36194
-
#15543 Milyen megosztásról beszélsz akkor? :D -
#15542 Tehát lehetséges az, hogy kamerázás közben chateljek és lássam őt és magamat is? Ilyen funkciót nem találtam :( -
#15541 Hát a pc is eltér a tábláktól ezért az alkalmazások is másképpen funkcionálnak, mobil eszközön szerintem semmi sem olyan mint pc-n ....nem véletlenül.
Videóchat-et nem probáltam még, de a megosztást igen és ott láttam az egyik sarokban az én kamera képemet fent meg az ő kameráját. -
#15540 Skype az komolyan ennyire különbözik a Windows-os verziótól? Tableten, ha valakivel videotelefonálok, akkor aközben nem lehet írni. Csak úgy, hogyha behozom a chatablakot, de akkor meg a másik félt nem látom. Ez akkor zavaró, hogy ha webkamerázás közben nem beszélünk mikrofonon keresztül, hanem inkább chatelnénk. Semmilyen megoldás nincs erre, hogy chatelés közben lássam is a kameráját??? Android-os verzió. -
#15539 xda-n zipelve vannak a romok. Csak rámásolod a memkártyára, és telepítheted is cwm-ből...
Így néz ki egy rom install:
1. bοοt into CWM5 Recovery
2. wipe data/factory reset, wipe cache, wipe dalvik
3. format cache/data/system/sd-ext
4. MOUNT DATA
5. flash APOCALYPSE-17.06.12
5. reboot and complete the setup wizard
cwm pedig root és minden egyéb nélkül telepíthető ace-re, a gyári recoveryből, mint megtudtam :) -
#15538 Na, jólvan :) Én mondjuk soha nem kalibráltam, nem éreztem a szükségét, de lehet jobb lett volna Mondjuk xda-s srácok szerint sem tuti h egyáltalán van-e szükség rá, de úgy néz ki valakinek bevált :) -
#15537 Készülékfüggő :) Sonyn nem tudsz kernelt cserélni, csak nyitott bootloaderrel. -
#15536 Valamit mégis csak hatott ez a kalibráció. :D
Ugyan azon videóval most nem 6%-ot, csak 3%-ot zuhant a töltöttség :D -
#15535 Samsungra Odinnal kell pakolni nem ? Ott meg általában one packaget adnak ki, abban meg van kernel meg rom is. -
#15534 Pár telefonkönyves kérdés: GB van a telón.
1. A telkönyv megjelenítését átállítom utóneves rendezésre. Leokézom, normálisan mutatja a neveket. Alvó mód után mindig visszaáll vezetéknevesre, pl. Józsi, Kovács. Ha tárcsázom a nevet, akkor viszont azt írja, hogy Kovács Józsi hívása, tehát normálisan. A névjegyeket a Gmail címtárban tartom, ott is jól mutatja.
2.Ha megnyitok egy névjegyet, van alul egy Információ gomb. Rányomok, semmi, csak világít felette egy gomb, mintha ki lenne választva valami, de semmi hatása. Másnál is van ilyen gomb, vagy csak a Sonynál?
3. Hogy lehet videóhívást kezdeményezni? A névjegy opcióinál nincs ilyen, viszont a régi Blade-emen 2.2 volt és ott sokkal több mindent felajánlott.
Köszi! -
#15533 kernel is cserélve lesz romal együtt. De egyébként nem sűrűn találkoztam olyan főzött romal, amibe ne lett volna valamilyen kernel :) -
Dodo55 #15532 Hát nem tudom, személy szerint én pont support ügyileg vagyok velük elégedetlen. Telefonos support helyett (amire ha valaki rászorul, nem való neki Androidos telefon véleményem szerint) inkább a legacy supportra gyúrnának rá, és adnának ki Android 4-et az armv6-os készülékeikre.
Egyáltalán nem kevés a hardware, az összetákolt ICS/JB custom romok teljesen megfelelő teljesítménnyel futnak a Gio-n, egyedül kamera problémák vannak, azok is a gyári driver hiánya miatt. -
#15531 "Azért gondoltam csak, hogy nem szükséges, mert rootolni is lehet recoveryből zip-el a telefont, és cwm is így települ :"
Akkor ez készülékfüggő, Sonyt nem tudsz így rootolni, lévén fel sem tudod rakni a cwm-et amíg nincs ROOT (nincs gyári recovery, samsungnál nem tudom hogy van).
"hisz úgyis cserélem a romot egyből..."
A kernelt is? Mert, ha nem, akkor valószínűleg a legtöbb romnak a legújabb gyári kernel kell. -
#15530 Azért gondoltam csak, hogy nem szükséges, mert rootolni is lehet recoveryből zip-el a telefont, és cwm is így települ :)
Frissítést pedig azért hanyagolnám, mert a roppant jó kies nemnagyon fut gond nélkül se notin, se asztali gépen valamien oknál fogva.
