36194
-
#15343 Sziasztok. hol tudom megnézni, hogy egy alkalmazást pontosan mikor telepítettem? -
Dodo55 #15342 Durva, most olvasgatom itt, hogy a power toggles ami nekem gyárilag van a Gion, nem is Android alapfeature.
Az is durva, hogy a szaros kis 800MHz-es armv6 procimmal az UI olyan, mint a vaj, ellenben haver 1GHz-es SE-ján factory reset után is érezhetően szaggat, ugyanígy valami kétmagos ZTE-n is ami a múltkor volt a kezemben...
Ez wtf? Egyik említett telefon sem hibás tudtommal, megfelelő töltöttség volt mindkettőn, akkupara throttling kizárva.
Vagy csak a gyári governor ilyen buzi rajtuk? -
lacko34 #15341 Kedves Android guruk.
Sony prs t1-es típusú root-olt e-book olvasómat szeretném megtanítani felolvasni.
svox program felment rá.Ha rábökök a "listen to a sample" gombra, a mariska magyarhangnál. Letölti a bemutatkozó szövegét és fel is olvassa.
Leszedtem mariskát a net-röl, de nem a google play áruházbol direkt.De ha telepíteni probálom mariskát hibát jelez.
Mégegy kérdés.Hogyan lehet letölteni és vásárolni akármit is a google play áruházbol?
Állandóan pofázik hogy nem vásárolhatok mert valami fehér bevásárlókosarat emleget.
Valakinek 5lete?
-
mancsii #15340 sziasztok.
van egy logilink wireless n routerem és egy se xperia pro típusú telefonom. a gond az, hogy mikor rámegyek, hogy csatlakozzon nem történik semmi. nem írja h ipre vár, hogy hitelesít..és persze nem is csatlakozik. ugyanez történt mikor egy x10 mini proval akartam csatlakozni. mi lehet a probléma?
köszi -
#15339 Lesz uj asztali, jovore varhato, Reincarnation lesz a neve. Mobilra pedig az 1. reszt csinaljak, kesobb lehet hogy majd a 2.-at is de az meg odebb lenne ha lesz is. Asztalin eddig a 2 volt az utolso igazi, a TDR-t mar masok csinaltak es szar is volt, most ujra az eredeti studio dolgozik rajta.
theone: jah, az a telefon benne onmagaban is igencsak utokepesnek tunik. -
#15338 A függővé nem a szoftver teszi, az külön van. -
#15337 Az ASUS-nak be kéne rendesen szállni a nagyok közé, ha szimpla okostelefongyártásról van szó. Szép is, minőségi is, gyors is amit művelnek mostanság. :)
Szerintem lenne rá igény. :) -
ktomi22 #15336 lesz uj asztali? nem a carmageddon 2. részét csinaljak androidra meg iOSra? .. mert asztalin volt mar annal ujabb is a tdr 2000 de az fos volt magyaran megmondva.. -
#15335 PadFone 2 hivatalos hands on -
#15334 A 9.6 az viszonylag stabil, a 10. valamennyi meg most anyám telóján van és eddig nem panaszkodott :D -
#15333 Kamera rendszeresen fossa össze magát, videózni pedig talán kehet, csak a videocam illusion-nel. Továbbá a játékok nagy része sem szereti (angry birds sem) és gondok vannak a bluetooth-al is.
De legalább gyors, viszont, lehet jobban járna a gyári 2.2-vel, ha fontosak amik hiányoznak a Kyrillos rom-ból. -
#15332 Most már a Sony is ha minden igaz. :) legalábbis a Xperia T-ben benne van. Igaz módosítani nem lehet meg a sorrendet változtatni. -
#15331 köszi, hétvégén megnézem -
#15330 Beleteszi a saját szolgáltatásait és a crapware-eket valamint szolgáltatófüggővé teszi a rendszert. Ez nem lehet több mint egy nap szerintem. Ez az átka, ha szolgáltatónál veszel készüléket. Én is meguntam már az első pár nap után, hogy az én telefonom azért kerül a frissítési menet perifériájára, mert volt pofám megvenni a T-nél. Így fogtam és felflesseltem a gyári romot. -
#15329 Én Kyrillost használtam, elég gyors vele. -
#15328 Sziasztok!
