36194
-
#15303 Valaki tudna segíteni ebben: #15292 ?
Megköszönném! -
#15302 visszaszívtam
arra állítom, amire akarom -
#15301 hm... jobb létre szenderült a gyári felületen a főoldalon lévő tárcsázó ikon
mondjuk nem használtam soha, de most meg olyan üres ott a helyén -
#15300 Nekem szerencsém van, hogy általában nagy oldalzsebes nadrágokban járok és abban kényelmesen elfér :DDDDDD -
#15299 En is elfogadnam, a mostani telom is szinte ugyanakkora, es ez kb tenyleg a maximum meret, ami meg kb siman becsuszik a legtobb zsebbe, nagyjabol 1 kezzel is lehet hasznalni, tehat ami meg belefer a telefon kategoriaba. Aki nem zsebben hordja annak persze egy Note is beleferhet, de azt nem veletlenul phablet-nek nevezik mar :) -
#15298 ma végre fogdostam/nyomogattam egy sgs3-at. nagyobb méretre számítottam, de szerintem ez már bőven a felső határ. 4-4,3 inch az ami megfelelő (zsebbe). Tudtam egy kézzel használni, nem volt gond, de mivel én zsebben hordom a telefonom nem hiszem hogy megvenném, amúgy nem is olyan vészes mint amire számítottam. -
#15297 rossz topik -
#15296 lol :) -
#15295 Elfelejtettem írni hátha számít valamit hogy 2.3.1-es Android van rajta. -
#15294 Sziasztok!
Ma vettem egy Maxell Maxtab 7-est. Egy kicsit idegesít hogy nincs rajta Google Play áruház...
Van rajta SlideME Market de nem valami jó.
Nem tudjátok hogy lehet rá varázsolni Google Play-t?
Próbáltam a Google Play app-ot feltenni de nem indul el.
Nézelődtem és azt írják hogy be kell másolni a system/app mappába 3 fájlt és utána telepíteni a Google Play-t és menni fog.
Viszont a system mappába nem nyúlhatok bele nem lehet átírni másolni oda semmit.
Tudtok valami programot vagy ötletet amivel meg tudom oldani? Rootoláson gondolkozok hogy ezt a 3 fájlt be tudjam másolni de azt meg azt sem tudom hogyan kell... Esetleg ha lenne valami leírás... : / -
#15293 IntelliRing > én felraktam , de nem minden úgy működik mint ahogy kellene. Lefordítva 1-et hangosan csörög utána némul el. De a silent mód jó benne. -
#15292 Megvásároltam az APEX launchert, és olyan kérdésem lenne, hogy be lehet-e állítani, hogy a menübe ne legyen "fül". 3 volt alapból, kettőt kitöröltem, de az alkalmazások fület nem lehet törölni... van mód kikapcsolására?
Valamint, ha a menübe, a 3-ik oldalról lépek ki, akkor mindig az első oldal jöjjön be, ne az amit bezártam? -
#15291 IntelliRing
Nem probaltam de eleg jol hangzik amit tud ez a progi. Van ingyenes probaverzioja is. -
#15290 Én LG terméket nem hiszem, hogy valaha vennék... Amin ezt a két betűt látom, azzal nem is foglalkozok.
Ám gondolom az ára a promóció, valamint a limitált széria miatt van.
De tudása se semmi...:) -
#15289 Inkább új LG Nexus.
Igaz arra várni kell még. -
#15288 Kicsit drágának találom... -
#15287 Igen, ott írta ki.
Ha t-s vagy, akkor lehet csak jövőhéten fogadják el. Tovább ülnek rajta, mint a voda.
Köszi FaTaL, most már nem lassú! -
#15286 Akkor vehetek csájníz nónémet is? bírja az 1 ampert és megfelelően fog tölteni? Tapasztaltad? -
#15285 Uhum. -
#15284 PC Companion:
Sony Experia P (LT22)
Telefonja naprakész. Ellenőrizve: ma. :(
Neked itt megtalálta a hivatalos vodás frissítést? Várnom kell? -
#15283 Szimpla kérdés, 1 amperes töltőmhöz bármilyen USB kábel jó(legtöbb kábelen nincs rajta mit bír sadly.) -
#15282 Érdemes. És miután elsőre betöltött rögtön indítsd újra, utána jó lesz. -
#15281 köszönöm. Már töltöm is.
vodafone-os vagyok.
érdemes ics telepítés előtt formazni a telefont? mert én nem formaztam és baromi lassú... -
#15280 Köszönöm, lepróbálom. -
#15279 Kliens van.
link -
#15278 A telefonra is van teamviewer?
Persze ettől még azért jó lenne tudni ha már ennyit foglalkoztam vele...teamviewer meg kitudja tudja-e ezeket a dolgokat, vagy mennyire gyors...:) -
#15277 Miért nem használsz teamviewert? -
#15276 Leszedtem a PHONEMYPC cuccot.
Egy gépet belőttem, de a gond a 2 géppel van, arra is feltettem a programot, de a telefonom csak az egyik gépet látja, ez miért van?
Valaki tud segíteni?
A port számát is átírtam az egyik az alapon áll a másik gépet átírtam 1-el nagyobbra...de ígysem jó. -
#15275 T-s vagy? Hivatalos ICS Xperiara? Próbáltam a Sony weboldalán, a Beállítások/Telefon adatainál a telóban és minden nap rádugom a Companionra is? Mit telepítettél, milyen?
-
#15274 PadFone 2 szivargasok -
#15273 Csak viccbol irtam, igazabol lehetne siman az is a cime hogy 50 cool S3 features, gondolom igy akarnak nezettseget szerezni. -
#15272 majd megnézem, de ha flémkeltő akkor irány másik topik :) -
#15271 Jo kis flemgeneralo: 50 Reasons Why Galaxy S3 Is Better Than iPhone 5
Erdekes amugy, van par S3 specifikus dolog benne amirol nem is tudtam -
#15270 Apex -
#15269 Apex -
#15268 Melyik launcher-t ajánljátok ICS-re, ami nem zabálja az aksit? -
#15267 Amúgy miért a villanó körül van a keret és nem a kamera körül? Nonszensz. -
#15266 Sokkal jobb, most már csak egy másik gyártó kell. :D -
#15265 Próbáld meg a PC companionnal frissíteni. Én most telepítem az ICS-et:) -
#15264 GB van rajta nekem is. Nem tudok semmit a hivatalosról, pedig már a T-s F.c.b.ok oldalán is feltettem a kérdést.