Ha kell, akkor megoldom valahogy, de fölöslegesen nem szenvednék vele, hisz úgyis cserélem a romot egyből... -
#15529 "cwm-et mielőtt felteszem, kell rootolnom a telefont, vagy frissítenem?"
ROOT egészen biztosan kell, anélkül nem tudsz CWM-et rakni. Szerintem frissíteni is ajánlott. -
#15528 gyorskérdés:
ttesómnak ace-re akarok feltenni custom rom-ot. Most root és minden egyéb nélkül android 2.2.1 van rajta.
cwm-et mielőtt felteszem, kell rootolnom a telefont, vagy frissítenem? Vagy ha felteszem, akkor meg van oldva a rootolás, és mehet rá olyan rom, amit akarok? -
#15527 Tudom, lassan egy éve használok DHD-t. Abból indultam ki hogy az előző ROM-ommal nem volt ilyen probléma, de az újjal van, és a kalibrációt javasolták :D
#15524: Nálam is, fel is került a Batman játék :D
-
#15526 Hidd el, hogy nem furcsa :) DHD-ban nagyon alulméretezett akku van, olyan tudású cucchoz nem 1230mAh akkut kellett volna csomagolni :D
De tényleg, nekem, mikor minden reggel levettem a töltőről, net be + sync már levett 1%-ot...és még semmit sem csináltam. 15perc netezés és sync, hopp már csak 93%... és hozzáteszem nem volt rossz az akku :) -
#15525 Viszont a support reszrol amit irnak az o erdemuk, porba veri benne az osszes tobbi gyartot, a legjobbakat is, HTC-t, Sony-t, Apple-t, mindent. -
#15524 Nálam már van kívánságlista a Google Play-en. :) -
#15523 ja akkor ez a baj :P
-
#15522 SD-n van és vagy fel van csatolva gépre a kártya, vagy valamiért nem találja. -
#15521 uh ti tapasztaltatok már olyat hogy rányomtatok egy alkalmazásra és egyszercsak eltünt?
és annyit ír hogy: " A művelet nem található " ??? -
#15520 Jó, azért ez a Google teljes érdeme.
Más tollával... -
#15519 THX most így néz ki hogy jó így mert a wifi-t átraktam örök ON-ra és most megy ha alvóba lép a teló akkor is. :D -
#15518 Sztórban megtalálható? (i think) -
#15517 Akármelyik root-olt androidra fel lehet rakni.
Battery Calibration -
#15516 Ez milyen telefonoknál van? Ez a kalibráció? :o -
#15515 Az egyik ROM-nál írták xda-n hogy egy 3 perces youtube videó miatt nem kellene hogy 6%-ot zuhanjon az aksi szint, ezért javasolták hogy kalibráljam be, hátha javít valamit :D -
#15514 Újabban egyre többen mondják, hogy felesleges aksit kalibrálni, de persze várd meg míg valaki hozzáértőbb is válaszol. -
#15513 Ha van valami taskkillered akkor az is kilőheti. Ha van akkor töröld mert totál felesleges. Ha nincs akkor csak ennyi. -
#15512 Sziasztok!
Az akkumulátor kalibrációról lenne egy kérdésem.
Mikor fel lett töltve a mobil teljesen, és rányomtam a "Battery calibration" gombra, ugye akkor meg kell várni hogy a mobil addig merüljön, amíg ki nem kapcsol.
Na akkor én most rásegíthetek pl. játékokkal, YouTube-al, és egyebekkel hogy hamarabb lemerüljön, vagy jobb ha szépe magától merül le két nap alatt? :D
Köszönöm! :) -
#15511 THX, vagyis a programok mennének a háttérben csak a wifi-t kell marasztalni? :)
Na ez jó, köszönetem. -
#15510 Wifi beállítások-Speciális-Wifi kikapcsolása-Soha -
#15509 Van egy olyan apró probléma hogy mikor a teló átmegy alvóba akkor a torrent-steam-skype-wifi leáll.
Van erre valami megoldás hogy a programok tudjanak futni a háttérben? -
#15508 Hehhehe, jok a reklamjaik, mindig az Apple-t szivatjak burkoltan v nem kisse burkoltan :) -
#15507 -
#15506 Samsung reklám:
-
#15505 Illetve a chrome-ot sem engedi leszedni marketrol... nem tamogatja! Ez mi?? -
#15504 Igen... a youtube app nem jatsza le! Illetve csak a hangot, kep az nincs. Ugyanez indavideonal.... mi lehet??