36194
-
#15823 Ez tenyleg jo video, sztem ide is johet:
-
#15822 N10 handson: link -
#15821 Jópofa a reklám. :) -
#15820 UK-ban kb másfélszer annyi:/ -
Uj Nexusok
Tobb info
Android 4.2
Ja amugy van 32 gigas Nexus 10 is 499-ert.
A specifikaciokat mar lehetett tudni (mindharom kb agyonveri a konkurenciat), de ilyen arakkal mindegyik gyakorlatilag kotelezo vetel (instant get :) ) lett a kategoriajaban. Szinte sajnalom a konkurenciat, mert eselyuk sincs hogy ezekkel versenyezzenek. -
Dodo55 #15818 Autofocus meg videofelvétel megy már azzal?
Mert én még talán a CM10 JB-t próbáltam azzal mindegyik szar volt. -
#15817 Nexus 4 - 8 GB: 299 USD, 16 GB: 349 USD
Nexus 7 - 16 GB: 199 USD, 32 GB: 249 USD, 32 GB + 3G: 299 USD
Nexus 10 - 16 GB: 399 USD
Brutal. Egyszeruen brutal. -
#15816 Apex és keresel egy go, launcherpro vagy adw témát. -
#15815 ok, de melyik az amelyik gyors, amire van lányos téma? :D -
#15814 Cserélj launchert és tegyél rá valami lányos témát és kész :) -
#15813 tesóm ace-jére rátettem egy aokp jb romot. Eddig elég gördülékeny a cucc.
2 kérdésem lenne.
Gyári samsung romhoz hasonló t9 szótárat melyik bill tud?
Illetve mivel tudom kicsit lányosabbá tenni? Aztmondta nagyon fiús neki a gyári launcher. (ikonok, meg hogy mindenhol sötét)
miui tetszett neki, de az csak angol és kínai nyelven tudott (már a miui rom) -
#15812 Köszi!
-
#15811 Nem, viszont a dock eltűntethető és a helyére rakhatsz cuccokat.
#15810: Az asztalon van, az AppDrawerben nincs. Utóbbiban a Nova tud, de én abból más funkciókat hiányoltam, úgyhogy maradtam az Apexnél. :) -
#15810 ICS-nél (+Apex) van e lehetőség arra, hogy bizonyos programokat egy mappába tegyek (Pl. Google + -os dolgok, játékok, stb.)? -
#15809 Az Apex launcherben a tálcánál elő lehet valahogy csalogatni az ott lévő ikonok címkéit? Semmilyen beállításban nincs ilyen :( -
#15808 igen fasza cuccok lettek -
#15807 Pontosan fele annyiba kerül USA-ban a független, 16 GB-os Nexus 4, mint az ugyanilyen iPhone 5. És elég szomorú lesz, hogy eladásokban az iPhone-hoz képest hihetetlenül alul teljesít majd a Nex4. -
#15806 No shit, Sherlock. :D -
#15805 Amerikában. :) -
#15804 300 dollárról indul a Nexus 4. Ez egy hihetetlenül baráti ár lesz! :) -
#15803 Masszív Nexus - Android áttekintés!
A videót mindenképp csekkoljátok, a Verge-től elvártan felettébb igényes! :) -
#15802 tehát, most nincs bootloader a telefonodon, azt akarod mondani? Ilyenkor download mod, és odin segít...
Legalábbis, ha jólértem a problémádat, mert nem igazán kiverhető, mi is van... -
#15801 Ennek az öt másodperces videónak miért van létjogosultsága? Mindenhol linkelgetik, de lehetne szimplán egy fotó is, könyörgöm. -
#15800 Az iPhone 4 incidens óta a Gizmodo elég őszintén nyilvánul meg az Apple-ről. :D -
#15799 Nem tudok búúúútóóólni GN en CWM-be pedig rá flasheltem, miután láttam hogy nincs már rajta valahogy cwm :'D wtf -
#15798 Amazon se szarozik :) -
#15797 Még a végén elvágja a kezed, olyan vékon
Viccen kívül, én már a nexus 7-et sem tudom egy óránál tovább kényelmesen használni, mert egyszerűen vágja a kezem a pereme.
Ezt a még vékonyabb hülyeséget nem értem. A galaxy 3-am pont optimális. Vékonyabb, mint a régi sony butafónom, de azért vaskos és lekerekített, és ha nem csak 3,2" lenne egész nap tudnám használni kényelmesen. -
#15796 csak olvasható memória, de telefonoknál gyakorlatilag az oprendszer :D -
#15795 Klasszul fest hogy ilyen oval-szeru, latszik ezt is ugy epitettek meg hogy a nyomorult gyumi ceg ne tudja tamadni. Mert ugye a lekerekitett sarku teglatestet ok talaltak fel. -
#15794 Valaki leírná nekem, hogy pontosan mi ez a ROM?
Ám én is sim kártyára mentem le a számaim, sose volt semmi gondom ebből, és nem érzem magam régimódinak...:D -
#15793 Nexus 10 ultrarovid handson video es kepek
Jo vekony. -
#15792 Navigációra gondolsz? Navigon, iGo, Sygic. Próbáld ki ezeket. Vagy ha van mobilneted (vagy nem térsz le az előre eltervezett útról) akkor a Google Navigáció tökéletes imho. -
Dodo55 #15791 ICS/ARMv7-es Google Maps Navigation elég komoly, ismerős Note-ján láttam párszor. -
#15790 Nekem még nem volt ebből probléma és a száma is megvan mindenkinek akinek kell :) -
mikiking #15789 Sziasztok,melyik a legjobb GPS program ??? Az is érdekelne,hogy melyik a legjobb 3D-s GPS program ? Vagy a legbeváltabb nektek,szóval a sima is,meg a 3D is érdekelne -
#15788 Tudtam én, hogy leragadtam valahol a múltban. :) -
#15787 A SIM egy fos, egy névhez egy telefonszám, ráadásul egy rakás más mezőt nem ismer.
A facebookban én meg annyira nem bíznék :) -
#15786 21. szazadi ember SIM kartyan nem tarol semmit.
Meg facebook-ra sem hagyatkozik... :) -
#15785 Gyors volt, nekem annyi elég. Telefonszám úgyis SIM kártyán + Facebookon van :) -
#15784 Jó szar ROM lehet.