36194
  • skinnyman
    Ez tenyleg jo video, sztem ide is johet:
  • skinnyman
    N10 handson: link
  • theone91
    Jópofa a reklám. :)
  • SzirmosSzisza
    UK-ban kb másfélszer annyi:/
  • skinnyman

Uj Nexusok
    Tobb info
    Android 4.2

Ja amugy van 32 gigas Nexus 10 is 499-ert.

A specifikaciokat mar lehetett tudni (mindharom kb agyonveri a konkurenciat), de ilyen arakkal mindegyik gyakorlatilag kotelezo vetel (instant get :) ) lett a kategoriajaban. Szinte sajnalom a konkurenciat, mert eselyuk sincs hogy ezekkel versenyezzenek.
  • Dodo55
    Autofocus meg videofelvétel megy már azzal?
    Mert én még talán a CM10 JB-t próbáltam azzal mindegyik szar volt.
  • skinnyman
    Nexus 4 - 8 GB: 299 USD, 16 GB: 349 USD
    Nexus 7 - 16 GB: 199 USD, 32 GB: 249 USD, 32 GB + 3G: 299 USD
    Nexus 10 - 16 GB: 399 USD

Brutal. Egyszeruen brutal.
  • [HUN]FaTaL
    Apex és keresel egy go, launcherpro vagy adw témát.
  • kifli
    ok, de melyik az amelyik gyors, amire van lányos téma? :D
  • [HUN]FaTaL
    Cserélj launchert és tegyél rá valami lányos témát és kész :)
  • kifli
    tesóm ace-jére rátettem egy aokp jb romot. Eddig elég gördülékeny a cucc.

2 kérdésem lenne.

Gyári samsung romhoz hasonló t9 szótárat melyik bill tud?

Illetve mivel tudom kicsit lányosabbá tenni? Aztmondta nagyon fiús neki a gyári launcher. (ikonok, meg hogy mindenhol sötét)

miui tetszett neki, de az csak angol és kínai nyelven tudott (már a miui rom)
  • Foky
    Köszi!

• [HUN]FaTaL
    Nem, viszont a dock eltűntethető és a helyére rakhatsz cuccokat.

#15810: Az asztalon van, az AppDrawerben nincs. Utóbbiban a Nova tud, de én abból más funkciókat hiányoltam, úgyhogy maradtam az Apexnél. :)
  • Foky
    ICS-nél (+Apex) van e lehetőség arra, hogy bizonyos programokat egy mappába tegyek (Pl. Google + -os dolgok, játékok, stb.)?
  • Foky
    Az Apex launcherben a tálcánál elő lehet valahogy csalogatni az ott lévő ikonok címkéit? Semmilyen beállításban nincs ilyen :(
  • Jim Morrison
    igen fasza cuccok lettek
  • theone91
    Pontosan fele annyiba kerül USA-ban a független, 16 GB-os Nexus 4, mint az ugyanilyen iPhone 5. És elég szomorú lesz, hogy eladásokban az iPhone-hoz képest hihetetlenül alul teljesít majd a Nex4.
  • theone91
    No shit, Sherlock. :D
  • hungary27
    Amerikában. :)
  • theone91
    300 dollárról indul a Nexus 4. Ez egy hihetetlenül baráti ár lesz! :)
  • theone91
    Masszív Nexus - Android áttekintés!

A videót mindenképp csekkoljátok, a Verge-től elvártan felettébb igényes! :)
  • kifli
    tehát, most nincs bootloader a telefonodon, azt akarod mondani? Ilyenkor download mod, és odin segít...

Legalábbis, ha jólértem a problémádat, mert nem igazán kiverhető, mi is van...
  • theone91
    Ennek az öt másodperces videónak miért van létjogosultsága? Mindenhol linkelgetik, de lehetne szimplán egy fotó is, könyörgöm.
  • theone91
    Az iPhone 4 incidens óta a Gizmodo elég őszintén nyilvánul meg az Apple-ről. :D
  • Vadnokedli
    Nem tudok búúúútóóólni GN en CWM-be pedig rá flasheltem, miután láttam hogy nincs már rajta valahogy cwm :'D wtf
  • skinnyman
    Amazon se szarozik :)
  • benőmenő
    Még a végén elvágja a kezed, olyan vékon
    Viccen kívül, én már a nexus 7-et sem tudom egy óránál tovább kényelmesen használni, mert egyszerűen vágja a kezem a pereme.
    Ezt a még vékonyabb hülyeséget nem értem. A galaxy 3-am pont optimális. Vékonyabb, mint a régi sony butafónom, de azért vaskos és lekerekített, és ha nem csak 3,2" lenne egész nap tudnám használni kényelmesen.
  • Szabi #15796
    csak olvasható memória, de telefonoknál gyakorlatilag az oprendszer :D
  • Solten
    Klasszul fest hogy ilyen oval-szeru, latszik ezt is ugy epitettek meg hogy a nyomorult gyumi ceg ne tudja tamadni. Mert ugye a lekerekitett sarku teglatestet ok talaltak fel.
  • LocalPatriot
    Valaki leírná nekem, hogy pontosan mi ez a ROM?
    Ám én is sim kártyára mentem le a számaim, sose volt semmi gondom ebből, és nem érzem magam régimódinak...:D
  • skinnyman
    Nexus 10 ultrarovid handson video es kepek
    Jo vekony.
  • SzirmosSzisza
    Navigációra gondolsz? Navigon, iGo, Sygic. Próbáld ki ezeket. Vagy ha van mobilneted (vagy nem térsz le az előre eltervezett útról) akkor a Google Navigáció tökéletes imho.
  • Dodo55
    ICS/ARMv7-es Google Maps Navigation elég komoly, ismerős Note-ján láttam párszor.
  • SzirmosSzisza
    Nekem még nem volt ebből probléma és a száma is megvan mindenkinek akinek kell :)
  • mikiking
    Sziasztok,melyik a legjobb GPS program ??? Az is érdekelne,hogy melyik a legjobb 3D-s GPS program ? Vagy a legbeváltabb nektek,szóval a sima is,meg a 3D is érdekelne
  • fery02
    Tudtam én, hogy leragadtam valahol a múltban. :)
  • [HUN]FaTaL
    A SIM egy fos, egy névhez egy telefonszám, ráadásul egy rakás más mezőt nem ismer.

A facebookban én meg annyira nem bíznék :)
  • skinnyman
    21. szazadi ember SIM kartyan nem tarol semmit.
    Meg facebook-ra sem hagyatkozik... :)
  • SzirmosSzisza
    Gyors volt, nekem annyi elég. Telefonszám úgyis SIM kártyán + Facebookon van :)
  • [HUN]FaTaL
    Jó szar ROM lehet.