36194
  • Mészy
    Sziasztok. hol tudom megnézni, hogy egy alkalmazást pontosan mikor telepítettem?
  • Dodo55
    Durva, most olvasgatom itt, hogy a power toggles ami nekem gyárilag van a Gion, nem is Android alapfeature.

Az is durva, hogy a szaros kis 800MHz-es armv6 procimmal az UI olyan, mint a vaj, ellenben haver 1GHz-es SE-ján factory reset után is érezhetően szaggat, ugyanígy valami kétmagos ZTE-n is ami a múltkor volt a kezemben...

Ez wtf? Egyik említett telefon sem hibás tudtommal, megfelelő töltöttség volt mindkettőn, akkupara throttling kizárva.

Vagy csak a gyári governor ilyen buzi rajtuk?
  • lacko34
    Kedves Android guruk.
    Sony prs t1-es típusú root-olt e-book olvasómat szeretném megtanítani felolvasni.
    svox program felment rá.Ha rábökök a "listen to a sample" gombra, a mariska magyarhangnál. Letölti a bemutatkozó szövegét és fel is olvassa.
    Leszedtem mariskát a net-röl, de nem a google play áruházbol direkt.De ha telepíteni probálom mariskát hibát jelez.
    Mégegy kérdés.Hogyan lehet letölteni és vásárolni akármit is a google play áruházbol?
    Állandóan pofázik hogy nem vásárolhatok mert valami fehér bevásárlókosarat emleget.

Valakinek 5lete?

• mancsii
    sziasztok.
    van egy logilink wireless n routerem és egy se xperia pro típusú telefonom. a gond az, hogy mikor rámegyek, hogy csatlakozzon nem történik semmi. nem írja h ipre vár, hogy hitelesít..és persze nem is csatlakozik. ugyanez történt mikor egy x10 mini proval akartam csatlakozni. mi lehet a probléma?
    köszi
  • skinnyman
    Lesz uj asztali, jovore varhato, Reincarnation lesz a neve. Mobilra pedig az 1. reszt csinaljak, kesobb lehet hogy majd a 2.-at is de az meg odebb lenne ha lesz is. Asztalin eddig a 2 volt az utolso igazi, a TDR-t mar masok csinaltak es szar is volt, most ujra az eredeti studio dolgozik rajta.

theone: jah, az a telefon benne onmagaban is igencsak utokepesnek tunik.
  • [HUN]FaTaL
    A függővé nem a szoftver teszi, az külön van.
  • theone91
    Az ASUS-nak be kéne rendesen szállni a nagyok közé, ha szimpla okostelefongyártásról van szó. Szép is, minőségi is, gyors is amit művelnek mostanság. :)

Szerintem lenne rá igény. :)
  • ktomi22
    lesz uj asztali? nem a carmageddon 2. részét csinaljak androidra meg iOSra? .. mert asztalin volt mar annal ujabb is a tdr 2000 de az fos volt magyaran megmondva..
  • skinnyman
    PadFone 2 hivatalos hands on
  • SzirmosSzisza
    A 9.6 az viszonylag stabil, a 10. valamennyi meg most anyám telóján van és eddig nem panaszkodott :D
  • benőmenő
    Kamera rendszeresen fossa össze magát, videózni pedig talán kehet, csak a videocam illusion-nel. Továbbá a játékok nagy része sem szereti (angry birds sem) és gondok vannak a bluetooth-al is.
    De legalább gyors, viszont, lehet jobban járna a gyári 2.2-vel, ha fontosak amik hiányoznak a Kyrillos rom-ból.
  • gabi89
    Most már a Sony is ha minden igaz. :) legalábbis a Xperia T-ben benne van. Igaz módosítani nem lehet meg a sorrendet változtatni.
  • Vaxi
    köszi, hétvégén megnézem
  • theone91
    Beleteszi a saját szolgáltatásait és a crapware-eket valamint szolgáltatófüggővé teszi a rendszert. Ez nem lehet több mint egy nap szerintem. Ez az átka, ha szolgáltatónál veszel készüléket. Én is meguntam már az első pár nap után, hogy az én telefonom azért kerül a frissítési menet perifériájára, mert volt pofám megvenni a T-nél. Így fogtam és felflesseltem a gyári romot.
  • SzirmosSzisza
    Én Kyrillost használtam, elég gyors vele.
  • Prody
    Sziasztok!

