36194
-
#15623 csavarkulcs ikon, majd Lingua ? :D -
#15622 Gyárilag nincs rajta? 2.3 óta kellene lennie, ha ki nem szedték. Ha nincs, akkor root mindenképp fog kelleni, ha egyáltalán létezik hozzá fordítás, vagy custom rom. -
Solt #15621 Üdv Urak!
A párom egy olasz nyelvű lenovo táblával tért haza... hogy lehet erre magyar nyelvet varázsolni? -
#15620 -
Köszi -
Dodo55 #15618 Bocs nem voltam elég konkrét. Újat, garival, 25-ért -
#15617 Cut the rope, spirit hd, osmos. -
#15616 ROOT kell:
Link -
#15615 Angry Birds
Angry Birds Seasons
Angry Birds Rio
Angry Birds Space
Bad piggies
Cogs
Zen Bound 2
Rayman Jungle run
Snes + PS emulátorok
Shadowgun
Resident Evil 4
Max Payne -
#15614 World of Goo, Max Payne, McPixel + emulatáron amit akarsz :D -
#15613 Tudnátok ajánlani pár jó NEM GAMELOFTOS játékot?
Mass Effect megvan! -
#15612 Hol lehet megnézni a már egyszer beírt Wifi jelszavakat? Mert elfelejtettem az egyik helynél és kellene... :) Köszi! -
#15611 \o/ -
#15610 Háát irónikusan gondoltam a megjegyzést, de ettől független naná hogy nem, mert 2 pixel hiányzik a ház oldalából. :) -
#15609 nem ? eddig totál azt hittem, hogy egy az egyben a 3. rész, csak telóra -
#15608 de ez nem ugyanaz a változat :P -
#15607 te most PC-n android emulátorral játszol GTA3-mat, ami amúgy annó megjelent PC-re? -
#15606 "Letöltött apk-t kezel, csak nem 100%-san :("
Evvel tesztelek, rendben működik. -
#15605 -
BlueStacks-SplitInstaller (Android Emulator)
Letöltött apk-t kezel, csak nem 100%-san :( -
ldavid #15603 használt független Gio 50-ért? inkább 20 körül szoktak menni -
Dodo55 #15602 De, ráadásul függetlent :)
Mindenesetre tényleg baráti ár. -
#15601 Készülnek az új Nexus telókra? :D -
#15600 Verizon 230 dollarert szorja ki a hasznalt Galaxy Nexus-ait, garit is adnak ra. Link. Itt ennyibol egy fos Gio-t nem kapsz :) -
#15599 Köszönöm a választ. Azt hiszem maradok a Neo mellett. Használtan annyiba kerül mint egy új Tipo. Arra lennék még kiváncsi, hogy nem hivatalos Androidokat fel lehet telepíteni rá? -
Chris Lowe #15598 Idővel biztos lehet majd. Amióta van Google Mo. azóta azért felpörögtek itthon is. -
#15597 Azt tudom, de arra akartam célozgatni, hogy azért szebb egyrészt, mert nem ugyanolyan funkcionalitású, kevesebb szabadság, szebb játékot enged...ez sokat számít azért. :D -
#15596 Igen, de az csak iOS-re van, ráadásul az Epic-nél belsős cucc az Unreal Engine így nem csoda, hogy szebb. -
#15595 Lehet azzal nem nézelődtem még, de ez ilyen h&s míg tudtommal a blade inkább qte cucc nem? -
#15594 Azért az Epic-nek jobban ment az Unreal Engine az Infinity Blade-del. :) -
#15593 Nem lesz JB a 2011-es modellekre. -
#15592 Fogalmam sincs, mivel egy darab reklám sincs benne. Ami reklámot látsz az max a scoreloopban lehet.
Nem pénzszerzési céllal készítettem az appot. Illetve raktam volna fel donate verziót, ha tőlünk lehetne. Szerintem a reklámok baromira elrontanak egy appot, kínai bazár feelingje lesz tőle ezért inkább hanyagoltam :D -
#15591 Én már rég megvettem volna de így?
Illegális úton viszont van egy apk fájl, amin valszeg modosítottak és azzal meg simán megy a telefonomon...várok hogy a Gameloft-nál is észbekapjanak...
-
#15590 Modern Combat 3: Fallen Nation 7$ helyett 1$ akcijósan :D
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.gameloft.android.ANMP.GloftM3HM -
#15589 neo ra van ICS, de lehet lesz JB. minap tettem fel a cm10-et (4.1.2) és szuperül fut, antutun 3600 pontot kapott mindenféle spéci cucc nélkül. ha nem lesz baja én nem fogom egy darabig lecserélni az fix. -
#15588 Valaki?
Pár telefonkönyves kérdés: GB van a telón.
1. A telkönyv megjelenítését átállítom utóneves rendezésre. Leokézom, normálisan mutatja a neveket. Alvó mód után mindig visszaáll vezetéknevesre, pl. Józsi, Kovács. Ha tárcsázom a nevet, akkor viszont azt írja, hogy Kovács Józsi hívása, tehát normálisan. A névjegyeket a Gmail címtárban tartom, ott is jól mutatja.
2.Ha megnyitok egy névjegyet, van alul egy Információ gomb. Rányomok, semmi, csak világít felette egy gomb, mintha ki lenne választva valami, de semmi hatása. Másnál is van ilyen gomb, vagy csak a Sonynál?
3. Hogy lehet videóhívást kezdeményezni? A névjegy opcióinál nincs ilyen, viszont a régi Blade-emen 2.2 volt és ott sokkal több mindent felajánlott.
Köszi! -
Chris Lowe #15587 Meg tudod mondani mikortól termel pénzt egy ilyen fejlesztés? Látom 10000+ letöltésnél tartasz, a reklámok mikor fizetnek? -
#15586 ez odabasz!
-
Dodo55 #15585 Ezerszer mondtam már, hogy ez egy szemét kifogás a gyártóktól, hogy gyenge... Nézzetek meg akármilyen benchmarkot, még armv6-os procikon is egyre optimalizáltabbak az új verziók. Egyszerűen lusták új drivereket írni, ez a szörnyű igazság. Mert hogy a 2.x verziókhoz képest az ICS-nek is új driver modellje van, illetve az ICS-hez képest a JB-nek is.
Mondom ezt azok után, hogy próbáltam ICS-t és JB-t is a Gio-mon, mindkettő sokkal gördülékenyebben futott a GB-hez képest, egyedül a kamera volt használhatatlan a driver hiánya miatt, ezért nem hagytam fent őket.
Samsungok esetén van is egy petíció, nagyon szépen megfogalmazva az egész helyzetet:
http://www.groubal.com/unavailability-of-ics-updates-for-various-samsung-android-devices-from-samsung/
Igaz még mindig nem hallottam semmi visszhangját, ez a Groubal azt ígéri elegendő aláírás esetén az érintett cég orra alá dörgöli majd, hát kíváncsi leszek. Mindenesetre akinek van 2 perce aláírhatná, vagy akár terjeszthetné is, ha szeretne hivatalos Android 4-et, ha a Samsung beadja a derekát, lehet más gyártók is. -
#15584 Az ICS az utolsó a Neora. Viszont a Tipora sem lesz JB, mert az meg gyenge hozzá. Összességében nem egy kategória a kettő, én biztosan a Neot venném.
Esetleg vess egy pillantást az Xperia U-ra, arra lesz JB. Egyetlen hátránya, hogy nem bővíthető, viszont ha elég a 4GB tárhely, akkor mindegy.