36194
  • LeventeV
    Üdv. Szeretném lecserélni a Nokia X6-os telefonomat egy androidosra. A két kiszemeltem az Xperia Neo és az Xperia Tipo. Arra lennék kivéncsi, hogy jönnek majd android frissítések a Neo-ra? Valahol azt olvastam, hogy hiába bírná a telefon, mégse adja ki rá a Sony a frissítéseket. Ezzel kapcsolatban szeretnék véleményt kérni. Előre is köszönöm.
  • Shiwo
    S3-mamhoz készítettem egy háttérképet, gondoltam megosztom, akinek tetszik, használja nyugodtan
  • [HUN]FaTaL
    Frissült az ArkanoidX az 1.2-es verzióra :)

- A nyelv átállítható a beállításokban
    - Francia nyelv hozzáadva
    - Extrém döntés érzékenység
    - Online Rekordok (Scoreloop)
    - 10 új pálya

Google Play
  • [HUN]FaTaL
    A ROOTtal nem veszik el a garancia, nyugodtan rootold. De egyébként is simán vissza lehet állítani.

A szervizben avval kezdik, hogy visszatolják gyári állapotra a szoftvert.
  • Eftörsokk
    hahó, valaki ?
  • kifli
    nekem mobilweb hobbi van vodánál, és működik még a viber és a win live messenger is.
    Mondjuk hívni nem nagyon szoktam viberrel, ha mégis akkor wifi-ről.
  • [HUN]FaTaL
    Előbb-utóbb szerintem a mai értelemben vette mobilszolgáltatók megszűnnek és Internetszolgáltatók lesznek. Persze ez még odébb van. :)

Majd úgy alakítják az áraikat, aztán nekik mindegy lesz, hogy telefonálsz vagy adatforgalmat használsz (VOIP).
  • Jim Morrison
    írtam mobilról, ezek szerint sikertelenül :D miért ne csinálná meg? egyik mobilszolgáltatónak sem jó (szerintem) ha nem telefonálnak/SMS eznek, csak adatforgalmat használnak. Veszel 100mega netet 600FT ért és küldhetsz egy csomó üzenetet, meg azért telefonálhatsz is.
  • Vadnokedli
    Remélem T-Fos nem csinál ilyet, bár akkor írt volna egy SMS-t nem? Remélem nem lesz ilyen, így is 32kbps el gazdálkodok egész hónapban. :D
  • skinnyman
    1080p kijelzos HTC johet Amerikaba is
    [URL=http://www.theverge.com/2012/10/21/3533548/google-samsung-nexus-10-android-4-2-rumor]10" Samsung Nexus tabla pletykak[/URL]
  • koalika
    Sziasztok... Segítségeteket kérném... A mobilos facebookon a képek alatt nincsen megosztás gomb csak tetszik és hozzászólok... Esetleg valaki tudna nekem segíteni hogy mit kell beállítani? Előre is köszike a segítséget..
  • Shiwo
    akkor majd karácsonykor :)
  • skinnyman
    1 honapja sem volt az utobbi ami 5 napon at tartott, nem hiszem hogy mostanaban varhato uj :)
  • Shiwo
    jaja...jöhetne, hogy a kívánságlistás appokra 90% kedvezmény
  • Szabi #15569
    akkor indul a 4. születésnapi akció ?
  • k0trapali #15568
    Születésnap alkalmából

Az első androidos telefon. T-Mobile G1
  • desigo
    Ma 4 éves az Android.

• desigo
    Tudom,ismerem.Soka használják az ismerőseim közül.
    Hátránya,hogy nem lehet lementeni a beszélgetéseket plusz néha HIBÁS frissítés jön hozzá.(előlapi szenzort folyamatosan működtette)
    talkhoz,hangouthoz sem kell regelni.
  • DarkSector
    Mi az a vodafone?