Melyik a legjobb app tabletre (4.0 ics), amivel szinte ugyanazt érem el, mint egy egy office2013-mal mondjuk? Word, ppt, excel és access használat miatt. Fizetős is szóba jöhet, csak legyen a toppon (lehessen rögtön kinyomtatni tabletről, jó formátumba mentse el stb...)
  • Vaxi
    srácok!
    galaxy3-ra van megbízható ROM? :)
    nem kell ics meg ilyesmi, asszony telójára lenne
    köszi
  • [HUN]FaTaL
    Semmi különbség. Elvileg a T átvizsgálja, gyakorlatilag szart sem csinál szerintem. Módosítani nem módosítanak semmit.
  • Foky
    Értem, de akkor mégis mi a különbség? Annyi, hogy máshonnan töltöm le, de ugyanaz? Vagy a T átvizsgálja, módosít rajta?
  • [HUN]FaTaL
    Valami jó lenne tényleg, mert csak az LG meg a Samsung használ ilyet alapból. Ez is a ROOT (és apk csere) egyik legnagyobb előnye, azok a kapcsolók baromi hasznosak. :)
  • [HUN]FaTaL
    Az is magyar és nem bukod, mert gyári ROM az is.
  • skinnyman
    4.2 alpha szivargasok: dupla notification lehuzas = quick settings?
    Valami gyari megoldas tenyleg nem artana ra. Power Toggles is baromi jo amugy de azert mivel "csak" egy notification, igy megvannak a korlatai.
  • Foky
    Az is magyar? Ha nem hivatalosat teszek fel, akkor bukom a garanciát, ugye?
  • [HUN]FaTaL
    Mindenre ezt mondják, ami Sony. Érdekes, a vodának meg a telenornak mindig időben küldik, csak a T-nek nem. Hihető.

Fél évet csúszik az ICS a T-s Minikre / Mini Prokra. Persze flashtoollal rég fel lehet tenni.
  • Foky
    "Kedves Péter! A gyártó még nem küldte el nekünk a szoftvereket tesztelésre, további információérz kérjük, hogy ügyfélszolgálatukon érdeklődj!"
    A T Mobile Hungary roppant udvarias válasza F.c.b..k-on arra a kérdésre, hogy mikor lesz Ice a telefonomra.
  • DarkSector
    :DD
  • kifli
    emlékszem, még xp volt a gépemen, amikor először próbáltam :)
  • DarkSector
    Uh akkor elég öreg lettem már legutoljára csak virtuális kapcsolatot tudott meg hdd megosztást asszem. :D
  • kifli
    hát elég régóta
  • DarkSector
    Longmein nem csak adatmegosztásra van?
    Mióta lehet távsegíteni óla?
  • theone91
    Igen. És ezt már a legelső referenciakészüléknél meg kellett volna lépni, mert legalább egy olyan szegmense lesz az Android-platformnak, amelyen belül megszűnhet a fragmentáció. Én abszolút pártolom ezt a partnerprogramot. WIN-WIN szitu.

Mellesleg nekem tetszik a Nexus X, ízléses, minimal. :)
  • desigo
    Valószínűleg minden gyártónak lesz egy "Nexus" tanúsítványos telefonja.
    Samsung,LG,Motorola,Sony,HTC
  • SzirmosSzisza
    Elég randa. Amúgy most minden cég kiad egy saját Nexust és mind Google mobil lesz vagy wtf ?
  • ldavid
    lesz itt már minden (csak moto nem?)
    amúgy egész jól néz ki
  • skinnyman
    akarom mondani Nexus X
  • skinnyman
    Hoppa: Sony Nexus S
  • Vadnokedli
    Nem lehet hogy ennél jobb a PSXEmu-s Carmageddon?
  • R0zs0máK
    Van új Androidom :) Lecseréltettem a céges Galaxy Y-t egy Galaxy Mini II-re :)
  • skinnyman
    Carmageddon fejlemenyek: iOS-re most 17-en jelenik meg.
    Android-ra kesobb jon, keves emberuk dolgozik rajta (szinte mindenki az asztali projektre koncentral), de elvileg jol halad az is es jon majd.
    Itt egy video a kesz jatekrol.
  • ktomi22
    logmenin is van androidra nem csak teamviewer.