de google szerintem nem el vele vissz.. valami netes NOName-nek ne add meg.. de itt batran.
  • Tarajos Sül
    Üdv.

Érdekelne, hogy lehet-e utalással fizetni az alkalmazásokért..
    Egyszer megbántam már, hogy kiadtam a kártyám adatait, így már máson múlik, hogy lesz-e rajta pénz, vagy sem..
    Nem hatnak meg ezek a "lakatos logóval" ellátott oldalak.. ha nem adom ki senkinek a kártyám adatait, akkor nincs mitől megijedni sem. :D

Köszi.
    Tomi
  • [HUN]FaTaL
    Ez egy bődületes baromság, semmi baja nem lesz tőle.
  • nIsTv4n
    OneX-nek is majd akkora a kijelzője, mint a Samunak. Abba híresen kis akku került, de még így is veri például az iPhone-okat? Érdekes eredmény. Jó lenne látni, hogy milyen verziókkal tesztelnek, mert például X jobban bírja a legfrissebb frissítés óta, ez azzal vagy anélkül sikerült-e? Szerintem azzal...
  • skinnyman
    Aksi teszt webbongeszes kozben: Link
    Durva hogy az S3 hogy szetveri az egesz mezonyt mikozben messze a legnagyobb kijelzoje van...
  • tototto
    Na hogy mik vannak, nem is tudtam, eddig mondjuk nem vettem észre hogy romlott volna aksi, de akkor nem játszom ha nem muszáj, unalmas töltéseknek nézek így elébe :)
  • bardocz
    Úgy, hogy kiveszik az akksit, és hálózatról, vagy csak akksiról, különben kuka lesz.
  • bosco05 #15233
    Laptopnak sem tesz jót, én pl úgy használom a laposokat, hogy vagy akksiról, vagy töltöm és nem használom, Ha amúgy hálózaton van akkor az akksit kiveszem. Ettől függetlenül a laptop hálozatról való üzemelésre is tervezve van, ellenben a telefonnal, amit egyáltalán nem tanácsos töltés közben használni.
  • gabi89
    Rosszul állítottad be szerintem.

"Wifi fentart. alvó állapotban"
    Tehát ha "mindig-re" állítod akkor tartja ébren alvó módban (kikapcsolt kijelző) is.
  • tototto
    Én is szoktam játszani meg netezni mikor töltöm a telefont, rongálja aksit? Akkor pl laptop töltőn használva is káros, akkor gamer laptopokat hogy használják? :)
  • bosco05 #15230
    ha mindig játszol mikor töltöd a telefont, akkor hamar kinyírod az akksit
  • Vadnokedli
    FPse zni szoktam toltes kozben, eddig mindig toltott kozbe. Ugy hogy mellette ment a BT is PS3 controller miatt. Amugy USB kabel a gond ahogy nezem. A csatlakozon belul 5 helyett csak 4 réz vagy milyen lapka van :D
  • skinnyman
    Hat az bizony lehet gond, ha jol latom valami Note variansod van 5" feletti kijelzovel, annak gondolom nem art 1 amper. Persze mukodni fog csak lassabban tolti igy ha kozben hasznalod, elkepzelheto h gyorsabban merul mint toltodik.
  • bosco05 #15227
    ha jobban meríted mint töltöd akkor le is fog merülni...
  • Vadnokedli
    Érdekes, mind két töltő amit eddig kipróbáltam eddig ugyan úgy töltött. Használat közben annak ellenére hogy töltőn volt, merült.
  • Vadnokedli
    BTW; gond lehet ha csak 0,7 Amper erősségű töltőt veszek a mostani 1 Amperes helyett[ha rossz]? (lehet hogy 2500mAh-es akksit lassabban töltené, vagy szinte biztos.)
  • Vadnokedli
    Ja, és az akksi részletes monitorozásánál is látható végig a töltés csík, semmi szakadás.