36194
-
#15503 Flash van telepítve ? Mondjuk elvileg inda az html5-ös, YouTubehoz meg ugye ott az app. -
#15502 Sziasztok! Miert nem jatszik le youtube es indavideo videokat a 4.0-as tabletem? Mi lehet a problema? Illetve a facebook app regebbi, mint a telefonos... -
#15501 RAZR HD teszt -
#15500 Pedig jól nézett ki :) -
#15499 Android 4.2 Alpha Teardown, Part 3: The New Work-In-Progress Gallery And More Multiple User Stuff -
#15498 A Sony Nexus X csak egy hoax volt. Zseniális, de egyben szomorú is, én felültem, és reménykedtem benne. :D A készítő itt magyarázza el a dolgot.
A fickót pedig a Sony felvehetné a dizájnosztájra. :) -
#15497 Mérföldekkel jobb, 20k-val olcsóbb. -
#15496 Nem tudom. Nálunk ismeretlen a márka, de Ázsiában eléggé nagy. Annyira, hogy Leonardo DiCaprio volt a márka reklámarca nemrégiben. De ennyiért csak a egyedi vékonyságot fizeted meg, annyit meg nekem nem ér egy nem túl kiemelkedő vasért. A 800×480 ennyiért nem a legszebb 4,3"-on, az lehetne qHD. -
#15495 Drága de ha jobb akksi lenne benn akkor nem lenne rossz, -
#15494 Ennyiért drága. Ennyiből inkább GNEX. -
#15493 Azért van mert egy gyökér SG-programozó odáig van a rohadt igényes zenéért és az alapértelmezett kitöltés ez az url-beszűrásánál. Aztán az emberek azt hiszik, hogy ez volt eleve a vágólapon és beküldik. -
#15492 OPPO Finder -
#15491 Az röhej nem is néztem ezt a videót miért azt rakta be elsőnek. Sorry még egyszer ! -
#15490 Bocsi de rosszat illesztettem be :( -
ktomi22 #15489 témába vág jaja ... XD -
#15488 -
benkoszabi #15487 Üdv! Ezidáig 4.X Androidnál miután feloldottam a bootloader-t és rootoltam mindig visszaállt a gyári Recovery. Most v6.0.1.0 Clockworkmod Recovery-t használtam stock 4.1.2 ROM-nál, és nem állt vissza a Recovery. Mitől lehet ez? -
#15486 miért a pc humor topikba linkeltem... : ( :D -
#15485 -
#15484 Google Datacenter
-
#15483 Optimus G teszt mégegy
Nem tűnik rossznak. -
#15482 SPB TV -
puma1 #15481 Sziasztok. Tudtok esetleg valami online tv app-ot ajénlani, amin magyar adók nézhetőek? -
#15480 Hat a bolti garitol en is tartanek, mindenkepp gyarival vennem a helyedben.
Nehany tobbeknel elofordulo hibarol hallani azert, de egyik sem vegzetes, es azonnal ki is derithetok, a tobbsegnek szerintem nincs vele gondja.
Edigitalban amugy az utobbi par hetben 2szer is volt (limitalt ideig) olyan akcio h 10k-val kevesebbet kell fizetni, igy effektive 70ert lehetett uj 16osat venni 2 ev garival, azt is talan erdemes figyelni, hatha lesz majd meg vmikor. -
Chris Lowe #15479 Jah 10 colos nekem is jobb lenne, de 100 ezret nem akarok adni egy netezésre használt kütyüért. -
Chris Lowe #15478 Igen csak számlával kéne vennem, el tudom számolni. Szal ezért kell új.
Egyébként 10 után felhivtam a boltot 59000,-ft fekete 8gb. A garanciát ők adják 1 évet vállalnak, de így határeset mert ilyen kis garázsboltok havonta zárnak be akkor meg szopok. Mondjuk jó lenne tudni egy meghibásodási arányt, de csak 2 hónapja van piacon ebből nehéz kiindulni. -
#15477 A hazai Asus-t ha felhivod es bediktalod a szeriaszamat, meg tudjak mondani, hogy ervenyes-e itt, es meddig. 8-ast itthon hivatalosan tenyleg nem arulnak, de a legtobb helyen vilaggaranciaval adjak, szoval van ra esely hogy itt is ervenyes lesz. Ja es egy tipp: Alig hasznalt, uj allapotu, 16 gigasokat, amikre garantaltan van garancia nem sokkal dragabban (max 70k) talalsz pl hardverapro-n. -
#15476 vagy tán amit sokan betesznek, arra adnak valami kedvezményt -
#15475 Simán venném, csak sajnos nekem a 10" minimum kell :( -
#15474 Nézd meg play-en a játékot. Van egy csomó új challenge, meg van már valami kutya is... de nekem nem frissíti.
Ám mire jó a kívánság lista? Havonta sorsolnak egy embert, és az megkapja amiket oda rakott be?:D:D -
#15473 nekem még mindig 3.8.17 en van :( -
Chris Lowe #15472 Pár GSM garázsbolt (xxl és társai) árul 8gb-os nexus 7 tabletet. Én úgy tudom itthon csak 16-os van. Erre szerintetek van gyári garancia vagy a garázsbolt ad egy cetlit?
60pénz egyébként a 8gb-os. -
#15471 Nem tudom mi a gond, nalam minden rendben vele, de augusztus ota elvileg nem frissult. -
#15470 Mobil X -
#15469 Én már tele is pakoltam. :D -
#15468 lett wish list play store ban :> -
#15467 Semmilyen mert ez csak egy promo-screenshot. A PS2 korszakában volt a legjellemzőbb, hogy a sajtóanyagokban ne egy nagy fűrész-halommal adják el a játékot. A Real Racing is csak elméletben ilyen. Gyakorlatban nincs AA. -
#15466 jaja, Invictus-ék csinálják :) -
zotja #15465 Hali. tudtok mondani egy megbízható gsm shop-ot? Online szeretnék rendelni,de nem tudok dönteni honnan :) -
#15464 Note on akkor játszható lesz.