Melyik a legjobb app tabletre (4.0 ics), amivel szinte ugyanazt érem el, mint egy egy office2013-mal mondjuk? Word, ppt, excel és access használat miatt. Fizetős is szóba jöhet, csak legyen a toppon (lehessen rögtön kinyomtatni tabletről, jó formátumba mentse el stb...) -
#15327 srácok!
galaxy3-ra van megbízható ROM? :)
nem kell ics meg ilyesmi, asszony telójára lenne
köszi -
#15326 Semmi különbség. Elvileg a T átvizsgálja, gyakorlatilag szart sem csinál szerintem. Módosítani nem módosítanak semmit. -
#15325 Értem, de akkor mégis mi a különbség? Annyi, hogy máshonnan töltöm le, de ugyanaz? Vagy a T átvizsgálja, módosít rajta? -
#15324 Valami jó lenne tényleg, mert csak az LG meg a Samsung használ ilyet alapból. Ez is a ROOT (és apk csere) egyik legnagyobb előnye, azok a kapcsolók baromi hasznosak. :) -
#15323 Az is magyar és nem bukod, mert gyári ROM az is. -
#15322 4.2 alpha szivargasok: dupla notification lehuzas = quick settings?
Valami gyari megoldas tenyleg nem artana ra. Power Toggles is baromi jo amugy de azert mivel "csak" egy notification, igy megvannak a korlatai. -
#15321 Az is magyar? Ha nem hivatalosat teszek fel, akkor bukom a garanciát, ugye? -
#15320 Mindenre ezt mondják, ami Sony. Érdekes, a vodának meg a telenornak mindig időben küldik, csak a T-nek nem. Hihető.
Fél évet csúszik az ICS a T-s Minikre / Mini Prokra. Persze flashtoollal rég fel lehet tenni. -
#15319 "Kedves Péter! A gyártó még nem küldte el nekünk a szoftvereket tesztelésre, további információérz kérjük, hogy ügyfélszolgálatukon érdeklődj!"
A T Mobile Hungary roppant udvarias válasza F.c.b..k-on arra a kérdésre, hogy mikor lesz Ice a telefonomra. -
#15318 :DD -
#15317 emlékszem, még xp volt a gépemen, amikor először próbáltam :) -
#15316 Uh akkor elég öreg lettem már legutoljára csak virtuális kapcsolatot tudott meg hdd megosztást asszem. :D -
#15315 hát elég régóta -
#15314 Longmein nem csak adatmegosztásra van?
Mióta lehet távsegíteni óla? -
#15313 Igen. És ezt már a legelső referenciakészüléknél meg kellett volna lépni, mert legalább egy olyan szegmense lesz az Android-platformnak, amelyen belül megszűnhet a fragmentáció. Én abszolút pártolom ezt a partnerprogramot. WIN-WIN szitu.
Mellesleg nekem tetszik a Nexus X, ízléses, minimal. :) -
#15312 Valószínűleg minden gyártónak lesz egy "Nexus" tanúsítványos telefonja.
Samsung,LG,Motorola,Sony,HTC -
#15311 Elég randa. Amúgy most minden cég kiad egy saját Nexust és mind Google mobil lesz vagy wtf ? -
ldavid #15310 lesz itt már minden (csak moto nem?)
amúgy egész jól néz ki -
#15309 akarom mondani Nexus X -
#15308 Hoppa: Sony Nexus S -
#15307 Nem lehet hogy ennél jobb a PSXEmu-s Carmageddon? -
#15306 Van új Androidom :) Lecseréltettem a céges Galaxy Y-t egy Galaxy Mini II-re :) -
#15305 Carmageddon fejlemenyek: iOS-re most 17-en jelenik meg.
Android-ra kesobb jon, keves emberuk dolgozik rajta (szinte mindenki az asztali projektre koncentral), de elvileg jol halad az is es jon majd.
Itt egy video a kesz jatekrol. -
ktomi22 #15304 logmenin is van androidra nem csak teamviewer.