Eddig is ez volt...ne viccelj adatforgalom díj eddig is volt, ha wifi-t használsz akkor is a netet fizeted amin keresztül használod ezeket a cuccokat....:D

Ez eddig is így ment.
  • Eftörsokk
    üdv telefon guruk, nem tudom jó helyre írok-e, de gondolom tudtok válaszolni
    szóval, van egy teló, amit rootolnék, így buknám a garit, viszont ha késöbb, mondjuk seus-al, vissza állítom gyári alapra a telefont, akkor megállapítható-e hogy buherálva volt ? vagyis a gari érvényes lesz-e ?
  • Dodo55
    A "harmadik"-nál vagyok mióta van mobilom, sok szempontból a legjobbnak tartom őket, korrektség terén is még mindig a többiekhez képest, de azért mostanában nekik is volt pár húzásuk:
    -Előfizetéseseknél a lebeszélhetőség százalékos célirányban való szeparációja
    -A telefonadó bevezetésével behozták a kapcsolási díjat, a családi csomagjukkal történő ingyenes beszélgetésekre is, ez kurva nagy böszmeség volt a részükről, rendesen néztünk először, hogy hova lett az egyenleg, plusz miért nem enged hívni családtagokat 0 egyenleggel (mert régen lehetett, az egészben ez volt a legjobb dolog)...

Ettől függetlenül net terén még mindig elég jók, az UMTS/HSPA lefedettségük nagyon odaveri a többieket, úgyhogy remélem ezt a voip dolgot nem játszák be, lesz annyi eszük.
  • [HUN]FaTaL
    +1, telefonra való voip cuccok közül a legjobb :)
  • kifli
    viber sokkal jobb, minden platformra elérhető (még symbianra is van kliens)
    Nem kell regelni, telefonszám alapján megy az azonosítás, nem kell külön hozzáadni valakit...
  • [HUN]FaTaL
    Mind a három nem fogja bevezetni, mert, ha kettő letiltja, a harmadik evvel fog ügyfeleket szerezni :D
  • desigo
    Ne használj ilyen vackokat.
    Használj google talkot,hangoutot.
    Hátha arra nem korlátoz.
  • papi08
    Azonban ha mind a három szolgáltató bevezeti ezt a rendszer, akkor szegény user mehet ahová akar..ugyan azt kapja majd..:D
  • dashed_
    Telenyomor is korlatozza elvileg. Hogy mennyire sikerul nekik jelenleg azt passzolom. (nem hasznalom)
    Nyomoreksag a kobon. Valszeg ez minden szolgaltatonal eletbe fog lepni.
    Vagy lesznek dragabb csomagok amin mehetnek
  • [HUN]FaTaL
    "Valóban elítélendő, de mégis hasznos módszer :D"

Ebben én nem vagyok olyan biztos, mármint a második felében.

Mivel az ügyfél az olyan, hogyha nem tetszik neki valami akkor szolgáltatót vált, átmegy oda, ahol nem tiltják.

Szóval azontúl, hogy ez szánalmas még öngyilkos taktika is lehet, hosszútávon.
  • papi08
    Így akarják magukhoz rántani a hívásdíjakat.
    Valóban elítélendő, de mégis hasznos módszer :D
  • skinnyman
    Ez miota van? Mas szolgaltato csinal ilyet? Ez a szanalomnak valami egeszen uj dimenzioja.
  • [HUN]FaTaL
    Szerintem egyértelmű. Mobilneten az említett cuccokban nem tudsz hang és videóhívást indítani, ill. chatelni.

Magyarul vagy tiltva vannak, vagy korlátozva.
  • papi08
    Nem tudsz ingyen telefonálni ezekkel a progikkal mobilnetről. :D
  • Firerock
    Valaki lefordítaná nekem ezt? O.o

"A Vodafone felhívja az ügyfelek figyelmét, hogy a ZsebNet opciók esetén a mobil eszközökre letölthető alkalmazásokon (Skype, MSN, Viber, WhatsApp, stb.) keresztül használt, internet alapú hang/video-hívások indítása - és kliens szoftver függvényében a szöveges chat üzenetek küldése - nem engedélyezett." ÁSZF.

• Prody
    Neked hogy sikerül azt elérni, amit mondtál? Mégis ugyanarról a skype-ról van szó :)
  • DarkSector
    uh akkor nemtudom mit lehetne tenni :S
  • Firerock
    ez mire való? Mire jó? Mikor kell használni?
  • Prody
    Egyforma, de most megnéztem én is. Chatablak, jobb fent kamera, akkor azonnal átvált nagyképernyős videótelefonálásra és chateleni nem lehet kamerázás közben... Erre kéne megoldás!
  • DarkSector
    Uh én csak android telón tudom megnézni, vagy nem egyforma a skype? :D
  • Prody
    Köszi. Tableten próbálod? Hanyas verziójú Skype?
  • DarkSector
    Van olyan hogy csetelsz és rányomsz hogy videokamera képe. Ekkor egy kis ablakban látod
    de pill megprobálom még 1x ha fentvan még haverom